Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Mandarin Plaza Hotel

Archbishop Reyes Avenue corner Escario Street, IT Park, Cebu City, Filipijnen 6000 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Voorheen : Hong Kong Plaza Hotel
Mandarin Plaza Hotel Cebu City - Hotel exterieur Mandarin Plaza Hotel Cebu City - Lobby Mandarin Plaza Hotel Cebu City - Lobby Mandarin Plaza Hotel Cebu City - Gastenkamer Mandarin Plaza Hotel Cebu City - Gastenkamer Mandarin Plaza Hotel Cebu City - Badkamer
Gebied: IT Park Aantal kamers: 322
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed
Verhouding prijs/kwaliteit
8,4
Ligging
8,9
Personeel
8,0
Hygiëne/conditie hotel
8,4
Kamercomfort
8,4
Ontbijt/maaltijden
6,9
Alle beoordelingen (2589)
Sorteer op:
Stefan G. (Echt)paren Belgium, 30 juli 2015
Gemiddeld verblijf

De ligging, de prijs, de kamer
6,7
Verblijf in het hotel was gemiddeld, niet goed of slecht, hotel voor de zakenreiziger zonder dat extra meer, ontbijtbuffet weinig keuze, personeel niet bepaald behulpzaam, niet voor herhaling vatbaar
Rapporteer deze beoordeling
Steef V. (Echt)paren Netherlands, 7 juli 2015
uitstekend hotel voor een redelijke prijs

zeer vriendelijke medewerkers, goede bedden, goede kwaliteit en service hoon sanitair.
8,7
Rapporteer deze beoordeling
Esther V. (Echt)paren Netherlands, 8 juni 2015
Keurig hotel

Schoon, luxe en veelzijdig
8,3
Heel goed! Wij waren erg tevreden. Het ontbijt vonden wij niet zo fantastisch maar er is wel een heel rijk aanbod. Verder is er in het hotel een massage/wellness ruimte, er is een sauna en (overdekt) zwembad. De kamers zijn netjes en de badkamer was de enige, in onze twee maanden Filipijnse trektocht, die echt goed was. Lekkere douche, schoon en netjes.
Rapporteer deze beoordeling
Robert V. Zakelijke reizigers Netherlands, 4 mei 2015
Zeer goed hotel in Cebu City

Kamercomfort, ligging, hygiene
9,7
Vlotte check-in, zeer ruime kamer met alle comfort, goede gratis wifi, comfortabel bed, goede badkamer, redelijk goed ontbijt, kortom, niets te klagen, kom zeker terug in dit hotel.
Rapporteer deze beoordeling
Hens J. Gezinnen met jonge kinderen Belgium, 16 april 2015
ok

ok
8,7
Rapporteer deze beoordeling
Mike H. Individuele reizigers Belgium, 20 december 2014
Goed hotel,zeer vriendelijk personeel

Ontbijt ook Europees,mooie grote kamers,vriendelijk personeel
8,7
was een kort verblijf maar heel goed, personeel zeer vriendelijk
Rapporteer deze beoordeling
Marlies S. (Echt)paren Netherlands, 19 december 2014
Super mooi hotel

Echt een mooi hotel goede kamers, lekkere bedden en een heeel mooi zwembad.
9
Het was ons laatste hotel maar ook het mooiste! Wat heerlijk om vanaf hier weer naar huis te gaan. Een heel grote shopping mall in de buurt. Het zwembad is ook heeel gaaf vooral in de avond als ik ooit in de buurt ben ga ik er zeker weer naar toe niks op aan te merken!!!!
Rapporteer deze beoordeling
Vincent V. Individuele reizigers Netherlands, 15 november 2014
Goed nieuw hotel

Centrale ligging voor een nieuw hotel
7,3
Dit hotel is nieuw en dat merk je nog aan bijvoorbeeld de internetverbinding die niet altijd goed is. Maar dit wordt wel snel opgelost door het bijplaatsen van een internetrouter in de kamer. Het zwembad stel niet veel voor (te klein). Wel is dit hotel goed gelegen dichtbij Shoppingcenter Ayale en staat er altijd een taxi voor de deur om je te brengen naar de bezienswaardigheden in Cebu. Goede douche en safe en een lekker bed.
Rapporteer deze beoordeling
Johanna V. (Echt)paren Netherlands, 20 september 2014
Aangenaam hotel, modern en netjes

comfort, zwembad, goede wifi
8,7
prima,
Rapporteer deze beoordeling
Jakob B. Zakelijke reizigers Netherlands, 2 september 2014
Prima hotel voor weinig geld

lokatie, de kamers en de lokatie
7,7
Prima, goed hotel in het centrum van Cebu. Voor het geld zit je niet beter.
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Mandarin Plaza Hotel Cebu CityMandarin Plaza Hotel Cebu City - Hotel exterieurMandarin Plaza Hotel Cebu City - LobbyMandarin Plaza Hotel Cebu City - LobbyMandarin Plaza Hotel Cebu City - GastenkamerMandarin Plaza Hotel Cebu City - GastenkamerMandarin Plaza Hotel Cebu City - Badkamer


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C03