Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Kuta Paradiso Hotel

Kartika Plaza Street, Kuta, Bali, Indonesië

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,9

uit 1379 beoordelingen

9 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,5
Ligging
8,8
Personeel
8,0
Hygiëne/conditie hotel
7,6
Kamercomfort
7,7
Ontbijt/maaltijden
7,7
Alle beoordelingen (1379)
Sorteer op:
Harro S. Individuele reizigers Netherlands, 22 augustus 2015
Goede prijs/kwaliteit.

Prijs/kwaliteit - uitgebreid ontbijt - vriendelijk personeel
9
Zeer tevreden, tijdens verblijf was alles naar wens. Waarom ik geen 5* hotel vind, onderhoud aan de badkamer kunnen beter. De badkamer heeft geen stopcontact. Wel vind ik dat hotel meer biedt/heeft dan een gemiddelde 4* hotel.
Rapporteer deze beoordeling
Mirjam B. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 22 juli 2015
Persoonlijke aandacht in Kuta Paradiso

Klantvriendelijkheid, maaltijden, ligging
10
Geweldige ervaring gehad in het Kuta Paradiso. Het personeel was allemaal zo ontzettend vriendelijk en wilden echt het beste voor je. Het ontbijt was erg uitgebreid en goed. Het zwembad is mooi en groot. Er waren altijd wel ligbedjes vrij en handdoeken waren er volop. Het hotel heeft een mooie sportschool en dat vind je niet overal. Het hotel is iets ouder maar dat vind ik niet echt noemenswaardig. Zelfs de nieuwste hotels hebben wat dat betreft wel aandachtspuntjes. Het enige minpuntje vond ik dat er geen directe doorgang van het zwembad naar het strand is.
Rapporteer deze beoordeling
Rico R. Individuele reizigers Netherlands, 16 november 2014
Top hotel

Locatie zwembad service
9,3
Fantastisch
Rapporteer deze beoordeling
Harm V. (Echt)paren Netherlands, 30 augustus 2014
Top!!

Ontbijt, zwembad, vriendelijk
9
Helemaal genoten van onze dagen in Kuta Paradiso! Een zeer goed ontbijt en vriendelijk personeel!
Rapporteer deze beoordeling
Rocky D. Gezinnen met jonge kinderen Belgium, 13 augustus 2014
Geen 5 sterren hotel

Excellent ontbijt, alles is aanwezig
5,3
Verblijf was ok. Badkamer heeft dringend een opfrisbeurt nodig. Anno 2014 en geen degelijk warm water kunnen aanbieden in een 5* hotel???? Alsook de vorm van hotel zorgt ervoor dat alle geluid van feestjes tot middernacht blijven galmen door de gangen. De terrasdeuren gaan moeilijk open/toe, waardoor er continue geluid en warme lucht van buiten binnenkomt. Geen echte aanrader, tenzij je echt vlak bij centrum Kuta wenst te logeren. Wifi signaal ook heel slecht in het hotel.
Rapporteer deze beoordeling
Stefan H. (Echt)paren Belgium, 13 augustus 2014
goed hotel

onthaal , onbijt , kamerconfort
7,3
goed,maar we lagen op kamer 204 aan de straat kant veel lawaai
Rapporteer deze beoordeling
Hubert-Jan H. (Echt)paren Netherlands, 31 augustus 2013
Goed

Ligging, zwembad
8,7
Goed. Het hotel is erg groot dus het kan een beetje overweldigend zijn als je binnenkomt. Het personeel is vriendelijk en doet zijn best om je een goed verblijf te laten hebben. Het enige minpunt is dat het gebouw al een beetje oud begint te worden.
Rapporteer deze beoordeling
Marga H. Groepen Germany, 11 januari 2013
prima hotel met uitstekende service

service, centrale ligging, mooi zwembad
9,7
kuta paradiso hotel is een zeer verzorgd hotel met mooie kamers, een prachtige pool area en een uitstekende service. het ontbijtbuffet is zeer uitgebreid. helaas is er geen gratis wifi beschikbaar en er is geen directe toegang tot het strand.
Rapporteer deze beoordeling
Dennis V. (Echt)paren Netherlands, 23 juli 2010
Dit hotel noemt zich 5-sterren, maar is van minder

Personeel
5,7
Een flinke opknapbeurt is geen overbodige luxe. Bijvoorbeeld zwart-bruine kitnaden geeft geen schone indruk. Oudbollige deuren vol met krassen, stukken plafond uit de badkamer, een schuifdeur die ik met veel moeite open kon krijgen zijn vele punten die verbeterd kunnen worden. Internet was vrij duur (+/- 8 Euro per uur), daarbij moet je op een speciale manier uitloggen. Bij het uitschakelen van de computer loopt de teller vrolijk door. Het ontbijt was matig, maar ik heb vele 3 en 4 sterren hotels meegemaakt waar een ruimere keus was en de kwaliteit stukken beter. Achter het hotel aan de strandzijde, ongeveer 20 meter van onze kamer waren twee avonden rituelen van lokalen tot 2:00. De Balinese rituelen en muziek horen bij Bali, maar 's nachts willen we graag slapen. Dubbel glas is aan te bevelen. De airconditioning was centraal. Op zich geen punt, maar de temperatuurregeling werkt helaas niet, vandaar dat het erg koud was. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Het hotel wordt goed schoon gehouden. De andere hotels in de directe omgeving, welke wij eerder hebben bezocht zijn goedkoper en van betere kwaliteit.
Rapporteer deze beoordeling
Emma G. Gezinnen met oudere kinderen Malaysia, 21 mei 2016
Good location and great value for money
6
Had a lovely time. Breakfast buffet was delicious
Rapporteer deze beoordeling
1 - 9 van 9 beoordelingen
Kuta Paradiso Hotel BaliKuta Paradiso Hotel Bali - Hotel exterieurKuta Paradiso Hotel Bali - EntreeKuta Paradiso Hotel Bali - LobbyKuta Paradiso Hotel Bali - UitzichtKuta Paradiso Hotel Bali - RestaurantKuta Paradiso Hotel Bali - RestaurantKuta Paradiso Hotel Bali - FitnessruimteKuta Paradiso Hotel Bali - ZwembadKuta Paradiso Hotel Bali - RestaurantKuta Paradiso Hotel Bali - Hotel interieurKuta Paradiso Hotel Bali - BadkamerKuta Paradiso Hotel Bali - Hotel exterieurKuta Paradiso Hotel Bali - Hotel exterieurKuta Paradiso Hotel Bali - Hotel interieurKuta Paradiso Hotel Bali - GastenkamerKuta Paradiso Hotel Bali - Hotel interieurKuta Paradiso Hotel Bali - KaartKuta Paradiso Hotel Bali - UitzichtKuta Paradiso Hotel Bali - SpaKuta Paradiso Hotel Bali - VergaderruimteKuta Paradiso Hotel Bali - UitzichtKuta Paradiso Hotel Bali - LobbyKuta Paradiso Hotel Bali - FitnessruimteKuta Paradiso Hotel Bali - UitzichtKuta Paradiso Hotel Bali - ZwembadKuta Paradiso Hotel Bali - SpaKuta Paradiso Hotel Bali - ZwembadKuta Paradiso Hotel Bali - LobbyKuta Paradiso Hotel Bali - BadkamerKuta Paradiso Hotel Bali - SpaKuta Paradiso Hotel Bali - BadkamerKuta Paradiso Hotel Bali - VergaderruimteKuta Paradiso Hotel Bali - SpaKuta Paradiso Hotel Bali - BadkamerKuta Paradiso Hotel Bali - ZwembadKuta Paradiso Hotel Bali - Kinderclub


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A08