Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof

9 Ella-Trebe-Street, Mitte, Berlijn, Duitsland 10557 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieur MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieur MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieur MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieur MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Gastenkamer MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieur MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel exterieur MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel exterieur MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieur MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieur MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel exterieur MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Gastenkamer MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieur MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel exterieur MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Entree MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieur
MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieur MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieur MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieur MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Kinderclub MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Kinderclub
Gebied: Mitte Aantal kamers: 296
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,5

uit 355 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,6
Ligging
9,1
Personeel
7,3
Hygiëne/conditie hotel
7,5
Kamercomfort
7,1
Ontbijt/maaltijden
6,2
Alle beoordelingen (355)
Sorteer op:
Annie M. (Echt)paren Netherlands, 10 april 2015
Goed hotel

Vlakbij het station en openbaar vervoer. Betaalbaar. Geluiddicht
8,7
Zeer aangenaam. Alleen de aanwezigheid van school kinderen was lawaaierig beneden in de lobby. Aanwezigheid van de gastenkeuken maakt het mogelijk je afhaalmaaltijd te gebruiken.
Aly S. Individuele reizigers Netherlands, 24 juni 2014
prima

centraal gelegen, vriendelijke medwerkers, schoon
8
prima zoals altijd
Regina S. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 24 april 2014
fijn eenvoudig hotel ,vlak bij station

ligging,leuke sfeer en goede kamers
8
Edo K. Groepen Netherlands, 9 juli 2013
Net hotel pal naast het hoofdtreinstation

Centrum op loop afstand.
5,7
De kamers waren echt super klein, eigenlijk onder de maat. Wel netjes. Veel kabaal vanwege het treinstation en de bouwwerken er omheen. Helaas moet je wel met het raam open want de airco werkt niet of nauwelijks. s'Avonds kan je een eigen drankje drinken op het algemene dakteras, veel jongeren. Het centrum loop je zo naar toe. De auto kun je voor 5 euro kwijt maar dan moet je wel een stuk lopen. Ik zou liever even verder zoeken naar een rustiger hotel. Dan maar even met de tram oid.
Suhaina M. (Echt)paren Malaysia, 16 mei 2015
Easy access, hospitality and cleanliness

Easy access, hospitality and cleanliness
8
Perfect. This hotel is close to Berlin main station,just 2mins walk and easy access to everywhere. The staff was nice.
Vinay M. Individuele reizigers United States of America, 9 mei 2015
Nil

Location
4,7
Fine location of a dingy place rooms small not worth the price except the location would not recommend
Vicki H. (Echt)paren Australia, 4 mei 2015
Comfortable , basic hotel in gr8 location!

Location, breakfast, comfortable bed.
8,3
My main complaint is that we were given a 1st floor room, looking out at the road & underneath the train track, which would have been OK for 1 night, but we stayed for 4 nights, so I feel we should have been given a better room. No change of towels over the 4 days either. A fridge & safe would gave been a bonus. It was quiet, due to soundproof windows, despite being next to train track.
Permsak S. Gezinnen met oudere kinderen Thailand, 3 mei 2015
Good hotel with great location.

Great location.
9,3
Tanyan O. Groepen Singapore, 1 mei 2015
Nice place

closeness to metro, cosy room and clean ambience
6,3
Yukiko N. Gezinnen met oudere kinderen Japan, 30 april 2015
Convenient location

Closeness to Berlin Hbf, convenient from Airport, wifi
6
The location was fantastic, easy to reach from the airport and easy to depart to Berlin HBF. We also enjoyed free wifi.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof BerlijnMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieurMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieurMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieurMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieurMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - GastenkamerMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieurMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel exterieurMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel exterieurMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieurMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieurMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel exterieurMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - GastenkamerMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieurMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel exterieurMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - EntreeMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieurMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieurMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieurMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieurMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - KinderclubMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Kinderclub

Beoordelingen door klanten - MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof, Berlijn

AS-AGWEB-3B07