of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Mandarin Plaza Hotel

Archbishop Reyes Avenue corner Escario Street, Cebu City, Cebu-stad, Filipijnen 6000 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Voorheen : Hong Kong Plaza Hotel
Mandarin Plaza Hotel Cebu-stad - Hotel exterieur Mandarin Plaza Hotel Cebu-stad - Lobby Mandarin Plaza Hotel Cebu-stad - Lobby Mandarin Plaza Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Mandarin Plaza Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Mandarin Plaza Hotel Cebu-stad - Badkamer
Gebied: Cebu City Aantal kamers: 322
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,2

uit 1859 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,4
Ligging
8,9
Personeel
8,0
Hygiëne/conditie hotel
8,5
Kamercomfort
8,5
Ontbijt/maaltijden
6,9
Alle beoordelingen (1859)
Sorteer op:
Mike H. Individuele reizigers Belgium, 20 december 2014
Goed hotel,zeer vriendelijk personeel

Ontbijt ook Europees,mooie grote kamers,vriendelijk personeel
8,7
was een kort verblijf maar heel goed, personeel zeer vriendelijk
Marlies S. (Echt)paren Netherlands, 19 december 2014
Super mooi hotel

Echt een mooi hotel goede kamers, lekkere bedden en een heeel mooi zwembad.
9
Het was ons laatste hotel maar ook het mooiste! Wat heerlijk om vanaf hier weer naar huis te gaan. Een heel grote shopping mall in de buurt. Het zwembad is ook heeel gaaf vooral in de avond als ik ooit in de buurt ben ga ik er zeker weer naar toe niks op aan te merken!!!!
Vincent V. Individuele reizigers Netherlands, 15 november 2014
Goed nieuw hotel

Centrale ligging voor een nieuw hotel
7,3
Dit hotel is nieuw en dat merk je nog aan bijvoorbeeld de internetverbinding die niet altijd goed is. Maar dit wordt wel snel opgelost door het bijplaatsen van een internetrouter in de kamer. Het zwembad stel niet veel voor (te klein). Wel is dit hotel goed gelegen dichtbij Shoppingcenter Ayale en staat er altijd een taxi voor de deur om je te brengen naar de bezienswaardigheden in Cebu. Goede douche en safe en een lekker bed.
Johanna V. (Echt)paren Netherlands, 20 september 2014
Aangenaam hotel, modern en netjes

comfort, zwembad, goede wifi
8,7
prima,
Jakob B. Zakelijke reizigers Netherlands, 2 september 2014
Prima hotel voor weinig geld

lokatie, de kamers en de lokatie
7,7
Prima, goed hotel in het centrum van Cebu. Voor het geld zit je niet beter.
Alain M. (Echt)paren Belgium, 14 april 2014
Aangenaam nieuw hotel

In de stad, maar toch rustig. Op loopafstandj winkelcentrum Ayala.
8,3
Jakob B. Zakelijke reizigers Netherlands, 7 januari 2014
Prima hotel

Locataie vooral
8
Prima hotel, top locatie alleen is het ontbijt erg slecht
Martin C. (Echt)paren United Kingdom, 30 januari 2015
A SolidBlend of Quality and Value

Pkeasant Staff, Excellent Room Value for Money
9
Thoroughly recommended, good location, good sized rooms, efficient and polite staff.
Dennis H. (Echt)paren Canada, 30 januari 2015
good location and price

location, price , shower
7,3
for the money this hotel is a very good deal. it is not exceptional in anything but is very good in value. cleanliness, shower, and location. food for breakfast has improved over past 18 months so now I feel it is best buy in cebu
David W. (Echt)paren New Zealand, 28 januari 2015
Poor Service

Location is great, only a few minutes to Ayala.
5,3
Reception staff we're very slow to check in & Bell Boy couldnt organise my suit case to my room let alone assist with baggage. Needless to say no Tip wa No Breakfast change to the menu, Please at least add ONE special daily. Chefs can't cook Eggs, Over-Easy. Too many staff standing around & lots of dirty tables while guests walk with their plate. Need to have a Duty Mgr on Weekends. Pool lacks ambience. House keeping don't clean properly, Floor swept but not mopped, Paper coffee cups in the room Seriously??? And 2 lousy instant coffee, big deal. Im with my fiancé & you give one set of toiletries to share ...Unbelievable!!! and to add insult we're charged 100 peso for extra towels. The only decent staff were the 2 security guards , Great job gents😊

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Mandarin Plaza Hotel Cebu-stadMandarin Plaza Hotel Cebu-stad - Hotel exterieurMandarin Plaza Hotel Cebu-stad - LobbyMandarin Plaza Hotel Cebu-stad - LobbyMandarin Plaza Hotel Cebu-stad - GastenkamerMandarin Plaza Hotel Cebu-stad - GastenkamerMandarin Plaza Hotel Cebu-stad - Badkamer


AS-AGWEB-3A01