Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz

Otto-Braun-Strasse 90, Friedrichshain, Berlijn, Duitsland 10249 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - Restaurant Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - Hotel interieur Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - Hotel interieur Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - Gastenkamer Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - Gastenkamer Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - Vergaderruimte Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - Vergaderruimte Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - Hotel exterieur Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - Fitnessruimte Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - Gastenkamer Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - Omgeving Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - Lobby Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - Gastenkamer Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - Recreatie-faciliteiten Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - Receptie Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - Gastenkamer
Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - Gastenkamer Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - Gastenkamer Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - Vergaderruimte Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - Gastenkamer Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - Vergaderruimte Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - Vergaderruimte Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - Hotel exterieur Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - Fitnessruimte Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - Vergaderruimte Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - Hotel exterieur
Gebied: Friedrichshain Aantal kamers: 346
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Fantastisch

8,2

uit 141 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,3
Ligging
8,0
Personeel
8,4
Hygiëne/conditie hotel
8,9
Kamercomfort
8,4
Ontbijt/maaltijden
7,5
Alle beoordelingen (141)
Sorteer op:
Franklin M. (Echt)paren Netherlands, 3 mei 2015
Keurig hotel

service van personeel, ontbijtbuffet was goed en avondeten was ook erg goed plus kamer was schoon en netjes
8,7
erg goed bevallen , openbaar vervoer rondom, strassenbahn en bus , dus je kan overal makkelijk heen. Een minpunt is , maar daar kan het hotel niets aan doen, is de kerk naast het hotel, waar de kerkklokken ochtends vroeg , circa 09.00 uur al 5 minuten lang bleven bellen, en daar word je niet vrolijk van. Hotel erg netjes, vriendelijk personeel , dus al met al een uitstekend verblijf in een goed verzorgd 4 sterren hotel
Frans V. (Echt)paren Netherlands, 18 april 2015
Uitstekende basis voor een weekend Berlijn

Comfort, netheid, dicht bij het centrum
9,7
Met de metro voor de deur ben je in 5 minuten in het bruisende centrum van Berlijn. Heerlijk uitgerust op de comfortabele en ruime kamer met een goed gevulde maag van een heerlijk ontbijt. Nog even een dagkaart halen bij de concierge aan de bar en je ontdekkingsreis in Berlijn kan beginnen. S'avonds eindigt die reis in dezelfde smaakvol ingerichte bar met een lekker drankje. Enig minpuntje: Gratis WIFI werkt echt nauwelijks. Betaal beter een paar euro voor een betere verbinding.
Marco D. (Echt)paren Netherlands, 16 maart 2015
Groot hotel

Ligging, comfort
7,7
Berlijn is niet de stad die je bezoekt om in een hotel,te verblijven maar als je toch een goed bereikbaar hotel wilt is dit een goede optie Dicht bij openbaar vervoer en ook lopend kun je vanuit hier leuke locaties bereiken
Rowin K. (Echt)paren Netherlands, 12 januari 2015
rustig en goed gelegen hotel

Ligging is top. genoeg parkeerplaats maar is niet goedkoop. Ruim en groot onbijt.
8
Hebben hier een goed verblijf gehad. De kamer was zeer ruim opgezet en de plaatsing van de douche en toilet geeft de kamer een nog grotere uitstraling. Wel is het jammer dat het toilet licht niet apart aan te zetten is. Waardoor je 's avonds wel veel licht creëert in de kamer. Wij hebben genoten van de ruime keuze bij het ontbijt. Veel vers en lekker veel keuze uit brood soorten.
Olga K. (Echt)paren Netherlands, 21 april 2014
Goed hotel aan de rand van het centrum

Grote kamer, goed bereikbaar, centraal gelegen, vriendelijk personeel
7,3
Huur een fiets! (10,- p.d.) Met de fiets zit je vanuit dit hotel snel en gemakkelijk in de verschillende wijken van Berlijn. Geen minibar, staat automaat op de gang. De "open" badkamer was iets minder. Verder grote, nette kamer.
Sabrina T. (Echt)paren Netherlands, 8 april 2014
Prima hotel in prima stad

Netjes en schoon, goede bedden en goede douche!
8,7
Helemaal prima, minpunt was dat er geen gratis wifi aanwezig was! Verder goed geregeld met inchecken, conciërge, goede kamers met een goed bed en een fijne douche! Berlijn was leuk!
Filip H. Gezinnen met jonge kinderen Sweden, 10 mei 2015
NOT at Alexanderplatz - NICHT am Alexanderplatz

Room, Hotel staff and price
7,3
The hotel staff was very friendly and helpful. The room we got was very big and comfortable. Nothing to complaint about in the hotel. I did not eat or drink in the hotel, so I can not rate this. The Bar at least look nice. Stating that this is Alexander Platz is simply not correct. When arriving to Alexanderplatz with suitcases and a baby trolley, you are not happy to discover that the hotel is to walk there in heavy rain. It is a good 15min walk, ca 1.0km. You can go with the tram, but only halfway as construction is going on. Then you have to catch a bus (but then you better walk the rest). Around the hotel is not really not much going on. A steakhouse with so so steaks, and a supermarket. But Alexanderplatz is near, and from there you can easily reach all destinations is Berlin. I rated the location with a "1" only, because I exptected this hotel to be at the Alexanderplatz (and of course the reason to name it Alexanderplatz is to trick people to book it), and it is not.
Emir M. (Echt)paren Slovenia, 27 april 2015
Well positioned hotel near Alexanderplatz

Location, convenient for exploring neighbourhood
8
It was a pleasant stay, valued for money. Hotel is positioned near Alexanderplatz (less than 10 min walk). There's a nice jogging path in the neighbourhood and many bakeshops, asian restaurant etc.
Jin Y. (Echt)paren South Korea, 17 februari 2015
Very good & clean hotel, but little bit far..

Cleaness, Value for money, Good facilities
8
It was very comfortable stay and very value for money. Staff was very kind and room was very clean and the room size was very suitable. We expected around 5mins walk from the station, however it was 10mins.. So we recommend to take tram (2 stations from the Alexanderplatz)when you travel. Apart from the distance, everything was so perfect!! (Oh, there was no spoon for coffee cups though..)
James S. (Echt)paren United States of America, 15 februari 2015
Nice place to stay in berlin

The location, the food and the vending machines
9,7
Great and quite. My battery wouldn't start from my car the last day and they helped me out.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz BerlijnLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - RestaurantLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - Hotel interieurLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - Hotel interieurLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - GastenkamerLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - GastenkamerLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - VergaderruimteLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - VergaderruimteLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - Hotel exterieurLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - FitnessruimteLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - GastenkamerLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - OmgevingLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - LobbyLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - GastenkamerLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - Recreatie-faciliteitenLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - ReceptieLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - GastenkamerLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - GastenkamerLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - GastenkamerLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - VergaderruimteLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - GastenkamerLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - VergaderruimteLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - VergaderruimteLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - Hotel exterieurLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - FitnessruimteLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - VergaderruimteLeonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz Berlijn - Hotel exterieur

Beoordelingen door klanten - Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz, Berlijn

AS-AGWEB-3C08