Terug naar hotelinformatie

Goed 7,5
op basis van 94 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Goed



uit 94 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 7,6
  • Faciliteiten 5,5
  • Ligging 9,1
  • Kamercomfort 7,5
  • Personeel 7,4
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,4
  • Ontbijt/maaltijden 6,2
Sorteer op

Angela K. van Nederland
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in september 2012
Goede locatie
Locatie, vriendelijk personeel
Hotel ligt op een hele goede locatie, direct naast het station. Kamers zijn wel wat aan verbetering toe. Onze douche vertoonde bijvoorbeeld wat mankementen.
Beoordeeld 13 september 2012

Gerardus K. van Nederland
Groepen
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2012
Geweldige centraal gelegen hotel bij CS Antwerpen
Midden in het centrum aan winkelboulevard Keyserlei
Goede kamers, schoon met ligbad, aardige ontvangst en parkeergelegenheid onder het hotel. Bereikbaarheid met de auto zeer lastig, vraag van te voren hoe je naar de garage van het hotel moet rijden.
Beoordeeld 12 augustus 2012

EVERDINA W. van Nederland
Individuele reizigers
Ik verbleef één nacht in augustus 2012
Fantastische ligging!
Direct voor de deur beginnen de terrassen van restaurants en brasserien/cafe's. Redelijke prijs/kwaliteit verhouding. Net te kamer
Ik kom hier best nog wel eens terug, of zal anderen adviseren hier naar toe te gaan. Wel verwacht ik de volgende keer WiFi of op z'n minst een mogelijkheid voor internet op de kamer!
Beoordeeld 05 augustus 2012

Jan T. van Nederland
Zakelijke reizigers
Ik verbleef één nacht in april 2012
Middelmatig hotel
Direct in het centrum
moeilijk te vinden hotel in het centrum. kamers niet erg schoon en heel erg veel lawaai in de nacht. vriendelijke receptie.
Beoordeeld 13 april 2012

Ivo L. van Nederland
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in maart 2012
Verwacht niet veel
Locatie
het hotel ligt op een prima locatie in antwerpen, pal naast het station. de kamers zijn niet bijzonder. wij hadden een rookvrije kamer geboekt, bij aankomst bleek echter de gehele kamer te stinken naar rook. ook waren er diverse lampen kapot in de kamer.
Beoordeeld 28 maart 2012

Tim B. van Nederland
Groepen
Ik verbleef 2 nachten in februari 2012
Prima hotel
Dicht bij het station en zo in de winkelstraat
Schoon hotel, dicht in het centrum en bij het station. Super voor een weekendje shoppen.
Beoordeeld 27 februari 2012

son-truong N. van Nederland
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in januari 2012
Prima hotel, naast het station
Op loopafstand van alle winkels.
Prima hotel, netjes en schoon. Het hotel heeft een parkeergarage onder het hotel maar pas op, deze is heel klein en alleen een goede chauffeur komt hier zonder krassen en of deuken uit. De kamers waren verder prima in orde. Een aanrader als je een weekendje Antwerpen wilt!
Beoordeeld 29 januari 2012

gerritjan H. van Nederland
Individuele reizigers
Ik verbleef één nacht in januari 2012
voor reizigers op doorreis
tegenover station
na een 13-urige vliegreis naar brussel, wilde ik op doorreis naar nederland uitrusten in dit hotel in antwerpen. ik gaf mijn bedoeling weer en vroeg om een rustige kamer om uit te slapen. echter om 7 uur in de ochtend begonnen de drilboren het wegdek voor mijn kamer te bewerken en ik kreeg slecht rust om 9 uur voor de koffiepauze van de werkers! bedoeling van het bezoek geheel mislukt! overigens was de kamer vrij klein maar was de douche en tollet goed uitgerust.
Beoordeeld 26 januari 2012

Floris S. van Nederland
Individuele reizigers
Ik verbleef 2 nachten in december 2010
Goed hotel naast centraal station
Centraal gelegen, zeer dicht bij station.
Iedereen moet met de lift, er is geen trap voor normaal gebruik.
Een uitstekend hotel voor wie met veel bagage met de trein komt. Het hotel ligt pal naast het station, waardoor je niet een eind hoeft te lopen met je bagage. Ook na het uitchecken kun je de bagage bij de receptie achterlaten, en een paar minuten voordat je trein vertrekt weer ophalen. Verder een normaal hotel met alles wat je van een hotel verwacht. Ik vond het alleen storend dat je niet even met de trap naar een andere verdieping kon. Voor de ontbijtzaal op de eerste verdieping moet je altijd met de lift, en dus wachten, terwijl even met de trap sneller kan zijn. Personeel bij receptie groet elke keer als je langs komt vriendelijk.
Beoordeeld 13 januari 2011

Maartje V. van Nederland
Groepen
Ik verbleef één nacht in december 2010
Goede service, nette kamers. Helaas matig ontbijt.
Personeel aan balie bijzonder aardig en behulpzaam. Hotel ziet er netjes uit. Lokatie ideaal.
Ventilatie in kamer niet goed, beide dikke ogen bij wakker worden. Ontbijt niet smakelijk.
Commentaar staat bij voor- en nadelen. Daaraan toegevoegd dat Agoda duidelijk de beste prijsdeal had t.o.v. andere aanbieders.
Beoordeeld 25 december 2010