Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

La Suite Hotel

52 Ma May Street, Hoan Kiem District, Oude Kwartier, Hanoi, Vietnam

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,8

uit 646 beoordelingen

6 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,9
Ligging
8,7
Personeel
7,5
Hygiëne/conditie hotel
7,7
Kamercomfort
8,3
Ontbijt/maaltijden
7,0
Alle beoordelingen (646)
Sorteer op:
Jan H. Individuele reizigers Belgium, 14 december 2012
Opmerkelijke service, kleine renovatie mag wel

Leuke locatie, personeel spreekt uitstekend Engels
8,3
Mijn verblijf was zeer positief, vooral dan omdat het personeel zowel hulp- als taalvaardig was. De kamer kan dan wel een kleine opknapbeurt gebruiken, over het algemeen was dit een zeer goede ervaring, met attente mensen aan het roer. Een volgende keer boek ik zeker dit hotel opnieuw.
Tip: Loop gewoon even rond in de buurt. Dit hotel in het oude stadscentrum ligt in een omgeving die bruist van het leven. Stap misschien ook even het backpackers hotel in de buurt binnen, je voelt je meteen weer 20...
Rapporteer deze beoordeling
Jaap V. (Echt)paren Netherlands, 24 augustus 2012
Leuk hotel vriendelijk receptie en ontbijt

Centrum, gastvrij , service with à smile
7
Kamers ok Ontbijt geserveerde door vriendelijke mensen Ook receptie zeer vriendelijk en attent Ligt centraal
Rapporteer deze beoordeling
Jan V. (Echt)paren Belgium, 23 juli 2012
Goede locatie

vriendelijk personeel
7
Kleine kamer maar met eigen pc en safe. Badkamer met alle benodigdheden.
Rapporteer deze beoordeling
Niko V. (Echt)paren Belgium, 14 juli 2012
Degelijk hotel, prachtige service.

Centraal gelegen, zeer behulpzame staff
7
Kamers zijn aan de kleine kant maar schoon. Staff was bijzonder hulpzaam.
Rapporteer deze beoordeling
Arianne K. (Echt)paren Netherlands, 30 juni 2012
Goed hotel, fantastische service

Zeer goede hulp bij het boeken van tickets naar bijv. Sapa en Halong Bay
7
De hotelkamer was niet heel bijzonder. Wel een uitgebreide douchecabine, maar niet altijd warm water. Wat dit hotel uniek maakt is de service van het hotelpersoneel. Vriendelijk en professioneel. De ligging is ook goed, midden in the Old Quarter.
Restaurant tip: KOTO
Rapporteer deze beoordeling
Joy M. Individuele reizigers Netherlands, 10 mei 2012
prima hotel, niet bijzonder

midden in Old Quarter wat een interessante en levendige wijk is
6,3
Niks mis mee hotel. Simpel en niet uitzonderlijk. In de buurt van goeie reisagenten voor dagtrips of Halong Bay trip. wat handig is.
Rapporteer deze beoordeling
Natalia H. Individuele reizigers Australia, 27 december 2015
Great stay

Staff, location and helpfulness
9,3
The staff at La Suite are always keen to help with your every need. They provided great service. Strongly recommend this hotel.
Rapporteer deze beoordeling
David K. (Echt)paren United Kingdom, 17 december 2015
Great staff, good location, clean and tidy hotel

Friendly staff, modern rooms, good location
8,7
The hotel was actually better than expected considering the price we paid. The rooms have good beds, good bathrooms and plasma TVs, safes, mini fridges and tea/coffee. The location is great for shopping and nightlife which is all within walking distance of the hotel. The staff are all very professional, most of whom speak good English and are welcoming without being pushy sales people, which a lot of places in Vietnam suffer from. The breakfast was pretty basic, but was enough to see you through until lunch time. There were some good places to eat and drink very close to the hotel, so really everything is right on the doorstep. Of all the staff, Sam in particular made a big effort to talk to us to ensure everything was ok, and when we changed rooms due to booking some extra nights Sam came with us to inspect the new room which she changed for us without us asking, for a better view. Overall we were satisfied with this hotel, the descriptions and photos are accurate.
Rapporteer deze beoordeling
David K. (Echt)paren United Kingdom, 16 december 2015
Friendly staff, clean and well located

The staff were helpful and kind without being too pushy on the sales side (which can be a problem in Vietnam), the rooms are a good standard and good value for money
8,7
Rapporteer deze beoordeling
Yok S. Individuele reizigers Malaysia, 23 november 2015
Nice cosy hotel with good customer service

Great location, good customer service, helpful staff
9,3
Really thank to stay in La Suite Hotel, the customer service officer called Sam she is really helpful and gave me a lot of the information about where to eat, direction and also I need to repair my unbroken leather bag, she gave us the street address where I can fix it at a good price. I also like their breakfast especially the dessert called "Passion Cheese" is a must try and it is available during the buffet breakfast. I managed to book a last min deal price when I walked in to check in the hotel. Will return back this hotel if I visit Hanoi again.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 6 van 6 beoordelingen
La Suite Hotel HanoiLa Suite Hotel Hanoi - GastenkamerLa Suite Hotel Hanoi - LobbyLa Suite Hotel Hanoi - ReceptieLa Suite Hotel Hanoi - GastenkamerLa Suite Hotel Hanoi - GastenkamerLa Suite Hotel Hanoi - GastenkamerLa Suite Hotel Hanoi - GastenkamerLa Suite Hotel Hanoi - GastenkamerLa Suite Hotel Hanoi - GastenkamerLa Suite Hotel Hanoi - GastenkamerLa Suite Hotel Hanoi - GastenkamerLa Suite Hotel Hanoi - GastenkamerLa Suite Hotel Hanoi - GastenkamerLa Suite Hotel Hanoi - GastenkamerLa Suite Hotel Hanoi - GastenkamerLa Suite Hotel Hanoi - GastenkamerLa Suite Hotel Hanoi - RestaurantLa Suite Hotel Hanoi - SpaLa Suite Hotel Hanoi - SpaLa Suite Hotel Hanoi - RestaurantLa Suite Hotel Hanoi - RestaurantLa Suite Hotel Hanoi - Restaurant


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B05