Mijn account (inloggen)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Lanta Mermaid Boutique House Hotel

333 Moo 3, Saladan, Klong Dao strand, Koh Lanta, Thailand 81150 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Gastenkamer Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel exterieur Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Gastenkamer Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Gastenkamer Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Gastenkamer Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Gastenkamer Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Gastenkamer Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Gastenkamer Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Gastenkamer Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Gastenkamer Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Gastenkamer Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Gastenkamer Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel exterieur Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Gastenkamer Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Gastenkamer Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Gastenkamer
Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Badkamer Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Badkamer Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Badkamer Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Uitzicht Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Uitzicht Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel exterieur Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Tuin Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel interieur Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel interieur Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel interieur Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel interieur Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel interieur
Ligging: Klong Dao strand Aantal kamers: 18
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

9,1

uit 307 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
9,0
Ligging
8,4
Personeel
9,4
Hygiëne/conditie hotel
9,8
Kamercomfort
9,5
Ontbijt/maaltijden
8,5
Alle beoordelingen (307)
Anne C. Groepen Netherlands, 9 november 2013
Geweldig alles klopte

Kamer personeel en ontbijt
10
In 1 woord perfect alles waar je voor boekt is uitstekend.
Maarten T. Individuele reizigers Netherlands, 15 juli 2013
Prima hotel, erg aardige mensen en prima bedden

hygiene, grote en bedden
9
We zijn hier een dag extra gebleven. We vonden met name de mensen erg fijn en de kamer met de bedden.
Karin K. (Echt)paren Netherlands, 30 maart 2012
Mooi modern design hotel

Schoon, mooi design
8,3
Absoluut een mooi hotel, behoorlijk nieuw en ziet er gewoon erg goed uit. De eigenaren zijn een beetje bemoeizuchtig, maar ze bedoelen het heel goed en doen en regelen alles voor je wat je maar wilt. Het strand is vlakbij (2 min lopen), het enige nadeel hierbij was dat er geen strandstoelen, bedjes of parasols aanwezig zijn, waardoor de schaduw nauwelijks te vinden is. Met 35 graden was dit wel wenselijk geweest. Al met al een schitterend hotel, maar als je voor het strand komt, houd er rekening mee dat je van de volle zon moet houden..
Fernando P. Groepen Netherlands, 25 maart 2012
Nette hotel met zeer attente personeel

Heel nette hotel met goede service en heel erg behulpzame mensen.
9,3
Dit hotel doet je denken aan een familiehuis. De gastvrouw is heel behulpzaam en attent en ze geven jou goede tips over de buurt en de wegen in Ko lanta. Er wordt bij dit hotel veelvuldig schoongemaakt en dat kun je zerker merken. Hotel bevat geen zwembad. Maar wel een heel attente personeel aan wie je bijna alles kunt vragen.
Uitgaansleven tip: Tegeover dit hotel heb je op 5 minuen lopen een lange strand. Het strand is niet wit en het water niet zo helder. Maar sávonds als je langs het strand gaat zie je dat de restaureants en bars mooi verlicht zijn en wordt relax muziek afspelen. Dit is ideaal voor als je wilt chillen.
Ronald V. (Echt)paren Netherlands, 8 november 2011
Prima hotel met een warm ontvangst

Dicht bij het strand en goede service
9,3
Het hotel licht zo'n 200 meter van het strand. Even de weg oversteken en dan ben je er binnen luttele minuten. Aan het strand heb je tal van goede restaurants en leuke barretje in Woodstockstyle. Het hotel is erg schoon en de kamers zijn prima ingericht. Het is van alle gemakken voorzien. De service is erg goed van het hotel en je voelt je meteel al thuis. Binnen een dag werden wij al bij onze voornamen genoemd. Wij hebben hier een top verblijg gehad.
Michiel S. (Echt)paren Netherlands, 23 december 2009
Mooie kamers, betuttelende gastheer en vrouw

Mooi ruime kamers, zeer schoon
6
Wij hebben een week in Mermaid verbleven en hebben genoten van Ko Lanta. De ligging van het hotel was prima, dichtbij een van de mooiste stranden. De eigenaren van het hotel zijn een beetje bemoeizuchtig en betuttelend. Handdoeken en beddengoed worden maximaal eens in de drie dagen verschoond. Bij aankomst krijg je een lijst met de regels van het hotel en moet je meteen een borg betalen van 4000 bath. Dit komt niet echt vriendelijk over. De kamers zijn perfect, behalve het kleine balkon (achterant van het hotel) waar je amper met z'n tweeen op kunt zitten. Over het algemeneen genomen goed hotel.
Sightseeing/attracties tip: In tegenstelling tot wat de eigenaren zeggen, kun je wel met de scooter bij de vuurtoren komen. Wel een slechte weg overigens...
Charlotte B. (Echt)paren France, 31 maart 2014
LOVELY LOVELY LOVELY!!!

The Wonderful Staff, The gorgeous Rooms & the attention to every detail, You really feel looked after.
10
We love it. Its our second year travelling to Koh Lanta & our second year staying with the Mermaid. They are so lovely & attentive. Anything you need, They can ateend & help you with. The Price is fabulous for what you get. Rooms are big & spacious.CLEAN!! 2 minute walk from the beach & lovely Little restaurants. Travelling through Thailand can be difficult & very tiring as alot of times you find yourself being sold an Apple only to find its a lemon & rude staff BUT this is not a problema at The Mermaid. Its all about the clients & you can just relax once you check in .. ALL IS TAKEN CARE OF!! Thank you Mermaid for always offering your best.. And we our actually headed back in 2 days!!
Maria W. (Echt)paren United Kingdom, 27 maart 2014
Perfect

Breakfast, location, cleanliness
8,7
Perfect. Clean. 3 minute walk to beach. Amazing, clean, breakfast....pancakes are a must! Location is good. Definitely recommended....
Outhay S. (Echt)paren Australia, 20 maart 2014
Fantastic Hotel

Clean room, best service and close to the beach.
9,7
We really enjoyed our stay at Lanta Mermaid. The room is very clean , staff are very friendly and helpful..
David C. (Echt)paren United Kingdom, 15 maart 2014
Hotel was faultess with loads of nice touches.

Beautiful rooms, wonderful staff and very polished all round.
9,7
This was a bit more money than I would normally pay but I felt the hotel offered so much in return. The hotel is on the main road but this was never problem as noise was never an issue. The pristine con-dao beach was a very short 2/3 minutes away. The main port area a very short tuk-tuk drive away but there was more than enough in the local area to enjoy during the night. The hotel is small and had a nice friendly feel. The hotel is really immaculate and well presented. The rooms were beautiful, clean and very well maintained. The internet was very good with a great internet connection, room has safe, TV, nice balconies and hair dryer on request. There was a FREE transfer from the port to the hotel (but only for either on arrival or return). The breakfast was proper made to order, not buffet style, eat has much as you want which included fruit, yogurt, fruit juice, coffee/tea, cereal, pancakes and full English breakfast. There were free beach towels, beach mats, volley balls and a nice library of books. All the basic need seemed to be well catered for. the staff were great about providing information about the local area and where to go and arrange trips or organise scooter rental for you. I couldn't fault the place and felt that you got what you more than got what you paid for. I will return the next time a visit Lanta.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh LantaLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GastenkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel exterieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GastenkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GastenkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GastenkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GastenkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GastenkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GastenkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GastenkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GastenkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GastenkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GastenkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel exterieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GastenkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GastenkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GastenkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - BadkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - BadkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - BadkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - UitzichtLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - UitzichtLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel exterieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - TuinLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel interieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel interieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel interieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel interieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel interieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Koffiehuis/CaféLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel interieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel interieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - WinkelsLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - WinkelsLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - WinkelsLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel interieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel interieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel interieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel exterieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel exterieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel interieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel interieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GastenkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GastenkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GastenkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GastenkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GastenkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GastenkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GastenkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - RestaurantLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel interieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - TuinLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - BadkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - TuinLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - RestaurantLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel exterieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - UitzichtLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - RestaurantLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - FaciliteitenLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - RestaurantLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - UitzichtLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel interieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - BadkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - FaciliteitenLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - BadkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - RestaurantLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - RestaurantLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - FaciliteitenLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - TuinLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - RestaurantLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel exterieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - RestaurantLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel interieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel interieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - LobbyLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - LobbyLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - BadkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GastenkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - RestaurantLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - RestaurantLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - LobbyLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - TuinLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - BadkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - FaciliteitenLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel interieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - FaciliteitenLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel exterieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - RestaurantLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel exterieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel exterieurLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - LobbyLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - RestaurantLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - BadkamerLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - RestaurantLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - LobbyLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - LobbyLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hotel exterieur

Beoordelingen door klanten - Lanta Mermaid Boutique House Hotel, Koh Lanta

AS-AGWEB-3A01