Mijn account (inloggen)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Marco Polo Plaza Cebu Hotel

Cebu Veterans Drive, Nivel Hills, Apas, Cebu City, Cebu-stad, Filipijnen (Bekijk kaart)

Boek nu!

Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - Hotel exterieur Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - Lobby Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - Eten en drinken Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - Suite Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - Badkamer Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - Badkamer Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - Restaurant Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - Restaurant
Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - Restaurant Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - Restaurant Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - Restaurant Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - Bar/Lounge Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - Bar/Lounge Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - Executive Lounge Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - Executive Lounge Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - Bar/Lounge Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - Bar/Lounge Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - Restaurant Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - Balkon/Terras Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - Bar/Lounge
Ligging: Cebu City Aantal kamers: 329
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,5

uit 1718 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,4
Ligging
7,8
Personeel
8,7
Hygiëne/conditie hotel
8,8
Kamercomfort
8,7
Ontbijt/maaltijden
8,4
Alle beoordelingen (1718)
Ronny N. (Echt)paren Belgium, 21 januari 2014
rustig verblijf tijdens drukste weekend van cebu ,

rustig gelegen,ontbijdbuffet,dicht bij sm en ayala
7,3
aangenaam stil tijdens het drukste weekend van Cebu namelijk sinulog festival en toch makkelijk om deel te nemen aan het gebeuren verder zeer verzorgt en probleemloos hotel
Jean-Marie G. (Echt)paren Belgium, 5 juli 2013
zeer relaxed

personeel,restaurant,rustig
9,3
Een zeer rustig en centraal gelegen hotel,met een shuttle dienst naar de luchthaven en shopping mall en indien gewenst organiseren ze ook een aantal bezienswaardigheden.Het restaurant is zeer goed en het zwembad zeer goed met een bar en restaurant aan.Dit hotel is zeker een aanrader.
Johan A. Groepen Netherlands, 20 juni 2011
Top hotel met 5 sterren klasse.

Zeer goede staff met een vriendelijke behulpzaamheid.
9,7
wanneer ik in cebu ben verblijf ik altijd in de marco polo. het is naar mijn mening 1 van de beste hotels in cebu. en de 5 sterren clasificatie is zeker verdient. het ontbijt buffet is aan te bevellen. en de kamers zijn zeer comfertabel en schoon.
Restaurant tip: Neem zeker het ontbijt buffet als je in de Marco Polo verblijft.
Hedzer K. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 15 juni 2010
vakantie start

Prachtige poolbar met groot scherm voor Wereldkampioenschap Voetbal
6,3
We hebben dit hotel geboekt als stopover. We wonen in Shanghai en waren via Hong Kong naar Cebu gevlogen (aankomst 19:00). De volgende dag reisden we door naar onze einbestemming bij Dumaquete op Oriental Negros. We werden keurig opgehaald op het vliegveld (moest echter naderhand wel afgerekend worden) en kregen 2 keurige kamers. Daarna naar beneden naar de poolbar voor een heerlijk diner (prima menu kaart) en aan de bar echt frontaal voor de televisie de 2e helft Nederland-Denemarken gezien. Service was echt top. Toen naderhand Bert van marwijk werd geinterviewed werd speciaal voor ons (zonder dat we het vroegen) het geluid even harder gezet. Ook de volgende dag starten met een geweldig onbijt buffet alvorens door te gaan naar onze eindbestemming. Prima.
Jocelyn B. Individuele reizigers Philippines, 19 april 2014
Relaxing and peaceful.

The room, friendly staff at the restaurants, and close to home.
10
The hotel front desk was not helpful at all when I asked for change for 500 pesos to hundreds so I can tip the bellman and valet. She just said she didn't have any and looked in a hurry to get rid of me. So I just went to the restaurant up front and had them change my money. The waitress was really accommodating. Maybe the front desk clerk can learn a thing or two about customer service from the waitress.
Dario J. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 19 april 2014
Overall good. Value for money

Clean, nice view at presidential suite, fast food delivery
8
Nice hotel. Definitely will consider once i go for vacation again
Virgilio T. Gezinnen met jonge kinderen Philippines, 18 april 2014
very enjoyable with my family

nice location: has shuttle going to the malls; friendly surroundings
7
had lots of fun with my family!it has a wide variety of food specially on breakfast buffet.i'd definitely go back in this hotel soon.
Keith B. Gezinnen met oudere kinderen United States of America, 16 april 2014
The service and facilities are the best.

The pool, atmosphere and entertainment, plus service.
9
Thank you for the stay. We would stay again and tell friends and family.
Keith W. Gezinnen met jonge kinderen Australia, 16 april 2014
Good value hotel.

Value, quality of room and staff.
8,3
Our stay at this hotel was good. They allowed us early check in and even arranged a baby crib for us even though we had not requested one. The room was a good size for the money we paid and had a nice view. The staff were all very nice and Helpful. The hotel is a little away from things but its easy to get a taxi. It is not set in a lot of gardens like it states though but does have a nice relaxing feel about the place. We did not eat there as the prices are pretty expensive. I would stay there again if I go to Cebu.
Eleanor C. (Echt)paren Australia, 15 april 2014
Best ambience, relax atmosphere.

Ambience, located at the top of the mountain overlooking the city area, class that covers the service and privacy where I can relax without the hassle and bustle of the city life.
10
Over all very nice and has the facet of a 5 star hotel I am looking for except the warmth friendliness and genuine smiles of the front desk that cannot be bought with money.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stadMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - Hotel exterieurMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - LobbyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - GastenkamerMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - GastenkamerMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - GastenkamerMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - GastenkamerMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - Eten en drinkenMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - GastenkamerMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - SuiteMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - GastenkamerMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - GastenkamerMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - BadkamerMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - BadkamerMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - GastenkamerMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - RestaurantMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - RestaurantMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - RestaurantMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - RestaurantMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - RestaurantMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - Bar/LoungeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - Bar/LoungeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - Executive LoungeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - Executive LoungeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - Bar/LoungeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - Bar/LoungeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - RestaurantMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - Balkon/TerrasMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - Bar/LoungeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - ZwembadMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - ZwembadMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - ZwembadMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - ZwembadMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - ZwembadMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - ZwembadMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - FitnessruimteMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - FitnessruimteMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - BalzaalMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - BalzaalMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - BalzaalMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - Spa


AS-AGWEB-3B08