Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Marco Polo Davao Hotel

CM Recto Street, Poblacion, Davao City, Filipijnen 8000

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Geweldig

8,4

uit 2000 beoordelingen

4 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,1
Ligging
8,6
Personeel
8,5
Hygiëne/conditie hotel
8,6
Kamercomfort
8,6
Ontbijt/maaltijden
8,2
Alle beoordelingen (2000)
Sorteer op:
Vincent V. (Echt)paren Netherlands, 26 november 2015
Good and comfortable hotel

Op een mooie plaats gelegen zeer veilig hotel, zeer vriendelijk
8,3
Een mooi hotel met goede kamers. Jammer dat er een bad was en niet een moderne inloopdouche. Een bad is een beetje "outdated" zeker voor buitenlanders die doorgaans toch wat langer zijn dan het bad toestaat. Vriendelijk personeel en een goed restaurant. Davao is een zeer veilige stad met mooie bezienswaardigheden.
Rapporteer deze beoordeling
Gerard V. Individuele reizigers Netherlands, 11 augustus 2012
Zeer goed hotel met vriendelijk personeel.

Grote comfortabele kamers
8,7
Erg prettig hotel. Ik heb me er geheel op mijn gemak en erg welkom gevoeld. Alle gemakken zijn er aanwezig. Als vertrek punt voor excursies zeer geschikt door de centrale ligging. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik ben er al twee keer geweest en zal bij een volgend bezoek aan Davao weer dit hotel kiezen.
Tip: Het hotel is centraal gelegen. De kamers zijn mooi, comfortable en schoon. Het hotel heeft alle voorzieningen. Personeel is vriendelijk en zeer behulpzaam. Overal airco. Mooi zwembad en gelegenheid te sporten. Prima plek voor een lkanger verblijf.
Rapporteer deze beoordeling
Mieke S. Individuele reizigers Netherlands, 4 februari 2012
Uitstekend hotel, maar geen gratis wifi

Uitstekende service, prima kamers, sfeervol
8,3
Prima verblijf gehad, maar wifi irritant. Moest voortdurend opnieuw inloggen en niet gratis!
Rapporteer deze beoordeling
Lambertus V. Individuele reizigers Netherlands, 13 oktober 2010
Heel goed hotel en uitstekende service!

Zeer vriendelijk en hulpvaardig personeel, goed en uitgebreid ontbijt en de goede beveiliging bij het bestellen van een taxi
8,3
Al het personeel, dat ik tegenkwam, doet zijn/haar uiterste best het verblijf aangenaam te maken. Men bewijst hiermee inderdaad een 5-sterren hotel te zijn. De kamer werd elke dag schoongemaakt en de handdoeken en bedlinnen vernieuwd. Ben zeer tevreden over het verblijf in dit hotel.
Rapporteer deze beoordeling
Lilliane C. Groepen Philippines, 1 mei 2016
Excellent Hotel needs some improvement
6
It's an old school hotel but very well maintained. The location is super central and staff excellent. There are some minor improvement for me: (1) Hotel Lobby is filled with Pungent Rose Scent. This triggers allergic reaction for people with fragrance allergy because it is just too strong. I dread and die every time I have to pass by the lobby. (2) Massage at PHP1100 is too expensive for very inexperienced therapists. Please send them to training. It is very disappointing. We are group of 3 people and every single one of us felt the price paid is not worth the service provided. (3) Pool Need to be cleaned more. The water is too foggy and we got itchy coming out of the pool.
Rapporteer deze beoordeling
Catherine I. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 25 april 2016
worth the stay
5,7
Clean room, nice staff and sumptous foods awaits in Marco Polo.
Rapporteer deze beoordeling
Robert J. (Echt)paren Australia, 22 april 2016
Great Breakfast & Very Comfy Pillows
6
Great smoggiest board breakfast. Love the omelette & sweet marinated pork. Clean upmarket hotel - with good inclusions in the room - slept very well - comfy bed and bed-linen and especially the pillows. Close to 7-11 for snacks and great street BBQ food on the next corner. Good AC too.
Rapporteer deze beoordeling
Lorenzo M. (Echt)paren United States of America, 21 april 2016
Not necessary?!
6,3
I enjoyed my stay, and we would consider it again, when visiting Davao City!
Rapporteer deze beoordeling
Franciscus S. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 21 april 2016
Great hotel with excellent breakfast
5,3
Great stay at the Marco Polo. We had a premier room on a high floor with a fantastic view of the Davao gulf. The breakfast was excellent and the staff in the restaurant and at the room very friendly and accommodating. Only at the pool area the service was a bit dissappointing: very slow in bringing the drinks but also in clearing out plates and glasses from former guests and in cleaning and tidying the area. But otherwise great and definitely recommended!
Rapporteer deze beoordeling
Michael C. (Echt)paren United States of America, 19 april 2016
MarcoPolo Davao
6,3
Nice hotel with accommodating staff. Tighter security then other Davao hotels.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 4 van 4 beoordelingen
Marco Polo Davao Hotel Davao CityMarco Polo Davao Hotel Davao City - GastenkamerMarco Polo Davao Hotel Davao City - GastenkamerMarco Polo Davao Hotel Davao City - GastenkamerMarco Polo Davao Hotel Davao City - GastenkamerMarco Polo Davao Hotel Davao City - RestaurantMarco Polo Davao Hotel Davao City - Koffiehuis/CaféMarco Polo Davao Hotel Davao City - RestaurantMarco Polo Davao Hotel Davao City - RestaurantMarco Polo Davao Hotel Davao City - RestaurantMarco Polo Davao Hotel Davao City - RestaurantMarco Polo Davao Hotel Davao City - RestaurantMarco Polo Davao Hotel Davao City - RestaurantMarco Polo Davao Hotel Davao City - FitnessruimteMarco Polo Davao Hotel Davao City - FitnessruimteMarco Polo Davao Hotel Davao City - SpaMarco Polo Davao Hotel Davao City - SpaMarco Polo Davao Hotel Davao City - SpaMarco Polo Davao Hotel Davao City - SpaMarco Polo Davao Hotel Davao City - SpaMarco Polo Davao Hotel Davao City - ZwembadMarco Polo Davao Hotel Davao City - ZwembadMarco Polo Davao Hotel Davao City - ZwembadMarco Polo Davao Hotel Davao City - LobbyMarco Polo Davao Hotel Davao City - LobbyMarco Polo Davao Hotel Davao City - BalzaalMarco Polo Davao Hotel Davao City - VergaderruimteMarco Polo Davao Hotel Davao City - StrandMarco Polo Davao Hotel Davao City - Hotel exterieurMarco Polo Davao Hotel Davao City - Hotel exterieurMarco Polo Davao Hotel Davao City - GastenkamerMarco Polo Davao Hotel Davao City - GastenkamerMarco Polo Davao Hotel Davao City - Executive Lounge


Agoda is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B07