of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Lanta Mermaid Boutique House Hotel

333 Moo 3, Saladan, Klong Dao strand, Koh Lanta, Thailand 81150 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Gastenkamer Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel exterieur Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Gastenkamer Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Gastenkamer Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Gastenkamer Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Gastenkamer Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Gastenkamer Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Gastenkamer Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Gastenkamer Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Gastenkamer Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Gastenkamer Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Gastenkamer Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel exterieur Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Gastenkamer Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Gastenkamer Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Gastenkamer
Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Badkamer Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Badkamer Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Badkamer Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Uitzicht Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Uitzicht Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel exterieur Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Tuin Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel interieur Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel interieur Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel interieur Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel interieur Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel interieur
Gebied: Klong Dao strand Aantal kamers: 18
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Uitstekend

9,1

uit 324 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
9,1
Ligging
8,4
Personeel
9,4
Hygiëne/conditie hotel
9,8
Kamercomfort
9,5
Ontbijt/maaltijden
8,4
Alle beoordelingen (324)
Sorteer op:
Anne C. Groepen Netherlands, 9 november 2013
Geweldig alles klopte

Kamer personeel en ontbijt
10
In 1 woord perfect alles waar je voor boekt is uitstekend.
Maarten T. Individuele reizigers Netherlands, 15 juli 2013
Prima hotel, erg aardige mensen en prima bedden

hygiene, grote en bedden
9
We zijn hier een dag extra gebleven. We vonden met name de mensen erg fijn en de kamer met de bedden.
Karin K. (Echt)paren Netherlands, 30 maart 2012
Mooi modern design hotel

Schoon, mooi design
8,3
Absoluut een mooi hotel, behoorlijk nieuw en ziet er gewoon erg goed uit. De eigenaren zijn een beetje bemoeizuchtig, maar ze bedoelen het heel goed en doen en regelen alles voor je wat je maar wilt. Het strand is vlakbij (2 min lopen), het enige nadeel hierbij was dat er geen strandstoelen, bedjes of parasols aanwezig zijn, waardoor de schaduw nauwelijks te vinden is. Met 35 graden was dit wel wenselijk geweest. Al met al een schitterend hotel, maar als je voor het strand komt, houd er rekening mee dat je van de volle zon moet houden..
Fernando P. Groepen Netherlands, 25 maart 2012
Nette hotel met zeer attente personeel

Heel nette hotel met goede service en heel erg behulpzame mensen.
9,3
Dit hotel doet je denken aan een familiehuis. De gastvrouw is heel behulpzaam en attent en ze geven jou goede tips over de buurt en de wegen in Ko lanta. Er wordt bij dit hotel veelvuldig schoongemaakt en dat kun je zerker merken. Hotel bevat geen zwembad. Maar wel een heel attente personeel aan wie je bijna alles kunt vragen.
Uitgaansleven tip: Tegeover dit hotel heb je op 5 minuen lopen een lange strand. Het strand is niet wit en het water niet zo helder. Maar sávonds als je langs het strand gaat zie je dat de restaureants en bars mooi verlicht zijn en wordt relax muziek afspelen. Dit is ideaal voor als je wilt chillen.
Ronald V. (Echt)paren Netherlands, 8 november 2011
Prima hotel met een warm ontvangst

Dicht bij het strand en goede service
9,3
Het hotel licht zo'n 200 meter van het strand. Even de weg oversteken en dan ben je er binnen luttele minuten. Aan het strand heb je tal van goede restaurants en leuke barretje in Woodstockstyle. Het hotel is erg schoon en de kamers zijn prima ingericht. Het is van alle gemakken voorzien. De service is erg goed van het hotel en je voelt je meteel al thuis. Binnen een dag werden wij al bij onze voornamen genoemd. Wij hebben hier een top verblijg gehad.
Michiel S. (Echt)paren Netherlands, 23 december 2009
Mooie kamers, betuttelende gastheer en vrouw

Mooi ruime kamers, zeer schoon
6
Wij hebben een week in Mermaid verbleven en hebben genoten van Ko Lanta. De ligging van het hotel was prima, dichtbij een van de mooiste stranden. De eigenaren van het hotel zijn een beetje bemoeizuchtig en betuttelend. Handdoeken en beddengoed worden maximaal eens in de drie dagen verschoond. Bij aankomst krijg je een lijst met de regels van het hotel en moet je meteen een borg betalen van 4000 bath. Dit komt niet echt vriendelijk over. De kamers zijn perfect, behalve het kleine balkon (achterant van het hotel) waar je amper met z'n tweeen op kunt zitten. Over het algemeneen genomen goed hotel.
Sightseeing/attracties tip: In tegenstelling tot wat de eigenaren zeggen, kun je wel met de scooter bij de vuurtoren komen. Wel een slechte weg overigens...
P.C. R. Individuele reizigers Australia, 6 oktober 2014
Great boutique hotel

The rooms and the friendly staff
9
This is a lovely hotel and great value for money. I could not fault the rooms and the facilities provided which included a safe, tea, coffee and water. The bed was comfortable, the floors wooden and everything was clean and new. The staff all spoke excellent English and could not do enough for you. I was initially disappointed it was not closer to the beach but the view of the mountains from the balcony more than made up for this. In fact the rooms at the back were very quiet and private and preferable to beach view. Unfortunately the restaurant was closed in low season so breakfast was not available. But I discovered the Black Coral restaurant on the beach which had superb food and had recently opened. That restaurant alone justifies staying at Klong Dao beach. The beach was nothing special, shallow with grey sand. Long beach is nicer.
Hock E. (Echt)paren Malaysia, 15 september 2014
Great service even in low season

Great staff, close to beach, value for money
9,7
Went there during low season (September), it was raining every day! But the hotel staff make was so lovely and helpful, making sure we have a good stay. They helped us arranged for local tour around the island at a reasonable price. Will come next time, not during low season of course
Hock E. Gezinnen met jonge kinderen Malaysia, 15 september 2014
Great family hotel stay

Clean big connecting rooms, near the beach and restaurants
9,7
A very convenient location, walk across the road you will find the beach, walk 5 mins you will find 7-11 stores. Restaurants are at the right and left side of the hotel.
Peiling L. (Echt)paren Singapore, 6 september 2014
Hotel with great value

Value for money, comfort, location
7,3
My stay at lanta mermaid is lovely. The room is very comfortable and at a reasonable price. The walk to the beach is about 3mins but the part of the beach nearest to the hotel is filled with rubbish. You've to walk further down then the beach is beautiful. There's no breakfast during low season. The food at the restaurant beside Lanta Mermaid is great.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh LantaLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GastenkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel exterieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GastenkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GastenkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GastenkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GastenkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GastenkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GastenkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GastenkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GastenkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GastenkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GastenkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel exterieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GastenkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GastenkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GastenkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - BadkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - BadkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - BadkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - UitzichtLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - UitzichtLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel exterieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - TuinLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel interieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel interieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel interieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel interieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel interieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Koffiehuis/CaféLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel interieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel interieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - WinkelsLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - WinkelsLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - WinkelsLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel interieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel interieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel interieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel exterieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel exterieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel interieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel interieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GastenkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GastenkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GastenkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GastenkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GastenkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GastenkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GastenkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - RestaurantLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel interieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - TuinLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - BadkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - TuinLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - RestaurantLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel exterieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - UitzichtLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - RestaurantLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - FaciliteitenLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - RestaurantLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - UitzichtLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel interieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - BadkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - FaciliteitenLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - BadkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - RestaurantLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - RestaurantLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - FaciliteitenLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - TuinLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - RestaurantLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel exterieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - RestaurantLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel interieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel interieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - LobbyLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - LobbyLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - BadkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GastenkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - RestaurantLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - RestaurantLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - LobbyLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - TuinLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - BadkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - FaciliteitenLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel interieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - FaciliteitenLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel exterieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - RestaurantLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel exterieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel exterieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - LobbyLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - RestaurantLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - BadkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - RestaurantLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - LobbyLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - LobbyLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel exterieur

Beoordelingen door klanten - Lanta Mermaid Boutique House Hotel, Koh Lanta

AS-AGWEB-3A06