of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Kuta Paradiso Hotel

Jl. Kartika Plaza, Kuta, Bali, Indonesië (Bekijk kaart)

Boek nu!

Kuta Paradiso Hotel Bali - Hotel exterieur Kuta Paradiso Hotel Bali - Uitzicht Kuta Paradiso Hotel Bali - Uitzicht Kuta Paradiso Hotel Bali - Lobby Kuta Paradiso Hotel Bali - Lobby Kuta Paradiso Hotel Bali - Uitzicht Kuta Paradiso Hotel Bali - Restaurant Kuta Paradiso Hotel Bali - Restaurant Kuta Paradiso Hotel Bali - Restaurant Kuta Paradiso Hotel Bali - Restaurant Kuta Paradiso Hotel Bali - Restaurant Kuta Paradiso Hotel Bali - Restaurant Kuta Paradiso Hotel Bali - Business Center Kuta Paradiso Hotel Bali - Business Center Kuta Paradiso Hotel Bali - Fitnessruimte Kuta Paradiso Hotel Bali - Kinderclub
Kuta Paradiso Hotel Bali - Kinderclub Kuta Paradiso Hotel Bali - Zwembad Kuta Paradiso Hotel Bali - Restaurant
Gebied: Kuta Aantal kamers: 250
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,8

uit 617 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,5
Ligging
8,8
Personeel
7,8
Hygiëne/conditie hotel
7,6
Kamercomfort
7,8
Ontbijt/maaltijden
7,6
Alle beoordelingen (617)
Sorteer op:
Hubert-Jan H. (Echt)paren Netherlands, 31 augustus 2013
Goed

Ligging, zwembad
8,7
Goed. Het hotel is erg groot dus het kan een beetje overweldigend zijn als je binnenkomt. Het personeel is vriendelijk en doet zijn best om je een goed verblijf te laten hebben. Het enige minpunt is dat het gebouw al een beetje oud begint te worden.
Marga H. Groepen Germany, 11 januari 2013
prima hotel met uitstekende service

service, centrale ligging, mooi zwembad
9,7
kuta paradiso hotel is een zeer verzorgd hotel met mooie kamers, een prachtige pool area en een uitstekende service. het ontbijtbuffet is zeer uitgebreid. helaas is er geen gratis wifi beschikbaar en er is geen directe toegang tot het strand.
Dennis V. (Echt)paren Netherlands, 23 juli 2010
Dit hotel noemt zich 5-sterren, maar is van minder

Personeel
5,7
Een flinke opknapbeurt is geen overbodige luxe. Bijvoorbeeld zwart-bruine kitnaden geeft geen schone indruk. Oudbollige deuren vol met krassen, stukken plafond uit de badkamer, een schuifdeur die ik met veel moeite open kon krijgen zijn vele punten die verbeterd kunnen worden. Internet was vrij duur (+/- 8 Euro per uur), daarbij moet je op een speciale manier uitloggen. Bij het uitschakelen van de computer loopt de teller vrolijk door. Het ontbijt was matig, maar ik heb vele 3 en 4 sterren hotels meegemaakt waar een ruimere keus was en de kwaliteit stukken beter. Achter het hotel aan de strandzijde, ongeveer 20 meter van onze kamer waren twee avonden rituelen van lokalen tot 2:00. De Balinese rituelen en muziek horen bij Bali, maar 's nachts willen we graag slapen. Dubbel glas is aan te bevelen. De airconditioning was centraal. Op zich geen punt, maar de temperatuurregeling werkt helaas niet, vandaar dat het erg koud was. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Het hotel wordt goed schoon gehouden. De andere hotels in de directe omgeving, welke wij eerder hebben bezocht zijn goedkoper en van betere kwaliteit.
Lorena I. Gezinnen met oudere kinderen Thailand, 21 juli 2014
fun and relaxing

centrally located and value for money
8
we had no problems. staff were friendly. free shuttle to airport was fantastic.
Peter C. Gezinnen met oudere kinderen Australia, 19 juli 2014
Loved every minute.

Location, breakfast and pool/garden areas.
8,7
It was fantastic. Perfect location for our needs, breakfast was wonderful and the gardens and pool areas are gorgeous. Table tennis for the kids was a hit as was the happy hours for the adults. We will definitely be coming back again.
Adrian C. (Echt)paren Australia, 16 juli 2014
Good Value

Staff , Location , Hawker free
8
This was the second time in a month we have stayed at the Kuta Paradiso and with booking errors ( my fault ) we have managed to stay in all 3 types of rooms available . All were good value but it is well worth the $30 upgrade from your basic room to the bigger Ocean View room . The staff were excellent again and always available to help. As it had been 5 years since our last trip to Kuta , we thought on our first stay a month ago that the hawkers had backed off a lot , but after a trip down towards Poppies 1 and 2 we soon realized that it was still pretty annoying down that way and pretty much the way it used to be and couldn't wait to get back to our end of the beach even tho its only about a kilometer away. Will stay at the Kuta Paradiso again as compared to other hotels in the area we found this to be the best value for money , that is if you book through Agoda of course.
Toni P. Gezinnen met oudere kinderen Australia, 13 juli 2014
Close to everything, but too close to noisy road

Great breakfast, close to everything, friendly helpful staff
6,7
Claire J. Groepen Australia, 12 juli 2014
Comfortable and clean . Staff extremely helpful

Staff Clean Price
9,7
Stay was comfortable . Hotel is older but is kept to a high standard of cleanliness. Staff are very helpful and will assist whenever possible . We stayed in a family room which was big enough for our family. Breakfast is good . Kids club needs more planned activities as children got bored easily but staff were friendly . Overall I would definitely stay there again it's central location is ideal as a base for shopping and the beach .
Jin K. (Echt)paren Australia, 9 juli 2014
Decent for price

location, price, size of the room
6,7
Andrea W. Groepen Australia, 7 juli 2014
Very relaxing

Location, food, freindliness
8
Excellent for a relaxing family holiday so close to all amenities

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Kuta Paradiso Hotel BaliKuta Paradiso Hotel Bali - Hotel exterieurKuta Paradiso Hotel Bali - UitzichtKuta Paradiso Hotel Bali - UitzichtKuta Paradiso Hotel Bali - LobbyKuta Paradiso Hotel Bali - LobbyKuta Paradiso Hotel Bali - UitzichtKuta Paradiso Hotel Bali - RestaurantKuta Paradiso Hotel Bali - RestaurantKuta Paradiso Hotel Bali - RestaurantKuta Paradiso Hotel Bali - RestaurantKuta Paradiso Hotel Bali - RestaurantKuta Paradiso Hotel Bali - RestaurantKuta Paradiso Hotel Bali - Business Center Kuta Paradiso Hotel Bali - Business Center Kuta Paradiso Hotel Bali - FitnessruimteKuta Paradiso Hotel Bali - KinderclubKuta Paradiso Hotel Bali - KinderclubKuta Paradiso Hotel Bali - ZwembadKuta Paradiso Hotel Bali - Restaurant

Beoordelingen door klanten - Kuta Paradiso Hotel, Bali

AS-AGWEB-3A02