Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Kata Palm Resort & Spa (Kata Palm Resort)

60 Kata Road, T. Karon , Muang, Kata, Phuket, Thailand 83100 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Kata Palm Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Kata Palm Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Kata Palm Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Kata Palm Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Kata Palm Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Kata Palm Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Kata Palm Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Kata Palm Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Kata Palm Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Kata Palm Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Kata Palm Resort & Spa Phuket - Zwembad Kata Palm Resort & Spa Phuket - Zwembad Kata Palm Resort & Spa Phuket - Zwembad Kata Palm Resort & Spa Phuket - Zwembad Kata Palm Resort & Spa Phuket - Kinderclub Kata Palm Resort & Spa Phuket - Zwembad
Kata Palm Resort & Spa Phuket - Spa Kata Palm Resort & Spa Phuket - Uitzicht Kata Palm Resort & Spa Phuket - Faciliteiten Kata Palm Resort & Spa Phuket - Sport en activiteiten Kata Palm Resort & Spa Phuket - Restaurant Kata Palm Resort & Spa Phuket - Zwembad Kata Palm Resort & Spa Phuket - Zwembad Kata Palm Resort & Spa Phuket - Restaurant Kata Palm Resort & Spa Phuket - Restaurant Kata Palm Resort & Spa Phuket - Uitzicht Kata Palm Resort & Spa Phuket - Zwembad Kata Palm Resort & Spa Phuket - Uitzicht
Gebied: Kata Aantal kamers: 184
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Fantastisch

8,2

uit 1210 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,4
Ligging
8,2
Personeel
8,2
Hygiëne/conditie hotel
8,4
Kamercomfort
8,2
Ontbijt/maaltijden
7,6
Alle beoordelingen (1210)
Sorteer op:
Huub R. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 2 juli 2013
Goed hotel met mooi zwembad

Mooi zwembad in een mooi aangelegde tuin, goed ontbijt, prima loopafstand tot strand
8,7
Mooi hotel met fijn zwembad, prachtige tuin. De poolaccess kamers hebbe een mooie ligging. Afstand tot strand is ongeveer 5 minuten lopen. Ruime keus uit dichtbij gelegen eetgelegenheden.
Cs K. (Echt)paren Netherlands, 29 juni 2013
Heerlijk om bij te komen na een rondreis door thai

Groot zwembad, vlak bij zee en in een niet al te drukke omgeving
8,3
Varsha B. (Echt)paren Netherlands, 31 oktober 2012
Goed hotel, waar voor je geld

Ligging, zwembad, ontbijt en gastvrijheid
8,3
Prijs/kwaliteit verhouding is gewoon goed. Daarnaast is de ligging van het hotel perfect. Namelijk het strand als restaurants en winkeltjes zijn allemaal op loopafstand. Ook een geschikt hotel voor ouders met kinderen.
Franciscus V. Individuele reizigers Netherlands, 15 november 2011
Mooie kamer en ontspannen sfeer

Stijlvolle ruime kamer met uitzicht op binnentuin en prachtig aangelegd zwembad
9,7
het hotel had ik geboekt om dicht bij het strand van kata te zijn en dat was ook zo. wat me goed beviel was de ruime kamer in thaise stijl met een mooie doorkijk naar de badkamer. alles zag er goed verzorgd uit. hoewel niet zo ver van de drukte van allerlei winkeltjes en restaurantjes, was het toch rustig in het hotel zelf. het uitzicht op de binnentuin was prachtig en omdat de andere appartementen aan de overkant redelijk ver weg waren, had je weinig last van inkijk. dat was fijn. het personeel deed z'n best om het naar je zin te maken. bij het weggaan maakten ze me er nog op attent dat ik nog wat in de koelkast had liggen. zelf had ik dat over het hoofd gezien. natuurlijk heb ik in kata rondgelopen en ook bij andere hotels gekeken, maar als ik terug kom in kata zal dat zeker weer bij kata palm resort zijn.
Norbert D. (Echt)paren Netherlands, 24 augustus 2011
Thaise stijl met prachtig zwembad

kamers met poolacces, thaise sfeer, mooi strand
8,7
Een heerlijk hotel met als tip de kamers met pool acces. Dan krijg je echt iets unieks!
Nancy L. (Echt)paren Netherlands, 30 juli 2010
Leuk verblijf

Buiten het resort veel restaurantjes en leuke winkels
8,7
Leuk resort in Phuket. Er zijn buiten het resort veel restaurants en winkeltjes waar je de avond snel omkrijgt.
Mohamad Z. Groepen Singapore, 24 april 2015
Highly Recommended!

Friendly and helpful staff, beautiful and spacious hotel interiors and nearby shops and beach.
9
Good location. A variety of shops and the lovely beach are of walking distance. Rented a motorbike from a nearby shop and riding around Phuket made my whole experience even more pleasantly memorable. Everything is beautiful in this Thai-inspired modern hotel (maybe except the elevator interior). Very spacious and clean room. Hotel staff were very friendly and helpful. Loved the swimming pools as well. No complaints at all. Definitely coming back here again soon. :)
Meena P. (Echt)paren India, 16 april 2015
Everything is good , accept long time for check in

Location , Pool , Services
10
1 night
Vijayakumar K. Gezinnen met jonge kinderen Singapore, 13 april 2015
Comfortable and great location

Location, the pool access and comfort
7
Everything was great except for the housekeeping staff. They were not friendly and I needed to call them a few time before they brought the thing I requested.
Gregory J. (Echt)paren United States of America, 12 april 2015
Perfect place for a relaxing and romantic stay

Location, food and drinks, comfortable room
10
Kata Palm Resort is close to the beach, but far enough away from the main road so it's very quiet and private. The pools are great, and the drink-side bar is perfect on a hot day. Food was good, though there are plenty of good restaurants within walking distance. The room was big, comfortable, and clean, everything worked. The staff were all helpful and friendly -- we booked a couple of outings through the agent in the lobby. My only suggestions are to get the wi-fi upgraded (it's slow at times and asks for login too often), and to get some newer and better-maintained motorbikes for rental. We will definitely stay at Kata Palm Resort again, we had a great stay and didn't want to leave.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Kata Palm Resort & Spa PhuketKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - ZwembadKata Palm Resort & Spa Phuket - ZwembadKata Palm Resort & Spa Phuket - ZwembadKata Palm Resort & Spa Phuket - ZwembadKata Palm Resort & Spa Phuket - KinderclubKata Palm Resort & Spa Phuket - ZwembadKata Palm Resort & Spa Phuket - SpaKata Palm Resort & Spa Phuket - UitzichtKata Palm Resort & Spa Phuket - FaciliteitenKata Palm Resort & Spa Phuket - Sport en activiteitenKata Palm Resort & Spa Phuket - RestaurantKata Palm Resort & Spa Phuket - ZwembadKata Palm Resort & Spa Phuket - ZwembadKata Palm Resort & Spa Phuket - RestaurantKata Palm Resort & Spa Phuket - RestaurantKata Palm Resort & Spa Phuket - UitzichtKata Palm Resort & Spa Phuket - ZwembadKata Palm Resort & Spa Phuket - UitzichtKata Palm Resort & Spa Phuket - RestaurantKata Palm Resort & Spa Phuket - SpeeltuinKata Palm Resort & Spa Phuket - ReceptieKata Palm Resort & Spa Phuket - Sport en activiteitenKata Palm Resort & Spa Phuket - OmgevingKata Palm Resort & Spa Phuket - ReceptieKata Palm Resort & Spa Phuket - UitzichtKata Palm Resort & Spa Phuket - Fitnessruimte


AS-AGWEB-3B01