Mijn account (inloggen)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Maribago Bluewater Beach Resort

Maribago, Buyong, Mactan Island, Cebu-stad, Filipijnen 6015 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Maribago Bluewater Beach Resort Cebu-stad - Lobby Maribago Bluewater Beach Resort Cebu-stad - Omgeving Maribago Bluewater Beach Resort Cebu-stad - Zwembad Maribago Bluewater Beach Resort Cebu-stad - Strand Maribago Bluewater Beach Resort Cebu-stad - Zwembad Maribago Bluewater Beach Resort Cebu-stad - Lobby Maribago Bluewater Beach Resort Cebu-stad - Badkamer Maribago Bluewater Beach Resort Cebu-stad - Zwembad Maribago Bluewater Beach Resort Cebu-stad - Vergaderruimte Maribago Bluewater Beach Resort Cebu-stad - Vergaderruimte Maribago Bluewater Beach Resort Cebu-stad - Tuin Maribago Bluewater Beach Resort Cebu-stad - Zwembad Maribago Bluewater Beach Resort Cebu-stad - Gastenkamer Maribago Bluewater Beach Resort Cebu-stad - Gastenkamer Maribago Bluewater Beach Resort Cebu-stad - Gastenkamer Maribago Bluewater Beach Resort Cebu-stad - Gastenkamer
Maribago Bluewater Beach Resort Cebu-stad - Recreatie-faciliteiten Maribago Bluewater Beach Resort Cebu-stad - Strand Maribago Bluewater Beach Resort Cebu-stad - Gastenkamer Maribago Bluewater Beach Resort Cebu-stad - Gastenkamer Maribago Bluewater Beach Resort Cebu-stad - Gastenkamer
Ligging: Mactan Island Aantal kamers: 157

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,9

uit 1349 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,8
Ligging
7,7
Personeel
7,9
Hygiëne/conditie hotel
8,0
Kamercomfort
8,3
Ontbijt/maaltijden
7,6
Alle beoordelingen (1349)
Ikr K. Groepen Netherlands, 16 december 2012
Goed resort met een prima ligging

goede service, uitgebreid ontbijt, vriendelijk/behulpzaam personeel, winkelcentra makkelijk per taxi te bereiken.
8,3
+ service + 3 zwembaden + ligging is goed als je ook van winkelen houdt + privé strand + uitgebreid ontbijt - lijkt een beetje veroudert - ons kluisje was defect - telefoon stoorde een beetje - wifi was zeer matig en heel beperkt in de restaurant, wifi in je kamer is wel belachelijk duur voor 24 uur
Winkel tip: - Ayana mall - SM mall let op de taxi terugweg kan lang duren door de lange wachtrij bij de mall.
Sebastien B. (Echt)paren Netherlands, 9 juni 2012
Mooi resort

goed eten, goed ontbijt
8
Mooi resort, eten goed maar duur. Weinig in de omgeving ( restaurants, winkels). Ligt aan een lagune dus niet meteen open zee. Goede kamers, soms gedateerd en aan opknapbeurt toe. Vriendelijk personeel. Geen gratis wifi op de kamer, wel op aantal plekken op het resort. Excursies erg prijzig. Drinken op resort erg prijzig.
Jeroen G. (Echt)paren Netherlands, 7 november 2011
Top hotel pracht lokatie

heerlijke lodge
8,3
Voor een lang weekend waren wij naar Cebu en in het Maribagu zijn wij zeer goed tot rust gekomne. We kregen ene upgrade naar een lodge ana het strand. Mooi uitzich goede kamer en bedden. ja de muren zijn wat gescheurd maar goed absoluut niet hinderlijk. zeer ruime kamer met luxe faciliteiten.
Freerk B. Individuele reizigers Netherlands, 20 april 2011
gezellig kleinschalig complex met alleen laagbouw

mooi strand, 3 zwembaden, leuke appartementen vlakbij het strand
7,7
gezellig complex, met alle voorzieningen. Goede service, vriendelijke bediening, alleen is er geen roomservice. Nieuwere appartementen(2 hoog) langs de zwembaden, bij het strand alleen sfeervol aangelegde laagbouw met rieten daken. Nadeel is dat buiten het complex niet veel te doen is. Maar op het complex kan men zich goed vermaken, vooral als men van watersport houdt.
Winkel tip: in cebu ca 45 min met taxi zijn prachtige winkelcentra, waar je makkenijk een dagje kunt shoppen/vermaken. bezoek ayala bv maar eens.
Robert V. Groepen Netherlands, 16 december 2010
Gezellig resort met vele mogelijkheden

Erg vriendelijk personeel, mooi strand en goed ontbijt
8,7
Het is een erg mooi resort en het is dan ook de reden dat we hier voor de tweede keer verblijven. Ze zijn nu bezig om de kamers te renoveren. Op zich voldoen de 'oude' kamers nog wel, alhoewel de muren wel wat scheuren vertonen. Het personeel is heel erg vriendelijk hier, echt super. Het inbegrepen ontbijt is echt perfect. De zwembaden zien er goed uit eveneens het (zelfgemaakte) strand.
Dennis W. (Echt)paren Netherlands, 15 mei 2010
Maribago Bluewater Beach Resort

vriendelijk personeel strand dichtbij ontbijt erg goed
8,7
Het resort zelf is erg goed! alles is goed geregeld van ontbijt tot en met dinner. Lunch en dinner zijn erg goed maar duur in vergelijking met de tarieven buiten het resort. Aan de andere kant wanneer je buiten het resort gaat wordt je geconfronteerd met het dagelijks leven in Filipijnen. Kijk goed uit met taxies en probeer te allen tijde de meter aan te zetten!! airport naar resort is +/- 150 peso!! voor dinner Maribago grill is een aanrader tegen een schappelijke prijs!! aanrader de tuna belly!!
Alan P. Individuele reizigers United Kingdom, 9 april 2014
Maribago bluewater resort

Pools/food/staff
7,7
Very relaxing.. My 3rd time there!
Urs A. Individuele reizigers Switzerland, 28 februari 2014
The Hotel was very good

Beach, restaurant and friendly personal
8
it was very short and the people was very friendly. but only the room without windows was to dark and not so good. i want a room with windows and on to the beach. sad my room was in the backside.
Sewoon N. Individuele reizigers South Korea, 25 februari 2014
A nice place

The beach, nice rooms, good restaurant
8
Our stay was fine, although would prefer a little bit quieter place. There were a lot of families with children, so the place can get a bit noisy. The rooms are great, clean and comfortable. The beach was very nice. Good cocktails in the Oyster bar.
Liga G. (Echt)paren Latvia, 21 februari 2014
A nice place

The beach, nice rooms, good restaurant
8
Our stay was fine, although would prefer a little bit quieter place. There were a lot of families with children, so the place can get a bit noisy. The rooms are great, clean and comfortable. The beach was very nice. Good cocktails in the Oyster bar.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Maribago Bluewater Beach Resort Cebu-stadMaribago Bluewater Beach Resort Cebu-stad - LobbyMaribago Bluewater Beach Resort Cebu-stad - OmgevingMaribago Bluewater Beach Resort Cebu-stad - ZwembadMaribago Bluewater Beach Resort Cebu-stad - StrandMaribago Bluewater Beach Resort Cebu-stad - ZwembadMaribago Bluewater Beach Resort Cebu-stad - LobbyMaribago Bluewater Beach Resort Cebu-stad - BadkamerMaribago Bluewater Beach Resort Cebu-stad - ZwembadMaribago Bluewater Beach Resort Cebu-stad - VergaderruimteMaribago Bluewater Beach Resort Cebu-stad - VergaderruimteMaribago Bluewater Beach Resort Cebu-stad - TuinMaribago Bluewater Beach Resort Cebu-stad - ZwembadMaribago Bluewater Beach Resort Cebu-stad - GastenkamerMaribago Bluewater Beach Resort Cebu-stad - GastenkamerMaribago Bluewater Beach Resort Cebu-stad - GastenkamerMaribago Bluewater Beach Resort Cebu-stad - GastenkamerMaribago Bluewater Beach Resort Cebu-stad - Recreatie-faciliteitenMaribago Bluewater Beach Resort Cebu-stad - StrandMaribago Bluewater Beach Resort Cebu-stad - GastenkamerMaribago Bluewater Beach Resort Cebu-stad - GastenkamerMaribago Bluewater Beach Resort Cebu-stad - Gastenkamer

Beoordelingen door klanten - Maribago Bluewater Beach Resort, Cebu-stad

AS-AGWEB-3B03