of

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Melia Bali - Indonesia

Kawasan Wisata BTDC Lot 1, Nusa Dua / Benoa, Bali, Indonesië 80363 (Bekijk kaart)

Boek nu!

Melia Bali - Indonesia Bali - Tuin Melia Bali - Indonesia Bali - Tuin Melia Bali - Indonesia Bali - Strand Melia Bali - Indonesia Bali - Zwembad Melia Bali - Indonesia Bali - Gastenkamer Melia Bali - Indonesia Bali - Fitnessruimte Melia Bali - Indonesia Bali - Spa Melia Bali - Indonesia Bali - Entree Melia Bali - Indonesia Bali - Restaurant Melia Bali - Indonesia Bali - Lobby Melia Bali - Indonesia Bali - Gastenkamer Melia Bali - Indonesia Bali - Gastenkamer Melia Bali - Indonesia Bali - Executive Lounge Melia Bali - Indonesia Bali - Strand Melia Bali - Indonesia Bali - Strand Melia Bali - Indonesia Bali - Gastenkamer
Melia Bali - Indonesia Bali - Spa Melia Bali - Indonesia Bali - Gastenkamer Melia Bali - Indonesia Bali - Strand Melia Bali - Indonesia Bali - Strand Melia Bali - Indonesia Bali - Zwembad Melia Bali - Indonesia Bali - Executive Lounge Melia Bali - Indonesia Bali - Gastenkamer Melia Bali - Indonesia Bali - Restaurant Melia Bali - Indonesia Bali - Strand
Gebied: Nusa Dua / Benoa Aantal kamers: 494
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Zeer goed

8,1

uit 2064 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
7,9
Ligging
8,4
Personeel
8,1
Hygiëne/conditie hotel
8,2
Kamercomfort
8,3
Ontbijt/maaltijden
7,9
Alle beoordelingen (2064)
Sorteer op:
Stefaan C. Gezinnen met oudere kinderen Belgium, 21 augustus 2013
Zeer goed hotel redelijke ligging

Animatie goed ontbijt mooie kamers
8,3
Zeer goed hotel Redelijke ligging vlakbij bali collection zodat je vlakbij lekker en goedkoop kan eten Goede animatie, niet overdreven
Judith P. (Echt)paren Netherlands, 15 april 2013
Heerlijke plaats om Ubud te verkennen

Zeer vriendelijk personeel, erg mooi resort met tuin, zwembaden, ligbedden en hutjes, gratis shuttle naar centrum
8,7
We hebben hier een heerlijk verblijf gehad! Het is duidelijk waarom het 5 sterren heeft, het personeel is erg vriendelijk, de kamers zijn mooi en het park zo mogelijk nog mooier. Prima ook dat het net buiten het centrum ligt, want er is een gratis shuttleservice.
Adrianus S. (Echt)paren Netherlands, 1 oktober 2012
Mooi hotel

Ondanks de grootte van de hotels vinden we Nusa Dua een prettige en veilige en goed onderhouden stukje Bali.
8
Groot hotel. Mooie schone kamers met een ruim balkon. De tuinen zijn goed verzorgd en mooi aangelegd. Het ontbijt is zeer uitgebreid, voor ieder wat wils. Als je niet van groot en massaal houdt moet je hier niet naartoe. Voor een paar dagen vonden wij het een prettig hotel om te verblijven.
Valerie L. (Echt)paren Netherlands, 28 maart 2012
Groot hotel met alle gemakken voorzien

Mooi, groot zwembad en heerlijk uitgebreid ontbijt
8,3
Erg groot en luxe hotel. Verblijf was inclusief uitgebreid ontbijtbuffet. Zwembad is erg groot, wel wat ondiep.
Restaurant tip: Er zijn geen restaurants in de buurt, je bent dus verplicht bij een hotel te dineren. Hier zijn de kosten aanzienlijk hoger dan bij de overige restaurants op Bali.
Leonardus R. (Echt)paren Netherlands, 5 maart 2012
Grandioos hotel maar eten en drinken duur

Hotel is heel ruim van opzet.
8,7
Het hotel ligt in een groot park met meerdere luxe hotels. Het is zelf zeer ruim van opzet. De service is groot en vriendelijk. Speels zwembad en direct gelegen aan het strand wat goed wordt schoon gehouden. Jammer dat de consumpties en het eten in de diverse restaurants hoog geprijsd zijn. Je ziet dan ook weinig gasten gebruik maken van de vele restaurants. Ook aan het zwembad en het strand wordt nauwelijks gedronken. Wifi is niet standaard, en wordt een uur ter beschikking gesteld bij gebruik van een consumptie.
Tip: Neem een taxi en ga in de directe omgeving eten. Er zijn mogelijkheden genoeg.
Danny P. Gezinnen met oudere kinderen Netherlands, 11 augustus 2011
Fantastisch resort, alles erop en eraan!

Schoon, netjes, goed verzorgd, uitstekend ontbijt buffet.
9,3
we zijn bij aankomst keurig ontvangen en vervolgens op weg naar onze kamer rondgeleid om alle onderdelen van dit prachtige resort te zien. de duplex suite was keurig verzorgd en de slaapkamer op de 1e verdieping was heel mooi ingericht met een hemelbed. een ruime badkamer met 2e toilet. op de bgg een ruime living met normaal een gezellig zithoek en eettafel, maar voor ons was er een extra bed bijgeplaatst. het ontbijtbuffer is echt aan te bevelen en zeer uitgebreid, waarbij je zowel binnen als buiten kunt ontbijten. het zwembad is speels en groot ingericht met diverse activiteiten voor jong en oud over de gehele dag verspreid. het resort ligt aan het strand en via het strand kun je naar de naast gelegen hotels een wandeling maken. er zijn genoeg restaurants in het hotel, maar die zijn vrij prijzig. helaas is dat niet altijd even lekker in tegenstelling tot het ontbijt dus. dat is het enige minpuntje, maar smaak is natuurlijk individueel en subjectief. op loopafstand is de bali collection, een grote mall met genoeg winkels en restaurants die iets betaalbaarder zijn. voor de rest een prima resort, waar we graag nog een keer terug komen.
Restaurant tip: In de Bali Collection zit restaurant PAON, voor een goede indische maaltijd maar ook Europese gerechten zijn daar te krijgen.
Fabian R. Gezinnen met jonge kinderen Netherlands, 22 juni 2011
Top hotel. Niets op aan te merken.

Net hotel met prachtige mega tuin en zwembad
10
Veel en super vriendelijk personeel. Nette kamers met heerlijk groot bed. Prachtige omgeving zowel buiten als binnen het hotel. Goed uitgebreid ontbijt. Groot zwembad ideaal voor kinderen omdat grotendeels ondiep. Kinderhoek aanwezig met personeel met oprechte aandacht voor de kinderen en die geregeld leuke dingen met de kinderen doen (vliegeren, in zee krabbetjes etc zoeken, etc. etc. De enige nadelen die ik kan verzinnen zijn: -Avond eten is flink aan de prijs in het hotel; -Op het strand wordt je konstant aangeklamp door verkopers; -Ook voor de ingang van het hotel staan personen die je aanklampen voor taxi diensten. Wel makkelijk voor een uitje welenswaar.
Restaurant tip: Naast het hotel op 10 min loop afstand ligt het toeristise Collection Bali. Een plek met veel restaurants (iets goedkoper dan het hotel) en prijzige winkeltjes. Eigenlijk te toeristisch maar wel makkelijk voor het avond eten.
Minna K. Individuele reizigers Finland, 27 april 2011
mooi resort met alle voorzieningen

strand, ontspanning
8,7
Ondanks een grote resort hotel, rustig verblijf. Mooi aangelegd met tuin en prive strand. Vriendelijke personeel. Schone kamers. Als je geen zin hebt om buiten resort te gaan eten, zijn er meerdere restaurants in het complex.
Bojana Z. Groepen Netherlands, 12 juni 2010
Nusa Dua, Bali

goede faciliteiten, direct aan strand gelegen, maar ook groot zwembad
8,7
Prachtig resort direct gelegen aan strand. Resort heeft diverse faciliteiten, goed ontbijt, vriendelijk personeel, kamers zijn netjes en schoon. Ideale rustvakantie. Op kwartier loopafstand diverse restaurants en winkels. Echter, Nusa Dua als plaats blijft rustig. Voor de vakantieganger die op zoek is naar drukte is dit niet de ideale vakantieplek.
Restaurant tip: Tropical (direct buiten het resortgebied, 15 min lopen). Biedt goede lokale maaltijden voor een scherpe prijs.
Jennifer K. Gezinnen met jonge kinderen Thailand, 13 september 2014
Perfect Hotel

Lagoon access rooms, breakfast, staff
10
Wonderful, late departure room a bonus, this is our third time here. Can't wait to go again.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Melia Bali - Indonesia BaliMelia Bali - Indonesia Bali - TuinMelia Bali - Indonesia Bali - TuinMelia Bali - Indonesia Bali - StrandMelia Bali - Indonesia Bali - ZwembadMelia Bali - Indonesia Bali - GastenkamerMelia Bali - Indonesia Bali - FitnessruimteMelia Bali - Indonesia Bali - SpaMelia Bali - Indonesia Bali - EntreeMelia Bali - Indonesia Bali - RestaurantMelia Bali - Indonesia Bali - LobbyMelia Bali - Indonesia Bali - GastenkamerMelia Bali - Indonesia Bali - GastenkamerMelia Bali - Indonesia Bali - Executive LoungeMelia Bali - Indonesia Bali - StrandMelia Bali - Indonesia Bali - StrandMelia Bali - Indonesia Bali - GastenkamerMelia Bali - Indonesia Bali - SpaMelia Bali - Indonesia Bali - GastenkamerMelia Bali - Indonesia Bali - StrandMelia Bali - Indonesia Bali - StrandMelia Bali - Indonesia Bali - ZwembadMelia Bali - Indonesia Bali - Executive LoungeMelia Bali - Indonesia Bali - GastenkamerMelia Bali - Indonesia Bali - RestaurantMelia Bali - Indonesia Bali - Strand


AS-AGWEB-3A03