Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

M Hotels - Tower B

Hock Lee Center, Hotel Tower, Jalan Datuk Abang Abdul Rahim, Kuching stadscentrum, Kuching, Maleisië 93450 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Voorheen : 360 Urban Resort Hotel (Tower B)
M Hotels - Tower B Kuching - Gastenkamer M Hotels - Tower B Kuching - Gastenkamer M Hotels - Tower B Kuching - Gastenkamer M Hotels - Tower B Kuching - Gastenkamer M Hotels - Tower B Kuching - Gastenkamer M Hotels - Tower B Kuching - Suite M Hotels - Tower B Kuching - Gastenkamer M Hotels - Tower B Kuching - Lobby M Hotels - Tower B Kuching - Receptie M Hotels - Tower B Kuching - Hotel interieur M Hotels - Tower B Kuching - Entree M Hotels - Tower B Kuching - Balkon/Terras M Hotels - Tower B Kuching - Balkon/Terras M Hotels - Tower B Kuching - Balkon/Terras M Hotels - Tower B Kuching - Balkon/Terras M Hotels - Tower B Kuching - Balkon/Terras
M Hotels - Tower B Kuching - Balkon/Terras M Hotels - Tower B Kuching - Balkon/Terras M Hotels - Tower B Kuching - Zwembad M Hotels - Tower B Kuching - Zwembad M Hotels - Tower B Kuching - Zwembad M Hotels - Tower B Kuching - Fitnessruimte M Hotels - Tower B Kuching - Fitnessruimte M Hotels - Tower B Kuching - Restaurant M Hotels - Tower B Kuching - Hotel exterieur M Hotels - Tower B Kuching - Hotel exterieur M Hotels - Tower B Kuching - Hotel exterieur M Hotels - Tower B Kuching - Hotel exterieur
Gebied: Kuching stadscentrum Aantal kamers: 95
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed
Verhouding prijs/kwaliteit
8,1
Ligging
7,2
Personeel
8,0
Hygiëne/conditie hotel
7,8
Kamercomfort
7,7
Ontbijt/maaltijden
6,5
Alle beoordelingen (587)
Sorteer op:
Herman V. Gezinnen met jonge kinderen Belgium, 9 juli 2012
mooie kamer, prima shuttlebus

zwembad, aan de rand van de stad maar gratis shuttlebus
7,3
prima. we maakten dagelijks gebruik van de shuttlebus naar de waterfront. Hij brengt je naar overal waar je vraagt. We hadden een goede, ruime kamer. We vroegen een watertaxi ons terug naar de kade niet ver van het hotel te brengen, het lukte en dit was een leuk uitstapje. Het bijhorende shoppingcomplex stelt niet veel voor, maar er is een supermarktje in. Eten deden we op een kleine foodcourt in de buurt tussen de lokale mensen.
Michael S. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 27 juli 2011
Zeer net hotel, op goede lokatie

Ruime , zeer nette kamer. personeel erg vriendelijk en behulpzaam
8,3
Prettig en net hotel, prijs/kwaliteit goed Het ontbijt is redelijk, veel van het zelfde.
Restaurant tip: als je van seafood houd ga dan naar de hotspot in de buurt van het pullman hotel zeer lekker eten, druk maar gezellige sfeer en het kost geen knoop!
Sarah K. Groepen Belgium, 1 juni 2011
mooi hotel, mindere locatie

fancy modern hotel
6
we zijn hier maar 1 nacht gebleven, omdat het hotel niet in het centrum ligt van Kuching. Het was een heel mooi hotel, maar de gratis shuttle was niet altijd evident om te nemen. En gelet op de gezellige waterkant van Kuching, hebben we besloten om de 2e dag te verhuizen naar een hostel aan het water.
Nancy C. (Echt)paren Malaysia, 14 juni 2015
nice hotel

nice staff,big room,clean swimming pool
10
everthung nice but only the lift have to improve ,very slow have to wait so long
Nancy C. (Echt)paren Malaysia, 13 juni 2015
nice hotel

big room,clean room,nice staff
10
nice hotel tats y i extend one more night
Sim S. Gezinnen met oudere kinderen Malaysia, 10 juni 2015
value for money

location, comfortable, value for money
6,7
overall is nice, the only one thing that need to be improved is the room should prepare hair dryer for the customer.
Ho C. Gezinnen met oudere kinderen Malaysia, 2 juni 2015
big room,security good,but equipment need upgrade

big room ,good security
6,3
Ong T. Zakelijke reizigers Malaysia, 16 mei 2015
M hotel Kuching

no comment
6
very bad, the lift have strange sound and there is a gap between floor and the lift ,very dangerous for kids and elderly people , the room very smelly mould smell , toilet and shower room not clean .......only good things is the room looks tidy
Waiyeng L. Gezinnen met jonge kinderen Malaysia, 4 mei 2015
disappointed guest

M Hotels - Tower B
4,7
The room was not clean. There were a lot of spider webs, ants even cockroach in the room! The carpet was not vacuum!
Maszuan M. (Echt)paren Malaysia, 4 mei 2015
Good

Comfortable
5,3
Good

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

M Hotels - Tower B KuchingM Hotels - Tower B Kuching - GastenkamerM Hotels - Tower B Kuching - GastenkamerM Hotels - Tower B Kuching - GastenkamerM Hotels - Tower B Kuching - GastenkamerM Hotels - Tower B Kuching - GastenkamerM Hotels - Tower B Kuching - SuiteM Hotels - Tower B Kuching - GastenkamerM Hotels - Tower B Kuching - LobbyM Hotels - Tower B Kuching - ReceptieM Hotels - Tower B Kuching - Hotel interieurM Hotels - Tower B Kuching - EntreeM Hotels - Tower B Kuching - Balkon/TerrasM Hotels - Tower B Kuching - Balkon/TerrasM Hotels - Tower B Kuching - Balkon/TerrasM Hotels - Tower B Kuching - Balkon/TerrasM Hotels - Tower B Kuching - Balkon/TerrasM Hotels - Tower B Kuching - Balkon/TerrasM Hotels - Tower B Kuching - Balkon/TerrasM Hotels - Tower B Kuching - ZwembadM Hotels - Tower B Kuching - ZwembadM Hotels - Tower B Kuching - ZwembadM Hotels - Tower B Kuching - FitnessruimteM Hotels - Tower B Kuching - FitnessruimteM Hotels - Tower B Kuching - RestaurantM Hotels - Tower B Kuching - Hotel exterieurM Hotels - Tower B Kuching - Hotel exterieurM Hotels - Tower B Kuching - Hotel exterieurM Hotels - Tower B Kuching - Hotel exterieurM Hotels - Tower B Kuching - Hotel exterieurM Hotels - Tower B Kuching - Hotel exterieurM Hotels - Tower B Kuching - Hotel exterieurM Hotels - Tower B Kuching - Hotel exterieurM Hotels - Tower B Kuching - Hotel exterieur


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C04