Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Marco Polo Davao Hotel

CM Recto Street, Poblacion, Davao City, Filipijnen 8000

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Geweldig

8,4

uit 1926 beoordelingen

4 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,0
Ligging
8,6
Personeel
8,5
Hygiëne/conditie hotel
8,5
Kamercomfort
8,6
Ontbijt/maaltijden
8,2
Alle beoordelingen (1926)
Sorteer op:
Vincent V. (Echt)paren Netherlands, 26 november 2015
Good and comfortable hotel

Op een mooie plaats gelegen zeer veilig hotel, zeer vriendelijk
8,3
Een mooi hotel met goede kamers. Jammer dat er een bad was en niet een moderne inloopdouche. Een bad is een beetje "outdated" zeker voor buitenlanders die doorgaans toch wat langer zijn dan het bad toestaat. Vriendelijk personeel en een goed restaurant. Davao is een zeer veilige stad met mooie bezienswaardigheden.
Rapporteer deze beoordeling
Gerard V. Individuele reizigers Netherlands, 11 augustus 2012
Zeer goed hotel met vriendelijk personeel.

Grote comfortabele kamers
8,7
Erg prettig hotel. Ik heb me er geheel op mijn gemak en erg welkom gevoeld. Alle gemakken zijn er aanwezig. Als vertrek punt voor excursies zeer geschikt door de centrale ligging. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik ben er al twee keer geweest en zal bij een volgend bezoek aan Davao weer dit hotel kiezen.
Tip: Het hotel is centraal gelegen. De kamers zijn mooi, comfortable en schoon. Het hotel heeft alle voorzieningen. Personeel is vriendelijk en zeer behulpzaam. Overal airco. Mooi zwembad en gelegenheid te sporten. Prima plek voor een lkanger verblijf.
Rapporteer deze beoordeling
Mieke S. Individuele reizigers Netherlands, 4 februari 2012
Uitstekend hotel, maar geen gratis wifi

Uitstekende service, prima kamers, sfeervol
8,3
Prima verblijf gehad, maar wifi irritant. Moest voortdurend opnieuw inloggen en niet gratis!
Rapporteer deze beoordeling
Lambertus V. Individuele reizigers Netherlands, 13 oktober 2010
Heel goed hotel en uitstekende service!

Zeer vriendelijk en hulpvaardig personeel, goed en uitgebreid ontbijt en de goede beveiliging bij het bestellen van een taxi
8,3
Al het personeel, dat ik tegenkwam, doet zijn/haar uiterste best het verblijf aangenaam te maken. Men bewijst hiermee inderdaad een 5-sterren hotel te zijn. De kamer werd elke dag schoongemaakt en de handdoeken en bedlinnen vernieuwd. Ben zeer tevreden over het verblijf in dit hotel.
Rapporteer deze beoordeling
Marilyn D. (Echt)paren Philippines, 6 februari 2016
Nice stay

Location, staff, and food
8,3
Great , will go back again
Rapporteer deze beoordeling
Abdillah B. Gezinnen met jonge kinderen Singapore, 2 februari 2016
Superb

1) friendly staff 2) nice place 3) smell nice
10
What else can i say? Flawless
Rapporteer deze beoordeling
Mark P. (Echt)paren Philippines, 31 januari 2016
Elegant Hotel

Classy, high-end look; professional, highly knowledgeable staff; very tight security
8
Rapporteer deze beoordeling
Leah A. (Echt)paren Philippines, 31 januari 2016
Disappointing.

Breakfast Buffet. Smell of the foyer.
5,7
We chose to spend our staycation in Marco Polo because of its breakfast buffet. But the light switches weren't working, TV wasn't compatible with USBs and there were only a few channels to choose from. Room looked bare and the tub... well it wasn't a functional tub. My clubhouse sandwich was too toasted as well. and the vanilla milkshake lacked the vanilla taste. It wasn't worth the 5k.
Rapporteer deze beoordeling
Rhodora J. (Echt)paren Philippines, 31 januari 2016
Wonderful experience. World class service.

Value for money. Good experience. Accomodating staff. Delicious foods. Spacious room..
9,7
Our stay was great. It was truly a wonderful experience. I would definitely go back and experience once again the Marco Polo moments..
Rapporteer deze beoordeling
Crista V. Zakelijke reizigers Philippines, 29 januari 2016
Business Trip

Location, Food and Hotel Cleaniless
8
Rapporteer deze beoordeling
1 - 4 van 4 beoordelingen
Marco Polo Davao Hotel Davao CityMarco Polo Davao Hotel Davao City - GastenkamerMarco Polo Davao Hotel Davao City - GastenkamerMarco Polo Davao Hotel Davao City - GastenkamerMarco Polo Davao Hotel Davao City - GastenkamerMarco Polo Davao Hotel Davao City - RestaurantMarco Polo Davao Hotel Davao City - Koffiehuis/CaféMarco Polo Davao Hotel Davao City - RestaurantMarco Polo Davao Hotel Davao City - RestaurantMarco Polo Davao Hotel Davao City - RestaurantMarco Polo Davao Hotel Davao City - RestaurantMarco Polo Davao Hotel Davao City - RestaurantMarco Polo Davao Hotel Davao City - RestaurantMarco Polo Davao Hotel Davao City - FitnessruimteMarco Polo Davao Hotel Davao City - FitnessruimteMarco Polo Davao Hotel Davao City - SpaMarco Polo Davao Hotel Davao City - SpaMarco Polo Davao Hotel Davao City - SpaMarco Polo Davao Hotel Davao City - SpaMarco Polo Davao Hotel Davao City - SpaMarco Polo Davao Hotel Davao City - ZwembadMarco Polo Davao Hotel Davao City - ZwembadMarco Polo Davao Hotel Davao City - ZwembadMarco Polo Davao Hotel Davao City - LobbyMarco Polo Davao Hotel Davao City - LobbyMarco Polo Davao Hotel Davao City - BalzaalMarco Polo Davao Hotel Davao City - VergaderruimteMarco Polo Davao Hotel Davao City - StrandMarco Polo Davao Hotel Davao City - Hotel exterieurMarco Polo Davao Hotel Davao City - Hotel exterieurMarco Polo Davao Hotel Davao City - GastenkamerMarco Polo Davao Hotel Davao City - GastenkamerMarco Polo Davao Hotel Davao City - Executive Lounge


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A02