Terug naar hotelinformatie

Zeer goed 7,9
op basis van 4949 beoordelingen

Recente beoordelingen

Selecteer type reiziger
Zeer goed



uit 4949 beoordelingen
  • Hygiëne/conditie hotel 8,4
  • Faciliteiten 7,8
  • Ligging 8,0
  • Kamercomfort 8,2
  • Personeel 7,9
  • Verhouding prijs/kwaliteit 7,8
  • Ontbijt/maaltijden 7,3

abhishek J. van India
Zakelijke reizigers
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Perfect Location , Brilliant Business Hotel
Just Beware that there are a lot of issues in case you are early checking in. They may ask you to sit for hours and hours without any refreshments
Beoordeeld 23 augustus 2016

kee K. van Singapore
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Abit too strict
No flexibility
Beoordeeld 22 augustus 2016

Amber C. van Verenigde Staten
Individuele reizigers
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Not bad location could be better
Location bad but service is good
Beoordeeld 21 augustus 2016

Maria C. van Hong Kong
Gezinnen met oudere kinderen
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Convenient
Whoever stays here will find it very convenient to go around the city😁. The food buffet ain't that good though
Beoordeeld 20 augustus 2016

Chueng E. van Singapore
Individuele reizigers
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Satisfied with my stay
The rooms are very cosy. I like the rooms. :D
Beoordeeld 20 augustus 2016

Lee-Anne F. van Australië
Individuele reizigers
Ik verbleef 3 nachten in augustus 2016
Big rooms. GPS Internet supplied in rooms and available to take out during the day
Carpet could have been cleaner however they were about to start maintenance on the room so this may be the reason. Staff extremely helpful.
Beoordeeld 19 augustus 2016

Joanne L. van Singapore
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in juni 2016
Nice room
Nice room , cleaniness is good . Good location near mrt and vivo city
Beoordeeld 19 augustus 2016

Charlene H. van Singapore
(Echt)paren
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
It was a comfortable place
Checking in and out was quick and hassle free..The room was big and comfortable and clean and well maintained. As the hotel is in the cbd area, it was a quite street but a short walk away u will be able to access many food options near the shopping area 100am..
Beoordeeld 18 augustus 2016

Tony T. van Filipijnen
Zakelijke reizigers
Ik verbleef 2 nachten in augustus 2016
Room I stayed is not that clean
Room is not clean. Hairs on the pillow. Finger or toe nails on the carpet. Waiting for the lift is an ordeal
Beoordeeld 16 augustus 2016

Wong W. van Singapore
Gezinnen met jonge kinderen
Ik verbleef één nacht in augustus 2016
Superb hotel located in the heart of CBD
Conveniently located within the CBD. Near to MRT. Staff was friendly and helpful. Room was big and comfy. Breakfast was excellent.
Beoordeeld 16 augustus 2016


1

Selecteer loyaliteitsprogramma

PointsMAX
Taal
Loyaliteitsprogramma A Loyaliteitsprogramma A
Loyaliteitsprogramma B

In het menu, klik op PointsMAX en selecteer uw favoriete loyaliteitsprogramma.

2

Kies puntenaanbiedingen

Hotelkamer A
Kamerinformatie
Verdien
5,000 punten

Kies de kamer en puntopties voor uw geselecteerde accommodatie.

3

Voer lidmaatschap ID in

Land op paspoort
Programma Lidmaatschap-ID
1234

Voer het lidmaatschapsnummer in voor uw gekozen programma bij het voltooien van uw reservering. De punten zullen na uitchecken aan uw account worden toegevoegd.

Begin hier en selecteer uw favoriete programma: