of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Marco Polo Davao Hotel

CM Recto Street, Davao stadscentrum, Davao, Filipijnen 8000 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Marco Polo Davao Hotel Davao - Gastenkamer Marco Polo Davao Hotel Davao - Gastenkamer Marco Polo Davao Hotel Davao - Gastenkamer Marco Polo Davao Hotel Davao - Gastenkamer Marco Polo Davao Hotel Davao - Gastenkamer Marco Polo Davao Hotel Davao - Gastenkamer Marco Polo Davao Hotel Davao - Koffiehuis/Café Marco Polo Davao Hotel Davao - Restaurant Marco Polo Davao Hotel Davao - Koffiehuis/Café Marco Polo Davao Hotel Davao - Restaurant Marco Polo Davao Hotel Davao - Restaurant Marco Polo Davao Hotel Davao - Restaurant Marco Polo Davao Hotel Davao - Restaurant Marco Polo Davao Hotel Davao - Restaurant Marco Polo Davao Hotel Davao - Restaurant Marco Polo Davao Hotel Davao - Fitnessruimte
Marco Polo Davao Hotel Davao - Fitnessruimte Marco Polo Davao Hotel Davao - Spa Marco Polo Davao Hotel Davao - Spa Marco Polo Davao Hotel Davao - Spa Marco Polo Davao Hotel Davao - Spa Marco Polo Davao Hotel Davao - Spa Marco Polo Davao Hotel Davao - Zwembad Marco Polo Davao Hotel Davao - Zwembad Marco Polo Davao Hotel Davao - Zwembad Marco Polo Davao Hotel Davao - Lobby Marco Polo Davao Hotel Davao - Lobby Marco Polo Davao Hotel Davao - Balzaal
Gebied: Davao stadscentrum Aantal kamers: 245

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,5

uit 1613 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,1
Ligging
8,6
Personeel
8,5
Hygiëne/conditie hotel
8,6
Kamercomfort
8,7
Ontbijt/maaltijden
8,3
Alle beoordelingen (1613)
Sorteer op:
Gerard V. Individuele reizigers Netherlands, 11 augustus 2012
Zeer goed hotel met vriendelijk personeel.

Grote comfortabele kamers
8,7
Erg prettig hotel. Ik heb me er geheel op mijn gemak en erg welkom gevoeld. Alle gemakken zijn er aanwezig. Als vertrek punt voor excursies zeer geschikt door de centrale ligging. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik ben er al twee keer geweest en zal bij een volgend bezoek aan Davao weer dit hotel kiezen.
Tip: Het hotel is centraal gelegen. De kamers zijn mooi, comfortable en schoon. Het hotel heeft alle voorzieningen. Personeel is vriendelijk en zeer behulpzaam. Overal airco. Mooi zwembad en gelegenheid te sporten. Prima plek voor een lkanger verblijf.
Mieke S. Individuele reizigers Netherlands, 4 februari 2012
Uitstekend hotel, maar geen gratis wifi

Uitstekende service, prima kamers, sfeervol
8,3
Prima verblijf gehad, maar wifi irritant. Moest voortdurend opnieuw inloggen en niet gratis!
Lambertus V. Individuele reizigers Netherlands, 13 oktober 2010
Heel goed hotel en uitstekende service!

Zeer vriendelijk en hulpvaardig personeel, goed en uitgebreid ontbijt en de goede beveiliging bij het bestellen van een taxi
8,3
Al het personeel, dat ik tegenkwam, doet zijn/haar uiterste best het verblijf aangenaam te maken. Men bewijst hiermee inderdaad een 5-sterren hotel te zijn. De kamer werd elke dag schoongemaakt en de handdoeken en bedlinnen vernieuwd. Ben zeer tevreden over het verblijf in dit hotel.
Dennis I. Zakelijke reizigers United States of America, 17 november 2014
My HQ in Davao City

Staff, restaurants, location
8,3
As usual, my HQ in Davao was efficient, modern and well run.
Erik K. (Echt)paren Philippines, 16 november 2014
Marco Polo Davao Experience

Good location, Staff go the extra mile to serve the customer, well-maintained
9
Superb Hospitality and Service! Definitely worth visiting again!
Dennis I. Zakelijke reizigers United States of America, 15 november 2014
My HQ in Davao City

Staff, Restaurants, Location
8,7
As usual, my HQ in Davao City was efficient, well-run and top-class
Ronald C. (Echt)paren Australia, 11 november 2014
davao

security comfort
8
Don't go to Davao if you are a smoker, its almost a criminal offence, the put designated smoking areas out in the hot sun with no seating, its 40000 peso fine for public smoking
Eddie A. Individuele reizigers United States of America, 7 november 2014
Best Hotel In Cebu

staff, cleanliness, comfort
9,3
my stay was great, i will always come back here when i go to cebu the staff is great, everything you need in 1 place. i have to say, Thank You to all the Staff Members
Rakesh N. Zakelijke reizigers India, 7 november 2014
Best One

Room Space, Good Internet & Good Food
7,7
Great Experience..will go back again for sure
Elizabeth H. Zakelijke reizigers Philippines, 1 november 2014
comfortable, friendly and helpful staff

location, breakfast and comfort
9,7
pleasant and enjoyable

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Marco Polo Davao Hotel DavaoMarco Polo Davao Hotel Davao - GastenkamerMarco Polo Davao Hotel Davao - GastenkamerMarco Polo Davao Hotel Davao - GastenkamerMarco Polo Davao Hotel Davao - GastenkamerMarco Polo Davao Hotel Davao - GastenkamerMarco Polo Davao Hotel Davao - GastenkamerMarco Polo Davao Hotel Davao - Koffiehuis/CaféMarco Polo Davao Hotel Davao - RestaurantMarco Polo Davao Hotel Davao - Koffiehuis/CaféMarco Polo Davao Hotel Davao - RestaurantMarco Polo Davao Hotel Davao - RestaurantMarco Polo Davao Hotel Davao - RestaurantMarco Polo Davao Hotel Davao - RestaurantMarco Polo Davao Hotel Davao - RestaurantMarco Polo Davao Hotel Davao - RestaurantMarco Polo Davao Hotel Davao - FitnessruimteMarco Polo Davao Hotel Davao - FitnessruimteMarco Polo Davao Hotel Davao - SpaMarco Polo Davao Hotel Davao - SpaMarco Polo Davao Hotel Davao - SpaMarco Polo Davao Hotel Davao - SpaMarco Polo Davao Hotel Davao - SpaMarco Polo Davao Hotel Davao - ZwembadMarco Polo Davao Hotel Davao - ZwembadMarco Polo Davao Hotel Davao - ZwembadMarco Polo Davao Hotel Davao - LobbyMarco Polo Davao Hotel Davao - LobbyMarco Polo Davao Hotel Davao - BalzaalMarco Polo Davao Hotel Davao - VergaderruimteMarco Polo Davao Hotel Davao - StrandMarco Polo Davao Hotel Davao - StrandMarco Polo Davao Hotel Davao - Hotel exterieurMarco Polo Davao Hotel Davao - Hotel exterieur


AS-AGWEB-3B01