Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz

Otto-Braun-Strasse 90, Friedrichshain, Berlijn, Duitsland 10249 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - Restaurant Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - Hotel interieur Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - Hotel interieur Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - Gastenkamer Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - Gastenkamer Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - Vergaderruimte Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - Vergaderruimte Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - Hotel exterieur Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - Fitnessruimte Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - Gastenkamer Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - Omgeving Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - Lobby Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - Gastenkamer Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - Recreatie-faciliteiten Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - Receptie Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - Gastenkamer
Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - Gastenkamer Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - Gastenkamer Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - Vergaderruimte Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - Gastenkamer Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - Vergaderruimte Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - Vergaderruimte Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - Hotel exterieur Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - Fitnessruimte Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - Vergaderruimte Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - Hotel exterieur Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - Hotel exterieur
Gebied: Friedrichshain Aantal kamers: 346
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Fantastisch
Verhouding prijs/kwaliteit
8,4
Ligging
7,9
Personeel
8,4
Hygiëne/conditie hotel
8,9
Kamercomfort
8,4
Ontbijt/maaltijden
7,5
Alle beoordelingen (181)
Sorteer op:
Mark G. (Echt)paren Belgium, 21 juni 2015
zeer goed hotel

ontbijt vriendelijk proper
8,7
Zeer goed , alleen de airco deed het niet, dit heb ik gemeld maar er is niks aan gebeurt. Maar het hotel is zeker heel goed , een aanrader
Johannes V. Zakelijke reizigers Netherlands, 2 juni 2015
Prima hotel

- snelle afhandeling in- en uitchecken
7,7
Franklin M. (Echt)paren Netherlands, 3 mei 2015
Keurig hotel

service van personeel, ontbijtbuffet was goed en avondeten was ook erg goed plus kamer was schoon en netjes
8,7
erg goed bevallen , openbaar vervoer rondom, strassenbahn en bus , dus je kan overal makkelijk heen. Een minpunt is , maar daar kan het hotel niets aan doen, is de kerk naast het hotel, waar de kerkklokken ochtends vroeg , circa 09.00 uur al 5 minuten lang bleven bellen, en daar word je niet vrolijk van. Hotel erg netjes, vriendelijk personeel , dus al met al een uitstekend verblijf in een goed verzorgd 4 sterren hotel
Frans V. (Echt)paren Netherlands, 18 april 2015
Uitstekende basis voor een weekend Berlijn

Comfort, netheid, dicht bij het centrum
9,7
Met de metro voor de deur ben je in 5 minuten in het bruisende centrum van Berlijn. Heerlijk uitgerust op de comfortabele en ruime kamer met een goed gevulde maag van een heerlijk ontbijt. Nog even een dagkaart halen bij de concierge aan de bar en je ontdekkingsreis in Berlijn kan beginnen. S'avonds eindigt die reis in dezelfde smaakvol ingerichte bar met een lekker drankje. Enig minpuntje: Gratis WIFI werkt echt nauwelijks. Betaal beter een paar euro voor een betere verbinding.
Marco D. (Echt)paren Netherlands, 16 maart 2015
Groot hotel

Ligging, comfort
7,7
Berlijn is niet de stad die je bezoekt om in een hotel,te verblijven maar als je toch een goed bereikbaar hotel wilt is dit een goede optie Dicht bij openbaar vervoer en ook lopend kun je vanuit hier leuke locaties bereiken
Rowin K. (Echt)paren Netherlands, 12 januari 2015
rustig en goed gelegen hotel

Ligging is top. genoeg parkeerplaats maar is niet goedkoop. Ruim en groot onbijt.
8
Hebben hier een goed verblijf gehad. De kamer was zeer ruim opgezet en de plaatsing van de douche en toilet geeft de kamer een nog grotere uitstraling. Wel is het jammer dat het toilet licht niet apart aan te zetten is. Waardoor je 's avonds wel veel licht creëert in de kamer. Wij hebben genoten van de ruime keuze bij het ontbijt. Veel vers en lekker veel keuze uit brood soorten.
Olga K. (Echt)paren Netherlands, 21 april 2014
Goed hotel aan de rand van het centrum

Grote kamer, goed bereikbaar, centraal gelegen, vriendelijk personeel
7,3
Huur een fiets! (10,- p.d.) Met de fiets zit je vanuit dit hotel snel en gemakkelijk in de verschillende wijken van Berlijn. Geen minibar, staat automaat op de gang. De "open" badkamer was iets minder. Verder grote, nette kamer.
Sabrina T. (Echt)paren Netherlands, 8 april 2014
Prima hotel in prima stad

Netjes en schoon, goede bedden en goede douche!
8,7
Helemaal prima, minpunt was dat er geen gratis wifi aanwezig was! Verder goed geregeld met inchecken, conciërge, goede kamers met een goed bed en een fijne douche! Berlijn was leuk!
Laura S. (Echt)paren United States of America, 24 juni 2015
Decent, basic accommodations for 1 night... maybe

the price, accessibility, and functionality
6,7
The front desk staff consisted of one eager trainee and one somewhat disgruntled woman who appeared tired of assisting the trainee when he needed help checking guests in. They were very basically polite, though. Similarly, the rooms were not exactly pleasant yet were serviceable. The place was basically equipped and, honestly, was satisfactory for our one evening stay. Right outside the windows of the first-floor room, however, were the trash bins for the facility, and of course you will hear every single person who puts something in them -- and, in the wee hours of the morning, you'll hear the very noisy sanitation people emptying the bins about 3 meters from where you'll be attempting to sleep. Would I stay here again? Hmm... I'd look for another place first, honestly. But if this were the cheapest option to stay only for one night, I could do it; I'd just make sure to request a better room. Oh, and while I did not have the breakfast here, I can assure you that it's overpriced. I lived in Berlin as recently as last month; no self-respecting restaurant would charge more than 15 euros for a full Sunday brunch buffet -- and 15 is what the absolute best brunch spaces will charge. They charged, if I recall correctly, 19 euros per person for a basic breakfast in this hotel. We ultimately opted to go elsewhere and had full breakfasts for less than 10 euros per person. So, if it's not included in your hotel price, do skip the breakfast here.
Ruth G. Individuele reizigers Israel, 23 juni 2015
a good and valuable choice

pleasnt attitude, comfort room,location in the center
9,3

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz BerlijnLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - RestaurantLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - Hotel interieurLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - Hotel interieurLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - GastenkamerLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - GastenkamerLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - VergaderruimteLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - VergaderruimteLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - Hotel exterieurLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - FitnessruimteLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - GastenkamerLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - OmgevingLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - LobbyLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - GastenkamerLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - Recreatie-faciliteitenLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - ReceptieLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - GastenkamerLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - GastenkamerLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - GastenkamerLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - VergaderruimteLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - GastenkamerLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - VergaderruimteLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - VergaderruimteLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - Hotel exterieurLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - FitnessruimteLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - VergaderruimteLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - Hotel exterieurLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - Hotel exterieur

Beoordelingen door klanten - Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz, Berlijn

Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B06