Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Kempinski Mall Of The Emirates Hotel

Sheikh Zayed Road, 4th Interchange, Al Barsha, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten 120679 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Kempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Hotel exterieur Kempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Gastenkamer Kempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Gastenkamer Kempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Gastenkamer Kempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Gastenkamer Kempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Suite Kempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Suite Kempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Badkamer Kempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Zwembad Kempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Fitnessruimte Kempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Spa Kempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Restaurant Kempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Lobby Kempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Lobby Kempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Lobby Kempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Lobby
Kempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Executive Lounge Kempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Executive Lounge Kempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Executive Lounge Kempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Vergaderruimte Kempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Vergaderruimte Kempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Vergaderruimte Kempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Vergaderruimte Kempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Vergaderruimte Kempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Vergaderruimte Kempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Vergaderruimte
Gebied: Al Barsha Aantal kamers: 393
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed
Verhouding prijs/kwaliteit
7,9
Ligging
9,0
Personeel
8,7
Hygiëne/conditie hotel
8,8
Kamercomfort
8,8
Ontbijt/maaltijden
8,0
Alle beoordelingen (269)
Sorteer op:
Gaitrie B. (Echt)paren Netherlands, 31 januari 2013
Locatie is top als je gaat voor het shoppen

Je gaat vanuit het hotel direct de winkelcentrum in
7
Voor een 5 sterren had ik meer service verwacht. Bij de ingang stonden 7 portiers, ze kijken met z'n allen naar je, maar veel moeite werd er niet gedaan om je te helpen. Bij Kempinski Abu Dhabi hebben wij dat wel gehad.
Rapporteer deze beoordeling
Hemantkoemar M. (Echt)paren Netherlands, 31 januari 2013
Degelijk hotel direct bij Emirates mall

ruime kamers
6,3
Dit hotel is degelijk en ligt qua ligging goed (dichtbij Metro station). De kamers zijn ruim met verschillende vormen van luxe (groot badkamer, 2 TV's en goede verlichting.
Restaurant tip: food center in Emirates mall
Rapporteer deze beoordeling
Hermann J. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 29 december 2012
prima locatie, slechte checkin

verbinding met de Mall
6,7
Het Kempinski is een prima hotel. Goede service en schoonheid. Checkin procedure moet wel veel beter. We moesten lang wacht op een kamer. Omdat we een niet roken kamer wilden, reeds duidelijk aangegeven bij de boeking, moesten we nog eens extra wachten. Uiteindelijk bleek de kamer die we kregen toch gewoon een ' berookte' kamer te zijn. Dat is na de extra wachttijd natuurlijk dubbel teleurstellend. Waarom er twee identiek zwembaden naast elkaar zijn die niet met elkaar verbonden zijn is voor mij niet duidelijk. Een groot zwembad lijkt mij fijner. Ervaring was goed, maar dat mag je van een 5 sterren hotel denk ik ook wel eisen.
Rapporteer deze beoordeling
Abdulla A. Zakelijke reizigers United Arab Emirates, 27 augustus 2015
Best Hotel

Room, services, location
10
Rapporteer deze beoordeling
Sultan A. Gezinnen met jonge kinderen Saudi Arabia, 21 augustus 2015
Very good

Receptions , location, clean
8,3
Excilent
Rapporteer deze beoordeling
Yayu H. Zakelijke reizigers Singapore, 5 augustus 2015
Very good location

Location, Room Big, Bed comfortable
10
Very good and nice hotel. Locate in the mall. Will always love to stay here if ever travel to Dubai again...
Rapporteer deze beoordeling
Sara A. Individuele reizigers Saudi Arabia, 13 juni 2015
Amazing experince

Location
9,3
Rapporteer deze beoordeling
Mohammed A. (Echt)paren Qatar, 9 mei 2015
Best stay ever

Location Staff food
10
Rapporteer deze beoordeling
Vanessa L. Zakelijke reizigers Singapore, 29 april 2015
Clean, convenient to Mall of Emirates

Big rooms, Nice pool and close to mall
7,7
First time visit to the Kempiski Mall of Emirates Hotel, and we were upgraded from a deluxe room to a junior suite. It was a nice big room with adjoining seating and dining area which was nice. Bathroom was huge, with a huge bath tug, separate shower and toilet, and dual vanity. The beds were big and comfortable as well. The best part of the stay was being right next to the Mall of the Emirates, close to big brands like 'The Cheesecake Factory' for meals, and shopping like H&M, American Outfitters, Topshop and Victoria Secret.
Rapporteer deze beoordeling
Kosala H. Gezinnen met jonge kinderen Sri Lanka, 24 april 2015
Bad Attitude
2,7
Nope
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Kempinski Mall Of The Emirates Hotel DubaiKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Hotel exterieurKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - GastenkamerKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - GastenkamerKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - GastenkamerKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - GastenkamerKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - SuiteKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - SuiteKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - BadkamerKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - ZwembadKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - FitnessruimteKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - SpaKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - RestaurantKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - LobbyKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - LobbyKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - LobbyKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - LobbyKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Executive LoungeKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Executive LoungeKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Executive LoungeKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - VergaderruimteKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - VergaderruimteKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - VergaderruimteKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - VergaderruimteKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - VergaderruimteKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - VergaderruimteKempinski Mall Of The Emirates Hotel Dubai - Vergaderruimte

Beoordelingen door klanten - Kempinski Mall Of The Emirates Hotel, Dubai

Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B08