Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Le Grand Hotel de Normandie

4, Amsterdam street, 09. Opera, Parijs, Frankrijk 75009 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Le Grand Hotel de Normandie Parijs - Receptie Le Grand Hotel de Normandie Parijs - Receptie Le Grand Hotel de Normandie Parijs - Hotel exterieur Le Grand Hotel de Normandie Parijs - Hotel exterieur Le Grand Hotel de Normandie Parijs - Buffet Le Grand Hotel de Normandie Parijs - Gastenkamer Le Grand Hotel de Normandie Parijs - Buffet Le Grand Hotel de Normandie Parijs - Gastenkamer Le Grand Hotel de Normandie Parijs - Badkamer Le Grand Hotel de Normandie Parijs - Gastenkamer Le Grand Hotel de Normandie Parijs - Gastenkamer Le Grand Hotel de Normandie Parijs - Badkamer Le Grand Hotel de Normandie Parijs - Buffet Le Grand Hotel de Normandie Parijs - Buffet Le Grand Hotel de Normandie Parijs - Gastenkamer Le Grand Hotel de Normandie Parijs - Buffet
Le Grand Hotel de Normandie Parijs - Gastenkamer Le Grand Hotel de Normandie Parijs - Hotel interieur Le Grand Hotel de Normandie Parijs - Hotel interieur Le Grand Hotel de Normandie Parijs - Receptie Le Grand Hotel de Normandie Parijs - Hotel interieur Le Grand Hotel de Normandie Parijs - Hotel interieur Le Grand Hotel de Normandie Parijs - Hotel interieur Le Grand Hotel de Normandie Parijs - Hotel interieur Le Grand Hotel de Normandie Parijs - Hotel interieur Le Grand Hotel de Normandie Parijs - Hotel interieur Le Grand Hotel de Normandie Parijs - Hotel interieur Le Grand Hotel de Normandie Parijs - Hotel interieur
Gebied: 09. Opera Aantal kamers: 53
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed
Verhouding prijs/kwaliteit
7,7
Ligging
9,2
Personeel
8,2
Hygiëne/conditie hotel
8,4
Kamercomfort
8,2
Ontbijt/maaltijden
6,3
Alle beoordelingen (449)
Sorteer op:
Leonardo B. Gezinnen met jonge kinderen Italy, 29 april 2014
Goed hotel voor een redelijke prijs.

openbaar vervoer voor de deur (station Lazare), Shopping mall en supermarkt om de hoek, schoon hotel.
8
Verblijf was goed, geen problemen ondervonden, enige minpuntje is de Wi-Fi wel slecht was, maar ik denk zelf dat dit makkelijk te verhelpen is als de hotel dat wilt.
Leentje D. Gezinnen met oudere kinderen Belgium, 4 juli 2012
Nette kamers, goede ontvangst

Zeer goede ligging vlakbij de metro
7,7
Minibar was niet aanwezig (kast was leeg) Ontbijt viel wat tegen. Brood en croissants had ik verser verwacht.
Winkel tip: Op 5 min wandelen ben je bij Le Printemps en Galerie de la Fayette. deze 2 grote winkelketens zijn de moeite waard om eens te gaan bezoeken.
Jacob G. (Echt)paren Netherlands, 27 mei 2012
Goed hotel, mooie locatie, minder goed ontbijt

Locatie
6,3
Le Grand Hotel de Normandie in Parijs heeft een ideale locatie om Parijs voor een paar dagen te ontdekken. Om de hoek kan je de leen/huur fietsen uit het rek halen of weer terug zetten, de metro met verschillende lijnen ligt voor het hotel. Het ontbijt is niet goed, maar met de vele leuke bistro's om de hoek is dat geen probleem. De klantvriendelijkheid bij de receptie is niet goed. Daar kunnen ze zeker nog een slag slaan.
Jaap K. (Echt)paren Netherlands, 15 april 2012
keurig hotel t/o gare saint lazare

modern, schoon, gunstig gelegen
8
het grand hotel de normandie ligt wat verscholen tussen winkels en restaurantjes, maar als je eenmaal binnen bent blijkt het een strak en modern hotel te zijn met mooie kamers, keurig verzorgd en ruim genoeg (zeker voor parijse begrippen, in deze prijsklasse). nette service, niks verkeerds. hotel ligt mooi vlakbij de madeleine en grote warenhuizen als de printemps.
Restaurant tip: cafe sud in de rue de castellanes, dichtbij, en erg lekker
Lee W. Individuele reizigers Taiwan, 20 juni 2015
Le Grand Hotel de Normandie

Location
7,7
Bob W. Gezinnen met jonge kinderen Singapore, 6 juni 2015
Value for money

Located near train station and amenities
9
Lee T. (Echt)paren Taiwan, 3 juni 2015
Good location, helpful staff, good value of money

(1) Very well located beside a subway hub; (2) Very helpful staff, they know everything from laundry to taxi-booking; (3) Very good value of money
9
Sarina P. Groepen Canada, 11 mei 2015
Great hotel with good location

location was close to big subway stn! The room was very comfortable! Good service, they are always helpful.
9
We stay 14 days, everyday was pleasant, very comfortable bed. We got luck out with a bigger bathroom and had a good shower. The staff are very helpful and always able to answers most of our questions eg.. Direction and recommended places. The location was perfect especially if you are new to Paris! Close to second biggest subway -- so easy to get around anywhere you want to go! Museums, Eiffel Towel etc...few stns away. Few blocks away from the big shopping places. There are a lot of rerestaurants around, and recommended walking around to get use to the area; real French people are very friendly and helpful just remembered to say, bonjour. Lol The further you walked away from the busy area; you will find a lot of good local shops and good eating places! 25mins train to Versailles- you will find a lot fresh food at the market and amazing Château & garden of Versailles.
Anthony L. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 15 april 2015
Our Paris Vacation

The hotel is close to the Metro. The hotel was clean. The hotel is near coffee shops and some restaurants.
7,3
We enjoyed our stay. However, we were not given any consideration for our Kids who wanted to stay in one ro with us. Our Kids aged 8 and 10 was charged for 2 beds which we ended up paying an additional Euro150 per night. The extra bed was not even available. Other hotels are more considerate. The airconditon was also weak. It was also quite noisy every night. Overall, our stay was average.
Ho L. Individuele reizigers Hong Kong, 14 april 2015
my stay

Good location, clean room
5,7
although convenient the room was small and facilities are basic.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Le Grand Hotel de Normandie ParijsLe Grand Hotel de Normandie Parijs - ReceptieLe Grand Hotel de Normandie Parijs - ReceptieLe Grand Hotel de Normandie Parijs - Hotel exterieurLe Grand Hotel de Normandie Parijs - Hotel exterieurLe Grand Hotel de Normandie Parijs - BuffetLe Grand Hotel de Normandie Parijs - GastenkamerLe Grand Hotel de Normandie Parijs - BuffetLe Grand Hotel de Normandie Parijs - GastenkamerLe Grand Hotel de Normandie Parijs - BadkamerLe Grand Hotel de Normandie Parijs - GastenkamerLe Grand Hotel de Normandie Parijs - GastenkamerLe Grand Hotel de Normandie Parijs - BadkamerLe Grand Hotel de Normandie Parijs - BuffetLe Grand Hotel de Normandie Parijs - BuffetLe Grand Hotel de Normandie Parijs - GastenkamerLe Grand Hotel de Normandie Parijs - BuffetLe Grand Hotel de Normandie Parijs - GastenkamerLe Grand Hotel de Normandie Parijs - Hotel interieurLe Grand Hotel de Normandie Parijs - Hotel interieurLe Grand Hotel de Normandie Parijs - ReceptieLe Grand Hotel de Normandie Parijs - Hotel interieurLe Grand Hotel de Normandie Parijs - Hotel interieurLe Grand Hotel de Normandie Parijs - Hotel interieurLe Grand Hotel de Normandie Parijs - Hotel interieurLe Grand Hotel de Normandie Parijs - Hotel interieurLe Grand Hotel de Normandie Parijs - Hotel interieurLe Grand Hotel de Normandie Parijs - Hotel interieurLe Grand Hotel de Normandie Parijs - Hotel interieurLe Grand Hotel de Normandie Parijs - UitzichtLe Grand Hotel de Normandie Parijs - Hotel interieurLe Grand Hotel de Normandie Parijs - UitzichtLe Grand Hotel de Normandie Parijs - EntreeLe Grand Hotel de Normandie Parijs - UitzichtLe Grand Hotel de Normandie Parijs - Hotel interieurLe Grand Hotel de Normandie Parijs - UitzichtLe Grand Hotel de Normandie Parijs - Uitzicht

Beoordelingen door klanten - Le Grand Hotel de Normandie, Parijs

Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B03