of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Koh Yao Yai Village

78 Moo 4, Koh Yao Yai Amphoe Koh Yao, Koh Yao Yai / Koh Yao Noi, Phuket, Thailand 82160 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Koh Yao Yai Village Phuket - Gastenkamer Koh Yao Yai Village Phuket - Gastenkamer Koh Yao Yai Village Phuket - Gastenkamer Koh Yao Yai Village Phuket - Badkamer Koh Yao Yai Village Phuket - Badkamer Koh Yao Yai Village Phuket - Gastenkamer Koh Yao Yai Village Phuket - Gastenkamer Koh Yao Yai Village Phuket - Gastenkamer Koh Yao Yai Village Phuket - Gastenkamer Koh Yao Yai Village Phuket - Balkon/Terras Koh Yao Yai Village Phuket - Tuin Koh Yao Yai Village Phuket - Zwembad Koh Yao Yai Village Phuket - Restaurant Koh Yao Yai Village Phuket - Recreatie-faciliteiten Koh Yao Yai Village Phuket - Recreatie-faciliteiten Koh Yao Yai Village Phuket - Recreatie-faciliteiten
Koh Yao Yai Village Phuket - Recreatie-faciliteiten Koh Yao Yai Village Phuket - Recreatie-faciliteiten Koh Yao Yai Village Phuket - Winkels Koh Yao Yai Village Phuket - Gastenkamer Koh Yao Yai Village Phuket - Spa Koh Yao Yai Village Phuket - Spa Koh Yao Yai Village Phuket - Restaurant Koh Yao Yai Village Phuket - Omgeving Koh Yao Yai Village Phuket - Omgeving Koh Yao Yai Village Phuket - Hotel exterieur Koh Yao Yai Village Phuket - Strand Koh Yao Yai Village Phuket - Zwembad
Gebied: Koh Yao Yai / Koh Yao Noi Aantal kamers: 66
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,4

uit 305 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,3
Ligging
8,3
Personeel
8,8
Hygiëne/conditie hotel
9,0
Kamercomfort
8,7
Ontbijt/maaltijden
7,5
Alle beoordelingen (305)
Sorteer op:
Iske M. (Echt)paren Netherlands, 20 april 2014
Prachtige kamers, heerlijk resort

Eigen villa met zeer grote buitenruimte, heerlijk buiten zitten, rustig
9,7
Je hebt een eigen villa met een heerlijke open buitenruimte om de avonden door te brengen. Zeer ruim opgezet met prachtige inrichting. De buitendouche is een kadootje. Je hebt het strand maar ook de zwembaden. Voldoende ruimte en aan het strand kan je onder de bomen liggen. Eten is erg lekker en borden worden mooi opgemaakt. Zeer relaxed en gemoedelijk. Huur een scooter en je kan het eiland verkennen. Zeer veilig omdat er bijna geen verkeer is. Ik zou de oversteek naar het eiland met een longtailboot maken. Wij betaalden € 65,- per nacht in april en vonden we een koopje voor zulke grote en comfortabele kamers. Airco maakt weinig geluid. Paar andere hotels bekeken maar deze sprong eruit! Er is verder niet veel te doen in de buurt maar wij vonden dat niet erg. Waren op zoek naar rust en bleven maar nachten bijboeken.
Greet L. Gezinnen met jonge kinderen Belgium, 28 januari 2013
Heerlijke plek

Zwembad, ruime bungalows, buitendouche
9,3
Het geweldige zwembad maakt de minder aantrekkelijke zee overbodig. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Restaurant is zoals de bungalows groot genoeg om het gevoel te krijgen dat er niet teveel gasten zitten, maar de kaart is beperkt. We vonden het de perfecte plek om tot rust te komen na een intense Thailandreis. Een echte aanrader!
Tip: Dure hotelexcursies ontwijken? wandel eens naar de dichtbijgelegen pier.
Rebecca B. (Echt)paren Netherlands, 10 januari 2013
mooi hotel prachtig uitzicht

waanzinnig uitzicht
8,3
mooi hotel, prachtig uitzicht, heel lekker eten, beetje weinig te doen. Hotel is goed mooi en goede service alleen is de pick up service slecht en veel te duur.
Herman E. (Echt)paren Belgium, 24 oktober 2012
betaalbare luxe in een paradijselijke omgeving.

rust, mooie ligging, vriendelijk personeel
9,7
Dit eiland is nog vrij ongerept en heeft nog niet te lijden van toerisme. De resort is ingeplant met respect voor de omgeving. De accommodatie van de bungalows is super! Huur een bromfiets om het eiland te verkennen, want je verblijft ver afgelegen van de dorpjes en aanlegsteiger .
Dennis B. Groepen Netherlands, 22 september 2012
Uitstekend verblijf

Rustig verblijf in een resort waar alles perfect is
10
Als je rust wilt in combinatie met een geweldig resort met een mooie omgeving zit je hier goed
Tip: Zie bovenstaand
Dennis B. Groepen Netherlands, 19 september 2012
Mooi resort met vriendelijk personeel

Geen nadelen te noemen
10
Een geweldig verblijf op dit schitterende resort. Alles is goed en netjes verzorgd
Hotel kenmerken tip: Zie bovenstaand
Dennis B. Groepen Netherlands, 17 september 2012
Uitstekend hotel

Prachtig resort aan het strand gelegen
10
Een schitterend resort met een uitstekende service.
Tip: Als je rust wilt in combinatie met een uitstekende service en een mooi uitzicht, dan zit je hier uitstekend.
Ewout H. Groepen Netherlands, 8 augustus 2012
Geweldig hotel op een hele rustige mooie locatie.

Super zwembad. Goede kamers en schoon
9,3
Geweldig tijd gehad hier. Super mooi hotel. Heel rustig. Ontbijt is goed het eten is goed. Alleen er is weinig te doen op het eiland
Frederic D. Groepen Belgium, 1 mei 2012
super!

Fantastosche kamer / bungalow sea view! euper service!
8,3
Super over de hele lijn ! romantisch prachtige natuur, super georganiseerde trip naar james bond island ALom een fanatastisch verblijf! - puntje, we boekten een maand op voorhand en betaalden ca nacht wanneer de gasten dewelek toen ook verbleven een bedrag van ca nacht betaalden... was wel min punt!
Sightseeing/attracties tip: boek je trip via hotel is iets duurder maar zoweel professioneler!
Arend A. (Echt)paren Netherlands, 12 februari 2012
Idyllisch gelegen rustig, luxe resort

Prachtig gelegen met geweldig zwembad met het mooiste uitzicht in de streek.
8,7
Heerlijk rustig, maar afgelegen resort. De grote pluspunten zijn de ligging, het uitzicht aan het strand en het fantastisch gelegen zwembad met mooi uitzicht. 34 mooie en ruime bungalows in het bos gelegen, met een leuk overdekt terras. Als je de gebruikelijke muggen maatregelen neemt zoals spray met Deet, bedekkende kleding en een spiraal dan kun je 's avond heerlijk buiten zitten. Leuke originele details door eilanders gemaakt. Vriendelijk personeel, maar wat afwachtend. In het mooi gelegen restaurant zou enige leiding tot betere service kunnen leiden. Goed, maar wat te verwesterd eten tegen redelijke tot hoge prijs. De uitgaansmogelijkheden zijn beperkt en ook biedt het hotel 's avonds weinig evenementen aan. Het eenmaal per week aangeboden buffet (850 BHT p.p.) is wel veel vlees, maar wat beperkt in typisch Thaise gerechten. Wijn is helaas duur. Ontbijt goed. Het strand valt bij eb ver droog, alleen bij vloed beperkte mogelijkheid tot zwemmen in zee, maar dit wordt grotendeels goed gemaakt door het schitterende zwembad.
Hotel kenmerken tip: Voor liefhebbers van rust, want weinig mogelijkheden tot ergens anders eten b.v. Wel sinds kort op enige afstand wat restaurantjes in ontwikkeling. Er zijn op het eiland beperkte faciliteiten. Hotel biedt goede excursies aan, maar wel prijzig. Daarvoor krijg je wel een goede bijna privéboot met goede verzorging. Wij zijn op snorkeltoer geweest naar Kai islands (reefshark gezien)(1650 BHT pp) en een mooie tocht naar PraNang National Park met het verplichte bezoek aan de overlopen James Bond Rock. Boeiende Kayaktocht door caves (29000 BHT) De transfer terug naar Phuket is prijzig -1200 BHT pp- en viel in ons geval tegen omdat de speedbaot niet de beloofde luxe had, maar een gewone plaatselijke ferry was waarbij we moesten staan.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Koh Yao Yai Village PhuketKoh Yao Yai Village Phuket - GastenkamerKoh Yao Yai Village Phuket - GastenkamerKoh Yao Yai Village Phuket - GastenkamerKoh Yao Yai Village Phuket - BadkamerKoh Yao Yai Village Phuket - BadkamerKoh Yao Yai Village Phuket - GastenkamerKoh Yao Yai Village Phuket - GastenkamerKoh Yao Yai Village Phuket - GastenkamerKoh Yao Yai Village Phuket - GastenkamerKoh Yao Yai Village Phuket - Balkon/TerrasKoh Yao Yai Village Phuket - TuinKoh Yao Yai Village Phuket - ZwembadKoh Yao Yai Village Phuket - RestaurantKoh Yao Yai Village Phuket - Recreatie-faciliteitenKoh Yao Yai Village Phuket - Recreatie-faciliteitenKoh Yao Yai Village Phuket - Recreatie-faciliteitenKoh Yao Yai Village Phuket - Recreatie-faciliteitenKoh Yao Yai Village Phuket - Recreatie-faciliteitenKoh Yao Yai Village Phuket - WinkelsKoh Yao Yai Village Phuket - GastenkamerKoh Yao Yai Village Phuket - SpaKoh Yao Yai Village Phuket - SpaKoh Yao Yai Village Phuket - RestaurantKoh Yao Yai Village Phuket - OmgevingKoh Yao Yai Village Phuket - OmgevingKoh Yao Yai Village Phuket - Hotel exterieurKoh Yao Yai Village Phuket - StrandKoh Yao Yai Village Phuket - ZwembadKoh Yao Yai Village Phuket - ZwembadKoh Yao Yai Village Phuket - ZwembadKoh Yao Yai Village Phuket - RestaurantKoh Yao Yai Village Phuket - Sport en activiteitenKoh Yao Yai Village Phuket - RestaurantKoh Yao Yai Village Phuket - GastenkamerKoh Yao Yai Village Phuket - StrandKoh Yao Yai Village Phuket - UitzichtKoh Yao Yai Village Phuket - Hotel exterieurKoh Yao Yai Village Phuket - Balkon/TerrasKoh Yao Yai Village Phuket - GastenkamerKoh Yao Yai Village Phuket - StrandKoh Yao Yai Village Phuket - Gastenkamer


AS-AGWEB-3B06