of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Marco Polo Davao Hotel

CM Recto Street, Davao stadscentrum, Davao, Filipijnen 8000 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Marco Polo Davao Hotel Davao - Gastenkamer Marco Polo Davao Hotel Davao - Gastenkamer Marco Polo Davao Hotel Davao - Gastenkamer Marco Polo Davao Hotel Davao - Gastenkamer Marco Polo Davao Hotel Davao - Koffiehuis/Café Marco Polo Davao Hotel Davao - Restaurant Marco Polo Davao Hotel Davao - Koffiehuis/Café Marco Polo Davao Hotel Davao - Restaurant Marco Polo Davao Hotel Davao - Restaurant Marco Polo Davao Hotel Davao - Restaurant Marco Polo Davao Hotel Davao - Restaurant Marco Polo Davao Hotel Davao - Restaurant Marco Polo Davao Hotel Davao - Restaurant Marco Polo Davao Hotel Davao - Fitnessruimte Marco Polo Davao Hotel Davao - Fitnessruimte Marco Polo Davao Hotel Davao - Spa
Marco Polo Davao Hotel Davao - Spa Marco Polo Davao Hotel Davao - Spa Marco Polo Davao Hotel Davao - Spa Marco Polo Davao Hotel Davao - Spa Marco Polo Davao Hotel Davao - Zwembad Marco Polo Davao Hotel Davao - Zwembad Marco Polo Davao Hotel Davao - Zwembad Marco Polo Davao Hotel Davao - Lobby Marco Polo Davao Hotel Davao - Lobby Marco Polo Davao Hotel Davao - Balzaal Marco Polo Davao Hotel Davao - Vergaderruimte Marco Polo Davao Hotel Davao - Strand
Gebied: Davao stadscentrum Aantal kamers: 245

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,4

uit 1669 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,1
Ligging
8,6
Personeel
8,5
Hygiëne/conditie hotel
8,6
Kamercomfort
8,7
Ontbijt/maaltijden
8,3
Alle beoordelingen (1669)
Sorteer op:
Gerard V. Individuele reizigers Netherlands, 11 augustus 2012
Zeer goed hotel met vriendelijk personeel.

Grote comfortabele kamers
8,7
Erg prettig hotel. Ik heb me er geheel op mijn gemak en erg welkom gevoeld. Alle gemakken zijn er aanwezig. Als vertrek punt voor excursies zeer geschikt door de centrale ligging. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik ben er al twee keer geweest en zal bij een volgend bezoek aan Davao weer dit hotel kiezen.
Tip: Het hotel is centraal gelegen. De kamers zijn mooi, comfortable en schoon. Het hotel heeft alle voorzieningen. Personeel is vriendelijk en zeer behulpzaam. Overal airco. Mooi zwembad en gelegenheid te sporten. Prima plek voor een lkanger verblijf.
Mieke S. Individuele reizigers Netherlands, 4 februari 2012
Uitstekend hotel, maar geen gratis wifi

Uitstekende service, prima kamers, sfeervol
8,3
Prima verblijf gehad, maar wifi irritant. Moest voortdurend opnieuw inloggen en niet gratis!
Lambertus V. Individuele reizigers Netherlands, 13 oktober 2010
Heel goed hotel en uitstekende service!

Zeer vriendelijk en hulpvaardig personeel, goed en uitgebreid ontbijt en de goede beveiliging bij het bestellen van een taxi
8,3
Al het personeel, dat ik tegenkwam, doet zijn/haar uiterste best het verblijf aangenaam te maken. Men bewijst hiermee inderdaad een 5-sterren hotel te zijn. De kamer werd elke dag schoongemaakt en de handdoeken en bedlinnen vernieuwd. Ben zeer tevreden over het verblijf in dit hotel.
John L. (Echt)paren Philippines, 26 januari 2015
Pleasant staff

staff, location, amenities
9,7
Very pleasant staff. They were very helpful to us when my wife got sick during our trip. Keep up the good work.
John L. (Echt)paren Philippines, 25 januari 2015
Pleasant staff

staff, location, amenities
9,7
Pleasant stay. My wife got sick during our trip and we had to book an extra night for her to rest. Staff were very helpful to us all throughout the experience. Very professional and thoughtful staff. Keep up the good work.
Swee H. Zakelijke reizigers Malaysia, 25 januari 2015
Marco Polo Davao Hotel

Clean, airport transfer, security
7,3
Good
Antonio T. (Echt)paren Philippines, 22 januari 2015
Marco Polo Davao Hotel

room , gym ,sauna
7,7
the person designated at the concierge was quite nice i must say, but i find him a bit annoying because as we were talking, a foreigner came in to butt in a question to him, instead of me being entertained since i was first in the queue,, he was giving me a divided attention. he should have finished talking to me first . a sign of disrespect .
Derk M. (Echt)paren Netherlands, 21 januari 2015
Old glory in need of refurbishing

Room was quiet, valet parking cheap and staff friendly
6,3
Curtis B. (Echt)paren Canada, 21 januari 2015
Good Hotel in Davao

clean, friendly, and comfortable
9,3
Anecito B. (Echt)paren Philippines, 18 januari 2015
It was a comfortable resting hotel after a long tr

It was a short stay since we arrive midnight otherwise the hotel is clean and 5 star rating
9,3

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Marco Polo Davao Hotel DavaoMarco Polo Davao Hotel Davao - GastenkamerMarco Polo Davao Hotel Davao - GastenkamerMarco Polo Davao Hotel Davao - GastenkamerMarco Polo Davao Hotel Davao - GastenkamerMarco Polo Davao Hotel Davao - Koffiehuis/CaféMarco Polo Davao Hotel Davao - RestaurantMarco Polo Davao Hotel Davao - Koffiehuis/CaféMarco Polo Davao Hotel Davao - RestaurantMarco Polo Davao Hotel Davao - RestaurantMarco Polo Davao Hotel Davao - RestaurantMarco Polo Davao Hotel Davao - RestaurantMarco Polo Davao Hotel Davao - RestaurantMarco Polo Davao Hotel Davao - RestaurantMarco Polo Davao Hotel Davao - FitnessruimteMarco Polo Davao Hotel Davao - FitnessruimteMarco Polo Davao Hotel Davao - SpaMarco Polo Davao Hotel Davao - SpaMarco Polo Davao Hotel Davao - SpaMarco Polo Davao Hotel Davao - SpaMarco Polo Davao Hotel Davao - SpaMarco Polo Davao Hotel Davao - ZwembadMarco Polo Davao Hotel Davao - ZwembadMarco Polo Davao Hotel Davao - ZwembadMarco Polo Davao Hotel Davao - LobbyMarco Polo Davao Hotel Davao - LobbyMarco Polo Davao Hotel Davao - BalzaalMarco Polo Davao Hotel Davao - VergaderruimteMarco Polo Davao Hotel Davao - StrandMarco Polo Davao Hotel Davao - StrandMarco Polo Davao Hotel Davao - Hotel exterieurMarco Polo Davao Hotel Davao - Hotel exterieurMarco Polo Davao Hotel Davao - Gastenkamer


AS-AGWEB-3B04