Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Kata Palm Resort & Spa (Kata Palm Resort)

60 Kata Road, T. Karon , Muang, Kata, Phuket, Thailand 83100 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Kata Palm Resort & Spa Phuket - Hotel interieur Kata Palm Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Kata Palm Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Kata Palm Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Kata Palm Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Kata Palm Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Kata Palm Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Kata Palm Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Kata Palm Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Kata Palm Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Kata Palm Resort & Spa Phuket - Gastenkamer Kata Palm Resort & Spa Phuket - Zwembad Kata Palm Resort & Spa Phuket - Zwembad Kata Palm Resort & Spa Phuket - Zwembad Kata Palm Resort & Spa Phuket - Zwembad Kata Palm Resort & Spa Phuket - Kinderclub
Kata Palm Resort & Spa Phuket - Zwembad Kata Palm Resort & Spa Phuket - Spa Kata Palm Resort & Spa Phuket - Uitzicht Kata Palm Resort & Spa Phuket - Faciliteiten Kata Palm Resort & Spa Phuket - Sport en activiteiten Kata Palm Resort & Spa Phuket - Restaurant Kata Palm Resort & Spa Phuket - Zwembad Kata Palm Resort & Spa Phuket - Zwembad Kata Palm Resort & Spa Phuket - Restaurant Kata Palm Resort & Spa Phuket - Restaurant Kata Palm Resort & Spa Phuket - Uitzicht Kata Palm Resort & Spa Phuket - Zwembad
Gebied: Kata Aantal kamers: 184
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed
Verhouding prijs/kwaliteit
8,4
Ligging
8,2
Personeel
8,2
Hygiëne/conditie hotel
8,4
Kamercomfort
8,2
Ontbijt/maaltijden
7,6
Alle beoordelingen (1248)
Sorteer op:
Huub R. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 2 juli 2013
Goed hotel met mooi zwembad

Mooi zwembad in een mooi aangelegde tuin, goed ontbijt, prima loopafstand tot strand
8,7
Mooi hotel met fijn zwembad, prachtige tuin. De poolaccess kamers hebbe een mooie ligging. Afstand tot strand is ongeveer 5 minuten lopen. Ruime keus uit dichtbij gelegen eetgelegenheden.
Rapporteer deze beoordeling
Cs K. (Echt)paren Netherlands, 29 juni 2013
Heerlijk om bij te komen na een rondreis door thai

Groot zwembad, vlak bij zee en in een niet al te drukke omgeving
8,3
Rapporteer deze beoordeling
Varsha B. (Echt)paren Netherlands, 31 oktober 2012
Goed hotel, waar voor je geld

Ligging, zwembad, ontbijt en gastvrijheid
8,3
Prijs/kwaliteit verhouding is gewoon goed. Daarnaast is de ligging van het hotel perfect. Namelijk het strand als restaurants en winkeltjes zijn allemaal op loopafstand. Ook een geschikt hotel voor ouders met kinderen.
Rapporteer deze beoordeling
Franciscus V. Individuele reizigers Netherlands, 15 november 2011
Mooie kamer en ontspannen sfeer

Stijlvolle ruime kamer met uitzicht op binnentuin en prachtig aangelegd zwembad
9,7
het hotel had ik geboekt om dicht bij het strand van kata te zijn en dat was ook zo. wat me goed beviel was de ruime kamer in thaise stijl met een mooie doorkijk naar de badkamer. alles zag er goed verzorgd uit. hoewel niet zo ver van de drukte van allerlei winkeltjes en restaurantjes, was het toch rustig in het hotel zelf. het uitzicht op de binnentuin was prachtig en omdat de andere appartementen aan de overkant redelijk ver weg waren, had je weinig last van inkijk. dat was fijn. het personeel deed z'n best om het naar je zin te maken. bij het weggaan maakten ze me er nog op attent dat ik nog wat in de koelkast had liggen. zelf had ik dat over het hoofd gezien. natuurlijk heb ik in kata rondgelopen en ook bij andere hotels gekeken, maar als ik terug kom in kata zal dat zeker weer bij kata palm resort zijn.
Rapporteer deze beoordeling
Norbert D. (Echt)paren Netherlands, 24 augustus 2011
Thaise stijl met prachtig zwembad

kamers met poolacces, thaise sfeer, mooi strand
8,7
Een heerlijk hotel met als tip de kamers met pool acces. Dan krijg je echt iets unieks!
Rapporteer deze beoordeling
Nancy L. (Echt)paren Netherlands, 30 juli 2010
Leuk verblijf

Buiten het resort veel restaurantjes en leuke winkels
8,7
Leuk resort in Phuket. Er zijn buiten het resort veel restaurants en winkeltjes waar je de avond snel omkrijgt.
Rapporteer deze beoordeling
Sandra L. (Echt)paren Colombia, 26 juli 2015
Excelent hotel!

Excelent buffet breakfast, quite anda relaxed pool anda very good prices in the hotel's restaurantes. They also offer a night buffet on fridays and saturdays with Thailand dancers
9,7
THe Best hotel I stayed in my trip to Asia!! I have to come back again.
Rapporteer deze beoordeling
Peter B. (Echt)paren Australia, 28 juni 2015
Pool access room worth the upgrade

Value for money; pool access; Staff
7,7
We used Kata Palms as a base for our golfing holiday in Phuket. We got a good on-line deal while booking and the hotel was adequate for our purposes. The room was fine and food OK. Staff were also relatively friendly.
Rapporteer deze beoordeling
Peter B. (Echt)paren Australia, 28 juni 2015
Good base from which to see island

Room, pool and restaurant staff
7,3
We used Kata Palms as a base from which to see Phuket at the start of our backpacking holiday in SE Asia. It was a comfortable and relaxing place to stay. Beware of the mosquitoes though.
Rapporteer deze beoordeling
Peter B. (Echt)paren Australia, 27 juni 2015
Comfortable place to stay.

Pool; pool bar; food
7,7
We used the hotel to catch up with family and friends. All in all, a comfortable place to stay, which represented good value for money.
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Kata Palm Resort & Spa PhuketKata Palm Resort & Spa Phuket - Hotel interieurKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - GastenkamerKata Palm Resort & Spa Phuket - ZwembadKata Palm Resort & Spa Phuket - ZwembadKata Palm Resort & Spa Phuket - ZwembadKata Palm Resort & Spa Phuket - ZwembadKata Palm Resort & Spa Phuket - KinderclubKata Palm Resort & Spa Phuket - ZwembadKata Palm Resort & Spa Phuket - SpaKata Palm Resort & Spa Phuket - UitzichtKata Palm Resort & Spa Phuket - FaciliteitenKata Palm Resort & Spa Phuket - Sport en activiteitenKata Palm Resort & Spa Phuket - RestaurantKata Palm Resort & Spa Phuket - ZwembadKata Palm Resort & Spa Phuket - ZwembadKata Palm Resort & Spa Phuket - RestaurantKata Palm Resort & Spa Phuket - RestaurantKata Palm Resort & Spa Phuket - UitzichtKata Palm Resort & Spa Phuket - ZwembadKata Palm Resort & Spa Phuket - UitzichtKata Palm Resort & Spa Phuket - RestaurantKata Palm Resort & Spa Phuket - SpeeltuinKata Palm Resort & Spa Phuket - ReceptieKata Palm Resort & Spa Phuket - Sport en activiteitenKata Palm Resort & Spa Phuket - OmgevingKata Palm Resort & Spa Phuket - ReceptieKata Palm Resort & Spa Phuket - Fitnessruimte

Beoordelingen door klanten - Kata Palm Resort & Spa, Phuket

Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C03