of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

L'Hotel Causeway Bay Harbour View

18-24 King's Road, Causeway Baai, Hong Kong (Bekijk kaart)

Boek nu!

L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gastenkamer L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gastenkamer L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gastenkamer L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gastenkamer L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gastenkamer L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Suite L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Suite L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Badkamer L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Badkamer L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gastenkamer L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Badkamer L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Hotel interieur L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Hotel interieur L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Bar/Lounge L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Bar/Lounge L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Bar/Lounge
L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Restaurant L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Zwembad L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Fitnessruimte L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Lobby L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Lobby L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Hotel exterieur L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Hotel exterieur L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Bar/Lounge L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Gastenkamer L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Hotel exterieur L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Hotel exterieur L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Hotel exterieur
Gebied: Causeway Baai Aantal kamers: 275

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,8

uit 3277 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,7
Ligging
8,8
Personeel
7,7
Hygiëne/conditie hotel
7,9
Kamercomfort
7,8
Ontbijt/maaltijden
7,0
Alle beoordelingen (3277)
Sorteer op:
Paulus M. (Echt)paren Netherlands, 24 mei 2014
prettig verblijf in gunstig gelegen hotel

dichtbij openbaar vervoer, goed ontbijtbuffet, schone en ruime kamers
8,3
PRO: Snelle incheck. Ruime schone kamer. Goed ontbijtbuffet. Zwembad en fitness met fabuleus uitzicht. Tegenover tramhalte en metrostation. Bushalte nabij, evenals de gratis hotel-airport express shuttle (H2). CON: geen wifi op de kamer. Wel in lobby overigens (gratis)
Cornelis U. Individuele reizigers Netherlands, 24 september 2013
Goed hotel als uitvalsbasis voor stadsbezoek.

Relatief ruime kamer voor Hong Kongse begrippen. Ligging bij MTR station Tin Hau, bus en tramhaltes. Goed en uitgebreid buffetontbijt.
8,3
Zeer prettig verblijf door de ruime kamer en het goede buffetontbijt. Het zwembad is aan de kleine kant.
Ali Z. Individuele reizigers Netherlands, 23 mei 2013
Luxe verblijf in een tophotel

Uitstekende locatie, betaalbare prijs, behulpzaam personeel
10
Het hotel heeft een goede ligging in Causeway Bay op het Hong Kong Island waardoor alle bezienswaardigheden snel en gemakkelijk te bereiken zijn. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk en het hotel heeft goede voorzieningen. Indien je een kamer in dit hotel boekt vraag dan een kamer op een hoge etage, het uitzicht is erg mooi!
Petrus C. (Echt)paren Netherlands, 24 december 2012
Aardig hotel iets te ver uit het centrum.

Prijs-kwaliteit verhouding is OK.
6,3
Voor Hongkong ruime kamer. Goedeverbindingen met het centrum.
Caroline D. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 8 augustus 2012
Goed schoon hotel heel centraal gelegen.

Goed gelegen bij metrostation, centraal in Hongkong
9,3
We hebben een heerlijk verblijf gehad in dit hotel. Alleen erg jammer dat we tot 2x toe niet mochten zwemmen vanwege typhoon alert. Dit is echter door de overheid opgelegd en door het hotel op te volgen. De kamers zijn schoon, comfortabel en nabij een metrostation heel centraal op Hongkong eiland. Ik zou het iedereeen aanraden.
Eng H. Individuele reizigers Singapore, 30 augustus 2014
I 'll be back

Convenient location, friendly staff and good value for money
7,3
It'll be great if the hotel also provide Free In-room Wifi instead of providing breakfast.
Kimberly L. Zakelijke reizigers Singapore, 29 augustus 2014
fantastic location

location, location, location. I love that it is located just opposite the Tin Ha MTR . The tram stop and bus stop is just in front of the hotel.
8,7
It was a wonderful stay; upon check-in, I was told thatI was given an upgrade.To my surprise I was upgraded to the suite room! Needless to say, the room was fantastic.
Pauline J. (Echt)paren Singapore, 28 augustus 2014
Staying at L Hotel - yearly basis

1. Helpful check in staff ! 2. Good room cleaning staff - friendly & helpful !
7,7
I was there almost every year ! this time I hv the hotel breakfast, was such a disappointment with the food spread ! charing at HK$140 is not worth it ! need to improve on the food spread ! Helpful check in staff ! and supper good room cleaning staff too ! Pauline
Swee T. Zakelijke reizigers Malaysia, 24 augustus 2014
good

good
6
good
Mun Y. Individuele reizigers Hong Kong, 17 augustus 2014
Difficult to access

Friendly front desk, housekeeping and concierge
5
The rooms are old, floor not carpeted, bath tub and toilet has stains. Elevator is super slow. The front entrance of the hotel is at a small narrow dead end road and it is often blocked by lorries trucks and private cars. I checked in on a super heavy rainy day with thunder and taxi refused to turn in the small lane and asked me to get off the main road and take my luggage and walk under the rain into the small lane where the entrance is. Very annoying! I will not stay at this hotel again.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

L’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong KongL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - GastenkamerL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - GastenkamerL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - GastenkamerL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - GastenkamerL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - GastenkamerL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - SuiteL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - SuiteL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - BadkamerL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - BadkamerL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - GastenkamerL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - BadkamerL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Hotel interieurL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Hotel interieurL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Bar/LoungeL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Bar/LoungeL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Bar/LoungeL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - RestaurantL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - ZwembadL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - FitnessruimteL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - LobbyL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - LobbyL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Hotel exterieurL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Hotel exterieurL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Bar/LoungeL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - GastenkamerL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Hotel exterieurL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Hotel exterieurL’Hotel Causeway Bay Harbour View Hong Kong - Hotel exterieur

Beoordelingen door klanten - L'Hotel Causeway Bay Harbour View, Hong Kong

AS-AGWEB-3A02