Mijn account (inloggen)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Kuta Paradiso Hotel

Jl. Kartika Plaza, Kuta, Bali, Indonesië (Bekijk kaart)

Boek nu!

Kuta Paradiso Hotel Bali - Hotel exterieur Kuta Paradiso Hotel Bali - Uitzicht Kuta Paradiso Hotel Bali - Uitzicht Kuta Paradiso Hotel Bali - Lobby Kuta Paradiso Hotel Bali - Lobby Kuta Paradiso Hotel Bali - Uitzicht Kuta Paradiso Hotel Bali - Restaurant Kuta Paradiso Hotel Bali - Restaurant Kuta Paradiso Hotel Bali - Restaurant Kuta Paradiso Hotel Bali - Restaurant Kuta Paradiso Hotel Bali - Restaurant Kuta Paradiso Hotel Bali - Restaurant Kuta Paradiso Hotel Bali - Business Center Kuta Paradiso Hotel Bali - Business Center Kuta Paradiso Hotel Bali - Fitnessruimte Kuta Paradiso Hotel Bali - Kinderclub
Kuta Paradiso Hotel Bali - Kinderclub Kuta Paradiso Hotel Bali - Zwembad Kuta Paradiso Hotel Bali - Restaurant
Ligging: Kuta Aantal kamers: 250
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,8

uit 505 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,4
Ligging
8,8
Personeel
7,8
Hygiëne/conditie hotel
7,6
Kamercomfort
7,8
Ontbijt/maaltijden
7,6
Alle beoordelingen (505)
Hubert-Jan H. (Echt)paren Netherlands, 31 augustus 2013
Goed

Ligging, zwembad
8,7
Goed. Het hotel is erg groot dus het kan een beetje overweldigend zijn als je binnenkomt. Het personeel is vriendelijk en doet zijn best om je een goed verblijf te laten hebben. Het enige minpunt is dat het gebouw al een beetje oud begint te worden.
Marga H. Groepen Germany, 11 januari 2013
prima hotel met uitstekende service

service, centrale ligging, mooi zwembad
9,7
kuta paradiso hotel is een zeer verzorgd hotel met mooie kamers, een prachtige pool area en een uitstekende service. het ontbijtbuffet is zeer uitgebreid. helaas is er geen gratis wifi beschikbaar en er is geen directe toegang tot het strand.
Dennis V. (Echt)paren Netherlands, 23 juli 2010
Dit hotel noemt zich 5-sterren, maar is van minder

Personeel
5,7
Een flinke opknapbeurt is geen overbodige luxe. Bijvoorbeeld zwart-bruine kitnaden geeft geen schone indruk. Oudbollige deuren vol met krassen, stukken plafond uit de badkamer, een schuifdeur die ik met veel moeite open kon krijgen zijn vele punten die verbeterd kunnen worden. Internet was vrij duur (+/- 8 Euro per uur), daarbij moet je op een speciale manier uitloggen. Bij het uitschakelen van de computer loopt de teller vrolijk door. Het ontbijt was matig, maar ik heb vele 3 en 4 sterren hotels meegemaakt waar een ruimere keus was en de kwaliteit stukken beter. Achter het hotel aan de strandzijde, ongeveer 20 meter van onze kamer waren twee avonden rituelen van lokalen tot 2:00. De Balinese rituelen en muziek horen bij Bali, maar 's nachts willen we graag slapen. Dubbel glas is aan te bevelen. De airconditioning was centraal. Op zich geen punt, maar de temperatuurregeling werkt helaas niet, vandaar dat het erg koud was. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Het hotel wordt goed schoon gehouden. De andere hotels in de directe omgeving, welke wij eerder hebben bezocht zijn goedkoper en van betere kwaliteit.
Xu W. Gezinnen met oudere kinderen China, 12 april 2014
well maintained. beautiful beach view

attentive staff
8
Mun L. (Echt)paren Singapore, 11 april 2014
Great Stay

Breakfast, close to the beach, great pool
9
its was really great, i always stay in this hotel... its never disappoint me at all
Philip F. Gezinnen met oudere kinderen South Africa, 10 april 2014
Excellent rooms and service

Swimming pool, attentive staff and close to all amenities
8,7
See W. Individuele reizigers Malaysia, 7 april 2014
nice & comfortable hotel

location, comfortable & staff friendly
9
The room are big & clean, very comfortable room & have a variety buffet breakfast. The staff are very friendly.
Philip F. Gezinnen met oudere kinderen South Africa, 4 april 2014
A great hotel and accommodation for ease of access

Close to beaches, amenities and great restaurants
9
Philip T. Individuele reizigers Malaysia, 4 april 2014
superb

centrally located, staff pleasant and cleanliness
8,7
enjoyed my stay and service was good
Maria G. (Echt)paren Australia, 1 april 2014
Awesome hotel. Couldn't have found better!

The pool. location is superb. Very central. Very clean and 5 star breakfast.
8,3
Absolutely loved our stay at the hotel. Will be coming back for sure next time hopefully book a room around the pool. Hotel service is very friendly and hotel itself is very clean. Would recommend it to anyone.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Kuta Paradiso Hotel BaliKuta Paradiso Hotel Bali - Hotel exterieurKuta Paradiso Hotel Bali - UitzichtKuta Paradiso Hotel Bali - UitzichtKuta Paradiso Hotel Bali - LobbyKuta Paradiso Hotel Bali - LobbyKuta Paradiso Hotel Bali - UitzichtKuta Paradiso Hotel Bali - RestaurantKuta Paradiso Hotel Bali - RestaurantKuta Paradiso Hotel Bali - RestaurantKuta Paradiso Hotel Bali - RestaurantKuta Paradiso Hotel Bali - RestaurantKuta Paradiso Hotel Bali - RestaurantKuta Paradiso Hotel Bali - Business Center Kuta Paradiso Hotel Bali - Business Center Kuta Paradiso Hotel Bali - FitnessruimteKuta Paradiso Hotel Bali - KinderclubKuta Paradiso Hotel Bali - KinderclubKuta Paradiso Hotel Bali - ZwembadKuta Paradiso Hotel Bali - Restaurant

Beoordelingen door klanten - Kuta Paradiso Hotel, Bali

AS-AGWEB-3C05