Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

M Hotels - Tower B

Hock Lee Center, Hotel Tower, Jalan Datuk Abang Abdul Rahim, Kuching stadscentrum, Kuching, Maleisië 93450

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,5

uit 608 beoordelingen

3 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,0
Ligging
7,2
Personeel
7,9
Hygiëne/conditie hotel
7,8
Kamercomfort
7,7
Ontbijt/maaltijden
6,4
Alle beoordelingen (608)
Sorteer op:
Herman V. Gezinnen met jonge kinderen Belgium, 9 juli 2012
mooie kamer, prima shuttlebus

zwembad, aan de rand van de stad maar gratis shuttlebus
7,3
prima. we maakten dagelijks gebruik van de shuttlebus naar de waterfront. Hij brengt je naar overal waar je vraagt. We hadden een goede, ruime kamer. We vroegen een watertaxi ons terug naar de kade niet ver van het hotel te brengen, het lukte en dit was een leuk uitstapje. Het bijhorende shoppingcomplex stelt niet veel voor, maar er is een supermarktje in. Eten deden we op een kleine foodcourt in de buurt tussen de lokale mensen.
Rapporteer deze beoordeling
Michael S. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 27 juli 2011
Zeer net hotel, op goede lokatie

Ruime , zeer nette kamer. personeel erg vriendelijk en behulpzaam
8,3
Prettig en net hotel, prijs/kwaliteit goed Het ontbijt is redelijk, veel van het zelfde.
Restaurant tip: als je van seafood houd ga dan naar de hotspot in de buurt van het pullman hotel zeer lekker eten, druk maar gezellige sfeer en het kost geen knoop!
Rapporteer deze beoordeling
Sarah K. Groepen Belgium, 1 juni 2011
mooi hotel, mindere locatie

fancy modern hotel
6
we zijn hier maar 1 nacht gebleven, omdat het hotel niet in het centrum ligt van Kuching. Het was een heel mooi hotel, maar de gratis shuttle was niet altijd evident om te nemen. En gelet op de gezellige waterkant van Kuching, hebben we besloten om de 2e dag te verhuizen naar een hostel aan het water.
Rapporteer deze beoordeling
Nurulhudha M. Gezinnen met jonge kinderen Malaysia, 2 mei 2016
average
2,3
Some facilities disable tu used and quite far and difficult to access
Rapporteer deze beoordeling
Bong I. Gezinnen met oudere kinderen Malaysia, 4 april 2016
Smell
6
The room has smell & need to put perfume.
Rapporteer deze beoordeling
Siti R. Gezinnen met jonge kinderen Malaysia, 6 maart 2016
nice, comfortable n safety for children...

gym,swimming pool,wi-fi n room.
7,7
peacefully n privacy.
Rapporteer deze beoordeling
Chong S. Gezinnen met oudere kinderen Malaysia, 11 februari 2016
Good Location

Location, big & clean
7,7
Rapporteer deze beoordeling
Taib A. Gezinnen met jonge kinderen Malaysia, 22 december 2015
Quiet Place to Stay

1. Room cleanlinest-Good
6,7
Rapporteer deze beoordeling
Chew C. Zakelijke reizigers Malaysia, 16 december 2015
NIL

Price and location.
6,7
feel comfortable with their service.
Rapporteer deze beoordeling
Felix U. Zakelijke reizigers Malaysia, 8 december 2015
Spacious

Spacious room, plenty of parking space and card access system
7,3
Rapporteer deze beoordeling
1 - 3 van 3 beoordelingen
M Hotels - Tower B KuchingM Hotels - Tower B Kuching - GastenkamerM Hotels - Tower B Kuching - GastenkamerM Hotels - Tower B Kuching - GastenkamerM Hotels - Tower B Kuching - GastenkamerM Hotels - Tower B Kuching - GastenkamerM Hotels - Tower B Kuching - SuiteM Hotels - Tower B Kuching - GastenkamerM Hotels - Tower B Kuching - LobbyM Hotels - Tower B Kuching - ReceptieM Hotels - Tower B Kuching - Hotel interieurM Hotels - Tower B Kuching - EntreeM Hotels - Tower B Kuching - Balkon/TerrasM Hotels - Tower B Kuching - Balkon/TerrasM Hotels - Tower B Kuching - Balkon/TerrasM Hotels - Tower B Kuching - Balkon/TerrasM Hotels - Tower B Kuching - Balkon/TerrasM Hotels - Tower B Kuching - Balkon/TerrasM Hotels - Tower B Kuching - Balkon/TerrasM Hotels - Tower B Kuching - ZwembadM Hotels - Tower B Kuching - ZwembadM Hotels - Tower B Kuching - ZwembadM Hotels - Tower B Kuching - FitnessruimteM Hotels - Tower B Kuching - FitnessruimteM Hotels - Tower B Kuching - RestaurantM Hotels - Tower B Kuching - Hotel exterieurM Hotels - Tower B Kuching - Hotel exterieurM Hotels - Tower B Kuching - Hotel exterieurM Hotels - Tower B Kuching - Hotel exterieurM Hotels - Tower B Kuching - Hotel exterieurM Hotels - Tower B Kuching - Hotel exterieurM Hotels - Tower B Kuching - Hotel exterieurM Hotels - Tower B Kuching - Hotel exterieurM Hotels - Tower B Kuching - Hotel exterieur


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C04