of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Kuta Paradiso Hotel

Jl. Kartika Plaza, Kuta / Tuban, Bali, Indonesië (Bekijk kaart)

Boek nu!

Kuta Paradiso Hotel Bali - Hotel exterieur Kuta Paradiso Hotel Bali - Lobby Kuta Paradiso Hotel Bali - Lobby Kuta Paradiso Hotel Bali - Uitzicht Kuta Paradiso Hotel Bali - Restaurant Kuta Paradiso Hotel Bali - Restaurant Kuta Paradiso Hotel Bali - Restaurant Kuta Paradiso Hotel Bali - Restaurant Kuta Paradiso Hotel Bali - Restaurant Kuta Paradiso Hotel Bali - Restaurant Kuta Paradiso Hotel Bali - Business Center Kuta Paradiso Hotel Bali - Business Center Kuta Paradiso Hotel Bali - Fitnessruimte Kuta Paradiso Hotel Bali - Kinderclub Kuta Paradiso Hotel Bali - Zwembad Kuta Paradiso Hotel Bali - Restaurant
Kuta Paradiso Hotel Bali - Hotel exterieur Kuta Paradiso Hotel Bali - Lobby Kuta Paradiso Hotel Bali - Hotel interieur Kuta Paradiso Hotel Bali - Uitzicht Kuta Paradiso Hotel Bali - Badkamer Kuta Paradiso Hotel Bali - Hotel exterieur Kuta Paradiso Hotel Bali - Hotel exterieur Kuta Paradiso Hotel Bali - Hotel interieur Kuta Paradiso Hotel Bali - Hotel exterieur Kuta Paradiso Hotel Bali - Gastenkamer Kuta Paradiso Hotel Bali - Hotel interieur
Gebied: Kuta / Tuban Aantal kamers: 250
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,9

uit 659 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,5
Ligging
8,8
Personeel
7,9
Hygiëne/conditie hotel
7,6
Kamercomfort
7,8
Ontbijt/maaltijden
7,6
Alle beoordelingen (659)
Sorteer op:
Rocky D. Gezinnen met jonge kinderen Belgium, 13 augustus 2014
Geen 5 sterren hotel

Excellent ontbijt, alles is aanwezig
5,3
Verblijf was ok. Badkamer heeft dringend een opfrisbeurt nodig. Anno 2014 en geen degelijk warm water kunnen aanbieden in een 5* hotel???? Alsook de vorm van hotel zorgt ervoor dat alle geluid van feestjes tot middernacht blijven galmen door de gangen. De terrasdeuren gaan moeilijk open/toe, waardoor er continue geluid en warme lucht van buiten binnenkomt. Geen echte aanrader, tenzij je echt vlak bij centrum Kuta wenst te logeren. Wifi signaal ook heel slecht in het hotel.
Hubert-Jan H. (Echt)paren Netherlands, 31 augustus 2013
Goed

Ligging, zwembad
8,7
Goed. Het hotel is erg groot dus het kan een beetje overweldigend zijn als je binnenkomt. Het personeel is vriendelijk en doet zijn best om je een goed verblijf te laten hebben. Het enige minpunt is dat het gebouw al een beetje oud begint te worden.
Marga H. Groepen Germany, 11 januari 2013
prima hotel met uitstekende service

service, centrale ligging, mooi zwembad
9,7
kuta paradiso hotel is een zeer verzorgd hotel met mooie kamers, een prachtige pool area en een uitstekende service. het ontbijtbuffet is zeer uitgebreid. helaas is er geen gratis wifi beschikbaar en er is geen directe toegang tot het strand.
Dennis V. (Echt)paren Netherlands, 23 juli 2010
Dit hotel noemt zich 5-sterren, maar is van minder

Personeel
5,7
Een flinke opknapbeurt is geen overbodige luxe. Bijvoorbeeld zwart-bruine kitnaden geeft geen schone indruk. Oudbollige deuren vol met krassen, stukken plafond uit de badkamer, een schuifdeur die ik met veel moeite open kon krijgen zijn vele punten die verbeterd kunnen worden. Internet was vrij duur (+/- 8 Euro per uur), daarbij moet je op een speciale manier uitloggen. Bij het uitschakelen van de computer loopt de teller vrolijk door. Het ontbijt was matig, maar ik heb vele 3 en 4 sterren hotels meegemaakt waar een ruimere keus was en de kwaliteit stukken beter. Achter het hotel aan de strandzijde, ongeveer 20 meter van onze kamer waren twee avonden rituelen van lokalen tot 2:00. De Balinese rituelen en muziek horen bij Bali, maar 's nachts willen we graag slapen. Dubbel glas is aan te bevelen. De airconditioning was centraal. Op zich geen punt, maar de temperatuurregeling werkt helaas niet, vandaar dat het erg koud was. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Het hotel wordt goed schoon gehouden. De andere hotels in de directe omgeving, welke wij eerder hebben bezocht zijn goedkoper en van betere kwaliteit.
Andrew C. (Echt)paren Thailand, 31 augustus 2014
Nice

Location
8,3
Great
Trevor W. (Echt)paren Australia, 30 augustus 2014
15 days of pleasure

LOCATION /Freindly staff/ Service
10
in a word Great.
Heng K. Gezinnen met jonge kinderen Malaysia, 28 augustus 2014
Would not recommend

location, food, staff
6
The hotel is old , especially not swimming pool , dont feel like to swim when i saw it. Management should renovate the swimming pool. Others are acceptable but not great.
Laurensius L. Zakelijke reizigers Indonesia, 22 augustus 2014
Good location and cozy hotel

Good location, cozy but need improvement of the room
7,3
The location is great. Very close to the Kuta beach, Discovery mall and many restaurant. The breakfast was good with many choices of food. But the room need to be improved.
Lisa S. (Echt)paren Australia, 18 augustus 2014
Paradise stay

Location staff food
9,7
I was very happy with my stay at kuta paradiso. Will recommend to my friends..will definitely be back
Princess C. Groepen Philippines, 15 augustus 2014
Old hotel but near everywhere

Good location, nice pool
8,3
It was okay, its a nice old hotel and clean rooms. Just right for its price

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Kuta Paradiso Hotel BaliKuta Paradiso Hotel Bali - Hotel exterieurKuta Paradiso Hotel Bali - LobbyKuta Paradiso Hotel Bali - LobbyKuta Paradiso Hotel Bali - UitzichtKuta Paradiso Hotel Bali - RestaurantKuta Paradiso Hotel Bali - RestaurantKuta Paradiso Hotel Bali - RestaurantKuta Paradiso Hotel Bali - RestaurantKuta Paradiso Hotel Bali - RestaurantKuta Paradiso Hotel Bali - RestaurantKuta Paradiso Hotel Bali - Business Center Kuta Paradiso Hotel Bali - Business Center Kuta Paradiso Hotel Bali - FitnessruimteKuta Paradiso Hotel Bali - KinderclubKuta Paradiso Hotel Bali - ZwembadKuta Paradiso Hotel Bali - RestaurantKuta Paradiso Hotel Bali - Hotel exterieurKuta Paradiso Hotel Bali - LobbyKuta Paradiso Hotel Bali - Hotel interieurKuta Paradiso Hotel Bali - UitzichtKuta Paradiso Hotel Bali - BadkamerKuta Paradiso Hotel Bali - Hotel exterieurKuta Paradiso Hotel Bali - Hotel exterieurKuta Paradiso Hotel Bali - Hotel interieurKuta Paradiso Hotel Bali - Hotel exterieurKuta Paradiso Hotel Bali - GastenkamerKuta Paradiso Hotel Bali - Hotel interieur

Beoordelingen door klanten - Kuta Paradiso Hotel, Bali

AS-AGWEB-3C07