Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Melia Berlin Hotel

Friedrichstrasse 103, Mitte, Berlijn, Duitsland 10117 (Bekijk op kaart)

Boek nu!

Melia Berlin Hotel Berlijn - Gastenkamer Melia Berlin Hotel Berlijn - Bar/Lounge Melia Berlin Hotel Berlijn - Receptie Melia Berlin Hotel Berlijn - Hotel exterieur Melia Berlin Hotel Berlijn - Hotel exterieur Melia Berlin Hotel Berlijn - Hotel exterieur Melia Berlin Hotel Berlijn - Hotel exterieur Melia Berlin Hotel Berlijn - Hotel exterieur Melia Berlin Hotel Berlijn - Plattegronden Melia Berlin Hotel Berlijn - Hotel exterieur Melia Berlin Hotel Berlijn - Vergaderruimte Melia Berlin Hotel Berlijn - Vergaderruimte Melia Berlin Hotel Berlijn - Balzaal Melia Berlin Hotel Berlijn - Vergaderruimte Melia Berlin Hotel Berlijn - Vergaderruimte Melia Berlin Hotel Berlijn - Vergaderruimte
Melia Berlin Hotel Berlijn - Vergaderruimte Melia Berlin Hotel Berlijn - Hotel interieur Melia Berlin Hotel Berlijn - Fitnessruimte Melia Berlin Hotel Berlijn - Bar/Lounge Melia Berlin Hotel Berlijn - Hotel exterieur Melia Berlin Hotel Berlijn - Restaurant Melia Berlin Hotel Berlijn - Restaurant Melia Berlin Hotel Berlijn - Lobby Melia Berlin Hotel Berlijn - Restaurant Melia Berlin Hotel Berlijn - Restaurant Melia Berlin Hotel Berlijn - Suite Melia Berlin Hotel Berlijn - Suite
Gebied: Mitte Aantal kamers: 364

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Geweldig

8,9

uit 226 beoordelingen

5 beoordelingen in het Nederlands

Verhouding prijs/kwaliteit
8,6
Ligging
9,5
Personeel
8,9
Hygiëne/conditie hotel
9,2
Kamercomfort
8,9
Ontbijt/maaltijden
8,0
Alle beoordelingen (226)
Sorteer op:
Christine A. (Echt)paren Belgium, 23 mei 2014
Goede keuze Hotel

Gelegen aan bahnhof Friedrichstrasse en U baan. Vele bezienswaardigheden konden ook te voet gedaan worden. Gelegen aan de Spree, veel restaurantjes.
8,7
Wij hadden een heel rustige kamer aan de binnenkant met binnentuin. Het was heel warm maar heel goede airco hield de kamer fris. Zeer goed ontbijt. Er viel niks tegen.
Rapporteer deze beoordeling
Anne M. (Echt)paren Belgium, 11 februari 2013
Ideale ligging, super onbijt, eerder onpersoonlijk

Ontbijt, ligging
9,7
Een geslaagde citytrip met koppel vrienden. Bij aankomst zorgden ze ervoor dat we op dezelfde etage logeerden. Het ontbijt leek ons aanvankelijk heel duur maar met de mas-card die het hotel ons aanbood konden we ontbijten voor de helft van de prijs, kwam dan op 12 euro per ontbijt ( zeker de moeite want het kon tellen als brunch, ook schuimwijn aanwezig). Mooie ruime kamers met verzorgde badkamer. De trein is nog net te horen maar stoort niet echt ( wij hadden een kamer aan de voorzijde van het hotel).
Restaurant tip: Ampelman
Rapporteer deze beoordeling
Fokke B. Individuele reizigers Netherlands, 24 december 2012
Prima hotel

Centraal gelegen
8,7
Vriendelijke ontvangst.Inchecken verliep snel en correct. Ruime kamer met bad(benodigheden). Hoewel de prijs aan de hoge kant was (22 euro) was het ontbijt prima. Hotel is gelegen naast U- en S-bahn.
Rapporteer deze beoordeling
Johan D. (Echt)paren Netherlands, 1 augustus 2012
Prachtige lokatie, uitstekende service

centrale lokatie, mooie ruime kamers, goed geoutilleerd
9,3
De aangename sfeer en uitstekende service maken het verblijf in dit hotel tot een zeer prettige ervaring. Het hotel heeft zelf een mooi maar klein terras, en in de directe omgeving zijn er ook veel leuke bars en restaurants. Richting het Museuminsel zijn er bovendien ook 'strandbars'waar het met ligstoelen en heerlijk eten goed toeven is. Een absolute aanrader!
Rapporteer deze beoordeling
A.S. V. Individuele reizigers Netherlands, 14 juni 2010
Melia Berlin Hotel
9
Deze klant heeft alleen dit hotel beoordeeld en heeft geen reactie achtergelaten.
Rapporteer deze beoordeling
Joachim D. (Echt)paren Germany, 10 januari 2016
Great Hotel

Located near everything you want to see and do plus great connections available to airports.
8
Very comfortable, excellent staff and good food and drink under one roof!
Rapporteer deze beoordeling
Christiono Z. (Echt)paren Indonesia, 30 oktober 2015
The breakfast in Melia is a must.

The breakfast in Melia is a must.
9,3
The breakfast in Melia is a must. Excellent Helpful staffs. Definitely staying here again if i can effort it, do get their breakfast package with the room.
Rapporteer deze beoordeling
Haim M. (Echt)paren Israel, 29 september 2015
Fantastic

Location , room , service
10
Fantastic
Rapporteer deze beoordeling
Eric S. (Echt)paren Australia, 25 augustus 2015
New hotel. Award winning. Thee deseve the award.

New facilties. Good location to museum island, only 15 min walk. Service altitude good.
9,3
Have choices of pillows. Good. Only one kind of firmness of mattress. Can consider have choice of firmer mattress. In general, high standard of hotel.
Rapporteer deze beoordeling
Shirley B. Individuele reizigers Australia, 21 augustus 2015
€170 for half a load of washing

Location, room
7,7
I arrived very tired and still unwell & needing fresh clothes, I knew a hotel would charge more than I could do myself, but never in my wildest dreams did I imagine such a small amount could incur such an outrageous charge. Asked at reception re laundry service, & was told I could take there or have picked up from my room - no mention of a form. Opted for latter, housekeeping came & asked for form & when I said I didn't know there was one, she told me it was in the cupboard. I said I would fill it in, she said not to worry she would, I tried again but she insisted she would do it for me, I thought she was being nice. I did look at form after she left but it was in German & I couldn't understand it anyway. I should have asked the price. I thought it would be something stupid like 50euros- not 170! Spoiled my stay in Berlin, & Germany, & probably my entire time in Europe just because every time I have to deny myself something to do, or buy, I cannot help but think of Melia Berlin.
Rapporteer deze beoordeling
1 - 5 van 5 beoordelingen
 

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Melia Berlin Hotel Berlijn - Hotel exterieurMelia Berlin Hotel Berlijn - GastenkamerMelia Berlin Hotel Berlijn - Bar/LoungeMelia Berlin Hotel Berlijn - ReceptieMelia Berlin Hotel Berlijn - Hotel exterieurMelia Berlin Hotel Berlijn - Hotel exterieurMelia Berlin Hotel Berlijn - Hotel exterieurMelia Berlin Hotel Berlijn - Hotel exterieurMelia Berlin Hotel Berlijn - Hotel exterieurMelia Berlin Hotel Berlijn - PlattegrondenMelia Berlin Hotel Berlijn - Hotel exterieurMelia Berlin Hotel Berlijn - VergaderruimteMelia Berlin Hotel Berlijn - VergaderruimteMelia Berlin Hotel Berlijn - BalzaalMelia Berlin Hotel Berlijn - VergaderruimteMelia Berlin Hotel Berlijn - VergaderruimteMelia Berlin Hotel Berlijn - VergaderruimteMelia Berlin Hotel Berlijn - VergaderruimteMelia Berlin Hotel Berlijn - Hotel interieurMelia Berlin Hotel Berlijn - FitnessruimteMelia Berlin Hotel Berlijn - Bar/LoungeMelia Berlin Hotel Berlijn - Hotel exterieurMelia Berlin Hotel Berlijn - RestaurantMelia Berlin Hotel Berlijn - RestaurantMelia Berlin Hotel Berlijn - LobbyMelia Berlin Hotel Berlijn - RestaurantMelia Berlin Hotel Berlijn - RestaurantMelia Berlin Hotel Berlijn - SuiteMelia Berlin Hotel Berlijn - SuiteMelia Berlin Hotel Berlijn - GastenkamerMelia Berlin Hotel Berlijn - GastenkamerMelia Berlin Hotel Berlijn - Hotel exterieurMelia Berlin Hotel Berlijn - BadkamerMelia Berlin Hotel Berlijn - Hotel interieurMelia Berlin Hotel Berlijn - GastenkamerMelia Berlin Hotel Berlijn - BadkamerMelia Berlin Hotel Berlijn - SuiteMelia Berlin Hotel Berlijn - GastenkamerMelia Berlin Hotel Berlijn - BadkamerMelia Berlin Hotel Berlijn - GastenkamerMelia Berlin Hotel Berlijn - GastenkamerMelia Berlin Hotel Berlijn - Badkamer


Agoda.com is onderdeel van The Priceline Group, the marktleider in online travel & gerelateerde diensten.

AS-AGWEB-3C05