of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Lanta Mermaid Boutique House Hotel

333 Moo 3, Saladan, Klong Dao strand, Koh Lanta, Thailand 81150 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Gastenkamer Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel exterieur Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Gastenkamer Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Gastenkamer Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Gastenkamer Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Gastenkamer Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Gastenkamer Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Gastenkamer Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Gastenkamer Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Gastenkamer Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Gastenkamer Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Gastenkamer Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel exterieur Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Gastenkamer Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Gastenkamer Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Gastenkamer
Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Badkamer Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Badkamer Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Badkamer Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Uitzicht Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Uitzicht Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel exterieur Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Tuin Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel interieur Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel interieur Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel interieur Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel interieur Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel interieur
Gebied: Klong Dao strand Aantal kamers: 18
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Uitstekend

9,1

uit 361 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
9,1
Ligging
8,4
Personeel
9,4
Hygiëne/conditie hotel
9,8
Kamercomfort
9,5
Ontbijt/maaltijden
8,4
Alle beoordelingen (361)
Sorteer op:
Martinus T. (Echt)paren Netherlands, 4 februari 2015
Zsuper

Hygiene en personeel
8,3
Heel goed
Anne C. Groepen Netherlands, 9 november 2013
Geweldig alles klopte

Kamer personeel en ontbijt
10
In 1 woord perfect alles waar je voor boekt is uitstekend.
Maarten T. Individuele reizigers Netherlands, 15 juli 2013
Prima hotel, erg aardige mensen en prima bedden

hygiene, grote en bedden
9
We zijn hier een dag extra gebleven. We vonden met name de mensen erg fijn en de kamer met de bedden.
Karin K. (Echt)paren Netherlands, 30 maart 2012
Mooi modern design hotel

Schoon, mooi design
8,3
Absoluut een mooi hotel, behoorlijk nieuw en ziet er gewoon erg goed uit. De eigenaren zijn een beetje bemoeizuchtig, maar ze bedoelen het heel goed en doen en regelen alles voor je wat je maar wilt. Het strand is vlakbij (2 min lopen), het enige nadeel hierbij was dat er geen strandstoelen, bedjes of parasols aanwezig zijn, waardoor de schaduw nauwelijks te vinden is. Met 35 graden was dit wel wenselijk geweest. Al met al een schitterend hotel, maar als je voor het strand komt, houd er rekening mee dat je van de volle zon moet houden..
Fernando P. Groepen Netherlands, 25 maart 2012
Nette hotel met zeer attente personeel

Heel nette hotel met goede service en heel erg behulpzame mensen.
9,3
Dit hotel doet je denken aan een familiehuis. De gastvrouw is heel behulpzaam en attent en ze geven jou goede tips over de buurt en de wegen in Ko lanta. Er wordt bij dit hotel veelvuldig schoongemaakt en dat kun je zerker merken. Hotel bevat geen zwembad. Maar wel een heel attente personeel aan wie je bijna alles kunt vragen.
Uitgaansleven tip: Tegeover dit hotel heb je op 5 minuen lopen een lange strand. Het strand is niet wit en het water niet zo helder. Maar sávonds als je langs het strand gaat zie je dat de restaureants en bars mooi verlicht zijn en wordt relax muziek afspelen. Dit is ideaal voor als je wilt chillen.
Ronald V. (Echt)paren Netherlands, 8 november 2011
Prima hotel met een warm ontvangst

Dicht bij het strand en goede service
9,3
Het hotel licht zo'n 200 meter van het strand. Even de weg oversteken en dan ben je er binnen luttele minuten. Aan het strand heb je tal van goede restaurants en leuke barretje in Woodstockstyle. Het hotel is erg schoon en de kamers zijn prima ingericht. Het is van alle gemakken voorzien. De service is erg goed van het hotel en je voelt je meteel al thuis. Binnen een dag werden wij al bij onze voornamen genoemd. Wij hebben hier een top verblijg gehad.
Michiel S. (Echt)paren Netherlands, 23 december 2009
Mooie kamers, betuttelende gastheer en vrouw

Mooi ruime kamers, zeer schoon
6
Wij hebben een week in Mermaid verbleven en hebben genoten van Ko Lanta. De ligging van het hotel was prima, dichtbij een van de mooiste stranden. De eigenaren van het hotel zijn een beetje bemoeizuchtig en betuttelend. Handdoeken en beddengoed worden maximaal eens in de drie dagen verschoond. Bij aankomst krijg je een lijst met de regels van het hotel en moet je meteen een borg betalen van 4000 bath. Dit komt niet echt vriendelijk over. De kamers zijn perfect, behalve het kleine balkon (achterant van het hotel) waar je amper met z'n tweeen op kunt zitten. Over het algemeneen genomen goed hotel.
Sightseeing/attracties tip: In tegenstelling tot wat de eigenaren zeggen, kun je wel met de scooter bij de vuurtoren komen. Wel een slechte weg overigens...
Michael S. (Echt)paren United States of America, 24 februari 2015
Very pleasant stay at Mermaid

Nice room, great shower , friendly service
10
Very pleasant. Best place we stayed in Thailand
Maree D. (Echt)paren Australia, 20 februari 2015
Best Island Holiday in Thailand

Close to the beach - Staff excellant - High standard of rooms
10
We stayed 2 times at Lanta Mermaid in Ocean view room and Mountain view both were excellant the ocean view room was larger and good view over ocean. Staff were attentive to all your needs and friendly greeting on leaving or returning to hotel. We only ate breakfast at hotel and it was made fresh for you. There were quite a few restaurants/bars on the beach so what better way to enjoy the sunset. Our favourite was the Koala Bar and for bike hire or tours the aussie operated apple travel on the main road at Klong Dao beach. Koh Lanta is a great holiday destination.
Molly L. Individuele reizigers United States of America, 19 februari 2015
Great Spot

Staff performance, convenience, comfort
9,7
This is a great boutique hotel. The staff is superb and go above and beyond to help with all details. The breakfast is made to order, transfer to the ferry was taken care of and scooters are available onsite. The beach is across the road. The rooms are very comfortable and everything is new. The only complaint that I have is the room that I was in, 206 is next to a supply cupboard so mornings were noisy with the cleaners. This is generally par for the course in Asia though. I would stay here again.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh LantaLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GastenkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel exterieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GastenkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GastenkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GastenkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GastenkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GastenkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GastenkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GastenkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GastenkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GastenkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GastenkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel exterieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GastenkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GastenkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GastenkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - BadkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - BadkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - BadkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - UitzichtLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - UitzichtLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel exterieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - TuinLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel interieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel interieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel interieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel interieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel interieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Koffiehuis/CaféLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel interieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel interieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - WinkelsLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - WinkelsLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - WinkelsLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel interieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel interieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel interieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel exterieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel exterieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel interieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel interieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GastenkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GastenkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GastenkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GastenkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GastenkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GastenkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GastenkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - RestaurantLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel interieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - TuinLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - BadkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - TuinLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel exterieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - UitzichtLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - RestaurantLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - FaciliteitenLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - RestaurantLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - UitzichtLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel interieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - BadkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - FaciliteitenLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - BadkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - RestaurantLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - RestaurantLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - FaciliteitenLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - TuinLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - RestaurantLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - RestaurantLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel interieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel interieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - LobbyLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - LobbyLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - BadkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GastenkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - RestaurantLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - RestaurantLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - LobbyLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - TuinLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - BadkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - FaciliteitenLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel interieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel exterieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - RestaurantLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel exterieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - LobbyLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - RestaurantLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - BadkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - RestaurantLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - LobbyLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - LobbyLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel exterieur

Beoordelingen door klanten - Lanta Mermaid Boutique House Hotel, Koh Lanta

AS-AGWEB-3B04