Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Loboc River Resort

Camayaan, Loboc, Loboc, Loboc, Filipijnen

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Geweldig

8,7

uit 306 beoordelingen

6 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,9
Ligging
8,2
Personeel
9,1
Hygiëne/conditie hotel
8,9
Kamercomfort
9,0
Ontbijt/maaltijden
8,3
Alle beoordelingen (306)
Sorteer op:
Nicole J. Individuele reizigers Netherlands, 1 februari 2016
Heerlijk verblijf

Mooie kamers, goed zwembad, prima eten.
8,3
Jammer dat de activiteiten relatief duur zijn.
Rapporteer deze beoordeling
Jaap D. (Echt)paren Netherlands, 2 juni 2015
Mooi resort

Mooi resort, nette kamers, goed restaurant, vriendelijk personeel
8,3
Rapporteer deze beoordeling
Suzanne D. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 3 mei 2015
Wat een leuke plek!

ligging, comfort, goede uitvalsbasis
7,3
Rapporteer deze beoordeling
Patrice V. Individuele reizigers Belgium, 21 maart 2015
prachtig natuur aan loboc river

ligging aan loboc river
6,3
Rapporteer deze beoordeling
Tom V. (Echt)paren Belgium, 9 maart 2015
Mooie ligging, weg uit de drukte met comfort

zwembad, restaurant aan het water, ligging
8
mooie kamers op stelten met alle comfort,airco,flatscreen tv, nette badkamer, terrasje. Zeer groot landschapzwembad. Er is meer dan 1 kok in het restaurant,de ene kan koken de andere niet. je kan hetzelfde gerecht op verschillende manieren geserveerd krijgen,niet altijd lekker, vis overbakken (echt hard). Verblijf is ERG rustig, verwacht dus geen entertainment. Ze hebben kano's waarmee je zelfstandig de rivier kan afvaren of onder begeleiding met een trimaran (houten bootje). De rivier is niet gezond om in te zwemmen ook al zie je de locale bevolking het wel doen. Je huurt best een scooter om de omgeving te verkennen.
Rapporteer deze beoordeling
Jan W. (Echt)paren Netherlands, 6 juli 2014
Prachtige ongeving vriendelijk personeel. Goedeten

Mooie natuur. Fraaie ligging. Mooie kamers. Goed eten. Vriendelijk personeel. Zeer relaxes
8,7
Kon niet beter. Vriendelijk personeel. Mooie kamer
Rapporteer deze beoordeling
Aysenur T. (Echt)paren Australia, 5 januari 2016
just lovely!

The food, the animals, and that river!!
9,7
This place oozes with tranquility! We absolutely love rout stay ... the food at the restaurant was aaaaamazing, the pool is lovely, the firefly tour was amazing, in room massages were great, the staff were helpful and friendly, and the views of the river are just gorgeous ... I'd definitely recommend booking a river view room if you can ... we got to watch fireflies from our balcony ... but would also recommend the bunka tour too!
Rapporteer deze beoordeling
Zaneta P. Gezinnen met jonge kinderen Lithuania, 2 januari 2016
Resort is good if you like nature.

River view Suite. Swimming pool.
7,7
Rapporteer deze beoordeling
Erik D. (Echt)paren Sweden, 1 januari 2016
Very cosy place!

Atmosphere, fantastic pool and very nice and friendly staff
9,3
This was an AMAZING hotel. The staff was very friendly, it had a fantastic pool, nice activities like firefly watching. Close to do a zipline, meet the tarsiers and see the chocolate hills. I can really recommend this hotel. The rooms are clean and very cozy.
Rapporteer deze beoordeling
Maria C. (Echt)paren Russia, 31 december 2015
Mistic river place

Firefly watching, swimmîng pool, very nice bed
9
Excellent stay. Really good base to visit chocolote hills and tarsier. The amenities are so perfect it is even surprisîng for bohol: bed is give star hotel quality, very nice swimmîng pool, fairly ok restaurant. Extraordinary experience of firefly excursion proposed by hotel. You take à boat from the hoteĺ´s restaurant and you live a fairytaiil of Mistic river!
Rapporteer deze beoordeling
1 - 6 van 6 beoordelingen
Loboc River Resort LobocLoboc River Resort Loboc - Hotel exterieurLoboc River Resort Loboc - Hotel exterieurLoboc River Resort Loboc - ZwembadLoboc River Resort Loboc - ZwembadLoboc River Resort Loboc - ZwembadLoboc River Resort Loboc - ZwembadLoboc River Resort Loboc - ZwembadLoboc River Resort Loboc - ZwembadLoboc River Resort Loboc - ZwembadLoboc River Resort Loboc - ZwembadLoboc River Resort Loboc - ZwembadLoboc River Resort Loboc - ZwembadLoboc River Resort Loboc - ZwembadLoboc River Resort Loboc - Recreatie-faciliteitenLoboc River Resort Loboc - Recreatie-faciliteitenLoboc River Resort Loboc - OmgevingLoboc River Resort Loboc - OmgevingLoboc River Resort Loboc - OmgevingLoboc River Resort Loboc - ZwembadLoboc River Resort Loboc - ZwembadLoboc River Resort Loboc - Recreatie-faciliteitenLoboc River Resort Loboc - OmgevingLoboc River Resort Loboc - ZwembadLoboc River Resort Loboc - VillaLoboc River Resort Loboc - VillaLoboc River Resort Loboc - OmgevingLoboc River Resort Loboc - Hotel interieurLoboc River Resort Loboc - Balkon/TerrasLoboc River Resort Loboc - GastenkamerLoboc River Resort Loboc - Uitzicht


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A01