Mijn account (inloggen)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Marco Polo HongKong Hotel

Harbour City, 3 Canton Road, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Bekijk kaart)

Boek nu!

Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hotel exterieur Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hotel exterieur Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Receptie Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Faciliteiten Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Faciliteiten Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Fitnessruimte Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Faciliteiten Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Balzaal Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hotel interieur Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hotel interieur Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hotel interieur Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Balzaal Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Vergaderruimte Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Vergaderruimte Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Vergaderruimte Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Vergaderruimte
Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Vergaderruimte Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Vergaderruimte Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Vergaderruimte Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Restaurant Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Restaurant Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Restaurant Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Restaurant Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Restaurant Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Eten en drinken Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Eten en drinken Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Restaurant Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Eten en drinken
Gebied: Tsim Sha Tsui Aantal kamers: 665
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,5

uit 1699 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,9
Ligging
9,4
Personeel
8,6
Hygiëne/conditie hotel
8,6
Kamercomfort
8,7
Ontbijt/maaltijden
7,8
Alle beoordelingen (1699)
Sorteer op:
Jacoba M. Individuele reizigers Netherlands, 28 april 2013
mijn 3e bezoek aan dit hotel zegt misschien genoeg

ligging,comfort,openbaar vervoer
8
uitstekend, zoals de beide vorige keren.Zou het zeker bij anderen aanbevelen.
Paul S. Zakelijke reizigers Netherlands, 9 september 2012
Prima hotel, goede service, uitstekende ligging

Uitstekende ligging
8
Hotel biedt alle faciliteiten, goede restaurants, shopping rondom en vlakbij Star Ferry en andere ferrys.
Arnold P. Zakelijke reizigers Netherlands, 19 februari 2010
prijs kwaliteit verhouding niet ok

locatie
5,7
Na voor de derde keer in het HK hotel verbleven te hebben constateer ik een zekere onpersoonlijkheid.De vernieuwde kamer inrichting is een merkwaardige combi van modern en traditioneel. Weet nog niet of ik terugkom.
Arnold P. Zakelijke reizigers Netherlands, 13 december 2009
Marco Polo HongKong hotel

Uitstekende, centrale ligging in Kowloon. Ongeveer in Harbour city één van de grootste luxe shopping malls. Daarnaast vlakbij de starferry. Jammer genoeg geen fitness wel een zwembad.
9
Het HonKong hotel heeft een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. De ietwat ouderwetse kamer inrichting wordt aangepakt. De locatie is zeer goed. Ga eens eten bij Spazzo, italiaans restaurant "naast de deur"ga vooral buiten zitten.
Arnold P. Zakelijke reizigers Netherlands, 18 oktober 2009
Marco Polo HongKong hotel

centraal gelegen, dicht bij shopping malls en de starferry.
9
Het Marco Polo Hong Kong hotel is zowel voor zakelijk als vakantie verblijf zeer geschikt. Professionele en vriendelijke staf, een modern ogende lobby, restaurants van redelijk niveau. De ligging is centraal en gunstig tov winkels en de starferry. De kamers zijn ruim en verzorgd alhoewel de inrichting een beetje ouderwets aandoet. Heb begrepen dat dit jaar met een renovatie programma wordt gestart.
Winkel tip: het hotel ligt zo ongeveer in een winkelcentrum.
Supaluck K. Groepen Thailand, 20 juli 2014
Comfort large room and very good location
6
Deze klant heeft alleen dit hotel beoordeeld en heeft geen reactie achtergelaten.
Young C. Gezinnen met jonge kinderen China, 18 juli 2014
not bad

comfort, easy to access, friendly
8
not so bad
Lee C. Zakelijke reizigers South Korea, 15 juli 2014
Good................

location..............................................................................................................
7,3
Normaly good....................................................
Manisha H. Individuele reizigers Mauritius, 12 juli 2014
Horrible

centrally located thats about it
3,7
I heard really good things about this hotel, however on my stay my bed sheets were dirty with blood stains. Reaching there late midnight due to a flight delay, I wasn't even acknowledged dragging my bags up until the reception and then someone approached. I was greeted with a very cold smile like if I shouldn't be here. We were celebrating my sister's birthday with a trip to Asia but unfortunately it turned out to be sour. After reaching my room, realised I have been given the worse room of the block over looking the hotel dirty work section while i paid so much to get a good view. After jumping on the bed I realised I was sleeping on dirty stain sheets. I felt like puking. Secondly after advising them before hand that i needed a late check out due to my flight being in the evening( also written on their continental rooms benefits was late check out) I thought that I will have no problem. But guess what it was, I was told the latest time to check out would be 2pm. So reaching the hotel the same day around 1 am yet I wasn't even given any compassionate. I had to check out by this time or i would be charged. I would never stay there again, the staff are extremely rude and in need of training.
Wing S. (Echt)paren Hong Kong, 9 juli 2014
VERY BIG ROOM

NICE,BIG AND CENTRE
8
the location is at the centre og tsim sha tsui ,very near the shopping centre and harbour city,easy for me to buy things and have dinner outside,the room is so big ,however , the toliet is not clean enough.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Marco Polo HongKong Hotel Hong KongMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hotel exterieurMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hotel exterieurMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - ReceptieMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - FaciliteitenMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - FaciliteitenMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - FitnessruimteMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - FaciliteitenMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - BalzaalMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hotel interieurMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hotel interieurMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hotel interieurMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - BalzaalMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - VergaderruimteMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - VergaderruimteMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - VergaderruimteMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - VergaderruimteMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - VergaderruimteMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - VergaderruimteMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - VergaderruimteMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Eten en drinkenMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Eten en drinkenMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Eten en drinkenMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Eten en drinkenMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Eten en drinkenMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - GastenkamerMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Executive LoungeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - GastenkamerMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - GastenkamerMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - GastenkamerMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - GastenkamerMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - GastenkamerMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - GastenkamerMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - GastenkamerMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Gastenkamer


AS-AGWEB-3B04