of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Le Meridien Dubai

Airport Road, Dubai Internationale Luchthaven, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Gebied: Dubai Internationale Luchthaven Aantal kamers: 383

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,4

uit 171 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,9
Ligging
8,7
Personeel
8,4
Hygiëne/conditie hotel
8,4
Kamercomfort
8,4
Ontbijt/maaltijden
8,5
Alle beoordelingen (171)
Sorteer op:
Hendrik K. (Echt)paren Netherlands, 24 juli 2013
Prima hotel, dicht bij de luchthaven, goede servic

Prijs kwaliteit service
9,3
Alles bij elkaar een prima hotel, ligging bij de luchthaven
Marjorie A. (Echt)paren Netherlands, 19 juli 2013
Prima hotel voor tussenstop in Dubai

Dichtbij luchthaven, prima metro-verbinding naar de stad, ruime keuze aan goede restaurants
8,7
Prima hotel met vriendelijk personeel en een mooi zwembad
Hermann J. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 1 januari 2013
Fijn hotel voor korte vakanties

locatie, service
7
het Medridien is een prima luxe hotel met faciliteiten zoals je ze mag verwachten van een 5 sterren hotel. Met name de uitrusting van de beschikbare fitness ruimt is erg goed. Nadeel is wel dat de ruimte al om 22.00 uur sluit, wat te vroeg is gezien het feit dat ze zo dicht bij de luchthaven zitten en er rekening mee zouden moeten houden dat mensen in andere tijdzones leven. Het executive idee is leuk maar te onbekend op het eigen terrein. Binnnen het executive pakket kan gebruik worden gemaakt van gratis drankjes in bepaalde baes en tijdens bepaalde tijdstippen. De bedienening is hier echter slecht van op de hoogte zodat je steeds moet vragen wat de ervaring vervelend maakt. Daarnaast nieuwjaar gevierd in het hotel. Eea is groots aangekondigd maar erg slecht uitgevoerd. Het Thaise restaurant waar wij zaten was erg saai en de ' shows' waren te selcht voor woorden.
Andrew M. Zakelijke reizigers New Zealand, 20 december 2014
Everything you'll need on one spot

1. Great hotel rooms and service. 2. Great restaurants and nightlife 3. Great recreation, gym, pools etc.
10
Fantastic stay.
Raed A. Zakelijke reizigers Saudi Arabia, 13 november 2014
Great and nice hotel

Gym, pool, Cafe, rooms
10
Great hotel with big room and really nice staff
Abdulla L. Zakelijke reizigers Maldives, 31 oktober 2014
Good

food,comfort and services
8,7
Very good
Kevin N. Zakelijke reizigers United States of America, 25 oktober 2014
Excellent stay

Location, comfort, restaurants
8,3
This is the second time I have stayed at this hotel and I enjoyed both stays. The hotel is located directly across from the airport and a Metro station which makes getting to the airport very convenient. There are a number restaurants to choose from which makes dining easy. I will be staying here again.
Michael A. Individuele reizigers United States of America, 20 oktober 2014
Very enjoyable stay - friendly staff!

the friendly staff, the many, many restaurant options, pools and fitness faciities
9,7
Great hotel. My stay was outstanding.
Raed A. Individuele reizigers Saudi Arabia, 16 oktober 2014
good hotel nice staff

restaurant, gym, room
10
The royal club room was nice and big. The hotel staff are good
Craig B. Individuele reizigers United Kingdom, 15 augustus 2014
Great hotel

Location to the airport, food, staff
8
I only had an overnight stay as I was flying the next day The hotel is on a great location to the airport, there is many restraunts to choose from, the food was really nice, breakfast was really good. Check in and out was easy and quick. The pools are nice the gym is well equipped and plenty staff to keep you right. The room itself was big and comfortable. The only downside is you have to pay extra for WIFi

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!


AS-AGWEB-3C06