Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Lost Horizon Resort Annex

Barangay Danao, Panglao Island, Alona strand - Panglao eiland, Bohol, Filipijnen (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Lost Horizon Resort Annex Bohol - Zwembad Lost Horizon Resort Annex Bohol - Hotel exterieur Lost Horizon Resort Annex Bohol - Receptie Lost Horizon Resort Annex Bohol - Hotel exterieur Lost Horizon Resort Annex Bohol - Hotel exterieur Lost Horizon Resort Annex Bohol - Hotel exterieur Lost Horizon Resort Annex Bohol - Hotel exterieur Lost Horizon Resort Annex Bohol - Hotel exterieur Lost Horizon Resort Annex Bohol - Tuin Lost Horizon Resort Annex Bohol - Zwembad Lost Horizon Resort Annex Bohol - Hotel exterieur Lost Horizon Resort Annex Bohol - Entree Lost Horizon Resort Annex Bohol - Balkon/Terras Lost Horizon Resort Annex Bohol - Balkon/Terras Lost Horizon Resort Annex Bohol - Hotel exterieur Lost Horizon Resort Annex Bohol - Receptie
Lost Horizon Resort Annex Bohol - Receptie Lost Horizon Resort Annex Bohol - Restaurant Lost Horizon Resort Annex Bohol - Hotel exterieur Lost Horizon Resort Annex Bohol - Hotel exterieur Lost Horizon Resort Annex Bohol - Receptie Lost Horizon Resort Annex Bohol - Hotel exterieur Lost Horizon Resort Annex Bohol - Hotel exterieur Lost Horizon Resort Annex Bohol - Zwembad Lost Horizon Resort Annex Bohol - Gastenkamer Lost Horizon Resort Annex Bohol - Gastenkamer Lost Horizon Resort Annex Bohol - Gastenkamer Lost Horizon Resort Annex Bohol - Gastenkamer
Gebied: Alona strand - Panglao eiland Aantal kamers: 23
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,9

uit 711 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,4
Ligging
7,5
Personeel
8,1
Hygiëne/conditie hotel
8,4
Kamercomfort
8,1
Ontbijt/maaltijden
6,7
Alle beoordelingen (711)
Sorteer op:
Christina G. (Echt)paren Netherlands, 8 januari 2015
goed hotel prijs kwatileit

kame en zwe,mbad en prijs
6,3
Fijne kamer met goede bedden. Klein balkon Op loop afstand van het strand, via de hoofdlocatie minder dan 5 minuten. Als het regent moet jewel door de modder Personeel niet heel actief wel vriendelijk. Koffieapparaar was het gehgele verblijf niet in werking. Onderhoud zou het maken maar dat is helaas iin 3 dagen niet gelukt. Zwembad is klein maar lekker. De prijs van 25 euro is dit hotel zeklr waard
Marcel L. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 26 juli 2013
Een mooie plek om te gaan snorkelen (of duiken)

Strand, snorkelen, restaurants
6,7
Het verblijf was goed, maar nadat een laken verontreinigd raakte met hennep moesten wij direct de (hoge) nieuwprijs vergoeden.
Robert V. (Echt)paren Netherlands, 21 december 2012
super net hotel

locatie,prijs,schoon en vriendelijk personeel
9
ontbijt niet inbegrepen. in hotel ontbijten niet heel goedkoop
Herman V. (Echt)paren Belgium, 23 september 2012
Leuk nieuw hotel op een prachtige lokatie

Prijs kwaliteit is heel goed
9,3
Dit hotel is gelegen op 100m van het mooie Alona strand op 't eiland Panglao-Bohol. Zeer mooie kamers met alle accessoires voorzien.King Size bed , split aircon type ,en zelfs nog 2 ventilators aan muur en plafond.Personeel is vriendelijk en behulpzaam.Dit hotel is aanteraden voor strandliefhebbers en voor duiksport beoefenaars.Restaurant is buiten gelegen langs 't zwembad en 't eten is heel lekker.Een aanteraden hotel.
Aniek G. Groepen Netherlands, 2 augustus 2012
5 minuten van het strand met schone kamer

locatie, kingsize bed, schoon
8,7
ons verblijf bij lost horizon annex viel iets langer uit dan verwacht. wegens een typhoon zaten we vast op bohol island. gelukkig met mooi weer alleen erg veel wind. het personeel van het hotel was redelijk behulpzaam hoe we van het eiland af moesten komen. ze waren gelukkig erg flexibel met in en uit checken en bij boeken van een extra nacht. de kamer is erg schoon en het heeft een heerlijk groot bed! ook de badkamer is naar behoren. onverwacht kregen we ook een grote kluis wat natuurlijk ook erg fijn is. het hotel heeft een klein zwembadje waar je even lekker in kan afkoelen. en het strand is op 5 minuten loopafstand. voor duikers die direct aan de zee willen zitten kan dit dus een nadeel zijn. voor de rest heeft het hotel een eigen restaurantje waar je prima een broodje of ontbijtje kan nuttigen.
Sightseeing/attracties tip: Ga de bohol tour doen langs de chocolate hills, tarsiers monkeys, loboc river en vlindertuin.
Aniek G. Groepen Netherlands, 31 juli 2012
Schoon hotel met heerlijk bed!

Mooi Kingsize bed
8,7
Het hotel is prima gelegen (5min van het strand met een aantal restaurants) en ziet er goed verzorgd uit! Het personeel is behulpzaam en verricht goed werk. De kamer is schoon, redelijk groot en heeft een heerlijk bed. De kamer heeft een klein balkon waar je lekker s avonds kan zitten. Al met al een prima verblijf gehad in Bohol!
Winkel tip: Als je niet van drukte houd die je aan Alona beach vindt, ga dan naar de andere kant van het eiland (huur een scooter of neem de tricycle)
Lucian N. (Echt)paren Romania, 21 mei 2015
Lost Horizon Resort Annex
2,7
There are 2 buildings - lost horizont, on the beach, and the annexe, close to the main road. The annexe is 7 minutes from the beach but the road is not great. The main problem is the moisture, we could hardly breathe and all our things were wet. It smells like mould everywhere.
Rodrigo R. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 20 mei 2015
unprofessional staff & with structural danger
2
it was my second time in this place. 2nd time isnt sweeter, it was horrible. Their staff are unprofessional. It has Structural danger. I was so mad! I wont be back!
Erik J. (Echt)paren Sweden, 18 mei 2015
A hot dusty walk to the beach

pool
7
This resort is okay. It is not the best, but it is also not expensive. The pool is beautiful. It is a bit of a walk down an uneven and dusty road to get to the beach. If you need to save money on your stay, then this is a good choice, but eat elsewhere as the food is no good.
Bellaflor C. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 10 mei 2015
Poor Service & Poor Facilities

Big Room for the Family
2,7
The booked room wasnt given during checked in. We were paying a family room and then we went to a standard room. Due to poor airconditioning system we weren't able to sleep properly. I will not recommend this hotel and will never stay here again.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Lost Horizon Resort Annex BoholLost Horizon Resort Annex Bohol - ZwembadLost Horizon Resort Annex Bohol - Hotel exterieurLost Horizon Resort Annex Bohol - ReceptieLost Horizon Resort Annex Bohol - Hotel exterieurLost Horizon Resort Annex Bohol - Hotel exterieurLost Horizon Resort Annex Bohol - Hotel exterieurLost Horizon Resort Annex Bohol - Hotel exterieurLost Horizon Resort Annex Bohol - Hotel exterieurLost Horizon Resort Annex Bohol - TuinLost Horizon Resort Annex Bohol - ZwembadLost Horizon Resort Annex Bohol - Hotel exterieurLost Horizon Resort Annex Bohol - EntreeLost Horizon Resort Annex Bohol - Balkon/TerrasLost Horizon Resort Annex Bohol - Balkon/TerrasLost Horizon Resort Annex Bohol - Hotel exterieurLost Horizon Resort Annex Bohol - ReceptieLost Horizon Resort Annex Bohol - ReceptieLost Horizon Resort Annex Bohol - RestaurantLost Horizon Resort Annex Bohol - Hotel exterieurLost Horizon Resort Annex Bohol - Hotel exterieurLost Horizon Resort Annex Bohol - ReceptieLost Horizon Resort Annex Bohol - Hotel exterieurLost Horizon Resort Annex Bohol - Hotel exterieurLost Horizon Resort Annex Bohol - ZwembadLost Horizon Resort Annex Bohol - GastenkamerLost Horizon Resort Annex Bohol - GastenkamerLost Horizon Resort Annex Bohol - GastenkamerLost Horizon Resort Annex Bohol - GastenkamerLost Horizon Resort Annex Bohol - GastenkamerLost Horizon Resort Annex Bohol - GastenkamerLost Horizon Resort Annex Bohol - GastenkamerLost Horizon Resort Annex Bohol - GastenkamerLost Horizon Resort Annex Bohol - BadkamerLost Horizon Resort Annex Bohol - BadkamerLost Horizon Resort Annex Bohol - GastenkamerLost Horizon Resort Annex Bohol - GastenkamerLost Horizon Resort Annex Bohol - Gastenkamer

Beoordelingen door klanten - Lost Horizon Resort Annex, Bohol

AS-AGWEB-3B02