Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Marina Mandarin Singapore Hotel

6 Raffles Boulevard Marina Square, Marina Bay, Singapore 39594

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Geweldig

8,2

uit 5665 beoordelingen

5 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
7,7
Ligging
8,8
Personeel
8,3
Hygiëne/conditie hotel
8,4
Kamercomfort
8,3
Ontbijt/maaltijden
7,6
Alle beoordelingen (5665)
Sorteer op:
Peter D. Zakelijke reizigers Netherlands, 20 januari 2012
Fantastisch hotel, goed etengelegenheid

Hotelservice en eetgelegenheid zijn geweldig.
9
Voor een zakelijke trip, dit hotel geboekt. Het was mijn 7e bezoek aan Singapore, waarin ik telkens een ander hotel reserveer, zodat ik niet snel in herhaling treed en alle bijzonderheden van Singapore telkens goed aan te lopen zijn. Maar Marina Mandarin komt bovenaan het lijstje te staan van alle hotels, mede door de zeer gunstige ligging (Aan de Marina Bay en het bereiken van de shopping mall Marina square, via de achteruitgang van het hotel. Verder een goede service en heerlijke restaurants in het hotel gevestigd. Het personeel is zeer hulpbehoevend en ook de interne service dienst is via de telefoon perfect en snel te bereiken. Enige minpunt, wat ik kon vinden is de ietwat trage internetverbinding, maar werd waarschijnlijk beïnvloed door de drukte in het hotel zo richting Chinese New Year.
Rapporteer deze beoordeling
Willem H. (Echt)paren Netherlands, 1 november 2011
Alles was zeer goed

Mooi schoon en luxe
10
marina mandarin is een geweldig hotel, de kamers zijn echt top, de ligging is heel centraal en het uitzicht vanuit onze kamer was echt fantastisch en een taxi rit is heel goedkoop zeker in vergelijk met nederland. mijn vrouw en ik zijn verliefd op singapore, wat een heerlijke stad.
Rapporteer deze beoordeling
Peter V. (Echt)paren Netherlands, 28 oktober 2011
Schitterend hotel met te weinig raffinement

Schoon, goed verzorgd, optimale service.
8,3
Het Marina Mandarin Hotel mist het raffinement; vooral betreffende de keuken ( m.u.v. het Chinees specialiteiten rest.) laat het kostbare punten liggen. Het onbijt buffet is voldoende, maar het avond-buffet is matig. Het Italiaans restaurant een aanfluiting. De kamers zijn prachtig, incl. een echt goede badkamer met helaas weinig waterdruk. Het bed is aan de harde kant, evenals de ligbedden bij het zwembad waar je niet voor je lol op gaat liggen. Al met al een grotesk hotel dat veel uitstraalt, maar weing raffinement heeft. Ideaal voor conferenties e.d.
Rapporteer deze beoordeling
Stephanie R. (Echt)paren Netherlands, 11 oktober 2010
goede lokatie

grote kamers
6,7
het hotel ligt heel centraal in de marina bay en het is echt een enorm hotel. bijna een fabriek te noemen. de kamers zijn zeer ruim met zeer grote badkamers. sommige dingen aan het hotel zijn oud en zijn wel aan vervanging toe, maar wij hebben hier wel genoten. was wel heel druk bij het zwembad en het hotel heeft wel gehorige kamers.
Uitgaansleven tip: boat qlay
Rapporteer deze beoordeling
Marc V. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 19 december 2009
Super week

De ligging in de Marina Bay tegenover Suntec City en boven winkelcentrum Marina Square De kamers zijn lekker ruim met balkon en alle faciliteiten worden geboden Mooi zwembad en overige faciliteiten Inrichting van het hele hotel (binnenkant) is indrukwekkend
10
De ligging van het hotel is zeer centraal in de Marina Bay en geeft uitzicht op Raffles Boulevard, Suntec City en het Raffles hotel. Vanuit Suntec City vertrekken verschillende tours waardoor je de stad goed kunt verkennen. Het MRT station bij City Hall is 10 minuten lopen en dus prima te doen. Het winkelcentrum onder het hotel is prima. Er is eigenlijk van alles te krijgen en je hoeft dus echt niet naar Orchard Road. Uiteraard is het wel leuk om daar rond te lopen, maar het winkelcentrum onder het hotel biedt alles. Zowel daar als in Suntec City zijn foodcourts waar je heerlijk kunt eten voor weinig geld. Het hotel is qua inrichting prachtig en de kamers zeer verzorgd. De vogeltjes zijn ook erg leuk op de 5e verdieping.
Sightseeing/attracties tip: De Hippotour in de open bus is erg leuk en je kan op een ontspannen manier Singapore verkennen. Deze bus vertrekt vanuit Suntec City en is dus 5 minuten lopen.
Rapporteer deze beoordeling
Ker W. (Echt)paren Singapore, 1 februari 2016
Abit disappointed

Location , views
7,3
It was less than e 8.5 than wat i expected, we were on our staycation, we stayed in e club rm wit Bay view, rm Decor r still counted gd but disappointed my fav hot tub soak was burn,as tub drainage n water release level was rusty. N tv channels were by antenna n very blur n limited to only 1 radio station , Gosh ! Staff at reception was attentive n fast but did not actually went into detail like breakfast location , wifi excess code n worst hse guest pay valet $8 for 24hrs which is counted cheap but not under any shelters though it's right Infront of hotel like vip cars .. But look at e Sun in s'pore n u will understand e oven feel in ur car .. Rm make up but tea n sugar not refill but it's small issue . Overall I dun feel like I'm in e more premier club level feel unless u r in e club lounge. It's e excessable balcony for some fresh Air n e views tt lets me give it a plus mark or 2..
Rapporteer deze beoordeling
Mc E. Groepen Philippines, 1 februari 2016
Marina Mandarin Travel review

the staff, room, and breakfast
10
We enjoyed our overall stay here in this hotel. The staffs are very friendly. The room is big especially the toilet compared to the other hotels i stayed in Singapore. Very accessible to MRT. The breakfast we really enjoyed.
Rapporteer deze beoordeling
Alexandria N. (Echt)paren Singapore, 30 januari 2016
Excellent service made stay enjoyable

Service, location and buffet breakfast
9,7
My husband and I celebrated our 6th wedding anniversary with our little 5 month old. The staff gave us a surprise upgrade of our room and a box of chocolates. We had a lovely stay and the hotel was in the Marina shopping area so there were lots to do. Only downside was that the infant crib was really shabby and old and very very low.
Rapporteer deze beoordeling
Ai L. (Echt)paren Singapore, 24 januari 2016
Pleasant staycation

Good spread of buffet, cozy room, conveniently located with shopping malls surrounding.
7,7
Hv pleasant stay. Hotel is cozy and breakfast spread is great.
Rapporteer deze beoordeling
Azilinah A. Gezinnen met jonge kinderen Singapore, 24 januari 2016
Unprofessional front desk staffs

Concierge, bell boy, operator
6
Unpleasant stay at marina mandarin. Checked in at 630pm. No customer service from most of the front desk staff working on that shift .it was my child bday and our first visit but I forgot to request for connecting rooms at agoda. So at the counter we asked the Philippines lady to give us a connecting room since we booked 2 rooms. We told her to try to get us a connecting room cos that's the reason for booking 2 rooms. It's to have family closer and nearer to us .but with her unhappy and unprofessional face and attitude , she just gave us the room keys. When we asked is it a connecting room, she kept quiet .We went up and not only It wasn't a connecting room. The room she gave was 2 doors away. So we called and told her it's takes a basic courtesy to at least let us know . We called again and a Chinese front desk answered . we asked about the room next door, the front desk Chinese girl said the we can't have room next to each other because there's a VIP coming so I asked her which VIP? Are we not important to you as guests?she silenced for a moment then told us "ITS NOT WHAT U WANT U GET! Upon hearing that I was so upset. She's more rude. We in fact spoke to her manager a Malay lady on duty . I told her why can't we get a room upgrade if there's no deluxe connecting and it was to celebrate my child bday. Why can't she have the initiative to at least arrange for a connecting room to make things easier as I'm with kids and also to make the stay memorable?We asked her is it we booked from agoda. Her reply was , what wrong did we do we must give you a room upgrade?! Even the manager on duty spoke to us in a harsh way. Not to make things complicated although we feel sad by the poor treatment we continued to stay there. In the morning it was disaster again because no one told us that breakfast was for one person per room. It's kinda weird. Agoda should have indicated also the breakfast is only for one person per room and not two person per room.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 5 van 5 beoordelingen
Marina Mandarin Singapore Hotel SingaporeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GastenkamerMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GastenkamerMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GastenkamerMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GastenkamerMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GastenkamerMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GastenkamerMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GastenkamerMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GastenkamerMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotel exterieurMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - ReceptieMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - LobbyMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotel interieurMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotel interieurMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotel interieurMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Bar/LoungeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Bar/LoungeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - RestaurantMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - RestaurantMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - RestaurantMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - RestaurantMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - RestaurantMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Executive LoungeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Executive LoungeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Business Center Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Business Center Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - ZwembadMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - ZwembadMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - FitnessruimteMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - BalzaalMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - VergaderruimteMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GastenkamerMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GastenkamerMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - BadkamerMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GastenkamerMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GastenkamerMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GastenkamerMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Gastenkamer


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3A07