Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Kempinski Mall Of The Emirates Hotel

Sheikh Zayed Road, 4th Interchange, Al Barsha, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten 120679

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Geweldig

8,6

uit 294 beoordelingen

3 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,0
Ligging
9,0
Personeel
8,8
Hygiëne/conditie hotel
8,9
Kamercomfort
8,8
Ontbijt/maaltijden
8,1
Alle beoordelingen (294)
Sorteer op:
Gaitrie B. (Echt)paren Netherlands, 31 januari 2013
Locatie is top als je gaat voor het shoppen

Je gaat vanuit het hotel direct de winkelcentrum in
7
Voor een 5 sterren had ik meer service verwacht. Bij de ingang stonden 7 portiers, ze kijken met z'n allen naar je, maar veel moeite werd er niet gedaan om je te helpen. Bij Kempinski Abu Dhabi hebben wij dat wel gehad.
Rapporteer deze beoordeling
Hemantkoemar M. (Echt)paren Netherlands, 31 januari 2013
Degelijk hotel direct bij Emirates mall

ruime kamers
6,3
Dit hotel is degelijk en ligt qua ligging goed (dichtbij Metro station). De kamers zijn ruim met verschillende vormen van luxe (groot badkamer, 2 TV's en goede verlichting.
Restaurant tip: food center in Emirates mall
Rapporteer deze beoordeling
Hermann J. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 29 december 2012
prima locatie, slechte checkin

verbinding met de Mall
6,7
Het Kempinski is een prima hotel. Goede service en schoonheid. Checkin procedure moet wel veel beter. We moesten lang wacht op een kamer. Omdat we een niet roken kamer wilden, reeds duidelijk aangegeven bij de boeking, moesten we nog eens extra wachten. Uiteindelijk bleek de kamer die we kregen toch gewoon een ' berookte' kamer te zijn. Dat is na de extra wachttijd natuurlijk dubbel teleurstellend. Waarom er twee identiek zwembaden naast elkaar zijn die niet met elkaar verbonden zijn is voor mij niet duidelijk. Een groot zwembad lijkt mij fijner. Ervaring was goed, maar dat mag je van een 5 sterren hotel denk ik ook wel eisen.
Rapporteer deze beoordeling
Muhammad R. (Echt)paren South Africa, 6 januari 2016
Perfect

The personal touch and service
9,7
We were on honeymoon and the service and room presented was nothing short of impeccable. I've been to many resorts and hotels and this service is only found at those that are 7 star. Thanks again, will def be back.
Rapporteer deze beoordeling
Muhamad A. (Echt)paren Singapore, 5 januari 2016
Best location

Near shopping mall & centralize
9
Good
Rapporteer deze beoordeling
Devang G. (Echt)paren United States of America, 3 januari 2016
Perfect location and beautiful rooms

Location, rooms and service
9,3
Very satisfying
Rapporteer deze beoordeling
Farina F. (Echt)paren Australia, 21 december 2015
Great experience. Excellent location

Location, size of room, interior decor, shisha
9,3
Rapporteer deze beoordeling
Dennis F. (Echt)paren United States of America, 24 november 2015
Pampered & Shopped Out

The attentive staff and comfortable, well appointed room.
9,3
We were on our way back to Boston after a stay in Addis Ababa and this provided the perfect 3-day re-entry into the first world.
Rapporteer deze beoordeling
Yousef S. Gezinnen met jonge kinderen Jordan, 21 november 2015
Super Hotel

easy access to mall pathway, car valet available hence no headache, found a Shisha cafe at second floor :-)
9,3
Just super hotel and will be visiting again.
Rapporteer deze beoordeling
Ibrahim B. Gezinnen met oudere kinderen Saudi Arabia, 21 november 2015
I love Kempinski

being connected to the mall, clean, and very welcoming spirit
9
Excellent
Rapporteer deze beoordeling
1 - 3 van 3 beoordelingen
Kempinski Mall Of The Emirates Hotel DubaiKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - ZwembadKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - GastenkamerKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - GastenkamerKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - SuiteKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - GastenkamerKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - GastenkamerKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - BadkamerKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - FitnessruimteKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - SpaKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - SpaKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - RestaurantKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - LobbyKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - LobbyKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - LobbyKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - LobbyKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Executive LoungeKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Executive LoungeKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Executive LoungeKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - VergaderruimteKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - VergaderruimteKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - VergaderruimteKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - VergaderruimteKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - VergaderruimteKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - VergaderruimteKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - VergaderruimteKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Bar/LoungeKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Restaurant


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B02