of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Lost Horizon Resort Annex

Barangay Danao, Panglao Island, Alona Beach - Panglao Island, Bohol, Filipijnen (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Lost Horizon Resort Annex Bohol - Uitzicht Lost Horizon Resort Annex Bohol - Hotel exterieur Lost Horizon Resort Annex Bohol - Zwembad Lost Horizon Resort Annex Bohol - Zwembad Lost Horizon Resort Annex Bohol - Zwembad Lost Horizon Resort Annex Bohol - Balkon/Terras Lost Horizon Resort Annex Bohol - Bar/Lounge Lost Horizon Resort Annex Bohol - Bar/Lounge Lost Horizon Resort Annex Bohol - Uitzicht Lost Horizon Resort Annex Bohol - Zwembad Lost Horizon Resort Annex Bohol - Bar/Lounge Lost Horizon Resort Annex Bohol - Receptie Lost Horizon Resort Annex Bohol - Bar/Lounge Lost Horizon Resort Annex Bohol - Bar/Lounge Lost Horizon Resort Annex Bohol - Hotel exterieur Lost Horizon Resort Annex Bohol - Hotel exterieur
Lost Horizon Resort Annex Bohol - Uitzicht Lost Horizon Resort Annex Bohol - Bar/Lounge Lost Horizon Resort Annex Bohol - Hotel exterieur Lost Horizon Resort Annex Bohol - Bar/Lounge Lost Horizon Resort Annex Bohol - Hotel exterieur Lost Horizon Resort Annex Bohol - Gastenkamer Lost Horizon Resort Annex Bohol - Gastenkamer Lost Horizon Resort Annex Bohol - Hotel interieur Lost Horizon Resort Annex Bohol - Winkels Lost Horizon Resort Annex Bohol - Gastenkamer Lost Horizon Resort Annex Bohol - Uitzicht Lost Horizon Resort Annex Bohol - Zwembad
Gebied: Alona Beach - Panglao Island Aantal kamers: 23
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,9

uit 697 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,4
Ligging
7,6
Personeel
8,1
Hygiëne/conditie hotel
8,4
Kamercomfort
8,1
Ontbijt/maaltijden
6,7
Alle beoordelingen (697)
Sorteer op:
Christina G. (Echt)paren Netherlands, 8 januari 2015
goed hotel prijs kwatileit

kame en zwe,mbad en prijs
6,3
Fijne kamer met goede bedden. Klein balkon Op loop afstand van het strand, via de hoofdlocatie minder dan 5 minuten. Als het regent moet jewel door de modder Personeel niet heel actief wel vriendelijk. Koffieapparaar was het gehgele verblijf niet in werking. Onderhoud zou het maken maar dat is helaas iin 3 dagen niet gelukt. Zwembad is klein maar lekker. De prijs van 25 euro is dit hotel zeklr waard
Marcel L. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 26 juli 2013
Een mooie plek om te gaan snorkelen (of duiken)

Strand, snorkelen, restaurants
6,7
Het verblijf was goed, maar nadat een laken verontreinigd raakte met hennep moesten wij direct de (hoge) nieuwprijs vergoeden.
Robert V. (Echt)paren Netherlands, 21 december 2012
super net hotel

locatie,prijs,schoon en vriendelijk personeel
9
ontbijt niet inbegrepen. in hotel ontbijten niet heel goedkoop
Herman V. (Echt)paren Belgium, 23 september 2012
Leuk nieuw hotel op een prachtige lokatie

Prijs kwaliteit is heel goed
9,3
Dit hotel is gelegen op 100m van het mooie Alona strand op 't eiland Panglao-Bohol. Zeer mooie kamers met alle accessoires voorzien.King Size bed , split aircon type ,en zelfs nog 2 ventilators aan muur en plafond.Personeel is vriendelijk en behulpzaam.Dit hotel is aanteraden voor strandliefhebbers en voor duiksport beoefenaars.Restaurant is buiten gelegen langs 't zwembad en 't eten is heel lekker.Een aanteraden hotel.
Aniek G. Groepen Netherlands, 2 augustus 2012
5 minuten van het strand met schone kamer

locatie, kingsize bed, schoon
8,7
ons verblijf bij lost horizon annex viel iets langer uit dan verwacht. wegens een typhoon zaten we vast op bohol island. gelukkig met mooi weer alleen erg veel wind. het personeel van het hotel was redelijk behulpzaam hoe we van het eiland af moesten komen. ze waren gelukkig erg flexibel met in en uit checken en bij boeken van een extra nacht. de kamer is erg schoon en het heeft een heerlijk groot bed! ook de badkamer is naar behoren. onverwacht kregen we ook een grote kluis wat natuurlijk ook erg fijn is. het hotel heeft een klein zwembadje waar je even lekker in kan afkoelen. en het strand is op 5 minuten loopafstand. voor duikers die direct aan de zee willen zitten kan dit dus een nadeel zijn. voor de rest heeft het hotel een eigen restaurantje waar je prima een broodje of ontbijtje kan nuttigen.
Sightseeing/attracties tip: Ga de bohol tour doen langs de chocolate hills, tarsiers monkeys, loboc river en vlindertuin.
Aniek G. Groepen Netherlands, 31 juli 2012
Schoon hotel met heerlijk bed!

Mooi Kingsize bed
8,7
Het hotel is prima gelegen (5min van het strand met een aantal restaurants) en ziet er goed verzorgd uit! Het personeel is behulpzaam en verricht goed werk. De kamer is schoon, redelijk groot en heeft een heerlijk bed. De kamer heeft een klein balkon waar je lekker s avonds kan zitten. Al met al een prima verblijf gehad in Bohol!
Winkel tip: Als je niet van drukte houd die je aan Alona beach vindt, ga dan naar de andere kant van het eiland (huur een scooter of neem de tricycle)
Wontaek J. Individuele reizigers South Korea, 17 april 2015
never back again

take away guest' property
6
Room itself is ok but zero customer satisfaction. We left new baby oil in our room when checked out and came back 6hours later but they never mentioned and returned it. While they charged 140ps for 1 spot henna on pillow cover which can be easily washable by water.. they csn buy new one with that amount. Zero honesty.. never back there
Michelle R. Groepen Philippines, 10 april 2015
Sweet Place

Near the beach, nice swimming pool, friendly staff
8
It was a good overnight stay.. Room was nice,, the pool was also clean and it was near the beach... Though, had i known I would rather book in the other Lozt Horizon Resort since its near the beach but I guess they were fully booked
Chew W. Groepen Malaysia, 9 april 2015
Comfortable stay

pool, room cleanliness and location
8,3
Good, very helpful staff, clean environment and really comfortable
Yuan G. Individuele reizigers China, 7 april 2015
Budget but not on the beach

I am a scuba diver stayed here for 7 days. It's a quite and clean room about 10min to walk to Alona beach, not convenient for diving. They served 6 different types of Breakfast to choose.
5,7

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Lost Horizon Resort Annex BoholLost Horizon Resort Annex Bohol - UitzichtLost Horizon Resort Annex Bohol - Hotel exterieurLost Horizon Resort Annex Bohol - ZwembadLost Horizon Resort Annex Bohol - ZwembadLost Horizon Resort Annex Bohol - ZwembadLost Horizon Resort Annex Bohol - Balkon/TerrasLost Horizon Resort Annex Bohol - Bar/LoungeLost Horizon Resort Annex Bohol - Bar/LoungeLost Horizon Resort Annex Bohol - UitzichtLost Horizon Resort Annex Bohol - ZwembadLost Horizon Resort Annex Bohol - Bar/LoungeLost Horizon Resort Annex Bohol - ReceptieLost Horizon Resort Annex Bohol - Bar/LoungeLost Horizon Resort Annex Bohol - Bar/LoungeLost Horizon Resort Annex Bohol - Hotel exterieurLost Horizon Resort Annex Bohol - Hotel exterieurLost Horizon Resort Annex Bohol - UitzichtLost Horizon Resort Annex Bohol - Bar/LoungeLost Horizon Resort Annex Bohol - Hotel exterieurLost Horizon Resort Annex Bohol - Bar/LoungeLost Horizon Resort Annex Bohol - Hotel exterieurLost Horizon Resort Annex Bohol - GastenkamerLost Horizon Resort Annex Bohol - GastenkamerLost Horizon Resort Annex Bohol - Hotel interieurLost Horizon Resort Annex Bohol - WinkelsLost Horizon Resort Annex Bohol - GastenkamerLost Horizon Resort Annex Bohol - UitzichtLost Horizon Resort Annex Bohol - ZwembadLost Horizon Resort Annex Bohol - Balkon/TerrasLost Horizon Resort Annex Bohol - Hotel exterieurLost Horizon Resort Annex Bohol - GastenkamerLost Horizon Resort Annex Bohol - ReceptieLost Horizon Resort Annex Bohol - Hotel exterieurLost Horizon Resort Annex Bohol - Hotel exterieurLost Horizon Resort Annex Bohol - Hotel exterieur


AS-AGWEB-3C05