Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Manila Airport Hotel

99 PAL Drive Airplane Village Brgy Vitalez NAIA I Complex, Parañaque gebied, Manila, Filipijnen 1705 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Manila Airport Hotel Manila - Gastenkamer Manila Airport Hotel Manila - Gastenkamer Manila Airport Hotel Manila - Gastenkamer Manila Airport Hotel Manila - Eten en drinken Manila Airport Hotel Manila - Gastenkamer Manila Airport Hotel Manila - Gastenkamer Manila Airport Hotel Manila - Hotel exterieur Manila Airport Hotel Manila - Restaurant Manila Airport Hotel Manila - Gastenkamer Manila Airport Hotel Manila - Restaurant
Gebied: Parañaque gebied Aantal kamers: 50

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Aangenaam
Verhouding prijs/kwaliteit
6,1
Ligging
8,5
Personeel
6,3
Hygiëne/conditie hotel
5,9
Kamercomfort
6,2
Ontbijt/maaltijden
5,6
Alle beoordelingen (2210)
Sorteer op:
Maarten V. (Echt)paren Netherlands, 1 februari 2015
Gelukkig maar voor 1 nacht

dat zou de ligging moeten zijn alleen we kwamen niet aan op terminal 1 dus was het nog 20 min met de taxi
4,7
gelukkig maar 1 nacht
Rapporteer deze beoordeling
Pascal D. Gezinnen met jonge kinderen Belgium, 4 maart 2014
Je hoort je buren

gelegen op 500m van NAIA terminal 1
6,7
Ik en mijn dochter bleven er één nacht op weg naar huis na 3 weken vakantie. De kamers zien er verzorgd uit. Het hotel ziet er gedateerd uit, maar dat stoort op zich niet. Wat wel stoort is dat je de mensen op de kamer ernaast gewoon door de flinterdunne binnenmuren hoort praten.
Rapporteer deze beoordeling
Nico W. Individuele reizigers Netherlands, 1 december 2013
Luchthavenovernachting

Transfer vanaf airport, vriendelijk personeel, simpele maar nette kamer
8,3
Prima, restaurant was nog tot laat open, daar gratis wifi, ontbijt was ook goed met verschillende keuzemogelijkheden.
Rapporteer deze beoordeling
Brenda S. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 26 juli 2013
Prima hotel voor één nacht.

Vriendelijk personeel, dichtbij luchthaven en gratis shuttle bus.
6,7
Prima hotel, als je de volgende dag weer verder moet reizen.
Rapporteer deze beoordeling
Luc C. Gezinnen met jonge kinderen Belgium, 26 juli 2013
goed voor een enkele nacht

dicht bij vliegveld , goede kamers , vriendelijk personeel
7,7
Dit is een redelijk hotel , geen super luxe . Goed genoeg voor een nacht en zeker als je de volgende ochtend vroeg een internationale vlucht hebt . Gratis schuttle bus brengt je in enkele minuten tot aan de luchthaven .
Rapporteer deze beoordeling
Michiel V. (Echt)paren Netherlands, 8 februari 2013
Matig hotel, slechte warmwater voorziening.

Vriendelijk personeel.
5
Vanaf de Internationale Terminal is er een gratis shuttle naar het hotel. De rijtijd is slechts 1 minuut. De ontvangst bij de receptie is bijzonder vriendelijk. De eerste kamer die is aangeboden heeft geen warm water en we krijgen een andere kamer aangeboden. Hier blijkt de douche ook maar een zeer bescheiden straaltje warm water te produceren. De airconditioning in beide kamers is in alle standen zeer luidruchtig. Oordoppen dragen is sterk aan te bevelen. De luchtstroom staat op het hoofdeinde gericht. Handig tegen muggen en vóór een snelle verkoudheid. Er is een conventionele beeldbuis TV op de kamer en WiFi is tegen betaling voor 1 uur of 24 uur beschikbaar. Het ontbijt was redelijk.
Hotel kenmerken tip: Een pover hotel dat alleen moet worden overwogen als u een zeer korte overnachting in Manila wilt maken als u op doorreis bent. Het is hard aan renovatie toe.
Rapporteer deze beoordeling
Alexander O. (Echt)paren Netherlands, 28 december 2012
Goede lokatie maar geen aanrader

Vlak bij terminal 1 NAIA
5,3
Achter het hotel ligt een "sloot" waar een riool in uitmond o.i.d. Het hele hotel was vergeven van de stank. Verder spreekt het personeel amper Engels wat in een airport hotel wel beter zou moeten zijn. Telefonisch contact over ophalen van het vliegveld ging moeizaam en 30 minuten wachten was ook zeker niet naar verwachting. Volgende keer maar iets verder van het vliegveld. Dit is zeker geen aanrader.
Rapporteer deze beoordeling
Jacobus D. Zakelijke reizigers Netherlands, 4 oktober 2012
Eenvoudig hotel vlak bij het vliegveld

Loopafstand naar terminal 1
7,7
Ik werd opgehaald door de shuttle (hoewel dat niet vooraf was vastgelegd)en weggebracht. De kamer met wc en douche en het ontbijt waren voor mij voldoende. De sfeer was ontspannen. Bij doorreis een aan te raden plek.
Tip: Leg vooraf bij Agoda vast dat je wilt worden opgepikt door de gratis shuttle. Dat voorkomt het zoeken naar een taxi.
Rapporteer deze beoordeling
Nic V. Individuele reizigers Belgium, 18 maart 2012
Niet slecht voor Manilla

vlak bij de luchthaven
5,7
Het gebouw is oud maar in vergelijking met andere hotels in Manilla redelijk goed onderhouden. De kamers zijn proper en alles werkt (al was de airconditioner wel wat aan de luidruchtige kant). Er was echter geen toiletpapier op mijn kamer. Het personeel was vriendelijk en het ontbijtbuffet was best eetbaar. Kort samengevat: mijd Manilla zoveel mogelijk, de stad is enkel goed om via de luchthaven naar een andere bestemming te vliegen en dan is dit hotel een goede optie voor 1 nacht.
Rapporteer deze beoordeling
Petronella S. (Echt)paren Netherlands, 12 maart 2012
Eenvoudig hotel op 5 minuten van manila airport

5 minuten van Manila airport
7,3
Manila airport hotel is een eenvoudig hotel gelegen vlak bij de luchthaven tranfer van en naar hotel zijn goed geregeld. Je kunt er vanaf 5 uur in de ochtend onbijten,al met al goed hotel voor een nacht vooral als je de volgende dag toch weer vroeg moet vetrekken.
Rapporteer deze beoordeling

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Manila Airport Hotel ManilaManila Airport Hotel Manila - GastenkamerManila Airport Hotel Manila - GastenkamerManila Airport Hotel Manila - GastenkamerManila Airport Hotel Manila - Eten en drinkenManila Airport Hotel Manila - GastenkamerManila Airport Hotel Manila - GastenkamerManila Airport Hotel Manila - Hotel exterieurManila Airport Hotel Manila - RestaurantManila Airport Hotel Manila - GastenkamerManila Airport Hotel Manila - Restaurant


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B05