of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Kuta Paradiso Hotel

Kartika Plaza Street, Kuta / Tuban, Bali, Indonesië (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Kuta Paradiso Hotel Bali - Hotel exterieur Kuta Paradiso Hotel Bali - Lobby Kuta Paradiso Hotel Bali - Lobby Kuta Paradiso Hotel Bali - Uitzicht Kuta Paradiso Hotel Bali - Restaurant Kuta Paradiso Hotel Bali - Restaurant Kuta Paradiso Hotel Bali - Fitnessruimte Kuta Paradiso Hotel Bali - Zwembad Kuta Paradiso Hotel Bali - Restaurant Kuta Paradiso Hotel Bali - Hotel exterieur Kuta Paradiso Hotel Bali - Hotel interieur Kuta Paradiso Hotel Bali - Uitzicht Kuta Paradiso Hotel Bali - Badkamer Kuta Paradiso Hotel Bali - Hotel exterieur Kuta Paradiso Hotel Bali - Hotel exterieur Kuta Paradiso Hotel Bali - Hotel interieur
Kuta Paradiso Hotel Bali - Hotel exterieur Kuta Paradiso Hotel Bali - Gastenkamer Kuta Paradiso Hotel Bali - Hotel interieur
Gebied: Kuta / Tuban Aantal kamers: 250
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,9

uit 935 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,5
Ligging
8,8
Personeel
7,9
Hygiëne/conditie hotel
7,6
Kamercomfort
7,7
Ontbijt/maaltijden
7,7
Alle beoordelingen (935)
Sorteer op:
Rico R. Individuele reizigers Netherlands, 16 november 2014
Top hotel

Locatie zwembad service
9,3
Fantastisch
Harm V. (Echt)paren Netherlands, 30 augustus 2014
Top!!

Ontbijt, zwembad, vriendelijk
9
Helemaal genoten van onze dagen in Kuta Paradiso! Een zeer goed ontbijt en vriendelijk personeel!
Stefan H. (Echt)paren Belgium, 13 augustus 2014
goed hotel

onthaal , onbijt , kamerconfort
7,3
goed,maar we lagen op kamer 204 aan de straat kant veel lawaai
Rocky D. Gezinnen met jonge kinderen Belgium, 13 augustus 2014
Geen 5 sterren hotel

Excellent ontbijt, alles is aanwezig
5,3
Verblijf was ok. Badkamer heeft dringend een opfrisbeurt nodig. Anno 2014 en geen degelijk warm water kunnen aanbieden in een 5* hotel???? Alsook de vorm van hotel zorgt ervoor dat alle geluid van feestjes tot middernacht blijven galmen door de gangen. De terrasdeuren gaan moeilijk open/toe, waardoor er continue geluid en warme lucht van buiten binnenkomt. Geen echte aanrader, tenzij je echt vlak bij centrum Kuta wenst te logeren. Wifi signaal ook heel slecht in het hotel.
Hubert-Jan H. (Echt)paren Netherlands, 31 augustus 2013
Goed

Ligging, zwembad
8,7
Goed. Het hotel is erg groot dus het kan een beetje overweldigend zijn als je binnenkomt. Het personeel is vriendelijk en doet zijn best om je een goed verblijf te laten hebben. Het enige minpunt is dat het gebouw al een beetje oud begint te worden.
Marga H. Groepen Germany, 11 januari 2013
prima hotel met uitstekende service

service, centrale ligging, mooi zwembad
9,7
kuta paradiso hotel is een zeer verzorgd hotel met mooie kamers, een prachtige pool area en een uitstekende service. het ontbijtbuffet is zeer uitgebreid. helaas is er geen gratis wifi beschikbaar en er is geen directe toegang tot het strand.
Dennis V. (Echt)paren Netherlands, 23 juli 2010
Dit hotel noemt zich 5-sterren, maar is van minder

Personeel
5,7
Een flinke opknapbeurt is geen overbodige luxe. Bijvoorbeeld zwart-bruine kitnaden geeft geen schone indruk. Oudbollige deuren vol met krassen, stukken plafond uit de badkamer, een schuifdeur die ik met veel moeite open kon krijgen zijn vele punten die verbeterd kunnen worden. Internet was vrij duur (+/- 8 Euro per uur), daarbij moet je op een speciale manier uitloggen. Bij het uitschakelen van de computer loopt de teller vrolijk door. Het ontbijt was matig, maar ik heb vele 3 en 4 sterren hotels meegemaakt waar een ruimere keus was en de kwaliteit stukken beter. Achter het hotel aan de strandzijde, ongeveer 20 meter van onze kamer waren twee avonden rituelen van lokalen tot 2:00. De Balinese rituelen en muziek horen bij Bali, maar 's nachts willen we graag slapen. Dubbel glas is aan te bevelen. De airconditioning was centraal. Op zich geen punt, maar de temperatuurregeling werkt helaas niet, vandaar dat het erg koud was. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Het hotel wordt goed schoon gehouden. De andere hotels in de directe omgeving, welke wij eerder hebben bezocht zijn goedkoper en van betere kwaliteit.
Choy M. (Echt)paren Malaysia, 3 mei 2015
free transfer from/to airport

free transportation airport location need walk 5-10mins to Kuta beach staff service performance good
8
Overall is good and value for money. Staff service performance good. Breakfast nice. Location need walk 5-15 mins to Kuta beach, beach walk....
Jose P. Gezinnen met oudere kinderen Australia, 29 april 2015
needs to a renivation badly

swimming pool, food at the pool bar and feeding the fish.
8,7
it was very good stay but the building needs to be painted from the outside and the bathroom water kept leeking out. The staff members were very friendly!
Yong H. Gezinnen met oudere kinderen South Korea, 25 april 2015
One of the best hotel I ever stayed in Bali

Location, service, rate
10
Very nice and comport

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!


AS-AGWEB-3B08