of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof

9 Ella-Trebe-Street, Mitte, Berlijn, Duitsland 10557 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieur MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieur MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieur MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel exterieur MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieur MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Gastenkamer MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieur MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel exterieur MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Gastenkamer MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel exterieur MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel exterieur MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieur MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieur MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel exterieur MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieur MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Gastenkamer
MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieur MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieur MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel exterieur MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Entree MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieur MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieur MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieur MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieur
Gebied: Mitte Aantal kamers: 296
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed

7,5

uit 305 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,6
Ligging
9,0
Personeel
7,3
Hygiëne/conditie hotel
7,5
Kamercomfort
7,1
Ontbijt/maaltijden
6,2
Alle beoordelingen (305)
Sorteer op:
Aly S. Individuele reizigers Netherlands, 24 juni 2014
prima

centraal gelegen, vriendelijke medwerkers, schoon
8
prima zoals altijd
Regina S. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 24 april 2014
fijn eenvoudig hotel ,vlak bij station

ligging,leuke sfeer en goede kamers
8
Edo K. Groepen Netherlands, 9 juli 2013
Net hotel pal naast het hoofdtreinstation

Centrum op loop afstand.
5,7
De kamers waren echt super klein, eigenlijk onder de maat. Wel netjes. Veel kabaal vanwege het treinstation en de bouwwerken er omheen. Helaas moet je wel met het raam open want de airco werkt niet of nauwelijks. s'Avonds kan je een eigen drankje drinken op het algemene dakteras, veel jongeren. Het centrum loop je zo naar toe. De auto kun je voor 5 euro kwijt maar dan moet je wel een stuk lopen. Ik zou liever even verder zoeken naar een rustiger hotel. Dan maar even met de tram oid.
Abel B. (Echt)paren Congo, Democratic Republic of the, 9 december 2014
Good enough

Location, location, breakfast
7,3
The hotel is rated 3 stars. You get what you would expect from that. Fair self assessment.
Farrukh I. Individuele reizigers Uzbekistan, 2 december 2014
NIce area but the rest is just average

Location, location, location
5,7
It looked like a youth hostel. Wouldn't spend there more than one night.
Thi L. Zakelijke reizigers Vietnam, 1 december 2014
Useful

Near main station, have kichen, near shopping
7,3
Good
Min T. Individuele reizigers Myanmar, 22 november 2014
adding some advice

location, cleanliness, root top terrace
8,7
One bad thing is the warmer in living room is not function well. I arrvied 12 midnight and when I woke up, it is too cold in the room. Another disappointment is no tooth brash and tooth paste in the bathroom. Single use set is not expensive and I think it should be included. I don't know where I buy tooth brash and paste at midnight and early morning in a new place and so it disappointment me. Location and cleanliness is the most impression things in that hotel.
Ching E. Individuele reizigers Malaysia, 21 november 2014
Great location and convenience

Clean room, convenient location and easy access
9,3
I had a good stay here.
Karl M. Individuele reizigers Philippines, 18 november 2014
Well rested stay.

Location, value for money, services
8,7
Pleasant stay.
Bernard T. Individuele reizigers Malaysia, 18 november 2014
Nice hotel, superb location

Location, price, cleanliness
8,7
Superb location next to main train station! Just few mins walk .. Stayed on 4th floor, however wifi on this floor is a bit weak.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof BerlijnMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieurMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieurMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieurMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel exterieurMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieurMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - GastenkamerMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieurMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel exterieurMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - GastenkamerMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel exterieurMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel exterieurMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieurMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieurMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel exterieurMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieurMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - GastenkamerMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieurMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieurMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel exterieurMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - EntreeMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieurMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieurMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieurMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlijn - Hotel interieur

Beoordelingen door klanten - MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof, Berlijn

AS-AGWEB-3C03