of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Landmark Grand Hotel

Al Riqqa Street, Opposite Al Ghurair Shopping Mall, Deira, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Landmark Grand Hotel Dubai - Gastenkamer Landmark Grand Hotel Dubai - Gastenkamer Landmark Grand Hotel Dubai - Gastenkamer Landmark Grand Hotel Dubai - Gastenkamer Landmark Grand Hotel Dubai - Gastenkamer Landmark Grand Hotel Dubai - Gastenkamer Landmark Grand Hotel Dubai - Gastenkamer Landmark Grand Hotel Dubai - Badkamer Landmark Grand Hotel Dubai - Restaurant Landmark Grand Hotel Dubai - Restaurant Landmark Grand Hotel Dubai - Restaurant Landmark Grand Hotel Dubai - Restaurant Landmark Grand Hotel Dubai - Balzaal Landmark Grand Hotel Dubai - Balzaal Landmark Grand Hotel Dubai - Balzaal Landmark Grand Hotel Dubai - Vergaderruimte
Landmark Grand Hotel Dubai - Vergaderruimte Landmark Grand Hotel Dubai - Vergaderruimte Landmark Grand Hotel Dubai - Vergaderruimte Landmark Grand Hotel Dubai - Receptie Landmark Grand Hotel Dubai - Hotel interieur Landmark Grand Hotel Dubai - Business Center Landmark Grand Hotel Dubai - Fitnessruimte Landmark Grand Hotel Dubai - Fitnessruimte Landmark Grand Hotel Dubai - Zwembad Landmark Grand Hotel Dubai - Zwembad Landmark Grand Hotel Dubai - Hotel exterieur
Gebied: Deira Aantal kamers: 174

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,9

uit 93 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,9
Ligging
8,2
Personeel
7,9
Hygiëne/conditie hotel
8,2
Kamercomfort
7,8
Ontbijt/maaltijden
7,5
(Echt)paren (93)
Sorteer op:
W G. (Echt)paren Netherlands, 19 april 2014
voor ons verblijf een zeer plezierig hotel

zeer goed gelegen t.o.v. openbaar vervoer, gemakkelijk bereikbaar vanaf de luchthaven, goede bedden
8
zeer aangenaam voor bezoek aan Dubai voor een week. Prettig hotel vooral vanwege de centrale ligging in Deira nabij een knooppunt van de metro. Prima kamer met dagelijks een fles drinkwater. Redelijk ontbijtbuffet. Schoon hotel. Prettige bediening en vriendelijk personeel.
Laure S. (Echt)paren Netherlands, 3 juli 2013
makkelijk te bereiken prima hotel!

ligging tov metro, grote kamer, prima service
9
Super lighing tov union station. De dag dat we uitcheckten konden we de bagage daar veilig opslaan. Ook mochten we Nog Gebruik maken vd douches bij het zwembad om ons op te frissen!
Rene D. (Echt)paren Netherlands, 21 februari 2013
prima hotel, goede locatie.

dichtbij de metro; uitgebreid ontbijt; dichtbij een mall en restaurantjes.
9
fijne service; elke dag de kamer opgeruimd en schone handdoeken; klein zwembad op het dak.
Tip: het hotel ligt op loopafstand van de metro.
Christiane V. (Echt)paren Belgium, 1 november 2012
Goede locatie, eenvoudig maar correct hotel

locatie
6,7
eenvoudig, maar correct beperkt ontbijt zeer vriendelijk personeel
Sightseeing/attracties tip: goede locatie om bezienswaardigheden in Dubai te gaan bekijken, gebruik makend van de metro
Manja R. (Echt)paren Netherlands, 19 april 2012
Goede locatie dicht bij de Souk

Grote kamer en lekker eten
9,3
aangenaam verblijf in een mooi hotel met grote kamers. lekker eten voor niet teveel geld. schoon en het personeel is erg vriendelijk.
Lance J. (Echt)paren Australia, 6 december 2014
CONVENIENT TO SHOPS AND TRANSPORT

CLOSE TO METRO, SHOPPING CENTRE AND DUBAI CREEK
7
Yogesh S. (Echt)paren India, 5 december 2014
Been upgraded for suit

Friendly staff, Clean rooms and Near metro stop
7,7
Stay was wonderful they upgraded us to mini suit and staff is friendly. Only dissapointment was breakfast as they lack Indian dishes in manu only one dish available. rest the hotel stay was comfortable and thumps up for the location very close to UNION metro stop.
Usama M. (Echt)paren Pakistan, 28 november 2014
nice location good hotel

1-nearby metro station. 2- all places open till 4 pm. 3- In the centre of dubai.
7,7
Alya A. (Echt)paren Oman, 28 november 2014
NOT HAPPY
7,3
On arrival the time of chick inn we got a surprise from staff saying please wait there are no rooms available with king bed... I have told the receptionist that I have noted my request while doing the booking. they kept us waiting it was absolutely not professional... finally the manager came and sorted the issue... when entering the room it was SMOKING room this was also another problem but we keep quite ... this mean we have been cheated, Breakfast resturent was also another mess so many time water and glasses were not availble on the buffe. i have to inform the staff that there are no water and glasses...
Alya A. (Echt)paren Oman, 28 november 2014
bad
7,3
on arrival the time of chick inn we got a surprise from staff saying please wait there are no rooms available with king bed... i have told the receptionist that i have noted my request while doing the booking. they kept us waiting it was absolutely not professional... finally the manager came and sorted the issue... when entering the room it was smoking room this was also another problem but we keep quite ...

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Landmark Grand Hotel DubaiLandmark Grand Hotel Dubai - GastenkamerLandmark Grand Hotel Dubai - GastenkamerLandmark Grand Hotel Dubai - GastenkamerLandmark Grand Hotel Dubai - GastenkamerLandmark Grand Hotel Dubai - GastenkamerLandmark Grand Hotel Dubai - GastenkamerLandmark Grand Hotel Dubai - GastenkamerLandmark Grand Hotel Dubai - BadkamerLandmark Grand Hotel Dubai - RestaurantLandmark Grand Hotel Dubai - RestaurantLandmark Grand Hotel Dubai - RestaurantLandmark Grand Hotel Dubai - RestaurantLandmark Grand Hotel Dubai - BalzaalLandmark Grand Hotel Dubai - BalzaalLandmark Grand Hotel Dubai - BalzaalLandmark Grand Hotel Dubai - VergaderruimteLandmark Grand Hotel Dubai - VergaderruimteLandmark Grand Hotel Dubai - VergaderruimteLandmark Grand Hotel Dubai - VergaderruimteLandmark Grand Hotel Dubai - ReceptieLandmark Grand Hotel Dubai - Hotel interieurLandmark Grand Hotel Dubai - Business Center Landmark Grand Hotel Dubai - FitnessruimteLandmark Grand Hotel Dubai - FitnessruimteLandmark Grand Hotel Dubai - ZwembadLandmark Grand Hotel Dubai - ZwembadLandmark Grand Hotel Dubai - Hotel exterieur


AS-AGWEB-3A02