of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Matahari Terbit Bali

Jl. Pratama Tanjung Benoa Nusa Dua, Nusa Dua / Benoa, Bali, Indonesië (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Matahari Terbit Bali Bali - Hotel exterieur Matahari Terbit Bali Bali - Hotel exterieur Matahari Terbit Bali Bali - Hotel exterieur Matahari Terbit Bali Bali - Hotel exterieur Matahari Terbit Bali Bali - Hotel exterieur Matahari Terbit Bali Bali - Hotel exterieur Matahari Terbit Bali Bali - Spa Matahari Terbit Bali Bali - Hotel exterieur Matahari Terbit Bali Bali - Hotel exterieur Matahari Terbit Bali Bali - Lobby Matahari Terbit Bali Bali - Hotel exterieur Matahari Terbit Bali Bali - Hotel exterieur Matahari Terbit Bali Bali - Hotel exterieur Matahari Terbit Bali Bali - Hotel exterieur
Gebied: Nusa Dua / Benoa Aantal kamers: 20

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

7,6

uit 417 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,8
Ligging
7,9
Personeel
7,5
Hygiëne/conditie hotel
7,7
Kamercomfort
7,8
Ontbijt/maaltijden
6,9
Alle beoordelingen (417)
Sorteer op:
E V. (Echt)paren Netherlands, 9 juni 2013
Nette hele grote kamer mooie tuin en zwembad

Tuin,nette kamer,ontbijt, vriendelijk personeel
7
Een hele grote,had kleiner gemogen, kamer. Keurig netjes. Schone lakens, handdoeken. Vriendelijk personeel. goed ontbijt. e ligging van het hotel vonden we verschrikkelijk. buiten het hotel een hele drukke weg die vooral s,avonds levensgevaarlijk is er te lopen. Het strand bij het hotel is ontEttend vies door aangespoelde wier, stukken hout en allerlei afval. Dit wordt niet opgeruimd dus in zee zwemmen is echt niet mogelijk. Bij hoog water constant geluieden van waterscooters en moterboten door allerlei watersporten die er beoefnd worden. Wij zouden dit hotel,zeker met kinderen, nooit aanbevelen. Voor wifi moet je bijbetalen en werkt dan ook nog vaak niet!!
Helminus R. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 7 januari 2013
Mooi, kleinschalig hotel met goede service

Loopafstand van het strand, mooie tuin, kleinschalig, eten erg goed
8,3
hotel ligt aan het strand en heeft een zwembad. het eten is er goed. ze een uitgebreide kaart. door kleinschaligheid kent het personeel je. grote nette kamer.
Eteng L. (Echt)paren Netherlands, 15 november 2012
mooi bungalow met vriendelijk personeel

privestrand,zwembad,en zeer goed ontbijt
9
Bij aankomst werden we vriendelijk ontvangen met een welkomsdrankje.Aangekomen in onze kamer lagen er rozenblaadjes op het bed.Het personeel is vriendelijk en de kamers netjes. Het ontbijt is goed verzorgt,al met al een goed hotel en dus iets waar we de volgende keer zeker terug komen. Veel lof voor het hotel en personeel.Complimenten ook voor Agoda.Terima khasi/dank je wel
Hotel kenmerken tip: veel privacy,eigen privestrand,grote kamers en mooi zwembad met ligstoelen en handdoeken
Paul I. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 3 augustus 2012
netjes hotel aan strand met vriendelijk personeel

aan het strand gelegen; zwembad met ligstoelen; restaurant bij het hotel; in de omgeving allerlei soorten restaurants; taxivervoer snel geregeld; kamer erg ruim met ruime porch(veranda); sanitair matig;
7,3
Ruime hotelkamer met grote koelkast, zonder waterkoker, maar zonder kluisje. Bedden waren niet geweldig en kussens erg plat en hard. Airco deed het prima in onze kamer, in die van de kinderen koelde die niet goed. Kamer heeft een ruime veranda waar heerlijk gezeten kan worden en geluisterd naar het ruizen van de zee. Koffie en thee en snacks zijn bij het restaurant te bestellen en wordt bij de kamer afgeleverd. Aan hetstrand en rand van het zwembad zijn ligstoelen voorhanden en badhandoeken. Prima hotel voor een paar nachten. De kwaliteit van het sanitair, bijv. douche moet veel beter om een langer verblijf aangenaam te maken.
Sightseeing/attracties tip: Vanaf Nusa Dua uurt het ca. 45 autominuten om naar Uluwatu te rijden. Kosten voor een taxibusje is ca. Rp. 500.000 per hele dag. Gemiddelde rijsnelheid is helaas erg laag, ca. 30 km/u.
Maatje B. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 20 juli 2012
een mooie locatie middenin de vertier.

alles dichtbij, zoals restaurants en winkels
7,7
het hotel ligt middenin het vertier. een vriendelijk hotel met gezelligheid. personeel is vriendeljk en behulpzaam. leuke kamers, zeer ruim en zeer schoon, elke dag schoon maak. klein opgezet 22 kamers, geen masaal toerisme. ideaal om uitstapjes te maken. dichtbij de airport 20 min, en kuta. zeer tevreden over dit verblijf.
Restaurant tip: naar coconut restaurant, een goede prijs/klaliteit verhouding en lekker eten. bali collection een mooi winkel centrum, wel erg duur
Hans T. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 28 mei 2012
Super resort, ligging aan het strand

Ligging aan het strand, mooie tuin
9
Wij hebben genoten vsn dit resort. Goede service, prima kamers, te kleine bedden voor europese begrippen. Ontbijt stelt niet veel voor, zelfde geldt voor het restaurant. Er is een SPA met kundig personeel. Dit resort is zeer geliefd bij de Duitsers en dat is te merken omdat het personeel ook Duits spreekt.
Tip: Als je van rust houdt, dan is dit een prima lokatie. Goede restaurants en entertainment op loopafstand
Wim A. (Echt)paren Netherlands, 21 januari 2012
Leuk hotel in Balinese stijl

Balinese sfeer
8,7
Een mooi hotel in Balinese stijl met een prachtig verzorgde tuin. Het staat dichtbij andere mooie en vaak grotere hotels en heeft hetzelfde strand en zee :) als de de vaak duurdere omringende hotels. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Het restaurant ligt nagenoeg aan het strand. Consumpties kunnen zelfs op de ligstoelen aan het strand worden geserveerd.
Restaurant tip: Wij hebben ook enkele keren heerlijk gegeten in de vlakbij gelegen CoCo Bistro, met een gezellig en muzikaal goed bandje erbij.
Robert B. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 10 september 2011
Leuk eenvoudig hotel

Toegewijd personeel vooral de poolboy
7,7
kleinschalig en gezellig. hiervandaan kan je een goede strandwandeling maken naar de haven. je kan lang door de zee lopen met mooie zeesterren. hebben in een steegje tegenover het hotel in een lokaal restaurantje goed gegeten voor weinig. je kan je haast niet voorstellen dat je voor de lokale bewoners een bezienswaardigheid bent als je in hun omgeving komt en je niet aan de hoofdstraat houdt.
Frank D. (Echt)paren Netherlands, 2 september 2011
Goede sfeer Matahari Terbit

Klein, Balinese styl en direct aan 't strand
8
Grote Hotel ketens in de buurt; Matahari Terbit is klein, ongeveer 30 kamers in een mooie tuin; direct aan t strand met goede Balinese sfeer. Mooie ruime kamers, goed restaurant. Voldoende restaurants en winkeltjes in de omgeving. Veel gemotoriseerde watersport voor de deur. Soms te veel; echter 't voordeel is dat er op een gegeven moment 't Eb wordt en t gerace stopt.
Restaurant tip: De Buurman is t restaurant Bumbu Bali; top restaurant (een van de 5 besten in Indonesia)
Chris C. Groepen Belgium, 3 april 2011
leuk hotel in leuke omgeving

leuke omgeving
6
het matahari terbit bali hotel is een leuk en proper hotel aan een relatief mooi en wit strand,de kamers zijn proper en er is free wifi.het hotel heeft ook een klein mooi zwembad gelegen in een zeer mooie tuin

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Matahari Terbit Bali BaliMatahari Terbit Bali Bali - Hotel exterieurMatahari Terbit Bali Bali - Hotel exterieurMatahari Terbit Bali Bali - Hotel exterieurMatahari Terbit Bali Bali - Hotel exterieurMatahari Terbit Bali Bali - Hotel exterieurMatahari Terbit Bali Bali - Hotel exterieurMatahari Terbit Bali Bali - SpaMatahari Terbit Bali Bali - Hotel exterieurMatahari Terbit Bali Bali - Hotel exterieurMatahari Terbit Bali Bali - LobbyMatahari Terbit Bali Bali - Hotel exterieurMatahari Terbit Bali Bali - Hotel exterieurMatahari Terbit Bali Bali - Hotel exterieurMatahari Terbit Bali Bali - Hotel exterieur


AS-AGWEB-3B04