of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Mango Park Hotel

General Maxilom Avenue, Cebu City, Cebu-stad, Filipijnen (Bekijk kaart)

Boek nu!

Mango Park Hotel Cebu-stad - Hotel exterieur Mango Park Hotel Cebu-stad - Zwembad Mango Park Hotel Cebu-stad - Badkamer Mango Park Hotel Cebu-stad - Badkamer Mango Park Hotel Cebu-stad - Badkamer Mango Park Hotel Cebu-stad - Recreatie-faciliteiten Mango Park Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Mango Park Hotel Cebu-stad - Restaurant Mango Park Hotel Cebu-stad - Restaurant Mango Park Hotel Cebu-stad - Lobby Mango Park Hotel Cebu-stad - Vergaderruimte Mango Park Hotel Cebu-stad - Vergaderruimte Mango Park Hotel Cebu-stad - Recreatie-faciliteiten Mango Park Hotel Cebu-stad - Zwembad Mango Park Hotel Cebu-stad - Recreatie-faciliteiten Mango Park Hotel Cebu-stad - Recreatie-faciliteiten
Mango Park Hotel Cebu-stad - Uitzicht Mango Park Hotel Cebu-stad - Hotel exterieur Mango Park Hotel Cebu-stad - Zwembad Mango Park Hotel Cebu-stad - Receptie Mango Park Hotel Cebu-stad - Hotel interieur Mango Park Hotel Cebu-stad - Zwembad
Gebied: Cebu City Aantal kamers: 48

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,2

uit 856 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,5
Ligging
7,6
Personeel
7,2
Hygiëne/conditie hotel
7,1
Kamercomfort
7,3
Ontbijt/maaltijden
6,7
Alle beoordelingen (856)
Sorteer op:
Fely P. (Echt)paren Philippines, 23 augustus 2011
goed hotel met perfect ontbijt

centraal gelegen, ruime kamers, warm water/douche, perfect ontbijtbuffet
9,7
We werden zeer vriendelijk ontvangen,de kamers en het hotel waren erg schoon. Het zwembad op de bovenste verdieping was klein, knus en schoon. De kamers waren compleet, de douche had lekker warm water en elke dag schone handdoeken. Goede roomservice, je kon je diner op je kamer laten bezorgen. Maar het meest positieve vonden wij het zeer uitgebreide ontbijtbuffet wat bij de prijs inbegrepen was. Je kon van alles krijgen zoals pancakes, geroosterd brood, pizzahapjes, vers fruit en zelfgebakken koekjes. Ze hadden zelfs melk, wat je toch niet vaak ziet. Prima hotel!
Francois D. (Echt)paren Belgium, 30 januari 2011
degelijk hotel prijs/verwachtingen

kort bij alles
9,3
ontbijt niet veel keus maar toch goed voor de prijs en de gegeven kwaliteit, personeel heel vriendelijk en behulpzaam,
Rudold L. (Echt)paren Belgium, 28 november 2010
Goed hotel maar weinig in de omgeving

Goede service
7,7
Het hotel heeft een zeer vriendelijk personeel,altijd bereid om te helpen, er is iedere morgend een goed en uitgebreid ontbijt en met betrekking tot de properheid van het hotel is ook niets negatief aan te merken. Het enige negatieve is de beperkte menukaart in het restaurant bij een langer verblijf van bijvoorbeeld meer dan 1 week.
Winkel tip: Spijtige is dat er niets in de omgeving is. Positieve grote shoppings zijn gemakkelijk te bereiken met taxi en de prijs per rit is maximum 50 pesos,niet eens 1 euro.
Gerrit D. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 3 november 2010
Veel waar voor je geld, maar ook wat neg

Ligging tov de malls was goed. Het was schoon en goede service. Wifi was gratis
7
We kwamen voor de mall's en de locatie is perfect. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. We hadden als een echtpaar met 1 kind besteld, doch we kregen een kamer met 2 eenpersoonsbedden.
Winkel tip: Voor minder dan een euro ben je bij SM of Ayala mall. Er rijden veel taxi's voor het hotel langs. Dus wachten is maar kort.
Ewald R. (Echt)paren Netherlands, 24 mei 2010
Qua prijs en kwaliteit een prima hotel

rustis maar ook in de nabijheid van het centrum
6,7
Ben tevreden over dit hotel. Geen echte luxe maar een net hotel, schoon en de kamers waren net geschilderd.
Thierry L. (Echt)paren Netherlands, 10 mei 2010
Oke hotel

Centrale ligging,dichtbij shopping mall Goed ontbijt
7,3
Het verblijf in dit hotel was prettig. De kamers en bedden voldeden, hoewel de tv erg klein was. Wifi access was gratis en er was een goed bereik. Het ontbijt was redelijke uitgebreid voor deze prijs. Daarnaast was een groot shoppingmall op loopafstand van het hotel. Al met al een hotel met een goede prijs kwaliteitsverhouding in het centrum van Cebu.
Jasmijn B. (Echt)paren Netherlands, 1 november 2009
ok

-prijs -zwembad
6
Joseph K. Groepen Netherlands, 4 oktober 2009
gezellig familie hotel

Het is een leuk gezellig hotel met erg vriendelijk personeel.goede controle op taxi vervoer en redelijk ontbijt.
7,7
kom zeker weer terug in het hotel als ik in Cebu ben.
Uitgaansleven tip: ongeveer 5 min. per taxi naar disco, bars cafee's
Albrecht P. Individuele reizigers Belgium, 25 juli 2009
mango park hotel

het is een goed hotel het eten is redelijk het personeel staat altijd klaar en natuurlijk het zwembad op het dak is wonderbaar het is overal dichtbij
9
het hotel is veroudert maar de mensen zijn zeer vriendelijk. het eten in het restaurant is zeer goed u heeft altijd een goed ontbeid. het beste van het hotel is het zwembad gelegen op het dak van het hotel. is zeer goed onderhouden en je hebt er een goed uitzicht op de stad het hotel licht dicht bij de winkelcentrums
Tip: het internet cafe schuin tegenover het hotel is zeer goedkoop
Petrus V. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 23 mei 2009
Net hotel

De ligging was voor ons een voordeel. Het hotel wordt voornamelijk bezocht door Filippijnen zelf. Het hotel heeft een restaurant waar je een goede prijs kwaliteit verhouding hebt.
9
De medewerkers waren erg vriendelijk en behulpzaam. Doordat het een niet al te groot hotel is kennen ze hun gasten. Verder zijn de kamers schoon en hebben we lekker er lekker gegeten. Het ontbijt niet niet erg uitgebreid maar voor ieder wat wils. Op het dak is een zwembad waar je heerlijk kunt afkoelen.
Restaurant tip: Je kunt er lekker eten voor een goede prijs.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Mango Park Hotel Cebu-stadMango Park Hotel Cebu-stad - Hotel exterieurMango Park Hotel Cebu-stad - ZwembadMango Park Hotel Cebu-stad - BadkamerMango Park Hotel Cebu-stad - BadkamerMango Park Hotel Cebu-stad - BadkamerMango Park Hotel Cebu-stad - Recreatie-faciliteitenMango Park Hotel Cebu-stad - GastenkamerMango Park Hotel Cebu-stad - RestaurantMango Park Hotel Cebu-stad - RestaurantMango Park Hotel Cebu-stad - LobbyMango Park Hotel Cebu-stad - VergaderruimteMango Park Hotel Cebu-stad - VergaderruimteMango Park Hotel Cebu-stad - Recreatie-faciliteitenMango Park Hotel Cebu-stad - ZwembadMango Park Hotel Cebu-stad - Recreatie-faciliteitenMango Park Hotel Cebu-stad - Recreatie-faciliteitenMango Park Hotel Cebu-stad - UitzichtMango Park Hotel Cebu-stad - Hotel exterieurMango Park Hotel Cebu-stad - ZwembadMango Park Hotel Cebu-stad - ReceptieMango Park Hotel Cebu-stad - Hotel interieurMango Park Hotel Cebu-stad - Zwembad


AS-AGWEB-3B04