of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Marco Polo Plaza Cebu Hotel

Cebu Veterans Drive, Nivel Hills, Apas, Cebu City, Cebu-stad, Filipijnen (Bekijk kaart)

Boek nu!

Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - Restaurant Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - Executive Lounge Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - Vergaderruimte Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - Fitnessruimte Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - Spa Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - Restaurant Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - Executive Lounge Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - Restaurant Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - Lobby Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - Spa
Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - Lobby Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - Zwembad Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - Gastenkamer Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - Hotel exterieur
Gebied: Cebu City Aantal kamers: 329
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,5

uit 2070 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
8,4
Ligging
7,7
Personeel
8,7
Hygiëne/conditie hotel
8,8
Kamercomfort
8,7
Ontbijt/maaltijden
8,4
Alle beoordelingen (2070)
Sorteer op:
Ronny N. (Echt)paren Belgium, 21 januari 2014
rustig verblijf tijdens drukste weekend van cebu ,

rustig gelegen,ontbijdbuffet,dicht bij sm en ayala
7,3
aangenaam stil tijdens het drukste weekend van Cebu namelijk sinulog festival en toch makkelijk om deel te nemen aan het gebeuren verder zeer verzorgt en probleemloos hotel
Jean-Marie G. (Echt)paren Belgium, 5 juli 2013
zeer relaxed

personeel,restaurant,rustig
9,3
Een zeer rustig en centraal gelegen hotel,met een shuttle dienst naar de luchthaven en shopping mall en indien gewenst organiseren ze ook een aantal bezienswaardigheden.Het restaurant is zeer goed en het zwembad zeer goed met een bar en restaurant aan.Dit hotel is zeker een aanrader.
Johan A. Groepen Netherlands, 20 juni 2011
Top hotel met 5 sterren klasse.

Zeer goede staff met een vriendelijke behulpzaamheid.
9,7
wanneer ik in cebu ben verblijf ik altijd in de marco polo. het is naar mijn mening 1 van de beste hotels in cebu. en de 5 sterren clasificatie is zeker verdient. het ontbijt buffet is aan te bevellen. en de kamers zijn zeer comfertabel en schoon.
Restaurant tip: Neem zeker het ontbijt buffet als je in de Marco Polo verblijft.
Hedzer K. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 15 juni 2010
vakantie start

Prachtige poolbar met groot scherm voor Wereldkampioenschap Voetbal
6,3
We hebben dit hotel geboekt als stopover. We wonen in Shanghai en waren via Hong Kong naar Cebu gevlogen (aankomst 19:00). De volgende dag reisden we door naar onze einbestemming bij Dumaquete op Oriental Negros. We werden keurig opgehaald op het vliegveld (moest echter naderhand wel afgerekend worden) en kregen 2 keurige kamers. Daarna naar beneden naar de poolbar voor een heerlijk diner (prima menu kaart) en aan de bar echt frontaal voor de televisie de 2e helft Nederland-Denemarken gezien. Service was echt top. Toen naderhand Bert van marwijk werd geinterviewed werd speciaal voor ons (zonder dat we het vroegen) het geluid even harder gezet. Ook de volgende dag starten met een geweldig onbijt buffet alvorens door te gaan naar onze eindbestemming. Prima.
Kevin F. Individuele reizigers Australia, 22 oktober 2014
what a great place to stay. fresh sea breeze.

friendly staff
9
Just great.
Rhoda N. Groepen Canada, 22 oktober 2014
a great hotel but the location is far from airport

the hotel itself,the staff and the service is excellent
8,3
no complain,the hotel,the service and the staff were great,customer service is very good and I would not hesitate coming back again,thanks..
Hazel J. Individuele reizigers Philippines, 21 oktober 2014
excellent place

very beautiful place, efficient staff. everything is excellent
9,3
the best. the staff were friendly, room was clean. excellent place to stay
Paul S. Zakelijke reizigers United States of America, 19 oktober 2014
The nicest hotel in cebu city for the money

food, staff and cleanliness
9
Had a great stay. First class hotel. Not greatly situated but a 10-15 minute cab ride to the city based on traffic. Awesome buffet breakfast and rooms are very nice.
Ken M. (Echt)paren Philippines, 19 oktober 2014
Best one we've been to

Food, Comfortable rooms, great staff
10
Mylene G. Zakelijke reizigers Philippines, 18 oktober 2014
Super Friendly Staff

Friendly Staff, Amazing Customer Service and Awesome view
8,3
Our stay was really great. Staff were super helpful and accommodating.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stadMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - GastenkamerMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - GastenkamerMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - GastenkamerMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - RestaurantMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - Executive LoungeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - VergaderruimteMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - FitnessruimteMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - SpaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - GastenkamerMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - RestaurantMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - GastenkamerMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - Executive LoungeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - RestaurantMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - GastenkamerMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - LobbyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - SpaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - LobbyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - GastenkamerMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - ZwembadMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - GastenkamerMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu-stad - Hotel exterieur


AS-AGWEB-3A07