Mijn account (inloggen)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Mandarin Orchard Hotel

333 Orchard Road, Orchard, Singapore (Bekijk kaart)

Boek nu!

voorheen : Meritus Mandarin Hotel

Mandarin Orchard Hotel Singapore - Lobby Mandarin Orchard Hotel Singapore - Lobby Mandarin Orchard Hotel Singapore - Zwembad Mandarin Orchard Hotel Singapore - Fitnessruimte Mandarin Orchard Hotel Singapore - Gastenkamer Mandarin Orchard Hotel Singapore - Gastenkamer Mandarin Orchard Hotel Singapore - Gastenkamer Mandarin Orchard Hotel Singapore - Gastenkamer Mandarin Orchard Hotel Singapore - Gastenkamer Mandarin Orchard Hotel Singapore - Gastenkamer Mandarin Orchard Hotel Singapore - Gastenkamer Mandarin Orchard Hotel Singapore - Gastenkamer Mandarin Orchard Hotel Singapore - Gastenkamer Mandarin Orchard Hotel Singapore - Gastenkamer Mandarin Orchard Hotel Singapore - Gastenkamer Mandarin Orchard Hotel Singapore - Gastenkamer
Mandarin Orchard Hotel Singapore - Gastenkamer Mandarin Orchard Hotel Singapore - Gastenkamer Mandarin Orchard Hotel Singapore - Gastenkamer Mandarin Orchard Hotel Singapore - Gastenkamer Mandarin Orchard Hotel Singapore - Gastenkamer Mandarin Orchard Hotel Singapore - Gastenkamer Mandarin Orchard Hotel Singapore - Gastenkamer Mandarin Orchard Hotel Singapore - Gastenkamer Mandarin Orchard Hotel Singapore - Gastenkamer Mandarin Orchard Hotel Singapore - Gastenkamer Mandarin Orchard Hotel Singapore - Gastenkamer Mandarin Orchard Hotel Singapore - Gastenkamer
Ligging: Orchard Aantal kamers: 1077
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,2

uit 10321 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,5
Ligging
9,4
Personeel
8,1
Hygiëne/conditie hotel
8,3
Kamercomfort
8,2
Ontbijt/maaltijden
7,7
Alle beoordelingen (10321)
Henk L. Individuele reizigers Netherlands, 22 maart 2013
Uitstekend hotel

Centraal gelegen, aan- en dichtbij shooping malls en openbaar vervoer
9,7
Over het algemeen een prima hotel. Minder vond ik het feit, dat je alleen tegen betaling gebruik kon maken van de business center.
Johannes D. (Echt)paren Netherlands, 28 december 2010
Fantastisch Hotel

In hartje winkelcentrum/Orchard Road
10
Vriendelijk en gastvrij Hotel. Tot in detail georganiseerde vriendelijke leiding en ontzettend kundig personeel.
Winkel tip: Vele winkelmogelijkheden. Van goedkoop tot aan zeer luxe goederen te kust en te keur te koop. Ook voor excursiemogelijkheden en transport van en naar het vliegveld goede ligging.
Ms I. (Echt)paren Netherlands, 27 oktober 2010
Hotel met prima service

servicegericht
7,3
Uitstekende lokatie in het hart van Orchard Road de shoppingstraat van Singapore met alle bekende exclusieve merken.
Sightseeing/attracties tip: Sentosa Island
Willy J. Zakelijke reizigers Netherlands, 29 oktober 2009
trip Asia S-pore Meridian

Top locatie
9,3
Ondangs de verbouwing die momenteel plaatsvind, doet het hotel en personeel allse om het öns"de klant zo goed mogelijk naar hun zin te maken.Gedurende mijn verblijf in S-pore wist men dit op een uitstekende manier in te vullen. Met vriendelijke groet, W. Janssen
Be N. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 27 augustus 2009
redelijk, kan beter

goede locatie, prima service en vriendelijke personelen
7,3
Van een 5-ster hotel mag er meer worden verwacht dan Meritus Manderine momenteel aanbiedt...bijv. een redelijke platscreen TV i.p.v. een oudewets beeldbuis TV en de badkamer wat luxer mag zijn. Voor de tijd die wij bij Meritus Manderin verbleven was er geen zwembad aanwezig wat we echt een grote min punt vinden. Maar daar tegenover heeft het hotel wel een gunstige locatie voor gasten die regelmatig op pad willen gaan voor shopping en alleerlei bezienswaardigheden. Verder de vriendelijke personelen die goede service geven hebben me meteen in het begin al goede indruk gemaakt.
Jason P. Individuele reizigers United Kingdom, 14 april 2014
Nice hotel but so busy!

Location, Cleanliness, Location.
8
This is a nice hotel, but the day I was there it was so busy. Not the best hotel for peace and quiet.
Fabrizeharam A. Gezinnen met jonge kinderen Indonesia, 14 april 2014
Excellent hotel

Good, Nice and perfect
8,3
My stay are very good, with an upgrade room from choosing booked with agoda I get upgrade room
Richard T. Gezinnen met oudere kinderen Philippines, 13 april 2014
I had a great time staying on this hotel.

Chicken rice at Chatterbox, centrally located, near MRT, near shopping malls
8
Fantastic. We really enjoy our stay.
Charmaine C. Zakelijke reizigers Philippines, 13 april 2014
It was ok

Very accessible to Orchard Road
6
I had a bad experience with this hotel. I left my cotton bags inside the room and it was lost. They checked the CCTV and said that the maid did not get it. After which they just told me to file a police report, nothing they cannot do. I will not check in here again
Marilyn B. Gezinnen met oudere kinderen Australia, 12 april 2014
Well above par. Excellent hotel.

The club room facilities. Excellent WI-FI. The bed room and its accompanying lounge size along with its high landscape view.
9,7
Hotel excellence in all criteria. Food excellent. Staff polite. Good memories of a very interesting holiday, totally relaxing. Highly recommended.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Mandarin Orchard Hotel SingaporeMandarin Orchard Hotel Singapore - LobbyMandarin Orchard Hotel Singapore - LobbyMandarin Orchard Hotel Singapore - ZwembadMandarin Orchard Hotel Singapore - FitnessruimteMandarin Orchard Hotel Singapore - GastenkamerMandarin Orchard Hotel Singapore - GastenkamerMandarin Orchard Hotel Singapore - GastenkamerMandarin Orchard Hotel Singapore - GastenkamerMandarin Orchard Hotel Singapore - GastenkamerMandarin Orchard Hotel Singapore - GastenkamerMandarin Orchard Hotel Singapore - GastenkamerMandarin Orchard Hotel Singapore - GastenkamerMandarin Orchard Hotel Singapore - GastenkamerMandarin Orchard Hotel Singapore - GastenkamerMandarin Orchard Hotel Singapore - GastenkamerMandarin Orchard Hotel Singapore - GastenkamerMandarin Orchard Hotel Singapore - GastenkamerMandarin Orchard Hotel Singapore - GastenkamerMandarin Orchard Hotel Singapore - GastenkamerMandarin Orchard Hotel Singapore - GastenkamerMandarin Orchard Hotel Singapore - GastenkamerMandarin Orchard Hotel Singapore - GastenkamerMandarin Orchard Hotel Singapore - GastenkamerMandarin Orchard Hotel Singapore - GastenkamerMandarin Orchard Hotel Singapore - GastenkamerMandarin Orchard Hotel Singapore - GastenkamerMandarin Orchard Hotel Singapore - GastenkamerMandarin Orchard Hotel Singapore - GastenkamerMandarin Orchard Hotel Singapore - GastenkamerMandarin Orchard Hotel Singapore - GastenkamerMandarin Orchard Hotel Singapore - BadkamerMandarin Orchard Hotel Singapore - GastenkamerMandarin Orchard Hotel Singapore - GastenkamerMandarin Orchard Hotel Singapore - GastenkamerMandarin Orchard Hotel Singapore - GastenkamerMandarin Orchard Hotel Singapore - GastenkamerMandarin Orchard Hotel Singapore - GastenkamerMandarin Orchard Hotel Singapore - GastenkamerMandarin Orchard Hotel Singapore - GastenkamerMandarin Orchard Hotel Singapore - BadkamerMandarin Orchard Hotel Singapore - GastenkamerMandarin Orchard Hotel Singapore - VergaderruimteMandarin Orchard Hotel Singapore - VergaderruimteMandarin Orchard Hotel Singapore - BalzaalMandarin Orchard Hotel Singapore - BalzaalMandarin Orchard Hotel Singapore - BalzaalMandarin Orchard Hotel Singapore - GastenkamerMandarin Orchard Hotel Singapore - RestaurantMandarin Orchard Hotel Singapore - Koffiehuis/CaféMandarin Orchard Hotel Singapore - RestaurantMandarin Orchard Hotel Singapore - RestaurantMandarin Orchard Hotel Singapore - Bar/LoungeMandarin Orchard Hotel Singapore - RestaurantMandarin Orchard Hotel Singapore - Executive LoungeMandarin Orchard Hotel Singapore - Executive LoungeMandarin Orchard Hotel Singapore - Executive LoungeMandarin Orchard Hotel Singapore - Executive Lounge

Beoordelingen door klanten - Mandarin Orchard Hotel, Singapore

AS-AGWEB-3B03