of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Lotus Hotel Masjid India

No 45 Jalan Melayu, Gouden Driehoek, Kuala Lumpur, Maleisië 50100 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Hotel exterieur Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Gastenkamer Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Gastenkamer Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Gastenkamer Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Badkamer Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Gastenkamer Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Hotel interieur Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Receptie Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Hotel exterieur
Gebied: Gouden Driehoek Aantal kamers: 93
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,8

uit 603 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,0
Ligging
9,0
Personeel
7,7
Hygiëne/conditie hotel
8,1
Kamercomfort
7,9
Ontbijt/maaltijden
5,8
Alle beoordelingen (603)
Sorteer op:
Wyo H. (Echt)paren Netherlands, 5 juli 2012
Kamers keurig, maar klein. Vriendelijk staff.

Goede lokatie t.o. Metrostation
7,3
Prima prijs kwaliteit verhouding. Gelegen in little India.
Roy A. (Echt)paren Netherlands, 20 februari 2012
Prima hotel op een goede locatie!

ligging van het hotel,naast het masjid Jamek station,loop afstand van little india en chinatown. Bedden zijn heerlijk!
8,7
we kwamen pas rond 1.00 's nachts aan en werden vriendelijk onthaald. inchecken verliep zeer vlot en waren binnen 5minuten op onze kamer. de kamer was niet heel groot maar je bent er alleen om te slapen..het bed is echt heel goed lekkere stevige matrassen. de douche is ook prima,veel kracht en heet water! de kamer is schoon, je hebt sateliet tv en een safe. het ontbijt bij het naastgelegen restaurant stelt niets voor,zijn er maar 1x geweest. de locatie van dit hotel is erg goed naast het jamek station,dus goede bereikbaarheid vanaf het vliegveld. chinatown en little india zijn op loopafstand, 5 a 10 minuten. prijs kwaliteit is zeer goed, wij zullen zeker terug gaan.
Hendricus R. (Echt)paren Netherlands, 2 januari 2012
Uitstekende locatie en zeer goed hotel

Prima kamers, centraal gelegen
8,3
Op loopafstand van het metrostation en tussen Little India en China Town een uitstekend hotel. Mooie kamer, misschien wat aan de klein kant. Het hotel heeft helaas geen restaurant, maar in de buurt kin je overal goed eten. De prijs van de kamer is inclusief ontbijt. Het ontbijt is bij een restaurant 50 meter verder op. Sanitair is uitstekend en goed verzorgd. In de (kleine) was een zeer groot en prima bed. Ondanks de centrale ligging was het in de kamer erg rustig.
Winkel tip: In Little India is dagelijks een uitgebreide markt en in China Town (op loopafstand) is de Centrale Markt en de lokale groente en fruit markt.
Wouter W. Groepen Netherlands, 27 september 2011
Goed hotel, voor een acceptabele prijs

Locatie
7
Mooi en vrij nieuw hotel op 10 meter afstand van een van de ingangen van metrostation Majith Jamek (of hoe schrijf je dat). Het hotel zag er netjes uit, was schoon en had vriendelijk personeel. Een nadeel was dat het wel een erg gehorig hotel was. Onze tweede nacht had iemand zin om om 02:00 's nachts nog even een filmpje te gaan kijken!
Norah I. Gezinnen met jonge kinderen Singapore, 15 december 2014
The very best Hotel in KL. I like it very much.

near shopping,wifi good connection n near mrt.
9
I like it very much because we can check in early. Usually at 2 pm. And the housekeeper is very friendly.
Salleh L. (Echt)paren Malaysia, 14 oktober 2014
Great location

great location near the LRTstation, shopping and historic place
9
its a great location
Salina M. Groepen Singapore, 22 september 2014
Always coming back to the same hotel

Near shopping, near food attractions, comfortable place to stay.
6,7
My aunt and family enjoys their stay as it is near all thenplaces that they go to. They are always coming back to the same hotel as it is convenient and are used to the area. Overall, good! Cheers.
Mohamad N. (Echt)paren Malaysia, 8 september 2014
Excellent location

Location,location,location
9,7
Excellent location because in front of LRT Masjid Jamek Station. From there, you can go to anywhere.
Rashid R. (Echt)paren Singapore, 7 september 2014
Wonderful stay at the best budget hotel

Location, Cleanliness & near to Masjid India
9,3
Our stay was very wonderful. The hotel was very well-maintained, clean, Wi-Fi access in the room, friendly staffs, very near to the train station & mosque. Will definitely come back again at our next trip to KL. The best budget hotel in KL !!!!
King S. Zakelijke reizigers Malaysia, 5 september 2014
location...good

location
7,7

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Lotus Hotel Masjid India Kuala LumpurLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Hotel exterieurLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - GastenkamerLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - GastenkamerLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - GastenkamerLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - BadkamerLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - GastenkamerLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Hotel interieurLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - ReceptieLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Hotel exterieur


AS-AGWEB-3A08