Mijn account (inloggen)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Voer uw data in om de beschikbaarheid te weten en dit hotel te boeken

Meracus Hotel

11 Hang Dau Street, Hoan Kiem District, Hoan Kiem District - Hoan Kiem Meer, Hanoi, Vietnam (Bekijk kaart)

Boek nu!

Meracus Hotel Hanoi - Entree Meracus Hotel Hanoi - Hotel interieur Meracus Hotel Hanoi - Gastenkamer Meracus Hotel Hanoi - Gastenkamer Meracus Hotel Hanoi - Gastenkamer Meracus Hotel Hanoi - Gastenkamer Meracus Hotel Hanoi - Entree Meracus Hotel Hanoi - Koffiehuis/Café Meracus Hotel Hanoi - Gastenkamer Meracus Hotel Hanoi - Gastenkamer Meracus Hotel Hanoi - Hotel exterieur Meracus Hotel Hanoi - Gastenkamer Meracus Hotel Hanoi - Gastenkamer Meracus Hotel Hanoi - Gastenkamer Meracus Hotel Hanoi - Gastenkamer Meracus Hotel Hanoi - Badkamer
Meracus Hotel Hanoi - Gastenkamer Meracus Hotel Hanoi - Gastenkamer Meracus Hotel Hanoi - Gastenkamer Meracus Hotel Hanoi - Gastenkamer Meracus Hotel Hanoi - Badkamer Meracus Hotel Hanoi - Gastenkamer Meracus Hotel Hanoi - Gastenkamer Meracus Hotel Hanoi - Badkamer Meracus Hotel Hanoi - Badkamer Meracus Hotel Hanoi - Gastenkamer Meracus Hotel Hanoi - Gastenkamer Meracus Hotel Hanoi - Gastenkamer
Ligging: Hoan Kiem District - Hoan Kiem Meer Aantal kamers: 22
Gratis Wifi

Recente beoordelingen door klanten

Selecteer type reiziger

 

Uitstekend

9,2

uit 563 beoordelingen

Verhouding prijs/kwaliteit
9,3
Ligging
9,5
Personeel
9,3
Hygiëne/conditie hotel
9,4
Kamercomfort
9,3
Ontbijt/maaltijden
8,5
Alle beoordelingen (563)
Marie L. Individuele reizigers Netherlands, 23 maart 2014
Een zeer prettig hotel , midden in het centrum

ligging midden in het centrum , bijzonder vriendelijk en attent personeel , heerlijk ontbijtbuffet
9,3
wij hebben een zeer prettig verblijf gehad in dit hotel. Alles werd voor je op een professionele manier geregeld. Niets was het personeel te veel ! De kamers werden met bijzondere zorg gepresenteerd , het zag er goed uit ! Ook het ontbijt was van hoge kwaliteit. De centrale ligging bracht met zich mee dat niet elke kamer een raam met uitzicht had.De prijs/kwaliteit verhouding is goed.
Bastiaan M. Groepen Netherlands, 8 november 2013
Gunstig gelegen

Gunstig gelegen, kleinschalig, lekker ontbijt
8,7
Ondanks ons verzoek om een kamer met 2 aparte bedden was dit niet doorgekomen. Hierdoor moesten we een upgrade boeken. Na lange discussie met de manager hebben we hier uiteindelijk niet voor betaald en hebben we zo een mooie oplossing gevonden (zij gaven aan dat dit door Agoda kwam)Ontbijt was erg lekker. Kamers zijn krap maar sfeervol. Lekkere stortdouche, laptop op de kamer. Uitstekend hotel.
Bastiaan M. Groepen Netherlands, 8 november 2013
Knus, klein hotel ideaal gelegen

Centraal in het centrum, om de hoek bij het waterpuppet theater
8,7
Kleine kamers maar zit alles in wat je nodig hebt. Ondanks de kleine kamer wel luxe. Hadden 2 x een tweepersoonskamer en 1 x een kamer met twee aparte bedden. Kamer met 2 aparte bedden was niet beschikbaar. Na veel moeite kregen ze een grotere kamer met 2 aparte bedden. Moesten hier wel redelijk veel voor bijbetalen. Hier waren we t niet mee eens en na flinke discussie niet hoeven bijbetalen. Prima opgelost! Ontbijt was super.
Joyce P. Groepen Netherlands, 17 juni 2012
heerlijk hotel

heerlijke bedden
7,7
bij het inchecken een geweldig onthaal met wat drinken en frisse doekjes. we waren erg vroeg vanwege de vlucht en we konden om half 9 al onze kamer in. we kregen een familiekamer maar deze was volgens afspraak van de deluxe en daarbij hadden we gewoon meer ruimte dan we hadden verwacht. de mensen zijn vriendelijk en staan voor je klaar. het ontbijt smaakt ook heerlijk nadeel is wel dat het in een raamloze kelder is. verder ziet het hotel er mooi en onderhouden uit is het dichtbij het hoan kiem meer en midden in old quater.
Winkel tip: old quater en vooral de markt is het onderhandelen waard!
Fok B. Zakelijke reizigers Malaysia, 18 maart 2014
5 star service for the price of a budget hotel !

1. modern treandy decor 2. clean rooms 3. attentive and friendly staff
9,3
I truly did not expect the quality of service i got from the hotel. The courtesy and the level of knowledge displayed by the staff was not something i expected out of a boutique hotel. 2 thumbs up ! The rooms were small but very well furnished. Bed was as good as any 5 star quality Wifi was good and fast The shower was modern and works well Breakfast was a feast altogether ... dining area was small but the spread was so much variety. Truly wished i could be eating breakfast all day I am definitely a repeat customer 5 star service and amenities at a budget price !!
Viet A. Individuele reizigers Vietnam, 15 maart 2014
Very good hotel

Centrally located in Hanoi Old city, hotel is new and clean, staff is friendly and helpful
8,3
I am satisfied with my stay. Hotel is near Hoan Kiem lake and Hanoi Old city. It also near some local restaurants and coffee shops. Breakfast is nice and delicious.
Huynh N. Zakelijke reizigers Vietnam, 1 maart 2014
good location

near old town, good place to stay
5,7
good breakfast, good localtion, nice stuff, the receptionist is nice
Chi H. Zakelijke reizigers Taiwan, 22 februari 2014
good hotel to stay, comfortable room

Good Location + Good Service + Good Room
10
Mohd F. (Echt)paren Malaysia, 18 januari 2014
Excellent stay with friendly and helpful staff

Helpful staff, centrally located and clean hotel.
9,3
The staff has been helpful by showing and guiding us to the tourist attraction and dining place in Hanoi. The hotel staff help us to arrange our trip to Halong Bay.
Sonia Z. Individuele reizigers United States of America, 17 januari 2014
Absolutely amazing, would recommend to everyone

Great staff, wonderful location, amazing service
9,3
Meracus Hotel was incredible. The staff were all friendly and more than happy to help. Wonderful location right by the lake and Old Quarter. The room type we had booked was not available but they upgraded us to a family suite which was wonderful. Not a huge window, and a door to a patio that was locked the whole time which was a little strange. But other than that great room. The breakfast buffet was just ok. I would definitely recommend this hotel and will be back next time I am in Hanoi.

Boek nu!

Haast u, beperkte beschikbaarheid!

Meracus Hotel Hanoi - LobbyMeracus Hotel Hanoi - EntreeMeracus Hotel Hanoi - Hotel interieurMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - EntreeMeracus Hotel Hanoi - Koffiehuis/CaféMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - Hotel exterieurMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - BadkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - BadkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - BadkamerMeracus Hotel Hanoi - BadkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - BadkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - BadkamerMeracus Hotel Hanoi - Hotel interieurMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - VergaderruimteMeracus Hotel Hanoi - EntreeMeracus Hotel Hanoi - Hotel interieurMeracus Hotel Hanoi - LobbyMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - EntreeMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - GastenkamerMeracus Hotel Hanoi - BadkamerMeracus Hotel Hanoi - BadkamerMeracus Hotel Hanoi - BadkamerMeracus Hotel Hanoi - SpaMeracus Hotel Hanoi - Executive LoungeMeracus Hotel Hanoi - Buffet


AS-AGWEB-3B07