Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Mandala Boutique Hotel

Ban Phiavat Sisattanak District, Aan de rivier, Vientiane, Laos

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,9

uit 177 beoordelingen

4 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,8
Ligging
7,2
Personeel
8,2
Hygiëne/conditie hotel
8,6
Kamercomfort
8,0
Ontbijt/maaltijden
7,5
Alle beoordelingen (177)
Sorteer op:
Roel R. (Echt)paren Netherlands, 3 november 2013
Koloniaal en modern

mooie kamer met groot balkon. Zeer vriendelijke bediening en rustige ligging
9,3
Wij vonden dat het hotel een uitstekende mix is van modern comfort in een koloniale villa. Het personeel is uitermate vriendelijk en doet zijn uiterste best om je goed te helpen.
Rapporteer deze beoordeling
Marie L. Groepen Netherlands, 28 januari 2013
Mooiste hotel van onze hele reis.

Beeldschone inrichting en zeer comfortabel
8,3
Restaurant buiten viel wat tegen. Zeer goed en behulpzaam was het ontbijt dat wij in alle vroegte meekregen voordat de keuken open was. Zeer vriendelijk personeel. Mooi rustpunt in de stad.
Rapporteer deze beoordeling
Nys E. (Echt)paren Belgium, 1 januari 2013
sympathiek hotel

rustig gelegen op wandelafstand van centrum
7,7
dit hotelletje is heel gezellig en gelegen in zijstraatje van mekongriver. wij hadden een kamer in hoofgebouw wat voor onze normen zeer luxueus was, alles was voorzien,airco,frigo,mooie badkamer en wireless internet. een minpuntje was het ontbijt, wel lekker ,doch de aanvulling liet meer dan te wensen over, alles was steeds onmideellijk weg,zodat altijd moest gewacht worden,doch goed europees ontbijt. zeker voor herhalingvatbaar.
Sightseeing/attracties tip: op wandelafstand van centrum
Rapporteer deze beoordeling
Maarten B. Individuele reizigers Netherlands, 31 oktober 2012
Geweldige kamer, mooie villa

Mooie vil la, mooie kamers
7,3
Was net van eigenaar veranderd dus alles was nog nieuw en liep nog niet. Ze deden wel hun best. Lastig dat er geen tuc tucs in de buurt waren, dus alles moest lopend gedaan worden
Rapporteer deze beoordeling
Adam Z. (Echt)paren United Kingdom, 30 december 2015
Lots of style but needs more substance

Beautifully decorated with an excellent restaurant. Good location.
7,7
We were greeted at the reception by a woman so cold that she could freeze the sun. The hotel has the potential to be really top notch but needs to polish out a few details.
Rapporteer deze beoordeling
Diana T. (Echt)paren Germany, 30 december 2015
nice home away

unique, open, lofty
7,7
very pleasant
Rapporteer deze beoordeling
Michael S. (Echt)paren United States of America, 10 december 2015
We enjoyed it but it could be better

Building, ambience, value
7,7
In general we loved it but I think the place could make it amazingly better with a few extra touches. Of course we know it's an old building so I am not expecting modernity but it would nice if they kept it cleaner. Lounge chairs outside the front door were dusty and our huge balcony looked like it hadn't been mopped or swept in weeks. The location is obviously not amazing but we knew that however it is a pain to get transportation from the hotel and it would make the place way more pleasant if they ran their own small tsk tuk or vehicle that would drop you off in town for the evening just to cut out that hassle. We only at breakfast at the restaurant and can't complain but wasn't anything memorable either. For the money I think the place could take it up a notch and address a few issues to make the stay spectacular.
Rapporteer deze beoordeling
Xiao L. Individuele reizigers China, 26 september 2015
it is ok

enviorment
7
Rapporteer deze beoordeling
David W. Individuele reizigers United States of America, 8 september 2015
A Good Hotel Experience

Clean, Quiet, Clean
6,7
A good hotel located outside the tourist area. Quiet, and clean rooms. 10 min taxi, or 20 plus minute walk to tourist riverfront area.
Rapporteer deze beoordeling
Heidi R. Groepen United States of America, 1 juni 2015
Nice stay

good breakfast, not far from town with clean rooms
8
The MBH was a nice enough stay during my moth long trip. Nothing bad to say - overall a good stay.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 4 van 4 beoordelingen
Mandala Boutique Hotel VientianeMandala Boutique Hotel Vientiane - Hotel exterieurMandala Boutique Hotel Vientiane - RestaurantMandala Boutique Hotel Vientiane - RestaurantMandala Boutique Hotel Vientiane - Hotel interieurMandala Boutique Hotel Vientiane - GastenkamerMandala Boutique Hotel Vientiane - GastenkamerMandala Boutique Hotel Vientiane - GastenkamerMandala Boutique Hotel Vientiane - GastenkamerMandala Boutique Hotel Vientiane - RestaurantMandala Boutique Hotel Vientiane - GastenkamerMandala Boutique Hotel Vientiane - LobbyMandala Boutique Hotel Vientiane - GastenkamerMandala Boutique Hotel Vientiane - Hotel interieurMandala Boutique Hotel Vientiane - Hotel interieurMandala Boutique Hotel Vientiane - Eten en drinkenMandala Boutique Hotel Vientiane - TuinMandala Boutique Hotel Vientiane - Hotel interieurMandala Boutique Hotel Vientiane - Hotel interieurMandala Boutique Hotel Vientiane - TuinMandala Boutique Hotel Vientiane - Hotel interieurMandala Boutique Hotel Vientiane - TuinMandala Boutique Hotel Vientiane - Hotel interieurMandala Boutique Hotel Vientiane - Hotel interieurMandala Boutique Hotel Vientiane - LobbyMandala Boutique Hotel Vientiane - GastenkamerMandala Boutique Hotel Vientiane - GastenkamerMandala Boutique Hotel Vientiane - GolfbaanMandala Boutique Hotel Vientiane - Hotel interieurMandala Boutique Hotel Vientiane - RestaurantMandala Boutique Hotel Vientiane - RestaurantMandala Boutique Hotel Vientiane - RestaurantMandala Boutique Hotel Vientiane - TuinMandala Boutique Hotel Vientiane - RestaurantMandala Boutique Hotel Vientiane - RestaurantMandala Boutique Hotel Vientiane - RestaurantMandala Boutique Hotel Vientiane - Eten en drinkenMandala Boutique Hotel Vientiane - Eten en drinkenMandala Boutique Hotel Vientiane - Eten en drinkenMandala Boutique Hotel Vientiane - Eten en drinkenMandala Boutique Hotel Vientiane - Eten en drinkenMandala Boutique Hotel Vientiane - Eten en drinkenMandala Boutique Hotel Vientiane - Eten en drinkenMandala Boutique Hotel Vientiane - Eten en drinkenMandala Boutique Hotel Vientiane - Eten en drinken


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B01