of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Le Méridien Dubai Hotel & Conference Centre

Airport Road, Dubai Internationale Luchthaven, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Gebied: Dubai Internationale Luchthaven Aantal kamers: 383

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Fantastisch

8,4

uit 174 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,9
Ligging
8,7
Personeel
8,4
Hygiëne/conditie hotel
8,4
Kamercomfort
8,4
Ontbijt/maaltijden
8,4
Alle beoordelingen (174)
Sorteer op:
Hendrik K. (Echt)paren Netherlands, 24 juli 2013
Prima hotel, dicht bij de luchthaven, goede servic

Prijs kwaliteit service
9,3
Alles bij elkaar een prima hotel, ligging bij de luchthaven
Marjorie A. (Echt)paren Netherlands, 19 juli 2013
Prima hotel voor tussenstop in Dubai

Dichtbij luchthaven, prima metro-verbinding naar de stad, ruime keuze aan goede restaurants
8,7
Prima hotel met vriendelijk personeel en een mooi zwembad
Hermann J. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 1 januari 2013
Fijn hotel voor korte vakanties

locatie, service
7
het Medridien is een prima luxe hotel met faciliteiten zoals je ze mag verwachten van een 5 sterren hotel. Met name de uitrusting van de beschikbare fitness ruimt is erg goed. Nadeel is wel dat de ruimte al om 22.00 uur sluit, wat te vroeg is gezien het feit dat ze zo dicht bij de luchthaven zitten en er rekening mee zouden moeten houden dat mensen in andere tijdzones leven. Het executive idee is leuk maar te onbekend op het eigen terrein. Binnnen het executive pakket kan gebruik worden gemaakt van gratis drankjes in bepaalde baes en tijdens bepaalde tijdstippen. De bedienening is hier echter slecht van op de hoogte zodat je steeds moet vragen wat de ervaring vervelend maakt. Daarnaast nieuwjaar gevierd in het hotel. Eea is groots aangekondigd maar erg slecht uitgevoerd. Het Thaise restaurant waar wij zaten was erg saai en de ' shows' waren te selcht voor woorden.
Gabriel P. (Echt)paren Brazil, 15 februari 2015
Very low standard for a Le Meridien

location price service
6,3
This hotel isn't a luxurious Le Meridien as I expected as I know the brand. Quite oldish and simple. Room has a very bad illumination as old hotels and toilet is quite uncomfortable. Internet doesn't work very well. But it is very close to the airport.
Mohamed A. Zakelijke reizigers Qatar, 28 december 2014
Le Meridien Dubai

Room dining
9
It was fantastic
Chien W. Gezinnen met jonge kinderen Taiwan, 21 december 2014
Okay stay but outdated hotel

Near the airport, reasonably well maintained
8
It was ok. The hotel brand is good so the overall standard is maintained, but I wouldn't rate it a 5-star hotel. The rooms are really old fashioned with small beds.
Rudi S. Individuele reizigers Sweden, 4 december 2014
Great airport stopover

Walking distance from the airport, Great food court/garden, Helpfull and kind staff
9
Raed A. Zakelijke reizigers Saudi Arabia, 13 november 2014
Great and nice hotel

Gym, pool, Cafe, rooms
10
Great hotel with big room and really nice staff
Abdulla L. Zakelijke reizigers Maldives, 31 oktober 2014
Good

food,comfort and services
8,7
Very good
Kevin N. Zakelijke reizigers United States of America, 25 oktober 2014
Excellent stay

Location, comfort, restaurants
8,3
This is the second time I have stayed at this hotel and I enjoyed both stays. The hotel is located directly across from the airport and a Metro station which makes getting to the airport very convenient. There are a number restaurants to choose from which makes dining easy. I will be staying here again.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Beoordelingen door klanten - Le Méridien Dubai Hotel & Conference Centre, Dubai

AS-AGWEB-3B04