Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

L'Hotel Causeway Bay Harbour View

18-24 King's Road, Causeway Bay, Hong Kong (Bekijk op kaart)

Boek nu!

L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Hotel exterieur L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Receptie L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Suite L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Suite L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Suite L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Suite L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gastenkamer L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gastenkamer L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gastenkamer L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gastenkamer L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Bar/Lounge L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Vergaderruimte L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Fitnessruimte L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Koffiehuis/Café L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Vergaderruimte L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Koffiehuis/Café
L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Bar/Lounge L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Uitzicht L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Bar/Lounge L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Zwembad L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Suite L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Suite L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Badkamer L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Badkamer L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Badkamer L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Hotel exterieur L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Lobby L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Hotel exterieur
Gebied: Causeway Bay Aantal kamers: 275
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed
Verhouding prijs/kwaliteit
7,7
Ligging
8,8
Personeel
7,6
Hygiëne/conditie hotel
7,9
Kamercomfort
7,8
Ontbijt/maaltijden
6,9
Alle beoordelingen (3961)
Sorteer op:
Esther S. Individuele reizigers Netherlands, 1 juni 2015
Goed Hotel

ligging vlakbij de metro, ruime kamers en goed uitgebreid ontbijt
8
Het was een prettig hotel, centraal gelegen en direct tegenover een metro station. Het hotel had ruime kamers en heerlijke bedden. Personeel is vriendelijk en het had een goed ontbijt.
Rapporteer deze beoordeling
Dariush J. (Echt)paren Netherlands, 3 september 2014
Goed hotel

lokatie , hygiëne, personeel
8,7
3 nachten zonder probleem, schoon , goede personeel , goede lokatie , metro tegen over , trams en bus en taxi voor de deur.onbijt buffet en heel goed. Zwembad in 39 verdieping met goede uitzicht . Aanraden.
Rapporteer deze beoordeling
Paulus M. (Echt)paren Netherlands, 24 mei 2014
prettig verblijf in gunstig gelegen hotel

dichtbij openbaar vervoer, goed ontbijtbuffet, schone en ruime kamers
8,3
PRO: Snelle incheck. Ruime schone kamer. Goed ontbijtbuffet. Zwembad en fitness met fabuleus uitzicht. Tegenover tramhalte en metrostation. Bushalte nabij, evenals de gratis hotel-airport express shuttle (H2). CON: geen wifi op de kamer. Wel in lobby overigens (gratis)
Rapporteer deze beoordeling
Cornelis U. Individuele reizigers Netherlands, 24 september 2013
Goed hotel als uitvalsbasis voor stadsbezoek.

Relatief ruime kamer voor Hong Kongse begrippen. Ligging bij MTR station Tin Hau, bus en tramhaltes. Goed en uitgebreid buffetontbijt.
8,3
Zeer prettig verblijf door de ruime kamer en het goede buffetontbijt. Het zwembad is aan de kleine kant.
Rapporteer deze beoordeling
Ali Z. Individuele reizigers Netherlands, 23 mei 2013
Luxe verblijf in een tophotel

Uitstekende locatie, betaalbare prijs, behulpzaam personeel
10
Het hotel heeft een goede ligging in Causeway Bay op het Hong Kong Island waardoor alle bezienswaardigheden snel en gemakkelijk te bereiken zijn. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk en het hotel heeft goede voorzieningen. Indien je een kamer in dit hotel boekt vraag dan een kamer op een hoge etage, het uitzicht is erg mooi!
Rapporteer deze beoordeling
Petrus C. (Echt)paren Netherlands, 24 december 2012
Aardig hotel iets te ver uit het centrum.

Prijs-kwaliteit verhouding is OK.
6,3
Voor Hongkong ruime kamer. Goedeverbindingen met het centrum.
Rapporteer deze beoordeling
Caroline D. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 8 augustus 2012
Goed schoon hotel heel centraal gelegen.

Goed gelegen bij metrostation, centraal in Hongkong
9,3
We hebben een heerlijk verblijf gehad in dit hotel. Alleen erg jammer dat we tot 2x toe niet mochten zwemmen vanwege typhoon alert. Dit is echter door de overheid opgelegd en door het hotel op te volgen. De kamers zijn schoon, comfortabel en nabij een metrostation heel centraal op Hongkong eiland. Ik zou het iedereeen aanraden.
Rapporteer deze beoordeling
Graham F. Individuele reizigers Australia, 23 augustus 2015
stay ok

Breakfeast. room small ok.
5,7
Short ok will look at other hotels next time.
Rapporteer deze beoordeling
Ho P. (Echt)paren Hong Kong, 23 augustus 2015
overrated 4-star hotel !!!!

Convenient location and spacious room
5,3
I was very unsatisified with the room cleanliness as the room seems not made up properly. I saw hair, dust especially in the bathroom and these prove that staff didn't clean those area at all. The towels that I used initially ( before I complained ) had dark spots that made me suspect those were blood actually. Anyways, you wouldn't dare using them and all towels in the room were like that ! To me, it is unacceptable for what so called a 4-star hotel. Their room quality is far below few hotels I stayed in Shenzhen and Chengdu . I complained and room service manager (Walter) came to me . He was quite helpful and polite to resolve my concerns by changing bedsheet, cover and cleaning the bathroom as I demanded. I was happy after he rectified the issues. Apart from that, my bf actually had an interesting experience that a lady gave him a business card while he was having breakfast buffet. That was quite abnormal to have a stranger approached you and apparently she approached every 'single'guy in the buffet room. Well I guess it leaves you guys to decde what does she do there and why would a hotel allows business activity in its buffet room and disturb customers. Last but not least, pls be expected that many mainlanders staying this hotel. When I say many, it's like 99%.
Rapporteer deze beoordeling
Bienvenido M. (Echt)paren Philippines, 23 augustus 2015
Just the LOCATION

Location, Aircon is cold, and elevator is fast.
5,7
The staff were not friendly. The toilet in the room was UNSTABLE, it was shaking when I sat down (I only weigh 160 pounds by the way). The bed was hard. The sheets were actually itchy. The Food for the breakfast buffet seems to be the same everyday. The only thing good about this hotel is LOCATION. Its in front of the MTR.
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong KongL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Hotel exterieurL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - ReceptieL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - SuiteL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - SuiteL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - SuiteL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - SuiteL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - GastenkamerL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - GastenkamerL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - GastenkamerL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - GastenkamerL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Bar/LoungeL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - VergaderruimteL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - FitnessruimteL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Koffiehuis/CaféL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - VergaderruimteL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Koffiehuis/CaféL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Bar/LoungeL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - UitzichtL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Bar/LoungeL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - ZwembadL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - SuiteL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - SuiteL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - BadkamerL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - BadkamerL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - BadkamerL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Hotel exterieurL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - LobbyL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Hotel exterieurL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Koffiehuis/CaféL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - UitzichtL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - BuffetL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - BuffetL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - VergaderruimteL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - BuffetL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Eten en drinkenL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - VergaderruimteL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Eten en drinkenL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - BuffetL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - UitzichtL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Eten en drinkenL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - SuiteL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - SuiteL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - GastenkamerL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - GastenkamerL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Bar/LoungeL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Recreatie-faciliteitenL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gastenkamer

Beoordelingen door klanten - L'Hotel Causeway Bay Harbour View, Hong Kong

Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A02