of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Marina Mandarin Singapore Hotel

6 Raffles Boulevard Marina Square, Marina Baai, Singapore 39594 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Gastenkamer Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Gastenkamer Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Gastenkamer Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Gastenkamer Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Gastenkamer Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Balkon/Terras Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotel exterieur Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Lobby Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Lobby Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotel interieur Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotel interieur Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Lobby Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Restaurant Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Restaurant Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Koffiehuis/Café Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Vergaderruimte
Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Zwembad Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Fitnessruimte Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Vergaderruimte Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Omgeving Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotel exterieur Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Executive Lounge Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Zwembad
Gebied: Marina Baai Aantal kamers: 575
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,2

uit 4898 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,7
Ligging
8,8
Personeel
8,3
Hygiëne/conditie hotel
8,4
Kamercomfort
8,3
Ontbijt/maaltijden
7,6
Alle beoordelingen (4898)
Sorteer op:
Peter D. Zakelijke reizigers Netherlands, 20 januari 2012
Fantastisch hotel, goed etengelegenheid

Hotelservice en eetgelegenheid zijn geweldig.
9
Voor een zakelijke trip, dit hotel geboekt. Het was mijn 7e bezoek aan Singapore, waarin ik telkens een ander hotel reserveer, zodat ik niet snel in herhaling treed en alle bijzonderheden van Singapore telkens goed aan te lopen zijn. Maar Marina Mandarin komt bovenaan het lijstje te staan van alle hotels, mede door de zeer gunstige ligging (Aan de Marina Bay en het bereiken van de shopping mall Marina square, via de achteruitgang van het hotel. Verder een goede service en heerlijke restaurants in het hotel gevestigd. Het personeel is zeer hulpbehoevend en ook de interne service dienst is via de telefoon perfect en snel te bereiken. Enige minpunt, wat ik kon vinden is de ietwat trage internetverbinding, maar werd waarschijnlijk beïnvloed door de drukte in het hotel zo richting Chinese New Year.
Willem H. (Echt)paren Netherlands, 1 november 2011
Alles was zeer goed

Mooi schoon en luxe
10
marina mandarin is een geweldig hotel, de kamers zijn echt top, de ligging is heel centraal en het uitzicht vanuit onze kamer was echt fantastisch en een taxi rit is heel goedkoop zeker in vergelijk met nederland. mijn vrouw en ik zijn verliefd op singapore, wat een heerlijke stad.
Peter V. (Echt)paren Netherlands, 28 oktober 2011
Schitterend hotel met te weinig raffinement

Schoon, goed verzorgd, optimale service.
8,3
Het Marina Mandarin Hotel mist het raffinement; vooral betreffende de keuken ( m.u.v. het Chinees specialiteiten rest.) laat het kostbare punten liggen. Het onbijt buffet is voldoende, maar het avond-buffet is matig. Het Italiaans restaurant een aanfluiting. De kamers zijn prachtig, incl. een echt goede badkamer met helaas weinig waterdruk. Het bed is aan de harde kant, evenals de ligbedden bij het zwembad waar je niet voor je lol op gaat liggen. Al met al een grotesk hotel dat veel uitstraalt, maar weing raffinement heeft. Ideaal voor conferenties e.d.
Stephanie R. (Echt)paren Netherlands, 11 oktober 2010
goede lokatie

grote kamers
6,7
het hotel ligt heel centraal in de marina bay en het is echt een enorm hotel. bijna een fabriek te noemen. de kamers zijn zeer ruim met zeer grote badkamers. sommige dingen aan het hotel zijn oud en zijn wel aan vervanging toe, maar wij hebben hier wel genoten. was wel heel druk bij het zwembad en het hotel heeft wel gehorige kamers.
Uitgaansleven tip: boat qlay
Marc V. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 19 december 2009
Super week

De ligging in de Marina Bay tegenover Suntec City en boven winkelcentrum Marina Square De kamers zijn lekker ruim met balkon en alle faciliteiten worden geboden Mooi zwembad en overige faciliteiten Inrichting van het hele hotel (binnenkant) is indrukwekkend
10
De ligging van het hotel is zeer centraal in de Marina Bay en geeft uitzicht op Raffles Boulevard, Suntec City en het Raffles hotel. Vanuit Suntec City vertrekken verschillende tours waardoor je de stad goed kunt verkennen. Het MRT station bij City Hall is 10 minuten lopen en dus prima te doen. Het winkelcentrum onder het hotel is prima. Er is eigenlijk van alles te krijgen en je hoeft dus echt niet naar Orchard Road. Uiteraard is het wel leuk om daar rond te lopen, maar het winkelcentrum onder het hotel biedt alles. Zowel daar als in Suntec City zijn foodcourts waar je heerlijk kunt eten voor weinig geld. Het hotel is qua inrichting prachtig en de kamers zeer verzorgd. De vogeltjes zijn ook erg leuk op de 5e verdieping.
Sightseeing/attracties tip: De Hippotour in de open bus is erg leuk en je kan op een ontspannen manier Singapore verkennen. Deze bus vertrekt vanuit Suntec City en is dus 5 minuten lopen.
Siew F. Gezinnen met oudere kinderen Malaysia, 15 september 2014
good

clean
7
good
Ying H. Zakelijke reizigers Singapore, 9 september 2014
Business Travellers

Clean, Convenient, Spacious
6,7
The hotel is just beside marina square. It is very accessible to food and leisure. Rooms are clean and spacious. Room Service is quick in responding to customer's request. Breakfast has a wide range of food.
Ho S. (Echt)paren Hong Kong, 8 september 2014
Spacious

various options for breakfast, easy access & spacious
8
Sing W. Gezinnen met jonge kinderen Malaysia, 8 september 2014
near Marina Bay, good location

good location, nice view, Food is delicious
9
Aidil E. Gezinnen met jonge kinderen Singapore, 6 september 2014
Feels Like Home

Warm and friendly staff. Wonderful rooms, cozy and clean. Strategic location
9,3
It's by far our favorite staycation hotel! This is our 4th stay here and we just can't seem to get enough. Love how strategically located it is to everything. Love the breakfast buffet spread and particularly love the lounge area.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Marina Mandarin Singapore Hotel SingaporeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GastenkamerMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GastenkamerMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GastenkamerMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GastenkamerMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GastenkamerMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Balkon/TerrasMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotel exterieurMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - LobbyMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - LobbyMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotel interieurMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotel interieurMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - LobbyMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - RestaurantMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - RestaurantMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Koffiehuis/CaféMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - VergaderruimteMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - ZwembadMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - FitnessruimteMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - VergaderruimteMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - OmgevingMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotel exterieurMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Executive LoungeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Zwembad

Beoordelingen door klanten - Marina Mandarin Singapore Hotel, Singapore

AS-AGWEB-3B03