Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

MEININGER Hotel Frankfurt/Main Messe

64 Europaallee, Gallus, Frankfurt am Main, Duitsland 60327 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

MEININGER Hotel Frankfurt/Main Messe Frankfurt am Main - Restaurant MEININGER Hotel Frankfurt/Main Messe Frankfurt am Main - Hotel exterieur MEININGER Hotel Frankfurt/Main Messe Frankfurt am Main - Hotel interieur MEININGER Hotel Frankfurt/Main Messe Frankfurt am Main - Hotel interieur MEININGER Hotel Frankfurt/Main Messe Frankfurt am Main - Gastenkamer MEININGER Hotel Frankfurt/Main Messe Frankfurt am Main - Bar/Lounge MEININGER Hotel Frankfurt/Main Messe Frankfurt am Main - Restaurant MEININGER Hotel Frankfurt/Main Messe Frankfurt am Main - Gastenkamer MEININGER Hotel Frankfurt/Main Messe Frankfurt am Main - Gastenkamer MEININGER Hotel Frankfurt/Main Messe Frankfurt am Main - Gastenkamer MEININGER Hotel Frankfurt/Main Messe Frankfurt am Main - Hotel interieur MEININGER Hotel Frankfurt/Main Messe Frankfurt am Main - Restaurant MEININGER Hotel Frankfurt/Main Messe Frankfurt am Main - Restaurant MEININGER Hotel Frankfurt/Main Messe Frankfurt am Main - Lobby MEININGER Hotel Frankfurt/Main Messe Frankfurt am Main - Lobby MEININGER Hotel Frankfurt/Main Messe Frankfurt am Main - Gastenkamer
MEININGER Hotel Frankfurt/Main Messe Frankfurt am Main - Hotel exterieur MEININGER Hotel Frankfurt/Main Messe Frankfurt am Main - Gastenkamer MEININGER Hotel Frankfurt/Main Messe Frankfurt am Main - Lobby MEININGER Hotel Frankfurt/Main Messe Frankfurt am Main - Restaurant
Gebied: Gallus Aantal kamers: 163
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Goed
Verhouding prijs/kwaliteit
7,6
Ligging
7,5
Personeel
7,6
Hygiëne/conditie hotel
8,1
Kamercomfort
7,5
Ontbijt/maaltijden
6,5
Alle beoordelingen (339)
Sorteer op:
Karel B. Zakelijke reizigers Netherlands, 17 juni 2015
Beoordeling

stille kamers. goed en vriendelijk personeel, mooie aankleding in de lounch
5,7
Mijn verblijf was wel goed. Als zakelijke klant van het hotel wilde ik savonds na mijn bezoek aan het Achema graag gebruik maken van Wifi, echter was de WIFI van zeer slecht kwaliteit! zo goed als geen bereik. Ontbijt is goed maar niet heel bijzonder. Maar wat betreft prijs kwaliteit tijdens achema is het een prima hotel.
Robin V. Zakelijke reizigers Netherlands, 18 april 2015
Prima hotel op terrein van de Messe

200m lopen en je was binnen op de Messe. Best nieuw dus, mooi hotel en prima kamers.
7,7
Zag er goed uit, parkeerplaats bij kunnen boeken en 200m lopen naar de messe. Prima 3pers kamers, niet groot, maar goed voor 1 nacht.
Wil E. Zakelijke reizigers Netherlands, 7 november 2014
Goed

ligging-dicht bij de beurs
9,3
In het hotel zelf is zeer weinig te doen. Slechte parkeer gelegenheid.
Peter D. Zakelijke reizigers Netherlands, 2 juli 2014
prima accomodatie, prettig hotel

prijs/kwaliteit, goede internet wifi verbinding
8,7
prettig verblijf
Nathalie K. Zakelijke reizigers Netherlands, 29 januari 2013
Hip Hotel

Dichtbij de beurs
8
Het hotel is erg makkelijk te vinden en dicht in de buurt van het beursgebouw. Hierdoor heeft het een ideale ligging. De kamers waren netjes, schoon en de bedden lagen heerlijk. Het ontbijt was ook prima en we hadden ruime keuze. Helaas viel de wifi vaak weg en was er geen moglijkheid om daar te dineren. Maar dankzij de ideale ligging waren de restaurants ook snel te vinden.
Restaurant tip: Je kunt heerlijk dineren bij de Italiaan aan de Europa Allee, voor weining geld.
Farhan W. Gezinnen met oudere kinderen United Kingdom, 3 juni 2015
Decent hotel, you get what you pay for

Price, Location, Ambience
8
Me and my parents stayed there for two days. The location is excellent, just 5 mins walk from the subway station. The staff are friendly, the hotel has a good ambiance. The rooms are clean, however they are too small. We had a double room with an extra bed, and we barely had space to walk. The breakfast was decent, but has very limited options for vegetarian people.
Wun L. Gezinnen met oudere kinderen Hong Kong, 22 mei 2015
Nice location

Comfortable bed, nice location and good cleaning!!
7,3
This hotel is quite near to rail station and with lift even you have heavy luggages!! The room is clean and tidy but without breakfast...
Wun L. Gezinnen met oudere kinderen Hong Kong, 22 mei 2015
Nice room type

Nice room, good cleaning, near station
7
This hotel is clean and tidy with lift which are quite convenience!! The room is comfortable but the staff was not very friendly and without breakfast.
Sang-Jun P. (Echt)paren South Korea, 18 mei 2015
Very good

Clean, Staff performance and Nice building.
10
It was a best place for tour in Frankfurut. Fresh breakfast made me smile :)
Michael J. Zakelijke reizigers Ireland, 17 april 2015
Overpriced Hotel !

Proximity to the Fair.
6
Our stay at the hotel was fine and I can't really fault the hotel except that it was overpriced . We paid €550 for two nights in a small double room. On checking in we were asked for a further €7.50 each for breakfast . €30 total. Talking to our taxi driver about the cost of hotels during the Musik Messe Fair. He said that hotels can charge anything during this time as there are no regulations in place to safe guard the consumer. Strange for Germany !

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

MEININGER Hotel Frankfurt/Main Messe Frankfurt am MainMEININGER Hotel Frankfurt/Main Messe Frankfurt am Main - RestaurantMEININGER Hotel Frankfurt/Main Messe Frankfurt am Main - Hotel exterieurMEININGER Hotel Frankfurt/Main Messe Frankfurt am Main - Hotel interieurMEININGER Hotel Frankfurt/Main Messe Frankfurt am Main - Hotel interieurMEININGER Hotel Frankfurt/Main Messe Frankfurt am Main - GastenkamerMEININGER Hotel Frankfurt/Main Messe Frankfurt am Main - Bar/LoungeMEININGER Hotel Frankfurt/Main Messe Frankfurt am Main - RestaurantMEININGER Hotel Frankfurt/Main Messe Frankfurt am Main - GastenkamerMEININGER Hotel Frankfurt/Main Messe Frankfurt am Main - GastenkamerMEININGER Hotel Frankfurt/Main Messe Frankfurt am Main - GastenkamerMEININGER Hotel Frankfurt/Main Messe Frankfurt am Main - Hotel interieurMEININGER Hotel Frankfurt/Main Messe Frankfurt am Main - RestaurantMEININGER Hotel Frankfurt/Main Messe Frankfurt am Main - RestaurantMEININGER Hotel Frankfurt/Main Messe Frankfurt am Main - LobbyMEININGER Hotel Frankfurt/Main Messe Frankfurt am Main - LobbyMEININGER Hotel Frankfurt/Main Messe Frankfurt am Main - GastenkamerMEININGER Hotel Frankfurt/Main Messe Frankfurt am Main - Hotel exterieurMEININGER Hotel Frankfurt/Main Messe Frankfurt am Main - GastenkamerMEININGER Hotel Frankfurt/Main Messe Frankfurt am Main - LobbyMEININGER Hotel Frankfurt/Main Messe Frankfurt am Main - Restaurant

Beoordelingen door klanten - MEININGER Hotel Frankfurt/Main Messe, Frankfurt am Main

Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3B05