Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Kuta Central Park Hotel

Jln. Patih Jelantik, Kuta, Bali, Indonesië 80361

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,5

uit 2103 beoordelingen

5 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,9
Ligging
7,0
Personeel
7,8
Hygiëne/conditie hotel
7,6
Kamercomfort
7,6
Ontbijt/maaltijden
7,2
Alle beoordelingen (2103)
Sorteer op:
Jacqueline V. (Echt)paren Netherlands, 24 juni 2015
Mooi, maar te ver buiten het centrum

klantvriendelijkheid, bedden
7
Prima hotel, echter wel redelijk ver van het centrum. Bedenk daarnaast dat een kingsize bed niet per definitie een 2-persoons bed is, dit moet expliciet bij de reservering worden aangegeven.
Rapporteer deze beoordeling
Piet M. (Echt)paren Netherlands, 13 november 2014
mooie ligging, prachtige kamer, uitgebreid ontbijt

Het hotel is omsloten en ligt in ee rustige buurt. We hebben een deluxe kamer genomen (42m). Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam.
10
We zijn verrast door de ligging en de rust. Er hangen veel kunstwerken. Dagelijks gratis vervoer naar verschillende locaties.
Rapporteer deze beoordeling
Aad M. Individuele reizigers Netherlands, 4 oktober 2014
Goed

Kamer, ligging, personeel
9
Bijzonder prettig
Rapporteer deze beoordeling
Riboet D. (Echt)paren Netherlands, 4 oktober 2014
Lakens vol bloedvlekken

Geen
4,7
Erg rumoerig en veel lawaai in de avond ivm zwembad. De gangen hierdoor met sporen vh zwembad Levensgevaarlijk als je de slaapkamers uitloopt. Duitsers zijn erg druk en houden geen rekening met andere uitslapers. Nee. Bali. Nooit meer
Rapporteer deze beoordeling
Wim G. Individuele reizigers Belgium, 7 maart 2013
Lovely hotel...great room...wonderfull staff

Room..staff..breakfast
10
Good location..quit buth still close to Kuta center and beach..15 minit walk what i like..also 2 minit taxi..great room..many choice breakfast..nice pool(big one and small for kids..play ground for kids...
Rapporteer deze beoordeling
Khang W. Gezinnen met jonge kinderen Malaysia, 23 april 2016
room
6
Towel need to be replace new one.. room air cond need to be check often... most leaking or not cold during check in... after need the technician to check it again either have to move or change room...
Rapporteer deze beoordeling
Kim K. (Echt)paren Malaysia, 22 april 2016
Superb hotel
6,3
The staff was friendly and helpful. English works really fine here, no communication issues. One thing would be the air conditioner may require services and the internet may be a bit slow. But other than that, it's totally worth it.
Rapporteer deze beoordeling
Karren R. (Echt)paren Australia, 22 april 2016
Always come back
6,7
This is our 4th stay at the Hotel. Central location and facilities meet our needs. We did ask for a room swap this time as we were on the first level near the pool and it was too noisy for our liking. Will continue to come back.
Rapporteer deze beoordeling
Kraven N. (Echt)paren Singapore, 21 april 2016
Paper thin walls
4,3
The walls are so thin, you here it when someone is walking pass your room. Very irritating. All else is ok
Rapporteer deze beoordeling
Craig I. (Echt)paren Australia, 15 april 2016
Thought it was closer to kuta.
5,3
It was very noisy as there wer a lot of uni students staying and they wer runining around the hotel untill 2pm
Rapporteer deze beoordeling
1 - 5 van 5 beoordelingen
Kuta Central Park Hotel BaliKuta Central Park Hotel Bali - EntreeKuta Central Park Hotel Bali - ReceptieKuta Central Park Hotel Bali - ReceptieKuta Central Park Hotel Bali - EntreeKuta Central Park Hotel Bali - EntreeKuta Central Park Hotel Bali - ZwembadKuta Central Park Hotel Bali - LobbyKuta Central Park Hotel Bali - GastenkamerKuta Central Park Hotel Bali - GastenkamerKuta Central Park Hotel Bali - GastenkamerKuta Central Park Hotel Bali - GastenkamerKuta Central Park Hotel Bali - GastenkamerKuta Central Park Hotel Bali - GastenkamerKuta Central Park Hotel Bali - Hotel interieurKuta Central Park Hotel Bali - GastenkamerKuta Central Park Hotel Bali - GastenkamerKuta Central Park Hotel Bali - GastenkamerKuta Central Park Hotel Bali - SuiteKuta Central Park Hotel Bali - Hotel interieurKuta Central Park Hotel Bali - GastenkamerKuta Central Park Hotel Bali - GastenkamerKuta Central Park Hotel Bali - GastenkamerKuta Central Park Hotel Bali - BadkamerKuta Central Park Hotel Bali - Hotel interieurKuta Central Park Hotel Bali - SuiteKuta Central Park Hotel Bali - FitnessruimteKuta Central Park Hotel Bali - Hot tubKuta Central Park Hotel Bali - Hot tubKuta Central Park Hotel Bali - SpaKuta Central Park Hotel Bali - RestaurantKuta Central Park Hotel Bali - RestaurantKuta Central Park Hotel Bali - VergaderruimteKuta Central Park Hotel Bali - VergaderruimteKuta Central Park Hotel Bali - SpaKuta Central Park Hotel Bali - SpeeltuinKuta Central Park Hotel Bali - KinderclubKuta Central Park Hotel Bali - KinderclubKuta Central Park Hotel Bali - SpaKuta Central Park Hotel Bali - SpaKuta Central Park Hotel Bali - Bar/LoungeKuta Central Park Hotel Bali - ReceptieKuta Central Park Hotel Bali - BuffetKuta Central Park Hotel Bali - Eten en drinkenKuta Central Park Hotel Bali - Eten en drinkenKuta Central Park Hotel Bali - Eten en drinkenKuta Central Park Hotel Bali - Eten en drinkenKuta Central Park Hotel Bali - Eten en drinken


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C02