Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Kempinski Mall Of The Emirates Hotel

Sheikh Zayed Road, 4th Interchange, Al Barsha, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten 120679

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Geweldig

8,6

uit 308 beoordelingen

3 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,0
Ligging
9,0
Personeel
8,8
Hygiëne/conditie hotel
8,9
Kamercomfort
8,8
Ontbijt/maaltijden
8,1
Alle beoordelingen (308)
Sorteer op:
Gaitrie B. (Echt)paren Netherlands, 31 januari 2013
Locatie is top als je gaat voor het shoppen

Je gaat vanuit het hotel direct de winkelcentrum in
7
Voor een 5 sterren had ik meer service verwacht. Bij de ingang stonden 7 portiers, ze kijken met z'n allen naar je, maar veel moeite werd er niet gedaan om je te helpen. Bij Kempinski Abu Dhabi hebben wij dat wel gehad.
Rapporteer deze beoordeling
Hemantkoemar M. (Echt)paren Netherlands, 31 januari 2013
Degelijk hotel direct bij Emirates mall

ruime kamers
6,3
Dit hotel is degelijk en ligt qua ligging goed (dichtbij Metro station). De kamers zijn ruim met verschillende vormen van luxe (groot badkamer, 2 TV's en goede verlichting.
Restaurant tip: food center in Emirates mall
Rapporteer deze beoordeling
Hermann J. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 29 december 2012
prima locatie, slechte checkin

verbinding met de Mall
6,7
Het Kempinski is een prima hotel. Goede service en schoonheid. Checkin procedure moet wel veel beter. We moesten lang wacht op een kamer. Omdat we een niet roken kamer wilden, reeds duidelijk aangegeven bij de boeking, moesten we nog eens extra wachten. Uiteindelijk bleek de kamer die we kregen toch gewoon een ' berookte' kamer te zijn. Dat is na de extra wachttijd natuurlijk dubbel teleurstellend. Waarom er twee identiek zwembaden naast elkaar zijn die niet met elkaar verbonden zijn is voor mij niet duidelijk. Een groot zwembad lijkt mij fijner. Ervaring was goed, maar dat mag je van een 5 sterren hotel denk ik ook wel eisen.
Rapporteer deze beoordeling
Hassan A. Zakelijke reizigers United States of America, 14 april 2016
Great location, staff can be better
4,7
Room smelled like cigarettes and the front desk was slow to check me in and find a room. I had to wait until 5pm. In addition, I needed to borrow a pen and three staff members said they couldn't lend me one. Very strange for a kempinski.
Rapporteer deze beoordeling
Liu C. (Echt)paren China, 3 april 2016
Perfect
6,7
Very good location &a amazing staff
Rapporteer deze beoordeling
Jawad H. Zakelijke reizigers Pakistan, 23 maart 2016
Not value for money

location and staff
7
Ok not too impressed
Rapporteer deze beoordeling
Mohammed A. (Echt)paren Saudi Arabia, 16 maart 2016
It was an excellent stay and lovely staff
6,3
It was an excellent stay and lovely staff
Rapporteer deze beoordeling
Murad A. (Echt)paren Yemen, 16 maart 2016
Great hotel , friendly staff and comfortable sleep
6,3
Staff are doing every thing to help guest. Facility are luxury and quality of sleep unforgotten.
Rapporteer deze beoordeling
Anandkumar A. Gezinnen met jonge kinderen India, 7 maart 2016
Nice Hotel
6,7
Verry good great location specily in Ski Dubai snow world great Interior
Rapporteer deze beoordeling
Omer A. Individuele reizigers Qatar, 29 februari 2016
From the best hotels
6,7
One thing I did not like , it tooks around 20 minutes to check in
Rapporteer deze beoordeling
1 - 3 van 3 beoordelingen
Kempinski Mall Of The Emirates Hotel DubaiKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - ZwembadKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - GastenkamerKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - GastenkamerKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - SuiteKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - GastenkamerKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - GastenkamerKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - BadkamerKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - FitnessruimteKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - SpaKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - SpaKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - RestaurantKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - LobbyKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - LobbyKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - LobbyKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - LobbyKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Executive LoungeKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Executive LoungeKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Executive LoungeKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - VergaderruimteKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - VergaderruimteKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - VergaderruimteKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - VergaderruimteKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - VergaderruimteKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - VergaderruimteKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - VergaderruimteKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Bar/LoungeKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Restaurant


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C03