Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Lotus Hotel Masjid India

No 45 Jalan Melayu, Chinatown, Kuala Lumpur, Maleisië 50100 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Hotel exterieur Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Gastenkamer Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Gastenkamer Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Gastenkamer Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Badkamer Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Gastenkamer Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Hotel interieur Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Receptie Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Hotel exterieur Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Omgeving Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Hotel exterieur Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Hotel exterieur Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Faciliteiten Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Receptie
Gebied: Chinatown Aantal kamers: 93
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed
Verhouding prijs/kwaliteit
8,0
Ligging
9,0
Personeel
7,7
Hygiëne/conditie hotel
8,0
Kamercomfort
7,9
Ontbijt/maaltijden
5,7
Alle beoordelingen (645)
Sorteer op:
Wyo H. (Echt)paren Netherlands, 5 juli 2012
Kamers keurig, maar klein. Vriendelijk staff.

Goede lokatie t.o. Metrostation
7,3
Prima prijs kwaliteit verhouding. Gelegen in little India.
Rapporteer deze beoordeling
Roy A. (Echt)paren Netherlands, 20 februari 2012
Prima hotel op een goede locatie!

ligging van het hotel,naast het masjid Jamek station,loop afstand van little india en chinatown. Bedden zijn heerlijk!
8,7
we kwamen pas rond 1.00 's nachts aan en werden vriendelijk onthaald. inchecken verliep zeer vlot en waren binnen 5minuten op onze kamer. de kamer was niet heel groot maar je bent er alleen om te slapen..het bed is echt heel goed lekkere stevige matrassen. de douche is ook prima,veel kracht en heet water! de kamer is schoon, je hebt sateliet tv en een safe. het ontbijt bij het naastgelegen restaurant stelt niets voor,zijn er maar 1x geweest. de locatie van dit hotel is erg goed naast het jamek station,dus goede bereikbaarheid vanaf het vliegveld. chinatown en little india zijn op loopafstand, 5 a 10 minuten. prijs kwaliteit is zeer goed, wij zullen zeker terug gaan.
Rapporteer deze beoordeling
Hendricus R. (Echt)paren Netherlands, 2 januari 2012
Uitstekende locatie en zeer goed hotel

Prima kamers, centraal gelegen
8,3
Op loopafstand van het metrostation en tussen Little India en China Town een uitstekend hotel. Mooie kamer, misschien wat aan de klein kant. Het hotel heeft helaas geen restaurant, maar in de buurt kin je overal goed eten. De prijs van de kamer is inclusief ontbijt. Het ontbijt is bij een restaurant 50 meter verder op. Sanitair is uitstekend en goed verzorgd. In de (kleine) was een zeer groot en prima bed. Ondanks de centrale ligging was het in de kamer erg rustig.
Winkel tip: In Little India is dagelijks een uitgebreide markt en in China Town (op loopafstand) is de Centrale Markt en de lokale groente en fruit markt.
Rapporteer deze beoordeling
Wouter W. Groepen Netherlands, 27 september 2011
Goed hotel, voor een acceptabele prijs

Locatie
7
Mooi en vrij nieuw hotel op 10 meter afstand van een van de ingangen van metrostation Majith Jamek (of hoe schrijf je dat). Het hotel zag er netjes uit, was schoon en had vriendelijk personeel. Een nadeel was dat het wel een erg gehorig hotel was. Onze tweede nacht had iemand zin om om 02:00 's nachts nog even een filmpje te gaan kijken!
Rapporteer deze beoordeling
Nur B. (Echt)paren Malaysia, 13 juli 2015
Good

Near at LRT station
7
Good
Rapporteer deze beoordeling
Nor H. Gezinnen met jonge kinderen Malaysia, 5 juli 2015
clean near to lrt

near to lrt, shopping place and fast food restaurant
7
Rapporteer deze beoordeling
Mohammad A. (Echt)paren Brunei Darussalam, 5 juli 2015
near to masjid india

place, near lrt, friendly staff
6
love the hotel location. near to lrt station and nice restaurants nearby.
Rapporteer deze beoordeling
Haji U. (Echt)paren Brunei Darussalam, 4 juli 2015
First Time Stay at Lotus Hotel Masjid India KL

Room
6,7
Fair
Rapporteer deze beoordeling
Aiesah U. (Echt)paren Malaysia, 28 juni 2015
small room, bad toilet, deposit RM50

nice bed, free biscuits, express check in
5
Firstly, i have to admit that i was fooled by the picture they used. I mean, i thought the hotel was the brown building at the back. So, imagine I was shocked when i have finaaly arrived to see that the hotel was actually the small one in the infront of the brown building.Check in was fast, bit i felt a bit irritated that i need to give RM50 as a deposit. Idont know why they still asking for deposit eventhough i have made a full payment prior to check in using agoda. Luckily, i have the extra money in my wallet. My ROOM which was standard double room was really small. The bed was exactly beside the front door. The bed was nice though,Big and comfortable.Toilet was really small, shower was located exactly beside toilet bowl. I paid RM 139 for this room, so i was expecting a large room.
Rapporteer deze beoordeling
Noradilla Y. Gezinnen met jonge kinderen Singapore, 14 juni 2015
Will make a comeback someday.

Location, accessibility, Near shopping area
7,7
It was nice and comfortable. Only thing was we were not given towels. Only had 1 towel when hotel staff sent me the additional mattress. The front inner part of the toilet bowl saw a crack which I find a danger as it could hurt user. Other than that, the stay was good. To note: I did not dine in at the hotel. So I gave 1 as score.
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Lotus Hotel Masjid India Kuala LumpurLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Hotel exterieurLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - GastenkamerLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - GastenkamerLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - GastenkamerLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - BadkamerLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - GastenkamerLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Hotel interieurLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - ReceptieLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Hotel exterieurLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - OmgevingLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Hotel exterieurLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Hotel exterieurLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - FaciliteitenLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Receptie


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C05