of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof

9 Ella-Trebe-Street, Mitte, Berlijn, Duitsland 10557 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieur MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieur MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieur MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieur MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Gastenkamer MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieur MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel exterieur MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel exterieur MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieur MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieur MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel exterieur MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Gastenkamer MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieur MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel exterieur MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Entree MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieur
MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieur MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieur MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieur MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Kinderclub MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Kinderclub
Gebied: Mitte Aantal kamers: 296
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,5

uit 337 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,6
Ligging
9,1
Personeel
7,3
Hygiëne/conditie hotel
7,6
Kamercomfort
7,1
Ontbijt/maaltijden
6,2
Alle beoordelingen (337)
Sorteer op:
Annie M. (Echt)paren Netherlands, 10 april 2015
Goed hotel

Vlakbij het station en openbaar vervoer. Betaalbaar. Geluiddicht
8,7
Zeer aangenaam. Alleen de aanwezigheid van school kinderen was lawaaierig beneden in de lobby. Aanwezigheid van de gastenkeuken maakt het mogelijk je afhaalmaaltijd te gebruiken.
Aly S. Individuele reizigers Netherlands, 24 juni 2014
prima

centraal gelegen, vriendelijke medwerkers, schoon
8
prima zoals altijd
Regina S. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 24 april 2014
fijn eenvoudig hotel ,vlak bij station

ligging,leuke sfeer en goede kamers
8
Edo K. Groepen Netherlands, 9 juli 2013
Net hotel pal naast het hoofdtreinstation

Centrum op loop afstand.
5,7
De kamers waren echt super klein, eigenlijk onder de maat. Wel netjes. Veel kabaal vanwege het treinstation en de bouwwerken er omheen. Helaas moet je wel met het raam open want de airco werkt niet of nauwelijks. s'Avonds kan je een eigen drankje drinken op het algemene dakteras, veel jongeren. Het centrum loop je zo naar toe. De auto kun je voor 5 euro kwijt maar dan moet je wel een stuk lopen. Ik zou liever even verder zoeken naar een rustiger hotel. Dan maar even met de tram oid.
Walker S. (Echt)paren United States of America, 17 april 2015
basic hotel near the HBF

location, staff, location
6,7
The Meininger is a BASIC hotel. Nothing fancy, and you get what you pay for. It is easy to find from the HBF in Berlin, and has the advantage of being close to many restaurants in the HBF. The room is nothing exceptional at all, but functional. And clean. We were able to check in early, which was great, and store luggage - also good. Lobby populated by lots of 15-24 year olds when we were there. But it was fine...
Tomi J. Gezinnen met oudere kinderen Indonesia, 10 april 2015
Good deal

Location, location, location
7
Our stay was good. I would reccommand this hotel.
Sittika K. (Echt)paren Thailand, 24 maart 2015
Good location, value for money for budget hotel

location, price, clean
5,7
Mariel S. Zakelijke reizigers Argentina, 28 februari 2015
good value for money

location, price, staff
8,3
The room was small, but comfortable enough for a short stay if you don´t expect luxury. The hotel is very clean and the staff friendly and helpful. The location is just perfect, not only to move around the city but also very convenient if you fly to or from Tegel. A lot of young people, but it is not noisy at all, as it might happen at a youth hostel. The wifi works perfectly everywhere in the hotel.
Adrian F. (Echt)paren Australia, 13 februari 2015
Clean and basic. Good value.

Location, Location and Location
7,7
Great stay, fairly good WiFi (and free!). Staff were considerate. Room had a big issue with cigarette smoke most of the time we were there (it is a no smoking hotel/hostel). The staff took the complaint seriously and believed it was due to short term construction workers. Recommended, really good location and the room was quite nice. Good value for money.
Zinky L. Individuele reizigers Philippines, 9 februari 2015
Great location

Right beside Berlin Hauptbahnhof walking distance to most of the attractions. Second time here and I would love to stay here again and again.
8,3
My second time here and would love to stay here again. Highly recommended.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof BerlijnMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieurMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieurMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieurMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieurMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - GastenkamerMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieurMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel exterieurMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel exterieurMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieurMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieurMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel exterieurMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - GastenkamerMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieurMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel exterieurMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - EntreeMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieurMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieurMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieurMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieurMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - KinderclubMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Kinderclub


AS-AGWEB-3B06