Terug naar hotelinformatie

2015
Zeer goed 7,9
op basis van 1478 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 1478 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 7,6
  • Faciliteiten 8,1
  • Ligging 8,8
  • Kamercomfort 7,7
  • Personeel 8,0
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,5
  • Ontbijt/maaltijden 7,7
Sorteer op

Mick C. van Australië
Groepen
Ik verbleef 11 nachten in augustus 2016
Clean, friendly & relaxing
All round great hotel, conveniently located and no real cons
Beoordeeld 30 augustus 2016

Devona B. van Singapore
Individuele reizigers
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Friendly staff
All the staff at the hotel were very welcoming, friendly and kind. Service was prompt. Hotel was clean but definitely is desperate need of renovation. Breakfast buffet was good. I think this is a great hotel for a night or two on your way onto your getaway.
Beoordeeld 23 augustus 2016

Luke B. van Australië
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef 11 nachten in augustus 2016
Excellent Hotel & Staff
We had a fantastic stay at Kuta Paradiso. Staff were very helpful, attentive and polite. A very special Thanks goes to Resma Dewi who looked after our daughter in the kids club, she enjoyed Resma's company SO much she wanted to stay they ALL day. We would also like to especially thank Mike organising Poolside games and fun for all. Pablo at the Gym and Herry. Have been to Bali many times but will definitely stay here again! 🤗😍
Beoordeeld 22 augustus 2016

Luai F. van Saoedi-Arabië
(Echt)paren
Ik verbleef 4 nachten in augustus 2016
Awesome
Great Location, Nice View, Excellent Room, Amazing Facilities and Very Nice Staff.
Beoordeeld 22 augustus 2016

kostas M. van Australië
(Echt)paren
Ik verbleef 7 nachten in augustus 2016
Excellent location
Very friendly staff and beautiful gardens
Beoordeeld 21 augustus 2016

wayne W. van Australië
(Echt)paren
Ik verbleef 5 nachten in augustus 2016
Great location ,excellent staff
Pros are location ,breakfast,staff Hotel looking a bit tired could do with some renovation work in the rooms
Beoordeeld 20 augustus 2016

HSINTE T. van Taiwan
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
old 5 star hotel.... something need to renew...
something need to renew...
Beoordeeld 16 augustus 2016

PAUL P. van Australië
(Echt)paren
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Kuta's best location
I've spent many years transiting through Kuta Bali and when you get a good rate at Paradiso, it is as good as it gets. Best restaurants are Made Kuta and Lacculiola in Semanyak
Beoordeeld 16 augustus 2016

Georgina S. van Australië
(Echt)paren
Ik verbleef 15 nachten in juli 2016
Second visit
Stayed here when brand new in 1997 but it has become tired and in need of refurbishment. The staff could not be faulted and the food was good.Like the idea of the Premier Club they are in the process of introducing.
Beoordeeld 16 augustus 2016

Cameron B. van Australië
(Echt)paren
Ik verbleef 5 nachten in augustus 2016
This place I would stay at again. I would ask for a room on top floor away from the lifts
Close to the action and airport great spot
Beoordeeld 16 augustus 2016


1

Selecteer uw loyaliteitsprogramma

Klik op PointsMAX bovenaan de pagina en u zult veel populaire luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma's zien om uit te kiezen.

2

Kies a kamer met punten

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Bespaar tot wel 4900 punten

Elke toepasbare kamer zal de punten tonen die u met de boeking krijgt

3

Meld aan en verdien punten!

  • Programma Lidmaatschap-ID
  • Ik verblijf niet in dit hotel. Ik maak deze boeking voor iemand anders.

Vul uw lidmaatschaps-ID in voor uw gekozen programma tijdens het boeken. U krijgt het aantal bij de boeking getoonde punten nadat u heeft uitgecheckt. Zo simpel is het!

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: