Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Leonardo Hotel Antwerpen

De Keyserlei 59, Antwerpen stadscentrum, Antwerpen, België 2018

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,6

uit 93 beoordelingen

23 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,4
Ligging
9,1
Personeel
7,5
Hygiëne/conditie hotel
7,6
Kamercomfort
7,5
Ontbijt/maaltijden
6,2
Alle beoordelingen (93)
Sorteer op:
Angela K. (Echt)paren Netherlands, 9 september 2012
Goede locatie

Locatie, vriendelijk personeel
7,3
Hotel ligt op een hele goede locatie, direct naast het station. Kamers zijn wel wat aan verbetering toe. Onze douche vertoonde bijvoorbeeld wat mankementen.
Gerardus K. Groepen Netherlands, 9 augustus 2012
Geweldige centraal gelegen hotel bij CS Antwerpen

Midden in het centrum aan winkelboulevard Keyserlei
8,3
Goede kamers, schoon met ligbad, aardige ontvangst en parkeergelegenheid onder het hotel. Bereikbaarheid met de auto zeer lastig, vraag van te voren hoe je naar de garage van het hotel moet rijden.
Winkel tip: Als je naar Antwerpen komt voor een weekendje shoppen is dit hotel echt een aanrader, met winkels en restaurants meteen als je de deur uitloopt. Ideaal als je met de trein komt, want het ligt tegenover de ingang van het CS van Antwerpen
Everdina W. Individuele reizigers Netherlands, 2 augustus 2012
Fantastische ligging!

Direct voor de deur beginnen de terrassen van restaurants en brasserien/cafe's. Redelijke prijs/kwaliteit verhouding. Net te kamer
7,7
Ik kom hier best nog wel eens terug, of zal anderen adviseren hier naar toe te gaan. Wel verwacht ik de volgende keer WiFi of op z'n minst een mogelijkheid voor internet op de kamer!
Hotel kenmerken tip: Pas op: wel eigen parkeermogelijkheid, maar houd rekening met euro 15 bij de af rekening!
Jan T. Zakelijke reizigers Netherlands, 10 april 2012
Middelmatig hotel

Direct in het centrum
4,7
moeilijk te vinden hotel in het centrum. kamers niet erg schoon en heel erg veel lawaai in de nacht. vriendelijke receptie.
Uitgaansleven tip: Direct in het centrum met veel goede restaurants in de buurt
Ivo L. (Echt)paren Netherlands, 24 maart 2012
Verwacht niet veel

Locatie
5,7
het hotel ligt op een prima locatie in antwerpen, pal naast het station. de kamers zijn niet bijzonder. wij hadden een rookvrije kamer geboekt, bij aankomst bleek echter de gehele kamer te stinken naar rook. ook waren er diverse lampen kapot in de kamer.
Tim B. Groepen Netherlands, 12 februari 2012
Prima hotel

Dicht bij het station en zo in de winkelstraat
8,3
Schoon hotel, dicht in het centrum en bij het station. Super voor een weekendje shoppen.
Gerritjan H. Individuele reizigers Netherlands, 23 januari 2012
voor reizigers op doorreis

tegenover station
7,7
na een 13-urige vliegreis naar brussel, wilde ik op doorreis naar nederland uitrusten in dit hotel in antwerpen. ik gaf mijn bedoeling weer en vroeg om een rustige kamer om uit te slapen. echter om 7 uur in de ochtend begonnen de drilboren het wegdek voor mijn kamer te bewerken en ik kreeg slecht rust om 9 uur voor de koffiepauze van de werkers! bedoeling van het bezoek geheel mislukt! overigens was de kamer vrij klein maar was de douche en tollet goed uitgerust.
Hotel kenmerken tip: een doorreis hotel tegenover het cs van antwerpen. als de weg niet weer is opgebroken
Son-Truong N. (Echt)paren Netherlands, 8 januari 2012
Prima hotel, naast het station

Op loopafstand van alle winkels.
6,7
Prima hotel, netjes en schoon. Het hotel heeft een parkeergarage onder het hotel maar pas op, deze is heel klein en alleen een goede chauffeur komt hier zonder krassen en of deuken uit. De kamers waren verder prima in orde. Een aanrader als je een weekendje Antwerpen wilt!
Winkel tip: Neem de zijstraatjes van de grote winkelstraat. Daar zijn veel leuke boetiekjes.
Floris V. Individuele reizigers Netherlands, 30 december 2010
Goed hotel naast centraal station

Centraal gelegen, zeer dicht bij station.
8,7
Een uitstekend hotel voor wie met veel bagage met de trein komt. Het hotel ligt pal naast het station, waardoor je niet een eind hoeft te lopen met je bagage. Ook na het uitchecken kun je de bagage bij de receptie achterlaten, en een paar minuten voordat je trein vertrekt weer ophalen. Verder een normaal hotel met alles wat je van een hotel verwacht. Ik vond het alleen storend dat je niet even met de trap naar een andere verdieping kon. Voor de ontbijtzaal op de eerste verdieping moet je altijd met de lift, en dus wachten, terwijl even met de trap sneller kan zijn. Personeel bij receptie groet elke keer als je langs komt vriendelijk.
Roelf-Jan D. (Echt)paren Netherlands, 20 december 2010
Goed hotel in winkelcentrum

Vriendelijk personeel, gratis internet in de lounge-bar, goed ontbijt
9,3
het hotel heeft een goede ligging, aan het begin van de winkelstraat keyzerlei. aan de receptie vriendelijk personeel. wij hadden kamer op de 4e verdieping. deze was klein, maar niet te klein. minpunten van de kamer: toilet is erg lastig bereikbaar omdat de deur naar binnen draait. je hebt zeer weinig ruimte om te draaien. in de badkamer misten wij bekertjes en in de kamer stond geen waterkoker. verder uitstekende kamer om een paar nachtjes te verblijven. matrassen wel redelijk hard. ontbijt op de 1e verdieping was niet heel uitgebreid, maar goed genoeg. alles werd goed bijgevuld en er was dus genoeg van alles.
Restaurant tip: Bij 't Hof van Eden aan de Groenplaats kan je zeer goed eten voor een vriendelijke prijs.
Vorige pagina 11 - 20 van 23 beoordelingen
Leonardo Hotel Antwerpen AntwerpenLeonardo Hotel Antwerpen Antwerpen - Hotel exterieurLeonardo Hotel Antwerpen Antwerpen - Hotel exterieurLeonardo Hotel Antwerpen Antwerpen - Hotel exterieurLeonardo Hotel Antwerpen Antwerpen - Hotel interieurLeonardo Hotel Antwerpen Antwerpen - Hotel interieurLeonardo Hotel Antwerpen Antwerpen - LobbyLeonardo Hotel Antwerpen Antwerpen - Hotel interieurLeonardo Hotel Antwerpen Antwerpen - RestaurantLeonardo Hotel Antwerpen Antwerpen - Eten en drinkenLeonardo Hotel Antwerpen Antwerpen - LobbyLeonardo Hotel Antwerpen Antwerpen - Bar/LoungeLeonardo Hotel Antwerpen Antwerpen - EntreeLeonardo Hotel Antwerpen Antwerpen - Hotel exterieurLeonardo Hotel Antwerpen Antwerpen - RestaurantLeonardo Hotel Antwerpen Antwerpen - Hotel interieurLeonardo Hotel Antwerpen Antwerpen - Balkon/TerrasLeonardo Hotel Antwerpen Antwerpen - UitzichtLeonardo Hotel Antwerpen Antwerpen - Omgeving


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B06