Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Loboc River Resort

Camayaan, Loboc, Loboc, Bohol, Filipijnen (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Loboc River Resort Bohol - Hotel exterieur Loboc River Resort Bohol - Hotel exterieur Loboc River Resort Bohol - Zwembad Loboc River Resort Bohol - Zwembad Loboc River Resort Bohol - Zwembad Loboc River Resort Bohol - Zwembad Loboc River Resort Bohol - Zwembad Loboc River Resort Bohol - Zwembad Loboc River Resort Bohol - Zwembad Loboc River Resort Bohol - Zwembad Loboc River Resort Bohol - Zwembad Loboc River Resort Bohol - Zwembad Loboc River Resort Bohol - Zwembad Loboc River Resort Bohol - Recreatie-faciliteiten Loboc River Resort Bohol - Recreatie-faciliteiten Loboc River Resort Bohol - Omgeving
Loboc River Resort Bohol - Omgeving Loboc River Resort Bohol - Omgeving Loboc River Resort Bohol - Zwembad Loboc River Resort Bohol - Zwembad Loboc River Resort Bohol - Recreatie-faciliteiten Loboc River Resort Bohol - Omgeving Loboc River Resort Bohol - Zwembad Loboc River Resort Bohol - Villa Loboc River Resort Bohol - Villa Loboc River Resort Bohol - Omgeving Loboc River Resort Bohol - Hotel interieur Loboc River Resort Bohol - Balkon/Terras
Gebied: Loboc Aantal kamers: 12

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed
Verhouding prijs/kwaliteit
8,9
Ligging
8,2
Personeel
9,1
Hygiëne/conditie hotel
9,0
Kamercomfort
9,0
Ontbijt/maaltijden
8,4
Alle beoordelingen (280)
Sorteer op:
Jaap D. (Echt)paren Netherlands, 2 juni 2015
Mooi resort

Mooi resort, nette kamers, goed restaurant, vriendelijk personeel
8,3
Rapporteer deze beoordeling
Suzanne D. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 3 mei 2015
Wat een leuke plek!

ligging, comfort, goede uitvalsbasis
7,3
Rapporteer deze beoordeling
Patrice V. Individuele reizigers Belgium, 21 maart 2015
prachtig natuur aan loboc river

ligging aan loboc river
6,3
Rapporteer deze beoordeling
Tom V. (Echt)paren Belgium, 9 maart 2015
Mooie ligging, weg uit de drukte met comfort

zwembad, restaurant aan het water, ligging
8
mooie kamers op stelten met alle comfort,airco,flatscreen tv, nette badkamer, terrasje. Zeer groot landschapzwembad. Er is meer dan 1 kok in het restaurant,de ene kan koken de andere niet. je kan hetzelfde gerecht op verschillende manieren geserveerd krijgen,niet altijd lekker, vis overbakken (echt hard). Verblijf is ERG rustig, verwacht dus geen entertainment. Ze hebben kano's waarmee je zelfstandig de rivier kan afvaren of onder begeleiding met een trimaran (houten bootje). De rivier is niet gezond om in te zwemmen ook al zie je de locale bevolking het wel doen. Je huurt best een scooter om de omgeving te verkennen.
Rapporteer deze beoordeling
Jan W. (Echt)paren Netherlands, 6 juli 2014
Prachtige ongeving vriendelijk personeel. Goedeten

Mooie natuur. Fraaie ligging. Mooie kamers. Goed eten. Vriendelijk personeel. Zeer relaxes
8,7
Kon niet beter. Vriendelijk personeel. Mooie kamer
Rapporteer deze beoordeling
Anthony H. Individuele reizigers United Kingdom, 29 augustus 2015
a little gem

room food staff
9,7
First rate
Rapporteer deze beoordeling
Marie J. (Echt)paren Philippines, 21 augustus 2015
Perfect choice who loves nature and serene place

Food, environment, at the center of all tourist spots in Bohol.
8,7
It was very relaxing, peaceful and we're lovin' it's surroundings nature's gift of God. The staff were courteous and friendly. Food was also great! It is recommended for those travelers who wish to go day tour since it is nearby to the other tourist attractions. Just make sure to bring lotion for anti-mosquito bites if you have sensitive skin.
Rapporteer deze beoordeling
Kevin F. (Echt)paren United States of America, 17 augustus 2015
Wonderful Staff and Beautiful Setting

Amazing staff, lovely surroundings, comfortable.
9
The staff went to extreme lengths to assist me and my wife after we got a flat tire on our motorcycle en route to the resort. We were amazed by their efforts. The room was quite nice and pretty comfortable. The whole place is actually nicer than the pictures would indicate. I can't emphasise strongly enough how generous and accommodating the staff was.
Rapporteer deze beoordeling
Hans R. Individuele reizigers Netherlands, 16 augustus 2015
Excellent choice

Great location, high quality, great service
10
We had an excellent stay in our room with river view. Better then expected. Friendly staff, clean comfortable rooms, great surroundings
Rapporteer deze beoordeling
Ken G. (Echt)paren United States of America, 22 juli 2015
Excellent Getaway

atmosphere, peaceful, unique
9,3
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Loboc River Resort BoholLoboc River Resort Bohol - Hotel exterieurLoboc River Resort Bohol - Hotel exterieurLoboc River Resort Bohol - ZwembadLoboc River Resort Bohol - ZwembadLoboc River Resort Bohol - ZwembadLoboc River Resort Bohol - ZwembadLoboc River Resort Bohol - ZwembadLoboc River Resort Bohol - ZwembadLoboc River Resort Bohol - ZwembadLoboc River Resort Bohol - ZwembadLoboc River Resort Bohol - ZwembadLoboc River Resort Bohol - ZwembadLoboc River Resort Bohol - ZwembadLoboc River Resort Bohol - Recreatie-faciliteitenLoboc River Resort Bohol - Recreatie-faciliteitenLoboc River Resort Bohol - OmgevingLoboc River Resort Bohol - OmgevingLoboc River Resort Bohol - OmgevingLoboc River Resort Bohol - ZwembadLoboc River Resort Bohol - ZwembadLoboc River Resort Bohol - Recreatie-faciliteitenLoboc River Resort Bohol - OmgevingLoboc River Resort Bohol - ZwembadLoboc River Resort Bohol - VillaLoboc River Resort Bohol - VillaLoboc River Resort Bohol - OmgevingLoboc River Resort Bohol - Hotel interieurLoboc River Resort Bohol - Balkon/TerrasLoboc River Resort Bohol - GastenkamerLoboc River Resort Bohol - Uitzicht

Beoordelingen door klanten - Loboc River Resort, Bohol

Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A08