Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Mandala Boutique Hotel

Ban Phiavat Sisattanak District, Aan de rivier, Vientiane, Laos (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Mandala Boutique Hotel Vientiane - Badkamer Mandala Boutique Hotel Vientiane - Balkon/Terras Mandala Boutique Hotel Vientiane - Badkamer Mandala Boutique Hotel Vientiane - Hotel exterieur Mandala Boutique Hotel Vientiane - Restaurant Mandala Boutique Hotel Vientiane - Restaurant Mandala Boutique Hotel Vientiane - Hotel interieur Mandala Boutique Hotel Vientiane - Gastenkamer Mandala Boutique Hotel Vientiane - Gastenkamer Mandala Boutique Hotel Vientiane - Gastenkamer Mandala Boutique Hotel Vientiane - Gastenkamer Mandala Boutique Hotel Vientiane - Badkamer Mandala Boutique Hotel Vientiane - Gastenkamer Mandala Boutique Hotel Vientiane - Badkamer Mandala Boutique Hotel Vientiane - Restaurant Mandala Boutique Hotel Vientiane - Gastenkamer
Gebied: Aan de rivier Aantal kamers: 23
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed
Verhouding prijs/kwaliteit
7,8
Ligging
7,2
Personeel
8,2
Hygiëne/conditie hotel
8,6
Kamercomfort
8,0
Ontbijt/maaltijden
7,5
Alle beoordelingen (167)
Sorteer op:
Roel R. (Echt)paren Netherlands, 3 november 2013
Koloniaal en modern

mooie kamer met groot balkon. Zeer vriendelijke bediening en rustige ligging
9,3
Wij vonden dat het hotel een uitstekende mix is van modern comfort in een koloniale villa. Het personeel is uitermate vriendelijk en doet zijn uiterste best om je goed te helpen.
Marie L. Groepen Netherlands, 28 januari 2013
Mooiste hotel van onze hele reis.

Beeldschone inrichting en zeer comfortabel
8,3
Restaurant buiten viel wat tegen. Zeer goed en behulpzaam was het ontbijt dat wij in alle vroegte meekregen voordat de keuken open was. Zeer vriendelijk personeel. Mooi rustpunt in de stad.
Nys E. (Echt)paren Belgium, 1 januari 2013
sympathiek hotel

rustig gelegen op wandelafstand van centrum
7,7
dit hotelletje is heel gezellig en gelegen in zijstraatje van mekongriver. wij hadden een kamer in hoofgebouw wat voor onze normen zeer luxueus was, alles was voorzien,airco,frigo,mooie badkamer en wireless internet. een minpuntje was het ontbijt, wel lekker ,doch de aanvulling liet meer dan te wensen over, alles was steeds onmideellijk weg,zodat altijd moest gewacht worden,doch goed europees ontbijt. zeker voor herhalingvatbaar.
Sightseeing/attracties tip: op wandelafstand van centrum
Maarten B. Individuele reizigers Netherlands, 31 oktober 2012
Geweldige kamer, mooie villa

Mooie vil la, mooie kamers
7,3
Was net van eigenaar veranderd dus alles was nog nieuw en liep nog niet. Ze deden wel hun best. Lastig dat er geen tuc tucs in de buurt waren, dus alles moest lopend gedaan worden
Heidi R. Groepen United States of America, 1 juni 2015
Nice stay

good breakfast, not far from town with clean rooms
8
The MBH was a nice enough stay during my moth long trip. Nothing bad to say - overall a good stay.
Chris G. Zakelijke reizigers Australia, 21 maart 2015
Peaceful Setting - Slow Internet

Peaceful. Relax. Clean.
8
I've stayed here a few times and have the same experience (and room). Biggest problem for me is the slow internet, but could be a Laos issue. Sometimes some problems with the room (water stops, internet stops) but usually resolved. I always get placed in room behind restaurant which can be painful as it is the staff's main walking area. Everybody friendly. Restaurant is a bit fancy for me as a solo traveler and tend to avoid the lunch/dinner as it is a set 3-course menu.
Richard W. (Echt)paren United States of America, 4 februari 2015
Mandala in Vientiane

Quiet garden setting, fantastic restaurant And very helpful staff
9,7
Helen K. (Echt)paren Australia, 27 januari 2015
Peaceful setting

lovely room, peaceful garden for relaxing and great breakfast
8,7
We really enjoyed our stay at this lovely boutique hotel. The room was as requested, well maintained gardens to relax and escape the noise of the city. Within walking distance of the Mekong river and the night markets. Would happily stay here again.
Kijjawijitr N. (Echt)paren Thailand, 16 januari 2015
Pricing is way too high, compare with the product

BreAkfast was nice, staff was helpful.
4,7
The staff was good. Helpful. But for the price they charge us is too pricy for the product we get. The beautiful picture i saw is mostly outside of the room which we didnt wanna stay outside. I can say they can say as a guest house only cos in the room including standard and amennity is not reach the word " hotel" standard. Location is so far from the city. Overall is not worth to pay for
Charles H. (Echt)paren France, 7 januari 2015
Excellent stay in a cosy place

staff friendliness, the mood of the house, the calm of the place
9,3

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Mandala Boutique Hotel VientianeMandala Boutique Hotel Vientiane - BadkamerMandala Boutique Hotel Vientiane - Balkon/TerrasMandala Boutique Hotel Vientiane - BadkamerMandala Boutique Hotel Vientiane - Hotel exterieurMandala Boutique Hotel Vientiane - RestaurantMandala Boutique Hotel Vientiane - RestaurantMandala Boutique Hotel Vientiane - Hotel interieurMandala Boutique Hotel Vientiane - GastenkamerMandala Boutique Hotel Vientiane - GastenkamerMandala Boutique Hotel Vientiane - GastenkamerMandala Boutique Hotel Vientiane - GastenkamerMandala Boutique Hotel Vientiane - BadkamerMandala Boutique Hotel Vientiane - GastenkamerMandala Boutique Hotel Vientiane - BadkamerMandala Boutique Hotel Vientiane - RestaurantMandala Boutique Hotel Vientiane - Gastenkamer

Beoordelingen door klanten - Mandala Boutique Hotel, Vientiane

Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C02