of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Mandarin Orchard Singapore

333 Orchard Road, Orchard, Singapore (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Voorheen : Meritus Mandarin Hotel
Mandarin Orchard Singapore Singapore - Lobby Mandarin Orchard Singapore Singapore - Lobby Mandarin Orchard Singapore Singapore - Zwembad Mandarin Orchard Singapore Singapore - Fitnessruimte Mandarin Orchard Singapore Singapore - Gastenkamer Mandarin Orchard Singapore Singapore - Gastenkamer Mandarin Orchard Singapore Singapore - Gastenkamer Mandarin Orchard Singapore Singapore - Gastenkamer Mandarin Orchard Singapore Singapore - Gastenkamer Mandarin Orchard Singapore Singapore - Gastenkamer Mandarin Orchard Singapore Singapore - Gastenkamer Mandarin Orchard Singapore Singapore - Gastenkamer Mandarin Orchard Singapore Singapore - Gastenkamer Mandarin Orchard Singapore Singapore - Gastenkamer Mandarin Orchard Singapore Singapore - Gastenkamer Mandarin Orchard Singapore Singapore - Gastenkamer
Mandarin Orchard Singapore Singapore - Gastenkamer Mandarin Orchard Singapore Singapore - Gastenkamer Mandarin Orchard Singapore Singapore - Gastenkamer Mandarin Orchard Singapore Singapore - Gastenkamer Mandarin Orchard Singapore Singapore - Gastenkamer Mandarin Orchard Singapore Singapore - Gastenkamer Mandarin Orchard Singapore Singapore - Gastenkamer Mandarin Orchard Singapore Singapore - Gastenkamer Mandarin Orchard Singapore Singapore - Gastenkamer Mandarin Orchard Singapore Singapore - Gastenkamer Mandarin Orchard Singapore Singapore - Gastenkamer Mandarin Orchard Singapore Singapore - Gastenkamer
Gebied: Orchard Aantal kamers: 1077
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Fantastisch

8,2

uit 12473 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,5
Ligging
9,4
Personeel
8,1
Hygiëne/conditie hotel
8,3
Kamercomfort
8,2
Ontbijt/maaltijden
7,8
Alle beoordelingen (12473)
Sorteer op:
Henk L. Individuele reizigers Netherlands, 22 maart 2013
Uitstekend hotel

Centraal gelegen, aan- en dichtbij shooping malls en openbaar vervoer
9,7
Over het algemeen een prima hotel. Minder vond ik het feit, dat je alleen tegen betaling gebruik kon maken van de business center.
Johannes D. (Echt)paren Netherlands, 28 december 2010
Fantastisch Hotel

In hartje winkelcentrum/Orchard Road
10
Vriendelijk en gastvrij Hotel. Tot in detail georganiseerde vriendelijke leiding en ontzettend kundig personeel.
Winkel tip: Vele winkelmogelijkheden. Van goedkoop tot aan zeer luxe goederen te kust en te keur te koop. Ook voor excursiemogelijkheden en transport van en naar het vliegveld goede ligging.
Ms I. (Echt)paren Netherlands, 27 oktober 2010
Hotel met prima service

servicegericht
7,3
Uitstekende lokatie in het hart van Orchard Road de shoppingstraat van Singapore met alle bekende exclusieve merken.
Sightseeing/attracties tip: Sentosa Island
Willy J. Zakelijke reizigers Netherlands, 29 oktober 2009
trip Asia S-pore Meridian

Top locatie
9,3
Ondangs de verbouwing die momenteel plaatsvind, doet het hotel en personeel allse om het öns"de klant zo goed mogelijk naar hun zin te maken.Gedurende mijn verblijf in S-pore wist men dit op een uitstekende manier in te vullen. Met vriendelijke groet, W. Janssen
Be N. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 27 augustus 2009
redelijk, kan beter

goede locatie, prima service en vriendelijke personelen
7,3
Van een 5-ster hotel mag er meer worden verwacht dan Meritus Manderine momenteel aanbiedt...bijv. een redelijke platscreen TV i.p.v. een oudewets beeldbuis TV en de badkamer wat luxer mag zijn. Voor de tijd die wij bij Meritus Manderin verbleven was er geen zwembad aanwezig wat we echt een grote min punt vinden. Maar daar tegenover heeft het hotel wel een gunstige locatie voor gasten die regelmatig op pad willen gaan voor shopping en alleerlei bezienswaardigheden. Verder de vriendelijke personelen die goede service geven hebben me meteen in het begin al goede indruk gemaakt.
Erika B. Groepen Philippines, 4 mei 2015
Great comfort at a convenient location

Location is fantastic and accessible to nice malls in orchard, the facilities and room service are superb and truly a great comfort, efficiency with good service esp d express checkout
9,7
It was a wonderful experience.i only have positive things to say for this hotel.i stayed with my parents who are elders and having problems walking that is why we appreciate the convenience and accesibility of this hotel to the nice malls and restos in orchard.we got a good rate for the rooms especially we checkedin earlier and the service truly recommendable and the staff professional and courteous. Rooms are well-maintalned and cleaned and my parents are very picky when it comes to their place of stay but this hotel was able to meet their expectations. I will definitely go back and recommend this place!
Winnie K. Zakelijke reizigers Singapore, 3 mei 2015
Nice and cozy

Clean, cozy, friendly staffs
7,7
The stay was fantastic
Lesley A. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 3 mei 2015
Perfect location and good food

Good hainanese chicken rice, Good service, Convenient location
8,7
The location is perfect as I have children and we can go to the nearby malls and go back and rest. I ordered some chicken from Chatterbox to take home and they packed it well. They also adjusted to my time and I really appreciate that. The restaurant managers were excellent. Wifi is hard to connect in the room.
Lap S. Zakelijke reizigers Hong Kong, 3 mei 2015
Great location

Location, location and location!
8,3
It's all about the location. It's very close to all department stores, eateries and shopping malls. It's also very close to the nearest MRT station Somerset - just 5-minute walk away. The room condition was largely fine. The staff was also very attentive.
Katherine N. Gezinnen met jonge kinderen Australia, 2 mei 2015
Great location

Right in the middle of shopping disrict.
8,3

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Mandarin Orchard Singapore SingaporeMandarin Orchard Singapore Singapore - LobbyMandarin Orchard Singapore Singapore - LobbyMandarin Orchard Singapore Singapore - ZwembadMandarin Orchard Singapore Singapore - FitnessruimteMandarin Orchard Singapore Singapore - GastenkamerMandarin Orchard Singapore Singapore - GastenkamerMandarin Orchard Singapore Singapore - GastenkamerMandarin Orchard Singapore Singapore - GastenkamerMandarin Orchard Singapore Singapore - GastenkamerMandarin Orchard Singapore Singapore - GastenkamerMandarin Orchard Singapore Singapore - GastenkamerMandarin Orchard Singapore Singapore - GastenkamerMandarin Orchard Singapore Singapore - GastenkamerMandarin Orchard Singapore Singapore - GastenkamerMandarin Orchard Singapore Singapore - GastenkamerMandarin Orchard Singapore Singapore - GastenkamerMandarin Orchard Singapore Singapore - GastenkamerMandarin Orchard Singapore Singapore - GastenkamerMandarin Orchard Singapore Singapore - GastenkamerMandarin Orchard Singapore Singapore - GastenkamerMandarin Orchard Singapore Singapore - GastenkamerMandarin Orchard Singapore Singapore - GastenkamerMandarin Orchard Singapore Singapore - GastenkamerMandarin Orchard Singapore Singapore - GastenkamerMandarin Orchard Singapore Singapore - GastenkamerMandarin Orchard Singapore Singapore - GastenkamerMandarin Orchard Singapore Singapore - GastenkamerMandarin Orchard Singapore Singapore - GastenkamerMandarin Orchard Singapore Singapore - GastenkamerMandarin Orchard Singapore Singapore - BadkamerMandarin Orchard Singapore Singapore - GastenkamerMandarin Orchard Singapore Singapore - GastenkamerMandarin Orchard Singapore Singapore - GastenkamerMandarin Orchard Singapore Singapore - GastenkamerMandarin Orchard Singapore Singapore - GastenkamerMandarin Orchard Singapore Singapore - GastenkamerMandarin Orchard Singapore Singapore - GastenkamerMandarin Orchard Singapore Singapore - GastenkamerMandarin Orchard Singapore Singapore - BadkamerMandarin Orchard Singapore Singapore - GastenkamerMandarin Orchard Singapore Singapore - VergaderruimteMandarin Orchard Singapore Singapore - VergaderruimteMandarin Orchard Singapore Singapore - BalzaalMandarin Orchard Singapore Singapore - BalzaalMandarin Orchard Singapore Singapore - BalzaalMandarin Orchard Singapore Singapore - GastenkamerMandarin Orchard Singapore Singapore - RestaurantMandarin Orchard Singapore Singapore - Koffiehuis/CaféMandarin Orchard Singapore Singapore - RestaurantMandarin Orchard Singapore Singapore - RestaurantMandarin Orchard Singapore Singapore - Bar/LoungeMandarin Orchard Singapore Singapore - RestaurantMandarin Orchard Singapore Singapore - Executive LoungeMandarin Orchard Singapore Singapore - Executive LoungeMandarin Orchard Singapore Singapore - Executive LoungeMandarin Orchard Singapore Singapore - Executive Lounge


AS-AGWEB-3B02