Mijn account (inloggen)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Le Meridien Dubai

Airport Road, Dubai Internationale Luchthaven, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (Bekijk kaart)

Boek nu!

Le Meridien Dubai Dubai - Gastenkamer Le Meridien Dubai Dubai - Gastenkamer Le Meridien Dubai Dubai - Gastenkamer Le Meridien Dubai Dubai - Gastenkamer Le Meridien Dubai Dubai - Suite Le Meridien Dubai Dubai - Suite Le Meridien Dubai Dubai - Hotel interieur Le Meridien Dubai Dubai - Lobby Le Meridien Dubai Dubai - Lobby Le Meridien Dubai Dubai - Balzaal Le Meridien Dubai Dubai - Balzaal Le Meridien Dubai Dubai - Balzaal Le Meridien Dubai Dubai - Vergaderruimte Le Meridien Dubai Dubai - Vergaderruimte Le Meridien Dubai Dubai - Balzaal Le Meridien Dubai Dubai - Balzaal
Le Meridien Dubai Dubai - Restaurant Le Meridien Dubai Dubai - Restaurant Le Meridien Dubai Dubai - Restaurant Le Meridien Dubai Dubai - Restaurant Le Meridien Dubai Dubai - Restaurant Le Meridien Dubai Dubai - Restaurant Le Meridien Dubai Dubai - Restaurant Le Meridien Dubai Dubai - Hotel interieur Le Meridien Dubai Dubai - Hotel interieur Le Meridien Dubai Dubai - Hotel interieur Le Meridien Dubai Dubai - Hotel interieur Le Meridien Dubai Dubai - Hotel interieur
Ligging: Dubai Internationale Luchthaven Aantal kamers: 383

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,3

uit 130 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,8
Ligging
8,5
Personeel
8,4
Hygiëne/conditie hotel
8,3
Kamercomfort
8,3
Ontbijt/maaltijden
8,4
Alle beoordelingen (130)
Hendrik K. (Echt)paren Netherlands, 24 juli 2013
Prima hotel, dicht bij de luchthaven, goede servic

Prijs kwaliteit service
9,3
Alles bij elkaar een prima hotel, ligging bij de luchthaven
Marjorie A. (Echt)paren Netherlands, 19 juli 2013
Prima hotel voor tussenstop in Dubai

Dichtbij luchthaven, prima metro-verbinding naar de stad, ruime keuze aan goede restaurants
8,7
Prima hotel met vriendelijk personeel en een mooi zwembad
Hermann J. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 1 januari 2013
Fijn hotel voor korte vakanties

locatie, service
7
het Medridien is een prima luxe hotel met faciliteiten zoals je ze mag verwachten van een 5 sterren hotel. Met name de uitrusting van de beschikbare fitness ruimt is erg goed. Nadeel is wel dat de ruimte al om 22.00 uur sluit, wat te vroeg is gezien het feit dat ze zo dicht bij de luchthaven zitten en er rekening mee zouden moeten houden dat mensen in andere tijdzones leven. Het executive idee is leuk maar te onbekend op het eigen terrein. Binnnen het executive pakket kan gebruik worden gemaakt van gratis drankjes in bepaalde baes en tijdens bepaalde tijdstippen. De bedienening is hier echter slecht van op de hoogte zodat je steeds moet vragen wat de ervaring vervelend maakt. Daarnaast nieuwjaar gevierd in het hotel. Eea is groots aangekondigd maar erg slecht uitgevoerd. Het Thaise restaurant waar wij zaten was erg saai en de ' shows' waren te selcht voor woorden.
Jeimin H. Zakelijke reizigers Taiwan, 1 april 2014
Old, outdated room, not even close to SPG quality

Varius restaurants selection, Nice night life, Cigar pub
5
Caroline B. Individuele reizigers Australia, 30 maart 2014
A good hotel for the price and close to airport

close to airport, good standard, good price
8
My stay was fine - no complaints really. Had a nice menu and room service. The pool was good. The hotel is a little dated but for the price I thought it was very, very reasonable. The wifi charges are totally excessive though. This needs to be improved.
Nick S. Zakelijke reizigers United Kingdom, 28 maart 2014
Perfect for airport connections

Location, staff, amenities.
8
John C. Individuele reizigers United States of America, 15 maart 2014
AWESOME!!!!

NO MATTER WHAT YOU DO HERE IS SIMPLE TOP NOTCH
10
To simple put it , this hotel is really top nocth ... no matter what you here for you can not go wrong here
Luis G. Individuele reizigers United States of America, 15 maart 2014
By far the best hotel in Dubai

Rooms are clean, food is excellent, staff is friendly
10
I have stayed here many times during my trips to Dubai and I have always enjoyed my stay here will always book here.
Lance F. Individuele reizigers United Kingdom, 8 maart 2014
Absolutely brilliant in every respect.

The bars and restaurants, the pools and the staff
10
Apart from the internet going down for a while on the second day for which I received a refund, the weekend was faultless. The facilities are great, the staff are extremely helpful and made my short stay very enjoyable. I was able to relax, chill out completely and enjoy Dubai to the full.
Albert A. Zakelijke reizigers India, 6 januari 2014
very nice!

location- next to the airport, food, service.
9
very comfortable & was taken good care of even on a short trip.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Le Meridien Dubai Dubai - Hotel exterieurLe Meridien Dubai Dubai - GastenkamerLe Meridien Dubai Dubai - GastenkamerLe Meridien Dubai Dubai - GastenkamerLe Meridien Dubai Dubai - GastenkamerLe Meridien Dubai Dubai - SuiteLe Meridien Dubai Dubai - SuiteLe Meridien Dubai Dubai - Hotel interieurLe Meridien Dubai Dubai - LobbyLe Meridien Dubai Dubai - LobbyLe Meridien Dubai Dubai - BalzaalLe Meridien Dubai Dubai - BalzaalLe Meridien Dubai Dubai - BalzaalLe Meridien Dubai Dubai - VergaderruimteLe Meridien Dubai Dubai - VergaderruimteLe Meridien Dubai Dubai - BalzaalLe Meridien Dubai Dubai - BalzaalLe Meridien Dubai Dubai - RestaurantLe Meridien Dubai Dubai - RestaurantLe Meridien Dubai Dubai - RestaurantLe Meridien Dubai Dubai - RestaurantLe Meridien Dubai Dubai - RestaurantLe Meridien Dubai Dubai - RestaurantLe Meridien Dubai Dubai - RestaurantLe Meridien Dubai Dubai - Hotel interieurLe Meridien Dubai Dubai - Hotel interieurLe Meridien Dubai Dubai - Hotel interieurLe Meridien Dubai Dubai - Hotel interieurLe Meridien Dubai Dubai - Hotel interieurLe Meridien Dubai Dubai - Hotel interieurLe Meridien Dubai Dubai - FitnessruimteLe Meridien Dubai Dubai - FitnessruimteLe Meridien Dubai Dubai - FitnessruimteLe Meridien Dubai Dubai - SpaLe Meridien Dubai Dubai - SuiteLe Meridien Dubai Dubai - ZwembadLe Meridien Dubai Dubai - ZwembadLe Meridien Dubai Dubai - ZwembadLe Meridien Dubai Dubai - ZwembadLe Meridien Dubai Dubai - ZwembadLe Meridien Dubai Dubai - Hotel exterieur


AS-AGWEB-3A03